» »

[DivXviD] Philips predvajalniki

[DivXviD] Philips predvajalniki

««
31 / 60
»»

glumacc ::

Tudi jaz sem lastnik novega DVP 3040/12 s serijsko št. xx2C...........
Tudi mene zanima, kako je kaj tu z firmwari?

Hvala za vsako pomoč

LP

Zorro ::

Ta dva modela nimata neuradne podpore, ker sta bazirana na drugem čipu, zato vama edino preostane, da se obrneta s svojimi željami in pripombami na proizvajalca. Mogoče vaju usliši.

Philips Contact & Support

dugi ::

kaj pa v bljižni prihodnosti se bo tud to dalo nadgradit ali sploh nikoli ne bo šlo?
Hvalal za odgovor!

LP!

janko771 ::

Jest pa kupujem dvd/divx player pa me zanima kako je kej z modelom dvp5960, kako kej laufajo podnapisi kateri formati podnapisov so podprti in kako je kaj z fw-jem za ta predvajalnik ?
hvala za odgovor.
lep pozdrav
jest

737ph ::

Philips 5960

izjemna novica za vse uprabnike tega playera.
Na strani http://board.softpedia.com/index.php?sh... nekje v stedini, je FW

PhilipsDVP5960_12_1250.zip ( 1.04mb ) Number of downloads: 121

, ki odgovori na vse vaše želje (veliki fonti, ozadje...), PB porihtan, dela 100%, sem ga sam sprobal in je res super!!!!!!
LP

BlueIce ::

Tudi jaz sem si ga dal gor pred kakšnim tednom dni, in sicer firmware od MTZ-a. Do sedaj nisem imel problemov s predvajanjem filmov, pa tudi podnapisi se dajo urejati po želji (veliki, mali...).
Priporočam!

Dons sem naroču pri mimovrste.com Philips dvp5960 in sm tud ta fw dol skinil pričakujem da bom player dobu že v soboto.
jest

EvilDare ::

Mene zanima če usb ključi patriot X-porter XT 200x serija delujejo na Philips 5960/12. Moj corsair voyager ne deluje, ker baje porablja preveč elektrike.

laguna ::

EviDare

Podoben problem sem jaz imel pri računalniku, šlo je za volan, če sem ga priključil direktno na usb ni deloval, če sem ga prek usb huba pa je začuda delalo vse normalno. Kdo ve, mogoče pa če priključiš tvoj usb ključ prek huba, verjetno imaš kakega doma, mogoče pa bo delalo.

LP
lagunaaaa

philips 5960

Mene zanima čemu gonja okoli usb-ja na playerjih, glede na to da prave uporabnosti nimajo. Dvd-rw verbatim 6x stane točno 407sit, snemanje na njega je hitrejše kot prenos podatkov na ključ in je vsaj 2x večje kapacitete je. Če bi se vsaj dalo nadgrajevat player preko usb-ja bi to mogoče bila koristna stvar.
Aja pa še glede prikazovanja znakov imajo problem, sem prečital, baje je uspelo samo New age-ju na nekem FW prikazovati 32 znakov.
LP

bfrenk ::

dvp 5960 - help

Po nesreči sem spremenil v Setupu izbiro video izhoda.Namesto RGB sem vklopil YUV in
sedaj nimam slike na TV.Kako naj spremenim nazaj (reset??), da bom lahko gledal sliko?
Hvala za odgovore.

Ok, sem rešil težavo z navadnim kablom (composite video).

dvp 5960 - audio izhod
Problem s priklopom CD in DVD plajerja na en audio vhod na ojačevalcu-do sedaj sem uporabljal "Y" člen in imel istočasno priključena oba playerja na isti vhod.Ker je Yakumo poginil, sem nabavil tega Philipsa in ga priključil isto kot Yakumota.Sedaj mi zvok iz Philipsa gre na vhod, iz CD plajerja pa ne.Ko odklopim audio kable od Philipsa, pa tudi CD (Marantz) lepo igra .
Kakšna ideja, kaj lahko storim ? Hvala

RokDaKirba ::

Čao! Mene pa samo zanima, kako se regijsko odklene Philipsa 737? Zdi se mi da moraš eno kodo vpisati al kako že...

Hvala
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

Vse odgovore za 737 najdeš na

http://www.alec999.tk/

LP

RokDaKirba ::

Evo, sem našel in uštimal, hvala!

LP
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

Zgodovina sprememb…

Dons dobil philips dvp 5860 in sem dal fw ki je bil objavljen na tej strani lahko rečem da zadeva dela brezhibno.
lp
jest

V-i-p ::

Imam predvajalnik Xoro HSD 2000. Z njim sem izredno zadovoljen, saj do zdaj še ni bilo filma, ki ga ne bi prebavil, po nadgradnji je tudi s podnapisi vse vredu, veliki so dovolj, tudi OSD meni je v slovenščini. Mi pa gre nekaj na živce. Nadgradil sem ga z popravkom za xoro HSD 2000/2010 iz www.xoro.si ki ima datum 04.05.2006. Ne vem, ali je samo pri meni tako, ampak prevod je res katastrofalen. Pri besedah manjkajo črke, določene besede so tako čudno prevedene, kakšna beseda je praktično nerazumljiva. Saj nekako prevedeno je, ampak sramota, kot bi prevajal in pisal desetletnik.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Valentin ::

Posodobil sem 5960-ko s FW-jem iz navedenega linka par postov nazaj. Ugotovil sem, da so imena fajlov preko USB-ja še vedno v kratki, popolnoma nečitljivi obliki. Ker USB vhod kar dosti uporabljem, me to zelo moti.

Sprašujem hekerje s tega foruma, če bi to znal kdo porihtat, oziroma, če kdo ve za kakšen FW, ki to že ima
urejeno?

drobezdej ::

zdravo!
prvič pišem na tem forumu,sicer ga pogosto uporabljam, ker je veliko koristnih nasvetov, sedaj pa bi prosil za pomoč.

včeraj sem kot darilo kupil mami divx znamke hyunday 790su. seveda sem ga najprej preizkusil in vam povem da so podnapisi mikroskopski, seveda sm šel takoj iskat nadgradnjo , ki pa ni ničesar spremenila. zato sem se odločil da ga zamenjam. tako sem dodal še 5000 tisočakov in kupil philipsa dvp 3040/12 , ker pač drugega ni bilo. doma ga preizkusim in spet ista pesem. podnapisi so premajhni. prebrskal sem forum in ugotovil, da za verzijo xx1Exxxxxx ni firmwera. klub temu sm enega probal pa ni uspeha.

zorro predvsem pri tebi vidim da dosti veš o tem in te prosim da mi pomagaš če je mozno, ker mam čas samo do torka potem pa ga moram podarit...
res vas prosim pomagajte!!!!
hvala!

danix1 ::

Če želiš večje podnapise ga zamenjaj za LG DVX 171, ki stane enako (kako vklopiš slo fonte piše v navodilih). Če pa želiš res velike podnapise pa vzami Philipsa DVP 5140 in si snami firmware za njega iz http://www.bigbang.si/?kat=posodobitve&...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: danix1 ()

bbobst ::

Jaz tudi kupujem divx player in se nagibam k modelu 5960.
V trgovini sem videl da nima S-video izhoda, pa me zanima,ali ima preko scart-konektorja kakšen kvalitetnejši izhod.RGB naprimer.
Sedaj namreč uporabljam računalnik na TV in imam povezano preko s-video vhoda na TV in nebi rad uporabljal manj kvalitetnega signala.TV mi namreč preko scarta podpira RGB.

drobezdej,
ne bi rekel da imam dosti pojma, drugače pa za 1E mislim, da prav tako nima Mediatek čipa, oziroma nima neuradne podpore. Kakšen čip imaš ugotoviš po metodi, ki ti prikaže naloženo verzijo firmware-ja. Ta je opisana v navodilu za nadgradnjo, in sicer v primeru, da ti se verzija firmwere-ja prikaže, če odpreš pladenj in vtipkaš 966, potem nimaš Mediatekovega čipa. V tem primeru ti edino preostane, da si naložiš zadnji uradni firmware (v48), če že ni gori, in upaš, da so to "popravili". Samo mislim, da se pri popravkih firmware-ja ne ukvarjajo kaj preveč z velikostjo pisave, ampak z odpravljanjem določenih napak. Drugače ti predlagam, da si raje nabaviš Philipsa 5960, ki je novejši in nekoliko dražji ter ima obetavno neuradno podporo.

domenzio ::

Zdravo,

jaz kupujem hišni kino in sem zagret za philipsa hts3610. Me pa zanima, če so kakšne slabosti tega kina, ki jih je dobro vedeti? Skratka, če ima kdo ta model doma in kako se obnese?

Oklevam med tem in Hts 3115 modelom. Pri 3115 me malce moti kar se tiče sprednjih zvočnikov. Zanima me, kako je s postavitvijo zvočnikov (npr. sprednjih). Morajo biti v isti višini kot tv ali so lahko na tleh?? Je učinek isti na tleh kot na omarci - kar se višine tiče?

Lp, domenzio

@drobezdej
Tako kot je rekel Zorro, Hyundai nima Mediatek čipa, ampak Sunplus čip. Za te čipe pa ni neke dobre uradne podpore, neuradne pa sploh ne. Čimprej ga zamenjaj, če ga lahko.
Kar se pa tiče Philipsa 3040, so samo prve serije imele Mediatek čip in dobro neuradno podporo. Nove serije, v katero spada tudi tvoj 3040, pa ima Zoran Vaddis čip, zato pozabi na neuradno (in verjetno tudi na uradno) podporo glede velikosti podnapisov.
Nabavi DVP5140 ali LG DVX 171, ali pa DVP5960 če si pripravljen dodat še nekaj cekinov.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: danix1 ()

@bbost
brez bojazni, Philips 5960 ima preko Scarta RGB signal. Res pa nima S-videa, ampak tako ali tako je RGB boljša povezava. Na splošno imajo vsi DVD playerji na scartu RGB, nekateri pa še kompozitni, S-video in YUV.

LP

drobezdej ::

hvala za odgovore!

kot sm že rekel je philips 3040/12, ki sem ga kupil bil namenjen za darilo mami, ki je sicer zadovoljna. sem pa preveril verzijo in očitno nima meditek čipa tk, da mam pač smolo.. kupil sm ga u merkatorju kjer pa tudi ni bilo druge ibire da bi ga lohk zamenju.. sam npr. sm kupil pred dvemi leti bellagio ad2020, pa še danes nimam problemov z njim, tako pač je tud "firma" ni vse....
hvala vseen!

_CaCkO_ ::

Torej za HTS3100 ne bo nobenega FW-ja?

waters ::

Domenzio

Imam HTS 3115 in sem zelo zadovoljen. Č, Ž, Š delajo. Zvočnikom sem odvzel palice in jih pritrdil na zid. Edina pomanjkljivost so malo manjši podnapisi. Ne vem pa, kateri čip ima ima. Še to iz USB predvaja tudi filme

waters, pisavo pri 3115 se da enostavno zamenjat. Praviš, da ti predvaja tudi filme iz USB-ja. Kaj pa si priklopil na USB, zunanji disk ali USB ključ? Zanima me tudi kako dolgo ime je imela datoteka s filmom, oziroma ali je bilo to daljše od 11 (8+3) znakov in ali se ti v celoti izpišejo?
Če nisi poizkusil takšnega filma, ki je imel daljše ime, bi bilo lepo od tebe, da tudi to poizkusiš in nam poročaš;).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zorro ()

domenzio ::

Kaj pa model hts 3610? Kdo ve kaj več razen vedno enako naštetih osnovnih značilnosti na spletnih straneh proizvajalca in podobnih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: domenzio ()

3610 nima na proizvajalčevi strani objavljenega firmware-ja zato je vprašanje kateri čip ima in ali se da kaj modificirat. Ker je cena obeh enaka (glej enaA trgovino), 3115 pa ima USB in HDMI podporo, se mi zdi 3115 bistveno boljša izbira. Po drugi strani pa se za malo več denarja dobi že dober snemalnik.:\

O HTS 3115

Ime filma se izpiše primer: Legends of the (fall manjka).

Predvajalnik predvaja samo iz USB ( v mojem primeru 2 GB), ker je formatiran FAT32 ( predvidevam). Ne podpira NTFS, kakor sem zasledil v dokumentaciji.

Zanima pa me, kje na predvajalniku se spremeni velikost pisave Zorro oziroma ali le preko firmwara ?

LP

Torej prikaže ti 14 znakov. Sedaj ne vem ali sem napačno obveščen, DVP5960 naj bi prikazoval samo 8 znakov. Če je to res, danix1, ti ki očitno obvladaš modificiranje FW-ja, bi lahko malo vzel pod lupo FW od HTS3115. Drugače pa sem opazil, da 5960 in 3115 imata kompatibilna RISC-a, le da je od 3115 skoraj za 100 KB večji (881 vs 788).

waters, zamenjavo narediš tako, da najprej dolpotegneš originalen FW, ki ga dobiš na Philipsovi strani. Paziti moraš, da izbereš pravega, ker je več modelo 3115. Domnevam, da je tvoj 3115_05, ker sem v njem videl, da ima Font s šumniki. Nato si daš dol še program MTKReMaker, zaženeš in z njim odpreš FW (HTS3115.BIN) in nato zamenjaš font po postopku, ki je opisan na tej povezavi pod točko 1.2.
Seveda, pred tem si moraš se poiskati ustrezen (večji) font, te pa najdeš v vseh modificiranih FW-jih, ki podpirajo nabor 1250 (npr. lahko daš dol FW od 3040 ali 5960, ki so objavljeni na tem forumu). Prelagam ti, da zamenjaš le font 7 in 8, ostalo pa pustiš pri miru.

p.s.: original FW dobiš na tej povezavi.

Zgodovina sprememb…

Popravek: Na strani ki si mi jo dal, piše da se 3115_12 prodaja v Sloveniji ne pa 3115_05 kot si zapisal. Tudi jaz imam 3115_12.
Z velikostjo bom pa probal. Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: waters ()

Ne oziraj se na to kaj piše kje se prodaja posamezen model, ker če greš na download firmware-ja boš videl, da v navodilih za nadgradnjo pri 12 ni Slovenije, pri 05 pa je!!! Najbolj zanesljivo je, da preveriš kaj ti piše zadaj na samem predvajalniku.

Zgodovina sprememb…

xdejvid ::

lep pozdrav
mene pa zanima, a je kaj novega glede Philipsa HTS 3500?
a je mogoče software že kaj nadgrajen?
mogoče menu poslovenjen, file browser podpira več znakov, ozadja malo bolj živa...? podnapisi so super...tu ni težav!

Reloaded ::

Aloha
Stvar taka, sosed ubodel 5960 (jaz ga naročim takoj drug teden :D ), kateri firmware mu priporočate, sem sicer bral malo nazaj, pa me vseeno zanima katera verzija je trenutno najbolj IN za teha philipa :D
CIAO pa THANX za pomoč :)
Reloaded!!!

EvilDare ::

Tega: Klik
Meni je v angleščini, ampak je pa najnovejši v seriji.

HTS 3115_12

Definitivno imam HTS 3115_12 - tudi na spodnji strani piše 12.

Povečal sem podnapise. Bilo pa me je strah, ko mi je pri flešanju z novim FW obstal na koncu na Writing na 01.
Ni bilo druge pomoči kot vse izklopit.

Za enkrat dela vse.

waters
Super, da ti stvar dela. Važno je pač tisto, kar piše na samem predvajalniku, in če je gori 12, potem je to, to.

Reloaded ::

@EvilDare HVALA :D

Pa kaj lahko v prihodnosti pričakujemo tudi takega, ki bo mel slo meni ?
CIAO
Reloaded!!!

MEDENA ::

Škoda, da 5960 nima 5.1 ;(

mfeniks ::

Pozdravljeni!

Nekaj dni nazaj sem nabavil prenosni DVD player Philips PET825. Zadeva lepo deluje, bere DVDje, Divx-e, podnapise za Divx. Težava se pojavi pri branju doma pečenih medijev - player jih večinoma bere, a pri tem prav grdo cvili. Ima kdo kakše izkušnje s tem playerjem?

Hvala za odzive!

LP :)

Ja, to cviljenje se je pojavilo pri celi PET seriji, vendar je Philips že izdal firmware, ki to odpravi. Vendar ga še niso objavili na njihovi spletni strani. Imajo ga pa pooblaščeni Philpsovi (vsaj mariborski) serviserji, tako, da je najboljše, da pokličeš najbližji Philips servis, če si ga kupil v slo. Nadgradnjo ti kolikor vem naredijo brezplačno.

LP

johan4 ::

Zdravo,

Pred kratkim sem nabavil philips dvp 3040 divx predvajalnik, sedaj me pa zanima, a mogoce kdo ve, če obstaja kak firmware ki bi povečal podnapise, ker sedajsnji so zelo majhni.

Najrajse bi ga zamenjal, katerga philipsa priporocate?

hvala za odg.

MEDENA ::

5960 nimaš kej falit...baje now fw ima normalno velike podnapise :)

Pero007 ::

hojla! a je kdo že probal tale FW za DVP5960/12?

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?p=2664484#post2664484

usb2.0 ::

Tudi jaz imam 3115 hts hišni kino.Sem drugače zelo zadovoljen edino me motijo premali podnapisi in pa da sploh nimam časa prebrat podnapisov.Skratka če je podnapis dolg da pokrije obe dve vrstici enostavno če ne bereš hitro ne uspeš prebrati podnapisa.Torej obstaja kakšen FW, kjer bi podnapisi ostali dlje časa.
Še to gledal sem 3 filme in na vseh 3h zelo hitro letijo podnapisi..

B4U ::

Ojla!

A mi lahko kdo izmed uporabnikov modela Philips 5960 prosim pove ali ta predvajalnik predvaja slike v jpg formatu brez težav tudi če so večje (npr. večje kot 1M). Odločam se namreč med dvema predvajalnikoma in sicer navedenim in pa Xoro HSD 8410 , pri slednjem je omejitve pri prikazu jpg slik na najvecjo velikost 1M.

Hvala.
««
31 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16027668 (7200) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209325030 (50374) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724901 (9515) bizi72
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

198318 (7822) ta_ki_tke

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

1531459 (14712) Stepni Volk

Več podobnih tem