Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
dean444 ::
Jaz sem se kr odločil da sam ne bom nič nadgrajeval. Podnapisi so manjši in manj vidni.
Ampak meni se zatakne že na začetko glede da nisem neki strokovnjak za računalnik. Obladam tisto lar rabim. Pri peki cd-jev tud znam tisto kar pač potrebujem.
Mogoče se enim zdi smešno kaj vse sprašujemo- ampak tako je - vsi vsega res ne moremo obvladati.
Jaz ne najdem opcij v nero express 6.
Oblika podatkov: Mode2/XA (opcija v oknu za peko)
-File system: Le ISO9660 (brez Joilet!) (opcija v oknu za peko)
-Dolžina imena datoteke. Max 31 znakov (stopnja 2) (opcija v oknu za peko)
En mi je rekel naj lepo posnamem cd kot ponavdi in da je to to.
Ampak meni se zatakne že na začetko glede da nisem neki strokovnjak za računalnik. Obladam tisto lar rabim. Pri peki cd-jev tud znam tisto kar pač potrebujem.
Mogoče se enim zdi smešno kaj vse sprašujemo- ampak tako je - vsi vsega res ne moremo obvladati.
Jaz ne najdem opcij v nero express 6.
Oblika podatkov: Mode2/XA (opcija v oknu za peko)
-File system: Le ISO9660 (brez Joilet!) (opcija v oknu za peko)
-Dolžina imena datoteke. Max 31 znakov (stopnja 2) (opcija v oknu za peko)
En mi je rekel naj lepo posnamem cd kot ponavdi in da je to to.
xy
Jago ::
dean444:
Te opcije se najdejo v Nero burning romu (ne v express verziji), v pogovornem oknu za pečenje. Tam ko vpraša za hitrost peke, label in podobno.
Poskusi zapečt kar "normalno" (na kakšen RW) pa bo verjetno res delalo.
Te opcije se najdejo v Nero burning romu (ne v express verziji), v pogovornem oknu za pečenje. Tam ko vpraša za hitrost peke, label in podobno.
Poskusi zapečt kar "normalno" (na kakšen RW) pa bo verjetno res delalo.
IČA ::
Eno vprašanje za lastnike HTS 3300 in 3500.
Dela komu mogoče zoom pri predvajanju DivX???
Dela komu mogoče zoom pri predvajanju DivX???
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
AnDr3j ::
Mogoče kdo ve v čem je problem?
Pri predvajanju določenega filma, pri katerem je zvok zakodiran s kodekom Lame MP3, se zvok zatika?
Kaj storiti?
LP,
Andrej
Pri predvajanju določenega filma, pri katerem je zvok zakodiran s kodekom Lame MP3, se zvok zatika?
Kaj storiti?
LP,
Andrej
Hvala Jago to je bilo ful koristno. Sem takoj našel vse opcije. Sem si novejšo verzijo Nero dal gor in takoj mel not nero burning rom.
Danix1 ti si to sprobal z velikimi črkami in ti dela Philips 3010/02. Ker v navodilu je napisano v oklepaju ne preimenujte imena datoteke.
Danix1 ti si to sprobal z velikimi črkami in ti dela Philips 3010/02. Ker v navodilu je napisano v oklepaju ne preimenujte imena datoteke.
xy
danix1 ::
Imam že nov fw za Philips 3010. Tokrat prvič z slovenskim menijem. Pa tudi ostale dobrote kot Packed bitstream, vsi podnapisi ne glede na ime, 3 velikosti slo podnapisov,...
Če kdo želi naj mi pusti mail v ZS.
LP
Če kdo želi naj mi pusti mail v ZS.
LP
kucmar ::
Doma imam dvp3010, namestil sm upgrade DVP3010_02.BIN malce se je spremenil meni izgled in velikost podnapisev... ampak še kr mi ne kaže šumnikov! kaj naj naredim? ali moram tam v nastavitvah pod subtitles dat OTHERS pa tisto kodo vnest za našo državo al kako? Če mislim prav mi povejte kaj moram tu noter napisat za to kodo!?
LP
LP
Jaz nisem še nič nadgradil in imam šumnike samo pod preferences greš pa pol divx subtitles in naštelaš central europe.
xy
bepo ::
Kakšna je razlika med DVP3010 in DVP3040 ? Obstaja že kakšne FW za DVP3040 ? Kaj uradni FW podpira slovenske podnapise?
DVP3040 je naslednjik 3010. Neke bistvene razlike med njima ni, razen v izgledu naprave in daljinca. Šumnike tudi pri tem dobiš, če prestaviš v meniju Preferences - Divx subtitle na Central Europe.
LP
LP
Danix1 sem nadgradil z novo verzijo DVP3010(BB v.2 20.4.06). Podnapisi so res veliko lepši, čeprav ne ravno dost večji od tistih ki sem jih imel originalno gor. Je lepši font in brez motečega traku pri podnapisih. razlika med standard in veliki je komaj opazna.
Prednost je tudi da mi prebere vse podnapise, tudi kjer ime ni popolnoma enako.
Pomankljivost.
Podnapisi mi niso pomaknjeni nižje, se mi zdi da so celo višje kot prej ali pa so na isti ravni.
Imam pa en večji problem, in sicer da mi slika poskakuje tako med predvajanjem filma kot tudi ko dam cd v player in imam pač vklopljen meni. Skoči na cca vsakih 5 sekund.Mogoče veš kaj bi lahko bil problem.
Nisem pa nič vtipkaval številk 1379(system menu), preverjal imena datoteke ali regijskega odklepa po nadgradnji.
Zanima me če se slučajno ne da odpraviti to poskakovanje slike, ki je kr moteče, ali je možno player vrniti oziroma resetirati na prvotno stanje.
Prednost je tudi da mi prebere vse podnapise, tudi kjer ime ni popolnoma enako.
Pomankljivost.
Podnapisi mi niso pomaknjeni nižje, se mi zdi da so celo višje kot prej ali pa so na isti ravni.
Imam pa en večji problem, in sicer da mi slika poskakuje tako med predvajanjem filma kot tudi ko dam cd v player in imam pač vklopljen meni. Skoči na cca vsakih 5 sekund.Mogoče veš kaj bi lahko bil problem.
Nisem pa nič vtipkaval številk 1379(system menu), preverjal imena datoteke ali regijskega odklepa po nadgradnji.
Zanima me če se slučajno ne da odpraviti to poskakovanje slike, ki je kr moteče, ali je možno player vrniti oziroma resetirati na prvotno stanje.
xy
Glede poskakovanja slike ne vem... Probal sem fw že na treh playerjih in nikjer ni bilo kakšnega poskakovanja. Imaš povezan Scart-Scart kabel ali uporabljaš kakšno drugo povezavo? Si preizkusil več filmov?
Če ne boš odpravil tega, lahko še seveda vedno naložiš prejšnji fw ali tistega iz www.bigbang.si.
Kar se pa tiče velikosti podnapisov, sploh ni problem vstaviti še večje pisava, vendar ti lahko ob daljših stavkih v podnapisih poreže par črk...
LP
Če ne boš odpravil tega, lahko še seveda vedno naložiš prejšnji fw ali tistega iz www.bigbang.si.
Kar se pa tiče velikosti podnapisov, sploh ni problem vstaviti še večje pisava, vendar ti lahko ob daljših stavkih v podnapisih poreže par črk...
LP
Snemal sem z hitrostjo 4x- najpočasneje kar imam, bi moral posneti na počasnejši hitrosti..
Imam povezan Scart-Scart, slika poskakuje taka kot da bi se iz formata 16:9 razširila na cel ekran in spet nazaj. Kaj pa če isti fw probam še enkrat naložim, misliš da bo kaj drugače. Sem pa na tuji strani, link postavljen na tej strani zasledil da je en imel isti problem- sam kakega odgovora kaj bi bilo narobe ni dobil.
Kateri je pa prejšnji fw- tud bere podnapise ne glede na to če ni ime enako.
Si sprobal te fw
Philips_DVP3010_02_vers.4.rar by Mondi
DVP3010_00_vers.1D_2fonts_1250.rar by Mondi
Imam povezan Scart-Scart, slika poskakuje taka kot da bi se iz formata 16:9 razširila na cel ekran in spet nazaj. Kaj pa če isti fw probam še enkrat naložim, misliš da bo kaj drugače. Sem pa na tuji strani, link postavljen na tej strani zasledil da je en imel isti problem- sam kakega odgovora kaj bi bilo narobe ni dobil.
Kateri je pa prejšnji fw- tud bere podnapise ne glede na to če ni ime enako.
Si sprobal te fw
Philips_DVP3010_02_vers.4.rar by Mondi
DVP3010_00_vers.1D_2fonts_1250.rar by Mondi
xy
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dean444 ()
No jaz sem zdaj nadgradil z tistim fw ki je na strani bigbang- seveda popravil da so bile velike tiskene črke po tem ko sem unzipal fajl.
Res je da mi ne prebere starih cd-jev kjer nisem napisal ime filma in podnapisa enako(sem dodajal slo zraven), so pa podnapisi ful dobri in tud precej večji.
Tako da tistim ki vas motijo mali podnapisi in trak vsekakor priporočam nadgraditev z fw iz bigbang strani.
Res je da mi ne prebere starih cd-jev kjer nisem napisal ime filma in podnapisa enako(sem dodajal slo zraven), so pa podnapisi ful dobri in tud precej večji.
Tako da tistim ki vas motijo mali podnapisi in trak vsekakor priporočam nadgraditev z fw iz bigbang strani.
xy
Original fw za DVP3100 ti lahko pošljem jaz - če se želiš pozabavati z vstavljanjem večjih podnapisov ipd.
elToro ::
Pri 3040 mi po hitrem previjanju naprej ne kaže več podnapisov. To se dogaja pri večini podnapisov, čeprav pri nekaterih dela brezhibno.
Ima še kdo tako težavo?
Ima še kdo tako težavo?
bepo ::
Včeraj sem nabavil predvajalnik DVP3040. To je moj prvi DVD/DIVX predvajalnik in sem zaenkrat z njim zadovoljen, razen podnapisov, ki mi niso najbolj všeč. So slabo vidni, čuden font in tudi postavljeni so preveč visoko. Nisem opazil težave, ki jo omenja ElToro, je pa res da pri hitrem previjanju je potrebno kdaj pa kdaj počakati kakšno sekundo da se ponovno pojavijo podnapisi. A je kdo poskusil nadgradit na verzijo 21, ki se jo dobi na uradni strani? Zanima me ali je kakšna druga novost razen podpore za cirilo. Že obstaja kakšen FW, ki ima boljše podnapise?
Banananjam ::
elToro - tak problem ima veliko predvajalnikov in sicer pri kombinaciji xvid z 5.1 zvokom (ac3). Pavza prikliče podnapise nazaj.
kronik ::
Je mogoce ze kdo spreminjal firmware za model DVP3040? Moti me edino velikost podnapisov, pa mogoce bi lahko bli prikazani malo nizje.
s51as ::
Spet pozdravljeni vsi skupaj....
Sicer sem že skoraj obupal ampak bom vseeno še enkrat prosil...
če mi lahko kdo PROSIM pomaga in mi zrihta frimware za Philips MCD 708, želim si samo da bi imeli podnapisi šumnike in da bi bili malenkost večji!
lep pozdrav,
Sicer sem že skoraj obupal ampak bom vseeno še enkrat prosil...
če mi lahko kdo PROSIM pomaga in mi zrihta frimware za Philips MCD 708, želim si samo da bi imeli podnapisi šumnike in da bi bili malenkost večji!
lep pozdrav,
It's just me myself and I
strelko ::
Za lastnike LX3900:
Videopeli je izdal nov FW verzija 10 (http://videopeli.webpark.sk/). Sam se nisem sprobal... Ce bo kdo sprobal zadevo pred mano, naj prosim sporoci izkusnje.
Videopeli je izdal nov FW verzija 10 (http://videopeli.webpark.sk/). Sam se nisem sprobal... Ce bo kdo sprobal zadevo pred mano, naj prosim sporoci izkusnje.
clancy ::
Sem lastnik DVP 5100/02, in mi noče prebrati nekaterih doma posnetih DVD-jev.
Doma še imam Yamahin DVD-S540, ki pa prebere vse DVD-je, ki jih Philips ne prebere. Po tem sklepam, da so DVD-ji zapečeni vredu.
Zanima me, če je player pokvarjen ali pa je pač normalno, da ne prebavi nekaterih medijev.
Naj omenim, da je Player še v garanciji in je že takoj na začetku bil enkrat na popravilu, ker ni šel dvd ven.
LP!
Doma še imam Yamahin DVD-S540, ki pa prebere vse DVD-je, ki jih Philips ne prebere. Po tem sklepam, da so DVD-ji zapečeni vredu.
Zanima me, če je player pokvarjen ali pa je pač normalno, da ne prebavi nekaterih medijev.
Naj omenim, da je Player še v garanciji in je že takoj na začetku bil enkrat na popravilu, ker ni šel dvd ven.
LP!
Davor281 ::
Clancy!
Če imaš DVD-je zapečene na DVD--R DL je popolnoma normalno da jih ne bere. 5100 bere samo DVD+R DL. Vsaj po mojih izkušnjah.
ENjoY!
Davor.
Če imaš DVD-je zapečene na DVD--R DL je popolnoma normalno da jih ne bere. 5100 bere samo DVD+R DL. Vsaj po mojih izkušnjah.
ENjoY!
Davor.
Ne, DVD-je nimam zapečene na DVD Dual Layer, ampak samo na navadne Verbatimove 16x DVD+R in na Iomega 8X DVD+R.
LP!
LP!
@Strelko
pravkar sem naložil Videopeli v.10 v Philipsa 3900. Kaj naj rečem? Z eno besedo - noro.
Mislim, da kaj takšnega, toliko funkcij in dodatkov še ni imel noben firmware za noben player.
Je pa treba paziti, saj sta bili v prodaji dve izvedbi LX 3900. Ta Pelijev fw je samo za verzijo z
servo kodo: 03150000. (Servo preveriš tako, da odpreš predal za DVD in pritisneš tipko Display na daljincu. V zgornjem levem kotu TV-ja ti izpiše Servo koda).
LP
pravkar sem naložil Videopeli v.10 v Philipsa 3900. Kaj naj rečem? Z eno besedo - noro.
Mislim, da kaj takšnega, toliko funkcij in dodatkov še ni imel noben firmware za noben player.
Je pa treba paziti, saj sta bili v prodaji dve izvedbi LX 3900. Ta Pelijev fw je samo za verzijo z
servo kodo: 03150000. (Servo preveriš tako, da odpreš predal za DVD in pritisneš tipko Display na daljincu. V zgornjem levem kotu TV-ja ti izpiše Servo koda).
LP
RisPo ::
Ima kdo Firmware za Philips dvd634/021 (ki omogoča divx) ? Preiskal sem vse in nikjer nič našel.
strelko ::
danix1
> ravkar sem naložil Videopeli v.10 v Philipsa 3900. Kaj naj rečem? Z eno besedo - noro.
Pred dnevi sem pisal PeLiju, da imam tezave z njegovo verzijo 9 in 10 in vceraj mi je odpisal, da je popravil vse bug-e in da naj si nalozim novo verzijo. Vceraj pozno popoldne sem nalozil nov FW ver10 (datoteke imajo datum 11.5.2006 in uro enkrat dopoldne okoli 8:30) in zadeva dela "ko bomba". Cisto noro
Upam, da bo mojster se nadaljeval s svojim delom, ceprav ne vem vec kaj pravzaprav izboljsati...
> ravkar sem naložil Videopeli v.10 v Philipsa 3900. Kaj naj rečem? Z eno besedo - noro.
Pred dnevi sem pisal PeLiju, da imam tezave z njegovo verzijo 9 in 10 in vceraj mi je odpisal, da je popravil vse bug-e in da naj si nalozim novo verzijo. Vceraj pozno popoldne sem nalozil nov FW ver10 (datoteke imajo datum 11.5.2006 in uro enkrat dopoldne okoli 8:30) in zadeva dela "ko bomba". Cisto noro
Upam, da bo mojster se nadaljeval s svojim delom, ceprav ne vem vec kaj pravzaprav izboljsati...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strelko ()
nogoody ::
Tudi jaz bi potreboval tale FW, prosil bi te, da tudi meni posljes na moj mail: nogoodah@gmail.com
ze v naprej hvala :)
ze v naprej hvala :)
Original fw za DVP3100 ti lahko pošljem jaz - če se želiš pozabavati z vstavljanjem večjih podnapisov ipd.
obutip ::
Ali se še komu dogaja na 3010 da slika vsake toliko časa izgine, kot da bi zamenjal kanal na televizorju, potem pa se čez sekundo dve spet prikaže. Z originalnim firmwareom tega ni bilo, ampak je na žalost dosti neuporaben ker ne podpira pb.
destiny ::
Če bo kdo spremenil fonte, se toplo priporočam za fw
Banananjam ::
obutip- problem nastane pri uporabi Scart RGB, ker se začne samo od sebe preklapljat med 16:9 in 4:3. Rešitve poleg druge povezave ali (original) fwja mislim da še ni.
kronik ::
Firmware za DVP3040/12
- dodana podpora za packed bitstream
- transparentnost podnapisov je odstranjena
- novi browser
- drugi fonti
Moti me edino velikost pisave (je bolj mala, ampak dobro berljiva)
- dodana podpora za packed bitstream
- transparentnost podnapisov je odstranjena
- novi browser
- drugi fonti
Moti me edino velikost pisave (je bolj mala, ampak dobro berljiva)
ledoledo ::
Zdravo.Sem čisto nov uporabnik in takoj rabim pomoč.Ali mi lahko na email kdo pošlje firmware za PHILIPS HTS 3500S/12?Že v naprej se zahvaljujem.
Jago ::
ledoledo:
Fw za 3500S najdes prav v tem topicu. Na strani 24.
Preden bos postavil nadaljnja retoricna vprasanja si zaradi sebe:
1. Preberi nekaj zadnjih strani na forumu, ki se ticejo modela hts3300 oz. 3500
2. Navodilo na Philipsovi strani
in našel boš prav vse odgovore.
p.s. upgrejdas na lastno odgovornost ...
Fw za 3500S najdes prav v tem topicu. Na strani 24.
Preden bos postavil nadaljnja retoricna vprasanja si zaradi sebe:
1. Preberi nekaj zadnjih strani na forumu, ki se ticejo modela hts3300 oz. 3500
2. Navodilo na Philipsovi strani
in našel boš prav vse odgovore.
p.s. upgrejdas na lastno odgovornost ...
zzzorzzz ::
Živjo!
Tudi jaz sem svež in iščem info o tem, kako odpreti regijsko blokado pri predvajalniku Philips DVP 3010 - se pravi, da lahko gledam tudi DVD-je iz 1. regije. Hvala!
Tudi jaz sem svež in iščem info o tem, kako odpreti regijsko blokado pri predvajalniku Philips DVP 3010 - se pravi, da lahko gledam tudi DVD-je iz 1. regije. Hvala!
hodu63 ::
V predvajalniku ne sme biti diska. Pritisni system menu, s kursorskimi tipkami se premakni na preferences menu, odtipkaj 135566, s kursorskimi tipkami se premakni navzdol na 0, pritisni ok, ponovno pritisni system menu, nato izklopi in ponovno vklopi aparat.
L.P.
L.P.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hodu63 ()
piratko ::
kupil sem predvajalnik philips DVP3040 /12 in imam nekaj vprasanj:
- kateri fw je najboljsi za ta predvajalnik?
- kako se to cudo nadgradi???? delal sem po teh navodilih http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3... vendar predvajalnik cd-eja ne prepozna...
za cimhitrejse odg. in trud se ze vnaprej zahvaljujem
- kateri fw je najboljsi za ta predvajalnik?
- kako se to cudo nadgradi???? delal sem po teh navodilih http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3... vendar predvajalnik cd-eja ne prepozna...
za cimhitrejse odg. in trud se ze vnaprej zahvaljujem
Piratko, pet postov više imaš link za FW za 3040. Zdownlodaj ga in ga zapeci na prazen cd po sledečih navodilih:
(copy/paste z bigbangove strani)
PRIPRAVA NADGRADITVENEGA DISKA
Zapečite datoteko "DVP3040_12.BIN" (ne preimenujte imena datoteke!) kot:
-CD-ROM
-No multisession
-Oblika podatkov: Mode2/XA
-File system: Le ISO9660 (brez Joilet!)
-Dolžina imena datoteke. Max 31 znakov (stopnja 2)
-Disk na enkrat, zaključi CD
z najnižjo hitrostjo na CD-R ali RW
NADGRADNJA (izvršite jo na lastno odgovornost!)
Prosimo, da se dosledno držite spodaj opisanega postopka:
1.Vstavite nadgraditveni disk v player
2.Na ekranu se izpiše "Upgrade file detected" in "Press Play" - Pritisnite Play
3.Po nekaj sekundah aparat prebere vsebino diska in samodejno odpre predal,
odstranite disk in NE ZAPIRAJTE PREDALA!
4.Nadgradnja se prične in poteka pri odprtem predalu
5.Po pribl. 2 minutah se predal samodejno zapre - s tem je nadgradnja končana.
(copy/paste z bigbangove strani)
PRIPRAVA NADGRADITVENEGA DISKA
Zapečite datoteko "DVP3040_12.BIN" (ne preimenujte imena datoteke!) kot:
-CD-ROM
-No multisession
-Oblika podatkov: Mode2/XA
-File system: Le ISO9660 (brez Joilet!)
-Dolžina imena datoteke. Max 31 znakov (stopnja 2)
-Disk na enkrat, zaključi CD
z najnižjo hitrostjo na CD-R ali RW
NADGRADNJA (izvršite jo na lastno odgovornost!)
Prosimo, da se dosledno držite spodaj opisanega postopka:
1.Vstavite nadgraditveni disk v player
2.Na ekranu se izpiše "Upgrade file detected" in "Press Play" - Pritisnite Play
3.Po nekaj sekundah aparat prebere vsebino diska in samodejno odpre predal,
odstranite disk in NE ZAPIRAJTE PREDALA!
4.Nadgradnja se prične in poteka pri odprtem predalu
5.Po pribl. 2 minutah se predal samodejno zapre - s tem je nadgradnja končana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: clancy ()
maremare ::
Zdravo!
Doma sem najdu en starejši DVD player Philips 625.Me zanima,če je možno ta player nadgradit, če je, bi prosil link do firmware.Malo sem po forumu iskal,pa nič našel.
Hvala za pomoč..
Doma sem najdu en starejši DVD player Philips 625.Me zanima,če je možno ta player nadgradit, če je, bi prosil link do firmware.Malo sem po forumu iskal,pa nič našel.
Hvala za pomoč..
LP
@Piratko:
Si zapekel točno tako kot piše v navodilih? Kajti, če imaš v Nero-tu nastavljeno File system
na "ISO9660 + Joilet" bo Nero nadgraditveno datoteko DVP3040_12.BIN" zapekel končnico .BIN z malimi črkami, torej kot: "DVP3040_12.bin". In prav zaradi te nepazljivosti se novejši Philipsi ne dajo nadgraditi. Končnica .BIN mora biti zapečena z velikimi črkami! Zato moraš obvezno pred peko nadgraditvene datoteke v Nero-tu nastaviti parametre tako kot piše v navodilih. Torej tako kot je napisal Clancy par postov višje. Torej izklopi "Joilet" v Nero-tu, pa bi nadgradnja morala steči. Vendar moraš vedeti tudi, da z to uradno Philipsovo nadgradnjo ne boš spremenil prikaza podnapisov. Raje kje stakni kakšen neuraden firmware, ali pa počakaj, da jaz vstavim večje podnapise...
LP
Si zapekel točno tako kot piše v navodilih? Kajti, če imaš v Nero-tu nastavljeno File system
na "ISO9660 + Joilet" bo Nero nadgraditveno datoteko DVP3040_12.BIN" zapekel končnico .BIN z malimi črkami, torej kot: "DVP3040_12.bin". In prav zaradi te nepazljivosti se novejši Philipsi ne dajo nadgraditi. Končnica .BIN mora biti zapečena z velikimi črkami! Zato moraš obvezno pred peko nadgraditvene datoteke v Nero-tu nastaviti parametre tako kot piše v navodilih. Torej tako kot je napisal Clancy par postov višje. Torej izklopi "Joilet" v Nero-tu, pa bi nadgradnja morala steči. Vendar moraš vedeti tudi, da z to uradno Philipsovo nadgradnjo ne boš spremenil prikaza podnapisov. Raje kje stakni kakšen neuraden firmware, ali pa počakaj, da jaz vstavim večje podnapise...
LP
piratko ::
vse naredim kot pise pa noce in noce... kaksno pa naj bo ime cd-eja?-je lahko to vzrok?
vsa imena so napisana z veliko...
hvala za pomoc
ps: kako pa se vidi verzija predvajalnika-servo...sem prebral forum pa nobena od nastetih kombinacij ne prime
je mozno da je predvajalnik pokvarjen?-yakumo predvajalniki so imeli podobne tezave
lp
vsa imena so napisana z veliko...
hvala za pomoc
ps: kako pa se vidi verzija predvajalnika-servo...sem prebral forum pa nobena od nastetih kombinacij ne prime
je mozno da je predvajalnik pokvarjen?-yakumo predvajalniki so imeli podobne tezave
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: piratko ()
elToro ::
Omenjeni FW za 3040 ne podpira šumnikov. Če izberem Central Europe je font enak kot na Standard. Je pa res, da je font lepši. Ali se da izbrati podnapis ročno?
destiny ::
piratko, če si zapekel fw na cd-rw, poizkusi še na cd-r. Men se je že zgodl, da je bil to vzrok za težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27661 (7193) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325019 (50363) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24899 (9513) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31459 (14712) | Stepni Volk |