Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
Reloaded ::
Aloha
Končno dobli tudi mi na dom Philipsa DVP5960 in lahko rečem samo to, da zadeva seka
Predvaja vse, kar mu vržem noter in ga lahko le priporočam, seveda bo čas povedal, kako je kaj vzdržljiv, ampak za začetek je zdržal pravi mali maraton divx
CIAO
Končno dobli tudi mi na dom Philipsa DVP5960 in lahko rečem samo to, da zadeva seka
Predvaja vse, kar mu vržem noter in ga lahko le priporočam, seveda bo čas povedal, kako je kaj vzdržljiv, ampak za začetek je zdržal pravi mali maraton divx
CIAO
Reloaded!!!
yayo ::
sem nov lastnik philipsa dvp5960/12, kateri firmware priporočate? (večji fonti, nižje pod sliko; pošlihtan packed bitstream, slovenski znaki... jezik menija je lahko tudi angleški) sem sledil linku na softpedijo, ki ga je nekdo pripopal par strani nazaj a je tam na eni sami strani kar več verzij firmwareja za pobrat, kateri je pravi?
EvilDare ::
Če sem pravilno pregedal vse strani na softpediji sta najnovejša:
DVP5960_12_CP1250_v40w4.1.rar
- based on official fw 12.06.36.40
- custom skin
- new subtitle fonts *Minor improvement
- selecting divx subtitle size from menu
- long filenames support in file browser
known bug: file browser mess because of id3 tags
in
DVP5960_12_CP1250_v40w4.1pb.rar
- packed bistream support
- custom skin
- new subtitle fonts
known bug: file browser mess because of id3 tags, no multichannel output via coaxial out (HDMI)
Tako da če ne uporabljaš hdmi-ja uporabi drugega ker ima tudi packed bitstream podporo.
DVP5960_12_CP1250_v40w4.1.rar
- custom skin
- new subtitle fonts *Minor improvement
known bug: file browser mess because of id3 tags
in
DVP5960_12_CP1250_v40w4.1pb.rar
- packed bistream support
- custom skin
- new subtitle fonts
known bug: file browser mess because of id3 tags, no multichannel output via coaxial out (HDMI)
Tako da če ne uporabljaš hdmi-ja uporabi drugega ker ima tudi packed bitstream podporo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
nekdo je par strani nazaj govoril o hreščečem zvoku na dual layer dvdjih. nimam take izkušnje, lahko pa povem, da sem imel probleme s predvajanjem dveh verbatimovih dual layerjev, ki sem jih zapekel na LG burnerju. zgledalo je kot, da moj DVP5960 brez problemov prebere prvi sloj podatkov, potem pa zablokira (na računalniku oba dvdja igrata brez problemov). ker mi vrag ni dal mira sem ista dva image filea zapekel še na TDK dual layer medije. le te moj philips prebere brez kakšnega zatikanja. čudno ne? glede na to, da verbatimi veljajo za najboljše medije...
peregrinus ::
Imam DVP 5140, stat kake 3 tedne, in me zelo motijo podnapisi, ki so prozorni. Rad bi imel bele. Kateri FW mi priporočate? Poskusil sem že s tistim z Big-bangove strani, a mi player ne prepozna CD-ja z nadgradnjo, napiše "unknown disk". Nadgradnjo sem zapekel 3-krat z različnimi nastavitvami, vedno isto. Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala.
Philips 5960 brez blema bere, je pa res da tudi meni ni prebral DVD-DL 4x speed od verbatima, medtek ko mi je DVD+DL 2,4 enako od verbiča prebral brez blema, malce čudno a me ne moti :)
Oba bla posneta na NEC3520
So pa tile DL mediji kar dragi, kje jih dobiti najceneje (lahko tudi TDKje @ yayo kje si jih kupo?)
CIAO
Oba bla posneta na NEC3520
So pa tile DL mediji kar dragi, kje jih dobiti najceneje (lahko tudi TDKje @ yayo kje si jih kupo?)
CIAO
Reloaded!!!
dual layer TDKje (1200 sit) imajo v Harvey Normanu v Kopru (domnevam torej, da v vseh HN v Sloveniji), prav tako verbatime (1300sit, sem kupil pred novim letom). so dragi, tako, da se res ne splača kopirati filme nanje, osebno jih uporabljam le, ko na p2p najdem kakšen film za katerega vem, da zlepa ne bo izšel v Evropi (ponavadi azijski). v tem konkretnem primeru je šlo za dvojni glasbeni dvd katerega je ameriška skupina Nine Inch Nails mislila uradno izdati a se je zataknilo v pogajanjih z založnikom (dvd ponatis dvojne videokasete s posnetki koncertov in videospoti, ki je izšla pred desetletjem + novi dodatni material). šef benda se je razjezil, ker se ni uspel zmeniti z filmsko hišo, ki je sodelovala pri založbi videokaset in odločil dvdje podariti fanom za božič, preko torrent portala The Pirate Bay. dolgo nisem imel tako veselega božiča
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
bbobst ::
V ćem pe se Firmware za 5960 iz Big Bang strani razlikuje od DVP5960_12_CP1250_v40w4.1pb iz Softpedije.
737ph ::
Iz tehnične plati je razlika v packed bistream podpori, kar pomeni pb na koncu, če je seveda na bigbangovi strani še vedno isti FW, ki je bil pred novim letom.
LP
LP
Omen3 ::
Že nekaj časa si lastim Philips DVP 5140.Ker nisem hotel "ogroziti" garancije se do sedaj nisem ukvarjal z upgradi softwareja.
Stisnil si tipko subtitles in podnapisi pri Divx so bili,resda manjši pa vseeno.
Moteče je to da sem opazil,da mora biti ime filma in podnapisi z istim imenom,ker drugače podnapisov ni.Kolegu pa naprimer isti DVD (z Divx) prebere navaden Gorenje 2805X.
Zdaj me zanima če se pri teh upgradih ukvarjajo samo z šumniki,velikostjo (pozicijo,prozornostjo in barvo podnapisov) ali tudi s tem problemom.Ker Divx filme dobivam od različnih izvorov,mi ni ravno v interesu vsak film posebej prepravljati,da bi se podnapisi lahko gledali.
Vsak nasvet in pomoč sta dobrodošla,vnaprej hvala.
Stisnil si tipko subtitles in podnapisi pri Divx so bili,resda manjši pa vseeno.
Moteče je to da sem opazil,da mora biti ime filma in podnapisi z istim imenom,ker drugače podnapisov ni.Kolegu pa naprimer isti DVD (z Divx) prebere navaden Gorenje 2805X.
Zdaj me zanima če se pri teh upgradih ukvarjajo samo z šumniki,velikostjo (pozicijo,prozornostjo in barvo podnapisov) ali tudi s tem problemom.Ker Divx filme dobivam od različnih izvorov,mi ni ravno v interesu vsak film posebej prepravljati,da bi se podnapisi lahko gledali.
Vsak nasvet in pomoč sta dobrodošla,vnaprej hvala.
west&east ::
Večina neuradnih fw-jev ima podporo do32znakov v naslovu(origin. do 10-12)in opcijo not same Divx
subtitle,izbiraš jih po številki v meniju.Zelo uporabno "by the way"!
Peli-rules!
subtitle,izbiraš jih po številki v meniju.Zelo uporabno "by the way"!
Peli-rules!
lipa ::
Ali je že kdo popravljal firmware za Philipsov HTS6510/12. Rad bi imel večje podnapise in daljša imena datotek. Trenutno imam naložen uradni Version 41.
ragaci (in ostali)
A potem bo dober tisti FW za 5140 (link),ki ga je na 30. strani dal Zorro?Ali obstaja še kakšen FW,da preverjeno deluje?
Tnx
A potem bo dober tisti FW za 5140 (link),ki ga je na 30. strani dal Zorro?Ali obstaja še kakšen FW,da preverjeno deluje?
Tnx
mmatic2 ::
Imam philipsov hišni kino HTS3100/12 pa me zanima če ima še kdo problem, da meni kjer so prikazane mape in filmi (ko vstavim DVD z večimi DiVX filmi) se zgodi da meni zašteka. Nato pa moram dvd predvajalnik prestaviti na radio (al kaj drugega) pa na to nazaj da stvar deluje. Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?
@janko771 hvala za nasvet, res poceni, ampak me zanima če maš ti ali kdo drug v praksi izkušnje s kupovanjem in kvaliteto medijev (DL in navadnih) preko strani www.dvdrmediji.com?
CIAO
CIAO
Reloaded!!!
Zorro
hvala za link.Imam pa težave kot večina ostalih.Z linka sem presnel zip file in ga odzipal,zapekel na CD-R (brez možnosti dosnemavanja) in ga probal naložiti.Player mi to sicer zazna in napiše 5140_12,toda potem ne morem nič narediti.
Šel sem tudi na big-bangovo stran/posodobitve,da bi našel kakšna navodila za FW,pa ni nič.
Bom rabil še kakšen nasvet.
Tnx
hvala za link.Imam pa težave kot večina ostalih.Z linka sem presnel zip file in ga odzipal,zapekel na CD-R (brez možnosti dosnemavanja) in ga probal naložiti.Player mi to sicer zazna in napiše 5140_12,toda potem ne morem nič narediti.
Šel sem tudi na big-bangovo stran/posodobitve,da bi našel kakšna navodila za FW,pa ni nič.
Bom rabil še kakšen nasvet.
Tnx
Omen3
Na big-bangovi strani z posodobitvami si potegni dol zip za 5140 (0.9mega) noter maš navodila
napisana v Wordu pa poleg BIN, pa pol pač uporabi tisti bin, ki ga že maš, navodila pa uporabi ta iz bangove strani
CIAO
Na big-bangovi strani z posodobitvami si potegni dol zip za 5140 (0.9mega) noter maš navodila
napisana v Wordu pa poleg BIN, pa pol pač uporabi tisti bin, ki ga že maš, navodila pa uporabi ta iz bangove strani
CIAO
Reloaded!!!
KrVoLoK ::
Ja lol no, to se lahko zgodi samo meni. :D
Torej, posedujem DVP 5140/12 in sem se med igranjem v nastavitvah lepo zafrknil. RGB sem nastavil na YUV just for the fun of it in sedaj na TV-ju vidim samo snežinke (ker je pač povezano s SCART kablom).
V navodilih nikjer ne piše, kako resetirati specifično nastavitev, tudi popolni izklop za 5-10 sek ne velja.
Ima kdo kak predlog? Lahko kdo celo pove step by step korake, da se na slepo pretipkam do RGB via daljinec, če druge ni.
LP
Torej, posedujem DVP 5140/12 in sem se med igranjem v nastavitvah lepo zafrknil. RGB sem nastavil na YUV just for the fun of it in sedaj na TV-ju vidim samo snežinke (ker je pač povezano s SCART kablom).
V navodilih nikjer ne piše, kako resetirati specifično nastavitev, tudi popolni izklop za 5-10 sek ne velja.
Ima kdo kak predlog? Lahko kdo celo pove step by step korake, da se na slepo pretipkam do RGB via daljinec, če druge ni.
LP
Reloaded,Tnx
ko pridem domov iz službe,se lotim FW "projekta".
Bom sporočil kako je ratalo,zaenkrat hvala vsem za pomoč.
Lp,
ko pridem domov iz službe,se lotim FW "projekta".
Bom sporočil kako je ratalo,zaenkrat hvala vsem za pomoč.
Lp,
Aloha
@KrVoLoK 2strani nazaj mel bfrenk enak problem pri 5960, pa takoj sam rešil, evo njegovega odgovora
(dvp 5960 - help Po nesreči sem spremenil v Setupu izbiro video izhoda.Namesto RGB sem vklopil YUV in sedaj nimam slike na TV.Kako naj spremenim nazaj (reset??), da bom lahko gledal sliko? Hvala za odgovore. Ok, sem rešil težavo z navadnim kablom (composite video). )
Bolj podbrobno : ziher maš doma kaki navadni kabel s činči, ponavadi po trije en rumen en bel en rdeč, bel pa rdeč za avdio rumen za sliko. Zadaj pa maš na philipsu priklope enakih barv, rumenega samo prklopi pa bi moglo palit, upam da ma tvoj TV navadni činč vhod (tudi rumen)
CIAO
@KrVoLoK 2strani nazaj mel bfrenk enak problem pri 5960, pa takoj sam rešil, evo njegovega odgovora
(dvp 5960 - help Po nesreči sem spremenil v Setupu izbiro video izhoda.Namesto RGB sem vklopil YUV in sedaj nimam slike na TV.Kako naj spremenim nazaj (reset??), da bom lahko gledal sliko? Hvala za odgovore. Ok, sem rešil težavo z navadnim kablom (composite video). )
Bolj podbrobno : ziher maš doma kaki navadni kabel s činči, ponavadi po trije en rumen en bel en rdeč, bel pa rdeč za avdio rumen za sliko. Zadaj pa maš na philipsu priklope enakih barv, rumenega samo prklopi pa bi moglo palit, upam da ma tvoj TV navadni činč vhod (tudi rumen)
CIAO
Reloaded!!!
KrVoLoK ::
Hja, zgleda, da tale predpotopna televizija zadaj nima drugega vhoda kot SCART in za anteno/kabelsko (RF input). Now what?
A bi bil kdo voljan iti z daljincem lepo po korakih v smislu setup, desno, desno, ... in mi le-te našteti?
Ker se mi ne da ravno vlačiti šatulje do soseda.
Bil bi zelo hvaležen.
A bi bil kdo voljan iti z daljincem lepo po korakih v smislu setup, desno, desno, ... in mi le-te našteti?
Ker se mi ne da ravno vlačiti šatulje do soseda.
Bil bi zelo hvaležen.
janko771 ::
Reloaded kar sem kupu iz te strani ko sem ti dal link mi je zankrat vse dober špilalo.
lp
lp
jest
Žal imam še vedno težave z FW za 5140.
Probal sem z obema FW (na big-bang strani in link od Zorro-ta)
Na strani Big-bang od DVP5140 ni bin file ampak rar - in zraven ni navodil v Wordu.
Tako da sem navodila vzel od modela DVP 5100 - najbrž je isto.
Pri peki FW sem sledil navodilom (no multisession,oblika podatkov,file system,brez joliet,dolžina imena datoteke,ISO nivo 2,najmanjša hitrost snemanja.....)Tako da mislim da pri peki ni bilo napak.
Ko sem vstavil disk pa napiše :unknown disc.Mogoče zato ker ni bil bin file?
Tudi link,ki ga je dal Zorro mi ni prijel.Pri peki CD-R sem uporabil ista navodila (Big-bang).
Ko vstavim CD,naj bi napisalo: upgrade file defected in :press play.Meni pa napiše samo ime posnete bin datoteke:DVP5140_12
Zdaj ali kaj ni v redu z SW ali navodili-ne bi vedel.Mogoče so za drugačen FW drugačna navodila?
Any new idea? Anybody?
Thank you werry much
Probal sem z obema FW (na big-bang strani in link od Zorro-ta)
Na strani Big-bang od DVP5140 ni bin file ampak rar - in zraven ni navodil v Wordu.
Tako da sem navodila vzel od modela DVP 5100 - najbrž je isto.
Pri peki FW sem sledil navodilom (no multisession,oblika podatkov,file system,brez joliet,dolžina imena datoteke,ISO nivo 2,najmanjša hitrost snemanja.....)Tako da mislim da pri peki ni bilo napak.
Ko sem vstavil disk pa napiše :unknown disc.Mogoče zato ker ni bil bin file?
Tudi link,ki ga je dal Zorro mi ni prijel.Pri peki CD-R sem uporabil ista navodila (Big-bang).
Ko vstavim CD,naj bi napisalo: upgrade file defected in :press play.Meni pa napiše samo ime posnete bin datoteke:DVP5140_12
Zdaj ali kaj ni v redu z SW ali navodili-ne bi vedel.Mogoče so za drugačen FW drugačna navodila?
Any new idea? Anybody?
Thank you werry much
@Omen3
Na big-bangovi strani ti dol potegne rar, samo moraš odrarat
http://www.bigbang.si/?kat=posodobitve&...
saj si tu bil, pol označi 5140 pa ti ga na disk shrani, meni naprimer na namizje pol pa desni gumb na miški pa extract to Philips_DVP5140_firmware_slo (razširi v Philips_DVP5140_firmware_slo) pa saj veš extractat verjetno, pol pa dobiš mapo v keri so navodila in pa bin!
CIAO
Na big-bangovi strani ti dol potegne rar, samo moraš odrarat
http://www.bigbang.si/?kat=posodobitve&...
saj si tu bil, pol označi 5140 pa ti ga na disk shrani, meni naprimer na namizje pol pa desni gumb na miški pa extract to Philips_DVP5140_firmware_slo (razširi v Philips_DVP5140_firmware_slo) pa saj veš extractat verjetno, pol pa dobiš mapo v keri so navodila in pa bin!
CIAO
Reloaded!!!
Dr.S ::
Sem korak oddaljen od nakupa PHILIPSA DVP5960 pri mimovrste.com.
Ker sem prej imel Yamado 6600 vezano na domači kino, me zanima ali bo prostorski zvok (5.1) deloval tudi pri tem predvajalniku (ali samo na stereo)? Sem se kar poglobil v vašo pisarijo vendar ne zasledim tega podatka.
Ker sem prej imel Yamado 6600 vezano na domači kino, me zanima ali bo prostorski zvok (5.1) deloval tudi pri tem predvajalniku (ali samo na stereo)? Sem se kar poglobil v vašo pisarijo vendar ne zasledim tega podatka.
@Dr.S
Odvisno kako boš priklopil, ta philips ma koaksialni digitalni izhod, jaz osebno malo pogrešam optične digitalnega, ampak kabel ni drag, mislim, pa da ma tvoj receiver koaksialni vhod.
Seveda sam nisem probal, ker kabla nimam, ma pa kolega philipsa DVP5100 pa je v big bangu kupo koaksialca pa ga prklopo na logiteche Z-5500 pa špila vse.
CIAO
Odvisno kako boš priklopil, ta philips ma koaksialni digitalni izhod, jaz osebno malo pogrešam optične digitalnega, ampak kabel ni drag, mislim, pa da ma tvoj receiver koaksialni vhod.
Seveda sam nisem probal, ker kabla nimam, ma pa kolega philipsa DVP5100 pa je v big bangu kupo koaksialca pa ga prklopo na logiteche Z-5500 pa špila vse.
CIAO
Reloaded!!!
peregrinus ::
No, jaz sem zgoraj opisal svojo težavo in ni nihče odgovoril.
Sem že rešil. Težava je bila banalna: ko downloadaš nadgradnjo, je ime datoteke "DVP5140_12.bin", zapečti pa jo moraš kot "DVP5140_12.BIN", to je vse
Sem že rešil. Težava je bila banalna: ko downloadaš nadgradnjo, je ime datoteke "DVP5140_12.bin", zapečti pa jo moraš kot "DVP5140_12.BIN", to je vse
destiny ::
Če bi dosledno upošteval navodila za nadgradnjo (hint: brez Joliet), sploh ne bi imel nobenih problemov.
lipa ::
Ali je že kdo popravljal firmware za Philipsov HTS6510/12. Rad bi imel večje podnapise in daljša imena datotek. Trenutno imam naložen uradni Version 41.
Ali res nima nihče tu na forumu ta hišni kino?
bad_dog ::
Pozdravljeni!
Nekaj sem bral nekaj postov nazaj, da naj bi v novejše Philips-e 5140 dajali čipe, ki se jih ne da nadgradit. Zanima me koliko je v tem resnice, oz. ali se da omenjeno znamko nadgrajevat?
Hvala za odgovore.
Nekaj sem bral nekaj postov nazaj, da naj bi v novejše Philips-e 5140 dajali čipe, ki se jih ne da nadgradit. Zanima me koliko je v tem resnice, oz. ali se da omenjeno znamko nadgrajevat?
Hvala za odgovore.
robertus23 ::
pozdravjeni
Dr.S- glede nakupa philipsa DVP 5960, men osebno je to zelo daber predvajalnik.Če pogledaš okrog cene, mislim da je najcenejši od teh zelo poznanih firm.Ima tudi HDMI izhod , preko katerga je slika res kvalitetnejša (še posebej če ga preklopiš na LCD TV).Kupil sem ga pred 1 mescem in sem zelo zadovoljen z njim.Tud nadgradil sem ga že in vse "špila# tako kot treba.
Glede audio povezave tud jaz pogrešam optični izhod,sicer pa tud koaksialni ni slab.Če pa hočeš met zvok na TV , pa moraš povezat navadni stereo izhod (2 činča -audio out) na TV.
lep pozdrav
Dr.S- glede nakupa philipsa DVP 5960, men osebno je to zelo daber predvajalnik.Če pogledaš okrog cene, mislim da je najcenejši od teh zelo poznanih firm.Ima tudi HDMI izhod , preko katerga je slika res kvalitetnejša (še posebej če ga preklopiš na LCD TV).Kupil sem ga pred 1 mescem in sem zelo zadovoljen z njim.Tud nadgradil sem ga že in vse "špila# tako kot treba.
Glede audio povezave tud jaz pogrešam optični izhod,sicer pa tud koaksialni ni slab.Če pa hočeš met zvok na TV , pa moraš povezat navadni stereo izhod (2 činča -audio out) na TV.
lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: robertus23 ()
ragaci
Nikjer nisem zasledil česarkoli o menjavi čipov. Bom povprašal še pri uvozniku, kako je s tem, pa potem poročam.
Nikjer nisem zasledil česarkoli o menjavi čipov. Bom povprašal še pri uvozniku, kako je s tem, pa potem poročam.
Srakopir ::
Imam Philips 5140/12 in me zanima ali obstaja Firmware:
- za daljši izpis imen v pregledovalniku (file browser). Ker uradno je omejeno na 12 znakov, kar je pa zelo nepregledno
- za predvajanje vseh vrst podnapisov (srt, sub, txt).
Sicer sem naložil Bigbangov FW in je v redu kar se tiče slovenskih znakov za podnapise.
- za daljši izpis imen v pregledovalniku (file browser). Ker uradno je omejeno na 12 znakov, kar je pa zelo nepregledno
- za predvajanje vseh vrst podnapisov (srt, sub, txt).
Sicer sem naložil Bigbangov FW in je v redu kar se tiče slovenskih znakov za podnapise.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Srakopir ()
bbobst ::
Še nekaj me zanima o mojem DVP 5960:
Ali so podnapisi pri DivX-ih v eni vrstici omejeni s številom znakov ali z dolžino vrstice ?
Kateri je firmware,kjer gre čimveč črk v eno vrstico ?
Ali so podnapisi pri DivX-ih v eni vrstici omejeni s številom znakov ali z dolžino vrstice ?
Kateri je firmware,kjer gre čimveč črk v eno vrstico ?
Srakopir - A lahko kaj več poveš o podnapisih v divx z posodobljenim FW-jem? Ker ko sem gledal v trgovini 5140 z originalnim FW-jem so bili podnapisi porazni. Sicer so bile črke dovolj velike, vendar je bil kontrast med podlago in podnapisi takšen, da se ni skoraj nič videlo. Zanima me tudi če novi FW podpira transparentne podnapise?
Reloaded
hvala za nasvet.Imel sem težavo ker nisem imel extraktorja ta RAR file (in mi seveda pri desnem kliku miške ni ponujal te možnosti).Zato sem snel z neta WinRar..in zdaj zadeva končno deluje.
Še eno vprašanje:
Ali obstaja FW,ki omogoča branje podnapisov-ki nimajo iste oznake kot film (Npr:Shark Tale.DVDRip.xvid.avi in SharkTale.DVDRip.xvid.srt )
Ker mi je malo "bedno" da en bogi Divx Gorenje 2805X to vseeno lahko prebere (čeprav je že "star" model) in je bil precej cenejši kot pa moj Philips DVP 5140 .
In zanima me še isto kot Srakopir-ja :FW - za daljši izpis imen v pregledovalniku (file browser)...
P.S.: bad_dog FW s strani Big Bang dela dobro,imaš podnapise v treh velikostih-small,standard,big (ali bolje rečeno v dveh,ker small so bili že prej... )in so beli.
hvala za nasvet.Imel sem težavo ker nisem imel extraktorja ta RAR file (in mi seveda pri desnem kliku miške ni ponujal te možnosti).Zato sem snel z neta WinRar..in zdaj zadeva končno deluje.
Še eno vprašanje:
Ali obstaja FW,ki omogoča branje podnapisov-ki nimajo iste oznake kot film (Npr:Shark Tale.DVDRip.xvid.avi in SharkTale.DVDRip.xvid.srt )
Ker mi je malo "bedno" da en bogi Divx Gorenje 2805X to vseeno lahko prebere (čeprav je že "star" model) in je bil precej cenejši kot pa moj Philips DVP 5140 .
In zanima me še isto kot Srakopir-ja :FW - za daljši izpis imen v pregledovalniku (file browser)...
P.S.: bad_dog FW s strani Big Bang dela dobro,imaš podnapise v treh velikostih-small,standard,big (ali bolje rečeno v dveh,ker small so bili že prej... )in so beli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Omen3 ()
Srakopir ::
bad_dog: FW z Bigbangove strani ti omogoči 3 velikosti in so transparentni. Skratka, gledljivi.
janik23a ::
v noben prispevku nisem zasledil odgovora na svoje vprašanje. V hiši imamo dve
Philipsove naprave, kobinacijo DVD/VCR - DVP3100/02 - premajhni podnapisi v DVIX formatu hišni kino HTS 5000W - ravno tako premajhni podnapisi.
Zdaj sprašujem Slovenijo ali je kje kaka možnost dobit posodobljen FW z večjimi črkami ali pa vsaj tega , ki je vgrajen v teh napravah(verjetno sta dva različna), da vsaj poskušam
nekaj napraviti sam. lepa HVALA
Philipsove naprave, kobinacijo DVD/VCR - DVP3100/02 - premajhni podnapisi v DVIX formatu hišni kino HTS 5000W - ravno tako premajhni podnapisi.
Zdaj sprašujem Slovenijo ali je kje kaka možnost dobit posodobljen FW z večjimi črkami ali pa vsaj tega , ki je vgrajen v teh napravah(verjetno sta dva različna), da vsaj poskušam
nekaj napraviti sam. lepa HVALA
danix1 ::
@Janik
Pusti mi mail v ZS, da ti pošljem fw za HTS 5000. Za DVP3100 ga tudi imam ampak še ni preizkušen, tako, da če želiš, ti ga lahko pošljem
Pusti mi mail v ZS, da ti pošljem fw za HTS 5000. Za DVP3100 ga tudi imam ampak še ni preizkušen, tako, da če želiš, ti ga lahko pošljem
janik23a ::
danix1
najleša hvala!
rabil bi oba. Še 2 vprašanja. Katere formate podnapisov podpirata in na karem čipu delata.
ali sta že oba adaptirana. Prosim tudi za navodila postopka nadgradnje.
jani.kavcic@kabelnet.net
vem HVALA, NI JEDNA BANKA NE PRIMA!
najleša hvala!
rabil bi oba. Še 2 vprašanja. Katere formate podnapisov podpirata in na karem čipu delata.
ali sta že oba adaptirana. Prosim tudi za navodila postopka nadgradnje.
jani.kavcic@kabelnet.net
vem HVALA, NI JEDNA BANKA NE PRIMA!
@janik23a: boš poročal prosim kako se obnese fw za dvp3100? Ga imajo pri punci doma in podnapisi so res katastrofalni.
Naj povem, da tudi novi Philips 5140 DVD predvajalniki bazirajo na starem čipu in so nadgradljivi. Naložil sem big-bangov FW in podnapisi so dovolj veliki. Imam pa probleme z prevrtavanjem divx-ov. Zanima me če obstaja kak FW, pri katerem bi se dalo prevtrti film malo naprej oz. nazaj?
Kaj se pri bigbangovem fw-ju ne da? Čudno, ker mislim da so oni dal samo večje podnapise originalnemu. Jest uporabljam tistega, do katerega link je dal Zorro ene par postov nazaj, pa dela super.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27670 (7202) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325041 (50385) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24902 (9516) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31462 (14715) | Stepni Volk |