Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
EvilDare ::
B4U: sem poizkusil na svojem 5960/12 in je jpg sliko, veliko 36mb in z resolucijo 3857/7804, iz usb ključka normalno odprl.
Tihi Mi53k ::
Imam eno vprašanje glede HTS3115.
Recimo da imam LCD tv s HDMI vhodom in igralno konzolo Xbox360/PS3, ki je na tv priklopljena preko HDMI. Prav tako bi bil hišni kino HTS3115 priklopljen na tv preko HDMI.
Ali bi zvok iz konzole prišel na zvočnike od hišnega kina neokrnjen (5.1), čeprav konzola in hišni kino nista direktno povezana, ali bi za to potreboval tak hišni kino, ki ima še audio coaxial IN, da bi povezal audio iz konzole direktno na hišni kino?
Recimo da imam LCD tv s HDMI vhodom in igralno konzolo Xbox360/PS3, ki je na tv priklopljena preko HDMI. Prav tako bi bil hišni kino HTS3115 priklopljen na tv preko HDMI.
Ali bi zvok iz konzole prišel na zvočnike od hišnega kina neokrnjen (5.1), čeprav konzola in hišni kino nista direktno povezana, ali bi za to potreboval tak hišni kino, ki ima še audio coaxial IN, da bi povezal audio iz konzole direktno na hišni kino?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tihi Mi53k ()
Dumber ::
Vprašanje glede DVP5960. A ne bere podnapisov če nimajo enakega imena filmu ?
Pri srt mi ni pri sub pa mi je.
Potegnil sem si dol fw na prejšni strani pa me zanima ali bi s tem moram imeti slovenski meni ali kako?
lp
Pri srt mi ni pri sub pa mi je.
Potegnil sem si dol fw na prejšni strani pa me zanima ali bi s tem moram imeti slovenski meni ali kako?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dumber ()
B4U ::
Se eno vprasanje glede modela 5960 ali pri predvajanju MP3 zapisa prikaže ID-trag - torej podatke o skladbi izvajalcu... in če jih ali jih tudi na LCD displeju od predvajalnika ali samo na TV zaslonu.
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.
EasyG20 ::
zakaj mi zamuja zvok ali pa slika pri domačem kinu Philips lx8300.
snemam na dvd-rw 4x - pa recimo 1del filma CD1 je ok, pol pa počasi začne zamujat
pa danes sem posnel 24x na navaden CD, pa spet proti koncu... :(
kaj narediti?
HVALA in LP
snemam na dvd-rw 4x - pa recimo 1del filma CD1 je ok, pol pa počasi začne zamujat
pa danes sem posnel 24x na navaden CD, pa spet proti koncu... :(
kaj narediti?
HVALA in LP
Live and let die!
737ph ::
Če je na računilniku vse ok s filmom, potem ti player ne "prebavi" dobro codec-a, s samim postopkom snemanja cd-ja ali dvd-ja to verjetno nima nobene zveze. Probaj še s kakim drugim filmom. Preveri codec z g-spot-om in če se ti isti problem pojavi vedno pri istem codec-u se ga v bodoče izogibaj.
LP
LP
MEDENA ::
evo jutri dobim 5960, je HDMI kabel priložen? je sem videl da ma
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
janko771 ::
kupu 5960 pr mimovrste.com in ni blo nobenga kabla zraven. Itak morš dokupt scart ali hdm.
lp
lp
jest
Yossarian ::
Kaj nihče ne zna odgovorit na Dumberjevo vprašanje?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
cobram ::
Jst mam dvp630 in sem si inštaliral firmware od alec999. No sedaj podnapisi delajo, je pa problem ta, da ne delajo tisti z osenčenim ozadjem. Zanima me, če obstaja že kak nov firmware, ki bi imel malo večje podnapise in ki bi jih imel osenčene. Velikost še ni tak problem, ker pa ni osenčenosti je zelo težko gledat....
Pero007 ::
"Pero007" Poslano: 08.01.2007 13:06:02 | odgovori
hojla! a je kdo že probal tale FW za DVP5960/12?
http://www.turkeyforum.com/satforum/sho...
fleshal in je zdej moj DVP5960 mrtev zato ne fleshajte s tem FW (sicer je že odstranjen), prosil bi, če je kdo ponosni lastnik serijskega kabla, da probam fleshati s MTKtoolom? mu ga pošljem takoj nazaj, ko bom zrihtal...
hojla! a je kdo že probal tale FW za DVP5960/12?
http://www.turkeyforum.com/satforum/sho...
fleshal in je zdej moj DVP5960 mrtev zato ne fleshajte s tem FW (sicer je že odstranjen), prosil bi, če je kdo ponosni lastnik serijskega kabla, da probam fleshati s MTKtoolom? mu ga pošljem takoj nazaj, ko bom zrihtal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pero007 ()
Nemmo ::
pa kje na HTS 3115 piše a je 05 ali 12 model?
sm ceu predvajalnik pogledu pa nism nč dobil
pa še eno vprašanje...kako se home teatre (naveden model) poveže z tv-jem tako da se zvok predvaja preko home-theatra in ne iz zvočnikov od tv-ja? z chinch kablom?
sicer pa zelo zadovoljen z philipsom hts 3115
sm ceu predvajalnik pogledu pa nism nč dobil
pa še eno vprašanje...kako se home teatre (naveden model) poveže z tv-jem tako da se zvok predvaja preko home-theatra in ne iz zvočnikov od tv-ja? z chinch kablom?
sicer pa zelo zadovoljen z philipsom hts 3115
meta2909 ::
Ima kdo Philips DVP3100V firmware, v reklamah piše da je možnost nadgradnje, samo sama nisem zasledila nobenega firmwera. Če kdo ve kje bi se ga dalo dobiti ali ga slučajno ima bi prosila za pomoč.
Reloaded ::
@MEDENA
JAz mam tudi naročenega preko mimovrste, samo majo kar naval zgleda, me pa zanima, če si kaj upgrejdal s kakim firmwerom, ker si tak zadovoljen ?
CIAO
JAz mam tudi naročenega preko mimovrste, samo majo kar naval zgleda, me pa zanima, če si kaj upgrejdal s kakim firmwerom, ker si tak zadovoljen ?
CIAO
Reloaded!!!
B4U ::
Medena: a lahko prosim sporočiš, če pri predvajanju MP3-jev ta model Philipsa na LCD-ju predvajalnika ali na televiziji ali na obeh prikaže ime izvajalca in naslov. Hvala.
Reloaded ::
@ MEDENa
Kerega pa si dal gor
PhilipsDVP5960_12_1250 verjetno tega?
PA hvala za odgovor, upam, da čimprej pride
CIAO
Kerega pa si dal gor
PhilipsDVP5960_12_1250 verjetno tega?
PA hvala za odgovor, upam, da čimprej pride
CIAO
Reloaded!!!
waters ::
Nemmo ( za HTS 3115_12)
Nemmo: pa kje na HTS 3115 piše a je 05 ali 12 model?
Na spodnji playerja strani imaš nalepko na kateri ti piše model.
Druga možnost je, da odpreš predal plošče in pritisneš tipko display. Napisalo ti bo kateri firmware imaš in model če ga še nisi nadgradil.
Nemmo: pa še eno vprašanje...kako se home teatre (naveden model) poveže z tv-jem tako da se zvok predvaja preko home-theatra in ne iz zvočnikov od tv-ja? z chinch kablom?
Meni zadeva deluje kar preko scart kabla in to dela odlično.Zvok je res dober. Ne pozabi pa dati na glas na daljincu.
LP
Nemmo: pa kje na HTS 3115 piše a je 05 ali 12 model?
Na spodnji playerja strani imaš nalepko na kateri ti piše model.
Druga možnost je, da odpreš predal plošče in pritisneš tipko display. Napisalo ti bo kateri firmware imaš in model če ga še nisi nadgradil.
Nemmo: pa še eno vprašanje...kako se home teatre (naveden model) poveže z tv-jem tako da se zvok predvaja preko home-theatra in ne iz zvočnikov od tv-ja? z chinch kablom?
Meni zadeva deluje kar preko scart kabla in to dela odlično.Zvok je res dober. Ne pozabi pa dati na glas na daljincu.
LP
tnx waters
pa še eno vpr. firmware sm nadgradil z najnovejšim (tistim ki je podan link na prejšnji strani) sam č-ji in ž-ji še vedno ne delajo pravilno...
kako se pa to vštima?
LP
pa še eno vpr. firmware sm nadgradil z najnovejšim (tistim ki je podan link na prejšnji strani) sam č-ji in ž-ji še vedno ne delajo pravilno...
kako se pa to vštima?
LP
waters ::
Pravilno po navodilih moraš nastaviti po navodilih iz priročnika. Mislim da je treba nastaviti pri Divx Subtitle na Others ne pa na standard kot je default
LP
LP
mitko25 ::
B4U: Poiskusil sem predvajanje mp3, Mp2 in Audio posnetkov na cd-jih. LCD na playerju prikazuje samo track in čas komadov, na Tv-ju pa pri mp2 oz. mp3 posnetkih lahko vidiš ID track, pri audio oz. originalnih posnetkih pa lahko na tv-ju opzuješ samo..primer (Track 1/12 in čas predvajanja)...Seveda je govora o modelu 5960.
l.p.M.
l.p.M.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitko25 ()
frenkb ::
Dodal bi samo to, da pri audio CD izpisuje tudi tekst, če je seveda Audio CD tekst posnet zraven (naslov albuma, izvajalec,naslov komada).
hodu63 ::
Nemmo, če si firmware naložil iz philipsove strani, si ga pošteno polomil, namreč tisti firmware podpira zahodnoevropske fonte in cirilico, naših fontov pa ne. Imajo pa vsi HTS3115 kupljeni pri nas firmware, ki podpira naše fonte(cp1250), le nastavit moraš v meniju.
l.p.
l.p.
mitko25 ::
Tega imam sam nameščenega in moram priznati, da je najboljši do sedaj. Priporočam!
http://www.bigbang.si/?kat=posodobitve&...
l.p.M.
http://www.bigbang.si/?kat=posodobitve&...
l.p.M.
bbobst ::
Sem nekje zasledil,pa več ne najdem ,kateri gumb je treba držati na daljincu od 5960 ,da izvrže pladenj .
peregrinus ::
Imam DVD predvajalnik Philips DVP 3040 in ko želim predvajati film (ki ima v imenu datoteke na koncu "DVDrip.XviD.AC3.5.1CH.CD1-WAF.avi"), mi prikaže sporočilo "HD not supported" in filma ni mogoče predvajati. HD najbrž pomeni "high definition" oz visoka ločljivost". Kaj storiti?
Hvala za nasvete.
Hvala za nasvete.
borutz ::
bok
kupil predvajalnik philips 5140 pa dam en dvd noter grey's anatomy recimo
pa mi v meniju pise samo
grey's anatomy
grey's anatomy
grey's anatomy
grey's anatomy
recimo stiri v stolpcu ostalo vodoravno pa nic
kako naj jaz vem kateri del je
file na dvd ju je recimo
grey's anatomy.S01E01.HDTV.XOR
zakaj mi napise samo del besedila??
na yamadi 6700 je vodoravno bilo napisano cez cel ekran
kaj imam jaz kaj narobe nastavljeno ali philips dejansko ni zmozen predvajati vec kot 10 crk vodoravno v imenu??
primer kot je na tej sliki
zakaj ne napise se naprej ostal del besedila kot recimo CD1.Xvid.Dominion,....
hvala za pojasnilo
lp
kupil predvajalnik philips 5140 pa dam en dvd noter grey's anatomy recimo
pa mi v meniju pise samo
grey's anatomy
grey's anatomy
grey's anatomy
grey's anatomy
recimo stiri v stolpcu ostalo vodoravno pa nic
kako naj jaz vem kateri del je
file na dvd ju je recimo
grey's anatomy.S01E01.HDTV.XOR
zakaj mi napise samo del besedila??
na yamadi 6700 je vodoravno bilo napisano cez cel ekran
kaj imam jaz kaj narobe nastavljeno ali philips dejansko ni zmozen predvajati vec kot 10 crk vodoravno v imenu??
primer kot je na tej sliki
zakaj ne napise se naprej ostal del besedila kot recimo CD1.Xvid.Dominion,....
hvala za pojasnilo
lp
_CaCkO_ ::
Philipsi nimajo podpore za prov velik črk...to wem d je za originaln firmware...kk je pa z upgrejdam pa ne wem
Nemmo, če si firmware naložil iz philipsove strani, si ga pošteno polomil, namreč tisti firmware podpira zahodnoevropske fonte in cirilico, naših fontov pa ne. Imajo pa vsi HTS3115 kupljeni pri nas firmware, ki podpira naše fonte(cp1250), le nastavit moraš v meniju.
ja, polomil sem ga
vendar vseeno se mi zdi da pred zamenjavo firmwarea predvajalnik ni imel naložene podpore za naše fonte (tudi prodajalec je to rekel)
torej, kje dobiti naše fonte? (za hts3115)
danix1 ::
@Ragaci:
V System meniju - Preferences daj Divx subtitle na Others in moral bi dobiti slo znake.
Razen, če imaš že naložen now fw, ki podpira samo western in cyrillic znake. Potem mi pusti mail v ZS in poslal ti bom fw z slo znaki.
LP
V System meniju - Preferences daj Divx subtitle na Others in moral bi dobiti slo znake.
Razen, če imaš že naložen now fw, ki podpira samo western in cyrillic znake. Potem mi pusti mail v ZS in poslal ti bom fw z slo znaki.
LP
737ph ::
Za Nemmo 3115
Na vprašanje ... torej, kje dobiti naše fonte?
Te lahko prekopiraš iz vsakega modificiranega fw, tako da ne rabiš risat svojih.
Modificiranje fw pa je za tvoj player kar dobro opisano tu:
http://alec999.proboards25.com/index.cg...
LP
Na vprašanje ... torej, kje dobiti naše fonte?
Te lahko prekopiraš iz vsakega modificiranega fw, tako da ne rabiš risat svojih.
Modificiranje fw pa je za tvoj player kar dobro opisano tu:
http://alec999.proboards25.com/index.cg...
LP
taras2802 ::
Pozdravljeni.
Vidim, da ste kar na tekočem.
Kupujem namrec divx predvajalnik pa nimam nobene dobre ideje, ko berem vse te forume. Nekateri hvalijo, drugi grajajo, pa saj človek sploh ne ve več kaj kupiti. Ustavil sem se namreč pri Philips 5960, pa me zanima so vsi nadgradljivi z firmware, ali imajo enake probleme kot model 3040/12 (Zoran čip), ga sploh priporočate, .... (vidim pa da ga kar hvalite!?)
No hvala za vse odgovore!
L.P.
Vidim, da ste kar na tekočem.
Kupujem namrec divx predvajalnik pa nimam nobene dobre ideje, ko berem vse te forume. Nekateri hvalijo, drugi grajajo, pa saj človek sploh ne ve več kaj kupiti. Ustavil sem se namreč pri Philips 5960, pa me zanima so vsi nadgradljivi z firmware, ali imajo enake probleme kot model 3040/12 (Zoran čip), ga sploh priporočate, .... (vidim pa da ga kar hvalite!?)
No hvala za vse odgovore!
L.P.
robertus23 ::
imam player philips DVP 5960 in sem zelo zadovoljen z njim. firmware sem potegnil dol iz big-banga in dela tako kot treba.že prej sem imel philipsa (dvp 5140), ki je pravtako delal brez napak.za takšno ceno mislim da je to najbolši player.
lep pozdrav
lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27668 (7200) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325030 (50374) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24902 (9516) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31459 (14712) | Stepni Volk |