» »

Naš fuzbal

Naš fuzbal

Matek ::

Mah goku zdejle pred kratkim je bla ena tekma v ligi prvakov, ne zrajtam se, pa tut niso piskal pasivnega. Če streljaš pa so tvoji spredaj, se ne piska, brezveze.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

perci ::

goku: Po mojem mnenju ni šlo za pasiven ofsajd, ker model sploh ni podajal ampak streljal. Pa tudi, če bi šlo za pasiven ofsajd, nima kej piskat, ker ni interferal.

boštjan ::

goku je jezen zato,ker je na stavah zgubo.:D

goku :) ::

Ene 5 krat sem že ponovil zakaj ga je piskal, pa bom še enkrat.

nasprotni igralec je namerno pokril nasprotnega golmana, da le ta ni videl kaj se dogaja. Itak se Bofonu ne ga dati gola normalno!!!!!!!!

Zavo ::

Boli te kurac, za Milan.




Bog je in Bog ve kdo si je zaslužil naslov!


Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zavo ()

Zavo ::

Nek se čuje nek se ve!



boštjan ::

zavo,lahko poveš kaj piše zgoraj

goku :) ::

Pa kje na sliki si ti?

Zavo ::

@goku:

ne tej sliki me ni!

@boštjan:

BG:Links zu sein gebt ihr vor, auch bei Viole Maribor?

Brigata Graz: Pravite, da ste levo usmerjeni, ste levo usmerjeni tudi med Violami?


Gre pa zato, da so pred kakšnim letom predstavniki navijaške skupine Brigata Graz dali pobudo, da se pobratijo z Violami, saj njihova ekipa ni mogla več uspešno parirat vedno večjemu številu Dunajskih navijačev (med katerimi je vedno več črncev, turkov, azijcev...), so pa bili precej dobro seznanjeni o Violah, saj navsezadnje so Viole pred 8 leti totalno razmontirali navijače Dunajske Austrie, takoimenovane Buldoge, leto za tem pa še na Dunaju navijače Rapida, kar je poskrbelo za izredno veliko medijsko zgražanje nad barbarskimi Violami iz Maribora!
Torej Brigata Graz je dala pobudo, da se pobratijo in da se Viole prideružijo njihovi ekipi v boju proti navijačem iz prestolnice!

Ko je prišlo do dogovora, je ekipa kakšnih 80 Viol odšla v Graz na tekmo med Sturmom in Austrio, kjer so te Viole opazile skupino kakšnih 60 navijačev Austrie med katerimi je bilo približno polovica črncev in turkov, ter jih začela pretepat sredi Graza in loviti po celem mestu!

Nato so Viole še po tekmi naredile pizdarijo pred stadionom, saj so obmetavali Dunajske navijače z baklami ter kamenjem! V Avstrijskih časopisih je bilo zgražanje takšno, da so celo naslednjo tekmo navijači Rapida (sicer sovražniki Buldogov) naredili transparent in s tem pograjali dkupino Brigata Graz, da se naj odpovejo v bodoče "uslugam" Viol!

Brigata je Violam večno hvaležna, zato na vsakem derbiju lahko zasledimo tudi precej nemško govorečih navijačev med Violami!

Poglejte na web stran Brigate Graz, koga so uvrstili na prvo mesto med navijači v Evropi (v linkih)! :D

blabla ::

Ja ja, treba je bit ponosen na to, da "naši" hodijo pretepat črnce in turke v Avstrijo. Kateri debili.|O

goku :) ::

Zavo ne vem ali naj ti čestitam ali naj se zgražam. "Vijole ste itak carji"

perci ::

Zavo: Tole o čemer pišeš je za moje pojme sramota, ne pa nekaj na kar bi lahko bil ponosen. Upam, da nisi.

Zavo ::

blabla:
Ja ja, treba je bit ponosen na to, da "naši" hodijo pretepat črnce in turke v Avstrijo. Kateri debili

Jebiga, Gradčani so tudi Štajerci. ["lepo" videti, da se ne omejuješ le antisemitizem -OwcA]

@goku:
Zakaj bi meni čestital? Ni me bilo zraven, ker nisem član Viol!

@perci:
za tvoje pojme je sramota, verjamem! Jaz sem ponosen na Viole, karkoli naredijo! Veste kaj je to čast, dostojanstvo, zvestoba?


Kot je Šiško rekel: Če bi bila ogrožena Slovenija, bi tile fantje stali v prvih bojnih vrstah!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Zavo ::

@boštjan,
nekaj za tvojo dušo! :)

Zeberdee ::

Em Zavo, po mojih infotih je bil ta transparent iz prijateljske tekme KArkoli ze : Dinamo (letos poleti, navaja se na BBB, ki so jih stajerci rezal - ne viole). Mozno da se motim. Kaj če bi mi odprli private forum in bi se pogovarjali o takih stvareh?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Zeberdee ()

perci ::

>za tvoje pojme je sramota, verjamem! Jaz sem ponosen na Viole, karkoli naredijo! Veste kaj je to čast, dostojanstvo, zvestoba?

Jah, tole je pa absurd. Ponosen boš na viole, če bodo razbili glave parim turkom, zbili zobe desetim črncem - in to zgolj zato, ker so viole? Zavo, a bi ti tut razbijal glave?

Zavo ::

Duro poslal sem ti zasebno sporočilo!

@perci,

daj skuliraj se malo!

goku :) ::

Če se mora kdo tukaj skulirati si to ti. Dej pomisel kako bi bilo če bi tebi en razbil črljust, samo zato, da bi se enemu malce zdelo in da bi s tem dosegel nekakšno dostojanstvo.


Očitno si po letih malce starejši a v glavi ma tudi Duro za katerega praviš, da je koma shodil velikol več.

Zavo ::

goku:

Nič nimam proti nobenemu, tudi Viola nisem (stoprvič)!
Navijaštvo je pač subkultura, ki je vi ne morete razumeti, pa če še ne vem koliko knjig preberete o navijačih, ali reportaž na POP TV pogledate!

V Mariboru je tudi mentaliteta popolnoma drugačna, kot v vaših krajih in tega nihče ne bo razumel, kdor ni par let živel v Mariboru! Ves Maribor stoji za Violami in za NK Maribor (so tudi redke izjeme), tudi tisti, ki po defaultu ne gledajo fuzbala so srečni, ko Maribor zmaga in se o tem pogovarjajo po gostilnah, ker pač preberejo hvalospeve v Večeru od novinarja S.P.!

Tudi, če bi Maribor v sredo izgubil tekmo se ne bi nič spremenilo! Jutri je podelitev pokala za osvojeno državno prvenstvo in grem se stavit, da bo spet najmanj 5000 ljudi na trgu svobode! Toliko jih je bilo na Prešernovem trgu, ko se je Slovenija uvrstila na SP!
Pa ne mi zdaj o brezposelnih štajercih, ki itak drugega nimajo!

Perci, glede turkov in črncev pa tole, niso oni prišli navijat v Gradec! ;(

boštjan ::

zavo,NO PICTURE:D

Zavo ::

vem ja, nekaj časa je bila zdaj je pa zgleda server dol padel!

perci ::

Zavo, sej se ne mislim kregat. Meni se zdi zelo fajn, da cel Maribor stoji za violami. Res super. Tudi meni je Maribor (čeprav sem ljubljančan) zelo kul. To pa še ne pomeni, da so mi kul navijači, ki se pretepajo. Pa ne mi prosm govort o neki navijaški subkulturi. Navijaška subkultura, ki promovira pretepanje nasprotne strani je zame vredna rat's ass.

Zavo ::

perci niti jaz se nimam namena kregati s komerkoli glede tega! Imamo pač različne poglede na stvar! Niti ne pravim, da podpiram pretepanje drugih navijačev.
Bil sem na Nizozemskem na Euro 2000 in sem se prav dobro imel, ko smo ga popivali in se poveselili z britanskimi navijači oziroma hooligani, čeprav bi jih lahko zmleli v prah, saj je nas bilo okoli 500, njih pa nekje 150 v tisti gostilni, vendar ni prišlo do niti enega pretepa, to pa zaradi tega, ker so ti britanci prišli do nas s prijateljskimi nameni, saj so bili impresionirani nad našimi navijači in niti niso pomislili na to da bi sranje delali!

Kaj bi se pa zgodilo, če bi bilo nas 300 in njih 300 pa niti ne upam pomisliti!

Tako je to v navijaškem svetu, ne pridejo ti vsi s prijateljskimi nameni! Tako se tudi ni dalo izogniti celodnevnemu pretepanju z navijači Wisle Krakow, saj so se ti prišli v Maribor pretepat!

goku :) ::

Bravo maribor, zmaglai ste res in privošim vam da v evropi kaj naredite.

boštjan ::

Jah, tole je pa absurd. Ponosen boš na viole, če bodo razbili glave parim turkom, zbili zobe desetim črncem - in to zgolj zato, ker so viole? Zavo, a bi ti tut razbijal glave?

glej Perci tako ti je to,navijači graza so se z VIOLAMI spoprijateljili in VIOLE so jim pač šli pomagat, ker verjemi da TURKI in drugi niso šli v GRAZ na tekmo navijat ampak cilj je bil,razbit čim več grazčanov. Ker verjemi mi da se TUREK požvižga na NK Austria, čeprav živi na Dunaju in verjemi da bi ta isti TURK navijače Austrie tepo, če bi kaki turški klub igral na Dunaju in bi prišlo do MEGA kravala. In samo zamisli si presenečenega avstrijca ko vidi svojega turškega kolega,ki je prej z njim navijal,zdaj pa mu ta isti kolega po glavi skače. Ker če si pogledal kdaj na turško sceno majo v deželi turski kar lepo HOOL SCENO (evropska tekma z LEEDS UTD-navijač leedsa umorjen).

Zavo ::

boštjan, ne bi mogel boljše povedat!

Si bil včeraj na trgu svobode?

boštjan ::

Si bil včeraj na trgu svobode?

žal ne:'(

goku :) ::

sej je bilo dovolj drugih k so bili tam:D :D :D

asPeteR ::

Uf, boga nasa reprezentanca ... Komi se brani vrlih Izraelcev!:\

Zdele je se deset min do konca, sam moram rect, da ta tekma prav zalost ... Ne, vem sam zdi se mi, da je nasa vrsta izbranih neprepoznavna!

Katanec kje si!?

c3R4R ::

Katanec kje si!?
Kupu si je Šmarno goro, zdej jo je pa popihal....:D :D

Tud Katanc ne bi naredu spet tistga kot je pred Eurom in SPjem... Igralci so slabi...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

asPeteR ::

No, na koncu je komentator zakljucil v tem slogu:

To je tekma, ki si jo zelimo cipreje pozabiti ...

Pa se res je.

goku :) ::

upam, da bomo stvar res pozabili. Vsekakor ne bomo pozabili zapisati slo 1 piko

Super Sonic ::

beda.
ta prasnikar je tak taktizer.
po piko je sel, piko je dubu.
ok|O

goku :) ::

Fantje, ampak kar se pa sedaj dogaja s tem Realom pa že ni več moč razumeti!!!!!!!



Od kje jim dnar????


Še v finalu niso igrali pa toliko denarja.

flipflop ::

Saj so v takšnih dolgovih,da glava boli.:)

goku :) ::

Točno tako, mislim da je potreben samo še en neuspeh in Reala ne več:P .




In kaj bodo počeli potem vsi ti zvezdniki?????????

flipflop ::

Podpisali bodo s katerim drugim klubom8-)

Super Sonic ::

nekje sm zasledil da naj bi (morda) figa prodal.
itak je pa recesija-> povsod in nihce se glih ne kopa v bajnih plusih>:D

goku :) ::

v bajnih plusih se valja tist k posodi klubom dnar. Vem, vem, mislil si samo klube.

andrej ::

goku: ce pogledas pogodbe bodo oni z beckhamom se zasluzli. pri vsakem igralcu imajo pogodbo, da klub dobi 50% vseh igralcevih marketinskih prihodkov. torej ce beckham podpise miljonsko pogodbo z adidasom dobi real 50% stran. samo v teh 10 dneh ko je na azijski turneji bi naj beckham dobil 10 miljonov ;) ce sestejes cel leto bo prakticno zastonj spilal:D isto velja za ronalda, ki so ga dobli not s prodajo dresov....

boštjan ::

če dobro pogledaš vidiš da se danes igralci kopujejo glede na to kakšno majo medijsko pozornost in da lahko prinesejo čim več keša,njegove sposobnosti so na 2.mestu.
sem slišal da real hoče še RONALDINJA

goku :) ::

Dobro Bekama so res potrebovali, saj na desni strani ni bilo pravega igralca (če se ne motim). Jst osebno ne dvomim v Bekamove sposobnosti, kajti on poda žogo na 40 m do centimetra natančno. Ne vem kaj pa jim bo Ronaldinijo. Zaenkrat Ronaldinijo potuje v Menchester

andrej ::

halo, goku16, a Figo ni dovolj dober na desni strani zate?
ce pa smo cisto korektni, pa Beckhamu tudi ne pase na desni strani, ker je v zacetku tako igral v sredini, kjer mu tudi najbolj pase. Mislim, da bo Figo kar ostal na desni, Beckham pa bo igral na sredini ob Makeleleju. Vsi ostali zvezdniki pa na svojih obicajnih pozicijah.

goku :) ::

Fantje a ste danes gledal tale fuzbal? Ja kaj naj rečem, jst sem kar zadovoljen! Pa vi?
Navijanje je kamen modrosti

andrej ::

ni blo slabo, ceprav se je vidlo, da je dinamo dosti bolje tehnicno podkovan. se vidi, da bo niko kranjcar cez par let prava zvezda...

goku :) ::

Ja če ne bo imel kakšnih poškodb, bi znal narediti lepo kariero. Kaj pa nam sledi v Zagrebu
Navijanje je kamen modrosti

c3R4R ::

V Zagrebu nam sledi TEŽKA tekma... Pričakujem minimalen poraz, čeprov bi rad vidu našo zmago..:\
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

goku :) ::

Crilin a si za, da gremo v zagreb tepst une fantiče?
Navijanje je kamen modrosti

c3R4R ::

Pravila si preber....

Ne smeš spodbujat k sovraštvu dveh narodov...:|
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

goku :) ::

Ja saj veš da se šalim. A gre še kdo drug z nami?:D :D
Navijanje je kamen modrosti


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116448 (9671) Alexius Heristalski
»

Maribor - Dinamo

Oddelek: Loža
476302 (4944) RockyS
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597813 (6886) RockyS
»

Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?

Oddelek: Loža
343022 (2298) glinik
»

Vijolice začele cveteti...

Oddelek: Loža
161332 (1179) boštjan

Več podobnih tem