» »

Zanimiva ponudba!

Zanimiva ponudba!

Slo-Tech - Za vse tiste, ki plačujete drag dostop do interneta in ste pripravljeni plačati le telefonske impulze, poglejte to novo ponudbo v Sloveniji. To isto podjetje pa prav tako ponuja poceni najete vode, kar pride prav predvsem za podjetja.

Hvala Peter!

21 komentarjev

Binji ::

Zakaj pol ko poklicem tisto cifro se mi sam neki fax oglasi (088932480)?

Smirnoff ::

Stvar seka, meni dela brez problemov in na irc se mi tud konekta zlo hitrej :D

TheHijacker ::

Super, super super!!!

Tud ISDN se hitro konekta.

Uporabnik ::

edin ena stvar mi ni jasna... piše da je samo za državljane republike slovenije, stran majo pa tud angleško

Uporabnik ::

aja, pa čakte da se velik uporabnikov gor nabaše, pol pa poročajte o hitrostih itd.

nemesis ::

ma dej bit pameten --> sej ma SiOL pa Arnes itd. tud velik uporabnikov pa dela, a ne?! bojo pa moral verjetno pac prepustnost linkov povecat... drugac so pa tam po mojih info ljudje, ki stvar razturajo bol kot tisti na SiOLu in Arnesu...

zanimiv bo bolj odziv slovenske javnosti in konkurencnih podjetij --> kdaj bo Siol spustil cene?! Hudicu placujem nekaj dobrih jurjev na mesec za revscino 33.6 kB...


lp

Matty ::

tm pise... 4. KJE JE TRIK?


Trika ni! Ker verjamemo, da mora biti Internet dostopen vsem v Sloveniji brezplačno, brez kakršnihkoli obveznosti, kot prvi ponujamo dostop do Interneta brezplačno. Poravnati boste morali le telefonski račun za uporabo telefona.




Se vedno ne verjamem... Ker ne more biti preprosto zastonj, torej: where's the catch???




Mah... se nisem ga nisem nasu, edin kar je doslej takega je to: 4.2. Podjetje VOLJATEL ima pravico na vaš elektronski poštni naslov pošiljati oglaševalsko gradivo, vendar ne več kot eno elektronsko sporočilo na teden. ter... 4.4. Podjetje VOLJATEL si pridržuje pravico do uporabe vaših osebnih podatkov za potrebe tržnih raziskav in statistike.






TESKAn ::

Pozabu si na:

4.5. Da bi lahko zagotavljali brezhibnost storitve VOLJA, si podjetje VOLJATEL d.d. pridržuje pravico razkritja vaših podatkov (vključno z imenom, naslovom, telefonom in elektronskim poštnim naslovom) tretji osebi; prav tako lahko vaše podatke posredujemo v primeru pritožbe glede vaše uporabe storitve VOLJA in v primeru, da podjetje VOLJATEL d.d. meni, da uporaba ni v skladu s temi pogoji in določbami.

Spam, here we come:).

TheHijacker ::

Kdo te pa sili, da uporabljaš neki.neki@volja.net. Glavno, da imaš uporabniško ime in geslo, s katerim se lahko kadarkoli povežeš na internet. Če rabiš email si ga naredi na email.si...

SkIDiver ::

Ja hudu ne. To ista poanta k Arnes. Plačuješ samo telefon po ceni 1,25 in 2,50 na minuto po dražji tarifi. Sm prov ugotovu??

[DrAc0] ::

Zaenkrat se to slisi zelo...zelo...zelo...lepo...in mislem da je prelepo da bi bilo res...There MUST be a catch..
Meni se edino oglasa fax...kaj je ze zabilo njim linijo..
Ali je to to....? :D

Avenger ::

(vključno z imenom, naslovom, telefonom in elektronskim poštnim naslovom) -> ljubim oklepaje in drobni tisk, še posebno če je oboje hkrati....

Torej, računat je treba da je možno da se z vseh strani na vas kot uporabnika dobesedno vsuje ploha raznoraznih oglasov, raziskav, anket, teženja, še več teženja in sploh vsega in to tako na e-mail, kot telefon, kot klasično pošto, poleg tega dvomim, da bo ta tretja oseba, oziroma na stotine njih, pripravljenih opustiti pošiljanje reklam po prekinitvi pogodbe z Voljo, al kakorkoli se že imenuje novi ponudnik internetnih storitev, ki mu stran 3/4 časa splohg ne dela, da ne omenjam minimalističnega zastarelo bednega stila strani.... brr. Raje plačam svojo zasebnost mir, preizkušeno dobro povezavo, dober support etc.

Predator ::

Raje plačam svojo zasebnost mir, preizkušeno dobro povezavo, dober support etc. :D; dej mi please povej katerega isp-ja maš ker k takemu bi pa se (v sloveniji) tud jaz rad prijavil >:D>:D>:D>:D

MadMax ::

Morda pa zelijo brskati po nasih kistah?
Prijava namrec ne gre skozi moj firewall (Zone Alarm)[:\]

SLOWWWeb.net ::

Če sprašuješ po dobrem ISP ti priporočam samo enega netsi.net . Strežnik je v enem letu [povprečno 40-50 ur dela] imel približno samo 2 oz 3 leta nedelovanja, da se ne spuščam na tehnični nivo. Celo pri nastavlanju ruterja mi je na pomoč priskočil diplomiran inžinir [direktor[:\] Metalinga-upravlja omrežje, da ne štejem tega,da to ostali zaračunajo 70k sit!!!![:\]]. Slišim da sprašujete po povezavi? Sam sem na ISDN povezavi dosegel 7.8k. Lahko vi rečete isto?

Ok, kar se tiče tega ponudnika, o katerem teče debata. Sam sem se prijavu. Vendar glej ga zlomka. Ni me hotel spustit na strežnik, ker uporabljam SiOLov IP [sem namreč kabelski uporabnik]. Ko pa sem preko modema poklical, pa ni hotel dvigniti linije, ker imam skrito številko[:\]. Zakaj za vraga, kaj hočejo kontrolirat moje početje na internetu? Skratka KRŠENA ZASEBNOST!;((

SLOWWWeb.net ::

Se opravičjem, namesto zgoraj sem namesto ur napisal leto. je pa ravno obratno.

P.S.: FTP in WEB strežnik pri novem ponudniku tak isto ne dela! Krš???!!!;( V nadaljevanju pa upam, da mu bodo sledili tudi ostali ponudniki>:D.

poweroff ::

Fantje - osebni podatki imajo veliko vrednost. Da se jih lepo trziti, to kaj vi surfate se pa da lepo analizirati in potem prodati. Glejte, oni imajo vaso demmografijo, spol, starost, kje zivite (obmocje), mogoce se zaposlitveni status, in lahko tocno vidijo:
- kako pogosto berete email
- katere sajte obiskujete
- ali nakupujete
- ali uporabljate e-bancnistvo in kako pogosto...
- dodas se casovno komponento (dneve, mesece, pred pocitnicami, med vikendi,...)
To so pa podatki ki gredo dobro v denar. Vem, ker sem podobne analize delal tudi sam.

Avenger ::

Točno to, trženje zasebnih podatkov oz. njih analize... mimogrede, pazte to, v CENTRALU sem dobil njihov (volja) promo mini CD. Na njem si pleško fena las... mislm, glavo. Za rajo bo to verjetno precej prepričljivo. Hvalabogu mamo eni glavo 8-) Em, pa odgovor unmu ki ga zanima dober provider - amis.net. Mene še ni pustil na cedilu.8-)

G[e]c ::

Ljudje pa res nismo z nobeno stvarjo zadovoljeni.
Peesda ste zabluzili prov posteno so naredili cist free pa dela super dons:) bomo vidl kaj bo v naslednjih dneh, sam ideja je super pa tud se noben me ni poklicu niti reklame nisem dobu na mail.
Skoda k se telefon ni zaston jao jao kdaj bom jest dobu ADSL ;(

Lucio ::

Meni pa se noče konektat na številko 0889 32480. Mi da signal kot da številka ne obstaja. Plac za homepage in e-mail pa dela brezhibno.

Mogoče kdo ve rwešitev za to.
Tudi ko poskušam poklicat po tel. to številkpo, da vidim kaj se zares dogaja, slišim tiste tri ponavlajaoče tone, kar pomeni da številka ne obstaja.

Izak ::

Spoštovani uporabniki iz območja Kopra!
Prejeli smo obvestila, da na vašem območju ne morete vzpostaviti internetne povezave preko naše telefonske številke 0889 32 480. Opravičujemo se vam za nevščenosti, vendar krivda ni na naši strani. Težavo rešuje Telekom Slovenije, ki smo ga o napaki obvestili v soboto (6. oktobra) dopoldne.
Hvala za razumevanje!


Mogoče je to narobe. Meni ker sm iz primorske ne dela? Vam ostalim dela? ;((


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je Apple pokleknil pred državo in potihem opustil celostno šifriranje iClouda?

Oddelek: Novice / NWO
215954 (4009) Mr.B
»

Microsoft bo znamko Nokia prodal Foxconnu

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
259044 (6881) Griffith
»

Alternativa študentski napotnici (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6219782 (17504) Furbo
»

IBM s partnerji načrtuje 28 nm tranzistorje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
688148 (6578) Icematxyz
»

Ali so delničarji lastniki podjetja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
31821538 (20385) Vajenc

Več podobnih tem