Forum » Igre » problem z Age of Empires 2
problem z Age of Empires 2
georges ::
No včeraj sem prinesel domov to igro, kopijo seveda vključno s crackom. Inštaliram na svoj PC zamenjam fajl s crackom in počenem in mi izpiše da je nekaj narobe. Večkrat sem ponovil ištalacijo ampak vedno isto. Bratrancu stvar deluje normalo s to razliko da ima on win98 jaz pa XP-je, naj povem še da tudi NFS4 ni hotla delovat kej pravi da ni praci windovs program in še bi se našlo igric ki ne delajo, med drugimi tudi Diablo2 ne deluje v 3dfx grafiki samo črn ekran rata pa neko napako izpiše v 2D grafiki pa deluje normalno. Mam pa XP profesional grafična pa FX5200 128MB. KAj je pol z age of empires da ne deluje. Se da to kako zrihtat da bi delovalo kej ali je pač to slabost XP-jev. Hvala za pomoč!
- zaklenil: Xplicit ()
Xplicit ::
poglej link k ga je Hundey dal (hvala) in bos videl da ne nudimo podpore za neoriginal spile
zaklepam
zaklepam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resetiranje računalnika(igra lol)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (843) | ABX |
» | Seagate Black Armor mrežni, 1TbOddelek: Kaj kupiti | 901 (819) | zk74_98 |
» | HTC Nexus One - 3G v Sloveniji?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5000 (4088) | debil |
» | kako presnamem zaščiten cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1632 (1494) | kuglvinkl |
» | Grim FandangoOddelek: Igre | 1697 (1114) | ripmork |