» »

TCM 2004

TCM 2004

VuLc4n0 ::

Je izšel. Nekateri so veliko pričakovali, baje da bo izjemen. Meni je všeč vse razen spremljanja tekme v 3D. UI smrdi, recimo če je tvoj igralec sam v napadu pa mu NE daš nobene komande bo on kar lepo streljal (10x na tekmo iz sredine igrišča) ali pa bo žogo brcnil v avt, da ne govorim o podajanju, komaj spravijo žogo do kazenskega prostora nato pa jo grejo podajat nazaj do sredine:|. Tudi obramba ni nič boljša vsi igralci lepo čakajo noben se ne spomni da je na igrišču, računalnik lepo po sredini laufa, moji se vlečejo na bok in le še vratar te lahko reši (kar pa se redko kdaj zgodi). Ko pogledaš stvari bolj od daleč vidiš da se dejansko le 2-4 igralci premikajo, ostali kar lepo stojijo.

Meniji so vredu, všeč so mi Intervjuji, ko dobivaš (ali pa zgubljaš) točke, potem tudi magazin z novicami, delanje stadiona in okolice, v glavnem je igra bolj tak-tak:)

Uradna stran

Vaše mnenje?:)
http://christinalake.cjb.net
  • zavaroval slike: Predator ()

flipflop ::

Jst mislim da je Championship manager še naprej brez konkurence.8-)

VuLc4n0 ::

Se strinjam. Je že nova verzija CM 03/04 zunaj:)
http://christinalake.cjb.net

flipflop ::

Škoda ker je počasna...

Popeye ::

Tisti, ki so zacel s CM verjetno ne bojo nikol maral TMC-ja, ker ma CM pac svoj magnet, ki te vlece nanj.
TMC bo prej vsec tistim, ki pred tem niso preigral ogromno ur CMja. Za moje pojme vsebuje prevec stvari. Dosti podatkov je povsem nepotrebnih. Od privatnega zivljenja do npr. okolice stadiona in cene vstopnice... prevec dela za eno osebo. Manager se mora 100% posvetit ekipi, taktiki in treningom ne pa se 100 postranskim stvarem. Za ostale stvari imajo pac drugo osebje in s tem bi se morali drugi ukvarjat.
U glavnm CM rula se naprej. Z vsako verzijo se mal poboljsa, tko da po se zmeri komi cakamo novga.....:)

lp

mchaber ::

TCM je kr ql igra.:)

VuLc4n0, moraš se malo s postavitvijo igralcev poigrat pa naštimat playmejkerja pa palo eksperimenteraš pa boš lahko obrnil Marsie z Celticom 4:0;)

Z Nastjo Čehom mam že podpisano pogodbo(prej je bil v Club Brugge) >:D

Nikjer ni Cimerotiča.;((
.

mchaber ::

Kak goljufa ta špil;((

22 priložnosti 18 strelov na gol, samo 4 goli;(( 10vratnic;(
.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28770298 (59327) win95<3
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

598289 (7362) MisterR
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

1901221202 (182011) DarwiN
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

44526183 (22080) boštjan
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

15510391 (8054) gkovac

Več podobnih tem