» »

Naš fuzbal

Naš fuzbal

boštjan ::

kaj bo leta 2065,ne moreš vedet,ker lahko MB ali OL padeta v 2.ligo.
Zavo daj obkroži se na oni sliki,ki jih je andrej dal in mi jo pošli,da te bom jutri lahko prepoznal,seveda če greš na VZHOD.

Zavo ::

@boštjan:

ne bom se obkoževal, ker bodo potem razni pametnjakoviči po forumu srali s kakšnim prekletim huliganom ali čim podobnim!

Sem pa ob 12,00 kupil karte za tekmo in ti moram povedati, da če še nisi šel po karto pohiti, saj sem sam dobil karte za sektor DH 5 vrsta. Vse ostale vrste na vzhodu so polne, le prvi dve vrsti sta prazni!


Aja še ta cvetka! Ste slišali, da je bil Karič pravkar kaznovan z dodatnim rumenim kartonom iz tekme Maribor-Koper, tako da Kara ne igra jutri proti Publikumu!
Ne vem kaj vse si bodo na NZS še izmislili, da bi spodkopali Maribor?

Po pravilih je tako, da se lahko igralec kaznuje, če sodnik ni videl kakšnega prekrška (če bi Kara s komolcem kljunil koga in sodnik tega ne bi videl), tako pa je sodnik vse videl in tudi dosodil prekršek, ni ga pa kaznoval s kartonom, ker je smatral da pač prekršek ni za karton!
Sedaj so to na NZS nadoknadili! S tem NZS krši lastna pravili in treba jih je prijaviti UEFI!

Upam, da bodo to naredili pri NK Maibor čimprej!


Jutri, upam da bo čez 10.000 gledalcev, da Celjanom malo po nogah steče!

Zeberdee ::

Zavo, ti si moj tipicen model vsakega stajerca.

Brez komentarja naprej. Ko je šel navaden folk z nami na derbi, so se nekateri jokali, da se bojijo, pa ste rekl, dragonsi pickice. Ko pa se isto naredi vam, pa evo, vi jokate. In tko je ze od unga derbija na kodeljevem. Viole South kajneda. Toda zadnjič sem na enem jugo forumu bral, kako ste vi takrat zbili zabarje. Kako smo tekli. In samo zato jaz zbiram ves material, neobjavljen iz strani mladine, dnevnika, še celo od večera sem nekaj dobu. Samo zato, da ne bo kdo čez 3 leta govoril, kako smo se "fsrali". Ker veliko folka na tej in na vaši strani širi dezinformacije. In vem, da se v sebi o tem strinjaš. Samo zaradi tvojega štajerskega modela ne moreš priznati, da je bila edina stran, ki na derbiju (kot si ga Ti predstavlaš) ni opravila svojega dela policija. In mogoče potem pridejo viole... Na slikah se mogoce ne vidi tako. Toda sam veš, kaj je bilo ko je folk na A tribuni preskočil ograjo. Zgleda da bo treba na tekme odsedaj naprej hoditi z kamero. Samo zato, da boš ti in ostali podoben folk videl, da viole mogoče niso več to kar so bile (če so sploh kdaj bile) in da tudi dragonsi nismo več taki kot smo bili (če smo sploh kdaj bili).

Zeberdee ::

Zavo, to je Publikumovo sranje. Pač zakulisna igra, v kateri je dosedaj vodil maribor. Ali mogoče celo Era:)?

Zavo ::

Duro, po pravici povedano sploh ne vem kaj hočeš povedati!

Kakšen derbi na Kodeljevem neki? Pa kakšen folk, ki je prišel z Dragonsi se je jokal! Saj z vami nikoli nihče ne pride, če vas itak ne pride v MB več kot 50!
V najboljših časih vas je še prišlo nekaj čez 100, sedaj pa je taka kriza, da ne vem kaj naj ti povem!

Viole south? To misliš mogoče transparent, ki so ga neki klinci pobrali s tal, ko je padel z ograje, potem pa so se Dragonsi hršli kako so transparent ukradli?

Duro že enkrat sem ti povedal, da si premlad, da bi lahko govoril o kakšni navijaški temi, sploh pa ne o hool sceni, ker ne veš kaj to je! Niti jaz nisem več med Violami, ker sem imel dovolj tega, da so me vsak vikend na Vošnjakovi je*ali!
Tudi denarja ni toliko, da bi vsak teden prinesel položnico za 50kSit domov!

Hodim še na gostovanja, vendar na tribuno, kjer so zbrani navijači iz Maribora in ne ultrasi! Sam veš, da na vsaki tekmi je Mariborčanov sigurno toliko, kot Viol! Le zakaj?

Še enkrat Duro, nehaj se pederajsat z nečim kar nisi, pa bi rad bil! Me zanima na kolikih gostovanjih si bil letos? Dobiš od mame opravičilo, ko manjkaš v šoli?

Zeberdee ::

Eh Zavo, jaz to vem od mojega bratranca, strica in tudi iz medijev (imam več kot 20 map materiala), saj sta onadva bila člana prve Acotove ekipe. In sem tudi tako vzgojen, oz. sta mi vcepila rešpekt oz. vsaj majhno spoštovanje do starejših viol.
Govorim o prvem gostovanju viol v lj. kotlini, ko je okoli 50 viol naletelo na podobno število dragonsov, ki jih zaradi mladosti niso ne pretepli, edino kar so jim naredili, so jim vzeli 10 šalov in v spomin na to je ta transparent.
Govorim o letošnjem derbiju, ko nas je bilo 150, med njimi je bilo tudi nekaj civilistov. Takrat ko so vaši prišli iz vzhoda in je bilo še pol naših zunaj, in potem je neka budala sendala maile na ekipo ipd. glede nesposobnosti policije. In potem smejanje viol ipd. Potem pa včeraj isto, samo na drugi strani (seveda vas zaradi tega ne obtuzujem).
Eh gostovanji sta bilu letos (2 organizirana gostovanja sta bili med tednom) še neobiskana...

boštjan ::

Zavo jaz mam DE sektor,2.vrste.verjetno pa bom na hribu kar stal.ker se mi ne da sedet.
glede slike sem mislo da si jo preneseš in mi jo pošleš.;)

Zavo ::

Boštjan, zasebno sporočilo sem ti poslal!

@Duro:

ne verjami vsega, kar ti stric in bratranec rečeta! Dosti je anekdot...jaz sem bil povečini zraven pri vseh pi*darijah, meni nobeden ni govoril pravljic kako je kdo pretepal koga in kako je drug namlatil tega! Jaz sem se na lastne oči prepričal in ne rabim strica, da mi pravljice govori!

Iz prve roke: Dragonsi so bili vedno bolj bogi, kar se tiče pizdarij. Saj nekaj je bilo ta pravih, še to povečini kakšni gorenjci in okoličani ki jih tudi osebno poznam, samo jebala jih je vedno številčnost in pa preveč mularije v ekipi!
Zato so tudi ti tipi nehali hoditi na tekme in gostovanja, ker vedno, ko se je kaj začelo je mularija letela oni so pa po gajbi dobili, ker so sami ostali!

Viole in Dragonsi so bili v Ljubljani vedno nekje enakvredni po številu in po pizdarijah, če zelo zamižim na eno oko pri Dragonsih!

Vprašaj strica, kako so v Mariboru Dragonsi tekme spremljali!!!
Reči mu še, da ti naj enkrat po resnici pove in ugotovil boš, da je Dragonse vedno policija reševala na vlak!

Do sedaj edini, ki so v Mariboru sranje naredili so bili Trootersi in pa navijači Wisle, ki so pa obojni kratko potegnili!

boštjan ::

zavo,sem ti že odgovoro;)

Zeberdee ::

Evo Zavo, to smo mi gorenjci.

Zavo ::

Ja saj, samo jebe vas številčnost. Če si malo bratranca povprašal je na reprezentančnih tekmah takole!
Združeni navijači slovenije proti Violam! Govorim za gostovanja!
Viole so pač daleč najštevilčnejša navijaška skupina. Zato pa rulajo sceno v Sloveniji!

Zeberdee ::

Zavo, glede same številnosti viol ne bi bil prepričan, vsaj po mojih lastnih izkušnjah. Viol je okoli 50 tistih ta pravih, ostali so pa zavedni štajerci. Tako da se je videlo ko je bla kriza koliko viol je blo na tekmah. To bi se dal rešiti s članskimi, ki jih boste uvedl drugo leto (baje). Toda koga boli kurac za vas >:D. Se vidimo v nedeljo.

LP

goku :) ::

Zavo, dejal si da

In uletavanje, provociranje, veselje, žalost, evforija, majhne pi*darije..., vse to spada k derbiju.
A misliš, da je kaj drugače med Barcelono-Real, Bayern-Dortmund, Liverpool-Arsenal, Rangers-Celtics, Porto-Benfica, Fenerbahče-Galatasaray, Wisla-Legia, Roma-Lazio, Milan-Inter???


Ja razlika je v tem da se pri vseh teh klubih ne tepejo kot se pri nas!!!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: goku :) ()

_Mortal_ ::

Vsaj ne na igrišču.
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

R0K ::

Se tudi na igrišču. Poglejte mal kakšne domače derbije. Na 'velikih' tekmah se res ne, ker vse k bi radi pršl do igrišča že prej zbijejo na tla. Kaj pa je blo pri nas? En iz viol je pol ure sam laufal po igrišču in niko jebe njega. Pa nimam nič proti vijolam (itak se kmalu vidimo (celjski grofje) :) ).

Zavo ::

@Duro

članske izkaznice imajo Viole že okoli 7 let, tako da ne tumbaj v tri dni, če vidim da pojma nimaš in se pač duvaš!
50 Viol? :D :D :D Takšne izjave potrjujejo, da še nisi bil v Ljudskem vrtu!
A potem Dragonsov sploh ni, ker kolikor vem jih nekaj časa sploh ni bilo na tekmah! Pa ne mi zdaj o nekih sindikalnih štrajkih!
Ker pač vem, da si star 14 let in, da vse kaj tumbaš pač slišiš od bratranca, ta pa od kolegovega sošolca, ki ima kolega, ki je ful Dragons in ki ful Viole razbija, se nima sploh smisla ubadat s teboj, ker koga pa boli kurac za študente, ki gredo na tekmo zaradi zastonj vstopa in se kličejo zmajčki?

@goku:

da se pri teh klubih ne tepejo, kot se pri nas! :D
Potem pa pojdi na en tak derbi in boš videl koliko policije je okoli njih, če pa bi organizator bil Scholy, bi se poklali, ne pa samo tepli! Garantirano!

@ROK:

Pridete celjski grofje organizirano v MB, ker sem slišal, da gostujočih navijačev ne bo, zato se mislim da že prodajajo karte za tisti sektor!
Rok, ne poznam toliko ekipe Publikuma zato mi prosim povej svoje odkrito mnenje. Misliš, da bodo vaši igralci zdržali pritisk gledalcev, saj naj bi samo danes bilo prodanih okoli 6000 vstopnic.

Če pridete Celjski grofje zares, čeprav ne verjamem, saj vse prevčkrat vidim, da so na vašem koncu prevzeli primat razni Hmelj boysi in Martini, bo pa še večja fešta! Vsaj glede atmosfere!
Upam, da spet kdo vleti na teren in se klanja vijoličasti barvi, ampak ne verjamem, ker v LV je za varnost predobro poskrbljeno!
Ajd Rok, upam da se vidimo in da naslov ostane na štajerskem :D !

Zavo ::

Popravljam!

Prodanih naj bi bilo 8000 vstopnic! Welcome to hell!

R0K ::

Zavo žal ne. Kokr sm zvedu. Škoda po eni strani, samo v Celju je šport 1A rokomet, nogomet je šele za njim, mogoče celo tretji. Kar malo vam zavidam, ker vem da cel mb živi za nogomet. če bi folk v celju vedu kaj se sploh dogaja v tej sezoni, koliko so že dosegli (itak presegli vsa pričakovanja) bi jim mogoče prišlo več kot 200 na tekmo, kjer je vstop itak prost. Škoda, res škoda. Sej ne rečem, k so deribji pride folk, ampak največ točk se izgublja na najbolj butastih tekmah. tko proti rudarju, pa muri pa to. škoda. na takih tekmah se tut rabi podpira za tri pike, ki so nakonc lohk odločilne.

Jest najvrjetneje pridem. Samo mam v šoli malo na tesno, ampak za fusbal bo pa že cajt :)

Samo ne vem če bo po tekmi cajt za spit kakiga laškega :(

Glede Publikuma pa ne vem. Letos so naredil velik korak naprej. Ampak forma pada. Jebi ga. Mal prehitr, čene bi bli že zdele prvaki ;)

Mislim da bo vzdušje v mariboru noro, fešta bo ziher. Mislim tudi, da bo precej golov. Pa pomoje jih bodo večino dal celjani. mi itak ene tri, za vas pa pekič ene tri (celjan, če lohk tko rečem :)) tko da bodo večinoma vsi naši, sam še ene par v svoji mreži ;)

glede tega če še bodo 'usral' pa ne vem. vrjetno jih veliko pred tako publiko kot ba jutri še ni igralo. mogoče pa bodo nekateri prav zato dobili krila. bomo videli!

upam pa, da nebo kej sraja. štajerci se med sabo neb smel toučt, raj gremo na per. :)) uglavnem, upam da nebo večjih izgredov. tisti standardi (kak folk na igrišču, balke pa to) so itak normalni :)

drgač pa celjski grofje hodjo bolj po rokometnih tekmah. tam jih je pa vedno veliko. poglej si enkrat kako tekmo k bo kej v golovcu. matr vsej je rumeno. :)

boštjan ::

v četrtek glejte TRENJA.govora bo predvsem o navijaških neredih v slo.fussbalu

Zavo ::

@ROK:

škoda, da ne pridete grofje! Glede Pekiča - celjana, pa si se malo zmotil, saj Pekič izhaja iz mladinske šole NK Maribor, prav tako, kot Kvas.

@boštjan:
Super, da si nas informiral. Kako pa veš, so bile kakšne reklame? Ob kolkih so trenja?

boštjan ::

zavo
trenja so ob 20.00 in da reklama je na pop tv.komaj čakam,da vidim če bo vodja zmajev spet tiho,kot je bil na oddaji za izgradnjo stadiona,šiško pa najbolj glasen. :D

Zavo ::

Vodja zmajev je itak vedno cel prestrašen, kot kak osnovnošolec. Saj ostali Drageci pa niso kaj boljši.

Saj ni čudno, če pa so ga Šiško & co. že obiskali na domu! >:D

Super Sonic ::

samo da se tepe pa grozi pa je vse VREDI, ne>:D
Dons je finale lige prvakov. Kdo bo prvak? Pomoje Juve, čeprou fuzbal bo pa čist v k***i če mene kdo vpraša

boštjan ::

JUVE all the way.glede kvalitete fussbala pa,ko pade prvi gol,upam da hitro,bomo gledali ziher super nogomet.

Super Sonic ::

ko bo padu prvi gol bo bunker. tak bunker k ga nismo vidl nikol oz. tisti k gledajo serijo A vedo kaj bo blo. Noben super nogomet ne bo to.
Oziroma še bolje-kšn glin gol v 116 minuti:P , da me bo je minil vse skupi.
Ampak pustim se presenetit:D

Zgodovina sprememb…

Zeberdee ::

Eh kefo gre ke gor samo zarad bureka >:D, baje bo pa šel cvetko tudi gor, tako da bo pestro.

ReSpEcT ::

Manchester, 26. maja (STA) - Stadion Old Trafford v Manchestru bo danes prizorišče zadnjega dejanja najpomembnejšega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja v sezoni. Nasproti si bosta v finalu Lige prvakov stala italijanska tekmeca, Juventus in Milan, ki se poznata do obisti, saj bo to že njun 190. medsebojni obračun, odkar sta se prvič pomerila daljnega leta 1901. večkrat je sicer zmagal Juventus sam ko bo dons še nevemo!

goku :) ::

Jst sem za juve, če pa dajo uni prvi gol bo pa tekma veliko bolj zanimiva, ker bo ravno juve napadu veliko siloviteje kot pa bi Milano..


A že vsete da je gost oddaje lige prvakov ZZ top?

Zeberdee ::

Eh, kaj bo pa novega povedal

goku :) ::

Ma ja mariborčan pač:D :D

perci ::

Hehe, dobr so se zdajle zvlekli Mariborčani.

boštjan ::

Hehe, dobr so se zdajle zvlekli Mariborčani

FUSSBAL se špila 90min ne 85min in to je pokopalo celjane. Jaz pa samo paravim:MARIBOR JE BIL,JE IN BO PRVAK
Še posebej letos so si zaslužili, ko so spomladi vstali od mrtvih.JUUUUUUUUUUUHEJ

andrej ::

uf, to je bla norisnica!

perci ::

FUSSBAL se špila 90min ne 85min in to je pokopalo celjane.


Ja, seveda - nisem trdil ničesar drugega. Je pa treba priznati, da je bil Publikum generalno gledano dostojnejši tekmec. Ampak v fuzbalu štejejo samo goli, tako da je zmaga Maribora zaslužena.

boštjan ::

Je pa treba priznati, da je bil Publikum generalno gledano dostojnejši tekmec.

tako je in škoda da niso vsaj pokala dobili. Je pa ta 7 zaporedni naslov tudi nekaj posebnega,ki bi se lahko enačil z 1. in 2. osvojenim.

Darko ::

Še nekaj pripomb Mariborčana, ki ne živi za fuzbal. Saj ne rečem, da nogomet ni šport, Viole pa gotovo niso navijači ampak vandali. (Zavo je že penast). Če bi bili res ljubitelji nogometa, bi recimo čestitali nasprotnikovim navijačem za odličen nogomet, ki so ga videli, jih pohvalili za morebitno zmago, šli skupaj na pivo in gotovo. Ne pa da se pretepajo, lomijo stole, razbijajo avtomobile z napačno registracijo in delajo škodo klubu, za katerega "navijajo". Nisem še videl enega samega navijača, ki bi bil glasen, ko je sam. Glasni so samo v skupini. (BTW v nedeljo si nisem upal skozi Ljubljano z avtomobilom z MB registracijo)

Včeraj sem gledal malo pokala in moram reči, da mi je bilo prvih nekaj minut všeč (do prvega gola). Hitre in natančne podaje, dosti tekanja, lepe priložnosti, bučno navijanje, petje, pa nobenega uletavanja, metanja kamenja in stolov. To je zame nogomet. Morda imajo boljšo organizacijo, lahko pa so samo bolj kulturni. Mnogo gledalcev ne upa na tekma zaradi navijačev, klubom prepovedujejo nastope doma, plačujejo kazni, če je to ljubezen do nogometa?
Razen tega pa bi radi imeli še brezplačne vstopnice. Jaz bi jim zaračunal dvojno (vključeno kasko zavarovanje stadiona). Te brezplačne vstopnice pomenijo, da klubi podpirajo ta huliganizem.

Še dva predoga za reševanje težav: Ko nekdo uleti v stadion, ga primejo in mu izstavijo račun za 10minut prekinitve tekme (TV prenos, zamude, ...) bi hitro obubožali. In ko ena skupina začne trgati sedeže in jih metati na stadion, bi blokiral ta sektor in jih zadržal, dokler ne zberejo denarja za plačilo škode.

Zavo povej, ste sposobni v nedeljo v Ljubljani povabiti nekaj Dragonsov na pijačo in proslaviti naslov?

LP Darko

Zavo ::

Je pa treba priznati, da je bil Publikum generalno gledano dostojnejši tekmec.

Kako misliš dostojnejši? Kdo se je dostojno boril do zadnje minute? Mislil si reči, v celoti gledano boljši tekmec! Ja, res je. Maribor je igral brez sredine (Karič, Franci), celjani pa so rušili igro z grobimi štarti, kakor je kdo od vijoličastih dobil žogo! Ampak ni pomembno, Celjani so res igrali prerojeno napram zadnjim tekmam! Mariborčani pa so še enkrat dokazali, da ni predaje za vijoličasti dres, ko je padel prvi gol in ko je narod začel noret, pa se je itak Celjska barka potopila in samo vprašanje minut je bilo kdaj bo padel drugi gol.
Vseeno čestitke Celjanom za odličen nogomet!

Darko:
Darko, kaj ti naj rečem drugega, kot to, da govoriš o stvareh o katerih pojma nimaš! Nisem član Viol, kot sem že parkrat povedal.

Saj ne rečem, da nogomet ni šport, Viole pa gotovo niso navijači ampak vandali.
Darko, če še ne veš, nogomet ni smučarija! Pri nogometu so v igri nekajkrat večja čustva, kot pri smučanju!

Če bi bili res ljubitelji nogometa, bi recimo čestitali nasprotnikovim navijačem za odličen nogomet, ki so ga videli, jih pohvalili za morebitno zmago, šli skupaj na pivo in gotovo.
Tudi to se dogaja, vprašaj Goričane ali pa Celjane.

(BTW v nedeljo si nisem upal skozi Ljubljano z avtomobilom z MB registracijo)
Preklete Viole, kajneda!

Včeraj sem gledal malo pokala in moram reči, da mi je bilo prvih nekaj minut všeč (do prvega gola).
Darko, kaj si gledal včeraj?

Mnogo gledalcev ne upa na tekma zaradi navijačev
Tudi ti Darko, kajne?

In ko ena skupina začne trgati sedeže in jih metati na stadion, bi blokiral ta sektor in jih zadržal, dokler ne zberejo denarja za plačilo škode.
:D

Zavo povej, ste sposobni v nedeljo v Ljubljani povabiti nekaj Dragonsov na pijačo in proslaviti naslov?
Vprašaj Viole, ampak ne osebno pač pa preko foruma! Glede mene pa ni problem, dosti prijateljev in poslovnih partnerjev imam iz Ljubljane in tudi prejšnjo nedeljo smo po tekmi bili na pijači, ter si čestitali za dobro tekmo!

andrej ::

Darko: jaz sem bil v nedeljo v LJ z MB registracijo neposredno po tekmi ob stadionu pa ni blo nic. Cel dan pa je tudi bil avto parkiran v LJ in nic. Tako, da ne prevec pretiravat.

Kot si pa vido, vceraj ni blo izgredov. Viole so navijale tako kot treba, in tudi noben ni predcasono letel na igrisce. Ob tekmah z Olimpijo pa je druga zadeva...

Zavo ::

Meni se pa močno zdi, da eni še zdaj objokujejo, da je smučarija izgubila primat v deželi in bi radi na vsak način očrnili slovenski nogomet, ki pa sploh ni tako slab!

Ste gledali tekmo med Juventusom in Milanom...

boštjan ::

Kaj porečete na Pušnikove besede: ''Zadnje minute smo igrali z 12 igralci,zato je tekma neregularna.''
Men se zdi da je po taki tekmi kaznovan klub ,ki je igral z 12 igralci in se zmaga dodeli avtomatsko nasprotniku z rezultatom 3:0.Seveda če se Maribor pritoži:D

Darko
Bil sem parkart z avtom v LJ,pa sem vedno celega domu odpelo+ tudi vedno celi domu oddišo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

Super Sonic ::

če bi slovenski fuzbal-bolje rečeno slovenska liga, bila tako dobra kot ti praviš Zavo, potem takem, se sprašujem zakaj mormo dat čez vse 3 kroge lige prvakov-tu se mi zdi še najbolj vidno kje dejansko je slovenski nogomet, kateri še nima niti spodobnega stadiona, ne?

Finale? Jah tko kot sm si mislu- 0:0, pa podalški in ekola-> 11m
Edin tist gol ševčenka bi mogu bit priznan. Tema drugač oz. beden finale do konca.
Še dobr da mam Rise of Nations.. čeprou sm že vse končal v tem špilu, je death match še vedno zabaven>:D
tema uglavnem

p.s.
Angleški novinarji so šli celo tolk daleč da so pisal o tem da nej gre folk najprej v kino in nato pride na streljanje 11m->edino zanimivo stvar na tekmi.
i agree8-)

Zgodovina sprememb…

ReSpEcT ::

Fak!
Mogu bi juventus zmagat.
Če nebi blo štange bi biv gol!

Zgodovina sprememb…

  • polepsalo: OwcA ()

Zavo ::

Radeon:
tu se mi zdi še najbolj vidno kje dejansko je slovenski nogomet, kateri še nima niti spodobnega stadiona, ne?



Motiš se Radeon. Ljubljana ni slovenski nogomet! Ljubljana nima spodobnega stadiona in si sedaj skuša s samoprispevki in državnim denarjem to urediti!
Maribor, Celje, Murska Sobota, Koper so si stadion sami zgradili!

goku :) ::

Jst sem tudi za Juve naviju;( ;( !......


Skratka včeraj ni bil moj dan na športnih stavah. A vi igrate kej to???


Nakoncu tudi jst kot navijač olimpije iskreno čestitam Mariboru za osvojeni naslov. Bravo, bravo.Glede gesla pa Maribor je prvak, nikjer pa ne piše da bo prvak.

perci ::

Milan je zasluženo zmagal. Kaj je pa sodnik mislil, ko je gol ševčenka razveljavil, mi pa ni jasno.

goku :) ::

Meni pa povsem, in mislim da ga je razveljavil upravičeno. Situacija je bila res da taka da igralec ni podal svojemu igralcu, ki je bil v nedovoljenem položaju. Vendar če si natančno pogledal posnetek si videl kako ravno tisti igralec ki je bil v tako imenovanem nedovoljenem položaju pokrival vratarja. Ker je to delal namerno mislim, da je vse skupaj dosojeno pravilno.


Pa neki mora bit da si folk finale zapomne

perci ::

goku: Ti imaš privide, resno. Golman je bil oviran kvečjemu od svojega branilca, ki je tako vešče preusmeril žogo, da je golmana vrgel iz ravnotežja. Ni bilo duha ne sluha o offsideu.

goku :) ::

Poglej si posnetek.

perci ::

Sem si ga in sem tudi predebatiral situacijo s parimi kolegi (tudi z enim nogometašem med drugim) in smo si bli vsi edini. Ti si si ga?
Goku, razumem da si navijač Juveta, ampak bodi objektiven, no.

goku :) ::

Bil je pasivni nedovoljen položaj in ker je nogometaš pokriv namerno vratarja je razumno sodnik dosodil nedovoljeni položaj.

Če se ne strinjaš pa po korakih.
1 korak - ali se strinjaš da je bil pasivni nedovoljen položaj?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116447 (9670) Alexius Heristalski
»

Maribor - Dinamo

Oddelek: Loža
476302 (4944) RockyS
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597813 (6886) RockyS
»

Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?

Oddelek: Loža
343022 (2298) glinik
»

Vijolice začele cveteti...

Oddelek: Loža
161332 (1179) boštjan

Več podobnih tem