» »

Naš fuzbal

Naš fuzbal

R0K ::

Malo vas je, malo vas je pi*kice!
-||-
-||-

:-)

Če pa že ne špila Publikum, bo treba pa za Maribor navijat, čeprav bi blo za nas bolje, da izgubi Maribor, Cele zmaga pa mamo dve pike prednosti. bomo vidl kk bo. neki se žal ni uresniclo (sam ena pika :()

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: R0K ()

goku :) ::

Mislim da je tukaj jasno, da je olimpija 3. Za prvo mesto pa bo odločala še tistatekma.

boštjan ::

Zavo a si ti bil tisti,ki je na igrišče prvi prilaufal:D .DRugač pa dobra tekma,zarad golov.V sredo publikom pade in šampionat je opet naš,malo dugcajtno že|O :D

FastWIND ::

Da vam jaz povem kakšno imam mnenje o teh huliganskih navijačih . Ko gledam tele posnetke, kako se pretepajo med seboj , mi pride na misel, da bi bilo najbolje oboje zapeti v en boks, pa naj se pobijejo med seboj. Itak rinejo drug k drugemo zakaj ne bi bili enkrat za spremembo skupaj ?! Tako bi naredili še najmanj škode. Pa še gadiatorski šov bi bil za ostale gledalce..... Toliko o huliganim in ostalih izmečki...

andrej ::

boštjan: pridem :) te bom probal najt v mnozici ;)

goku16: a si bil ti med tistimi, ki so se na sredini stepli? ;)

perci ::

Sramota, tile navijači - oboji.
Skor ubijejo človeka - PODN.

Maribor je mel pa srečo, da sudja ni videl tiste roke na koncu tekme. Drugač pa, tale vaš Pekič ni od muh.

andrej ::

po drugi strani bi pa lahko tudi piskal, ko sta dva obrambna igralca v sendvicu zrusla teinovica. kakorkoli ze, mislim, da je rezultat kar pravicen.

andrej ::

a se kdo prepozna na teh fotkah? sicer noso v polni kvaliteti pa vednar dovolj velike, da se prepoznate:D

PRVA

DRUGA

TRETJA

goku :) ::

Jst se nisem tepu. I am peacemaker.

Zavo a si ti mogoče med tistimi k so danes preživeli noč pri naših policajčkih?

Zavo ::

@goku,

zakaj bi prespal pri policajčkih? Še moj kolega ni tam prespal, ki je dvakrat preskočil ograjo in slavil prvaka na sredini terena pred začudeno ljubljansko-gledališko publiko!

@andrej,
ja prepoznam se na sliki! :D

@perci,
to pretepanje res ni bilo potrebno. Edini in glavni krivec za to pa je g. Jurij Schollmayer, ki kot lastnik in organizator športne prireditve ni znal ali pa ni hotel zagotoviti reda in miru!
Zakaj ni hotel? Zato, ker bo sedaj jokal, da so mu hudobni Mariborčani demolirali stadion in, da je skrajni čas da se zgradi nov stadion v LJ, kjer bo moč zagotoviti red!


Drugače pa tekma zanimiva, rezultat pravičen. Ljubljančani so jokali, da naj bi Balajič igral z roko v kazenskem prostoru, ne vedo pa, da nenamerna oziroma nastrelana roka ni isto, kot da igralec pofiša žogo z roko iz golove črte! Sami pa niso toliko pošteni, da si priznajo, da je Olimpija dosegla 2. gol iz očitnega prepovedanega položaja! Nič zato, še vedno pravim, da je edino realno deljenje točk!

Gledalcev je bilo po mojih ocenah okoli 5000-5500 od tega nekje 1500 iz Maribora. Viol je bilo nekje 700-800 in ostalih Mariborčanov na sektorjih B in C ravno toliko.
Razočaralo me je malo Ljubljansko občinstvo, saj razen pri 3. golu Olimpije ni bilo slišati nič od njih, medtem ko so imeli Štajerci svojo fešto za Bežigradom!
Mislim, da se je Olimpija rešila z vstopom Aljančiča, ki je edini lahko pariral in držal Pekiča in tako onemogočil Mariboru, da napolni Ljubljansko mrežo!


Najboljši igralec tekme: Damir Pekič
Najslabši igralec tekme: Mladen Rudonja


V Sredo pa bo v Ljudskem vrtu norišnica!

Zavo ::

Ta še je bila dobra:

Jurij Schollmayer ž*d, vtakni si jurja v rit!

To je letelo na račun prekršitve dogovora med kluboma s strani Jurija, da navijači ne plačujejo vstopnine. Omenjeni gospod pa si je tokrat premislil in zaračunal Violam 1000 Sit vstopnine, čeprav Green Dragonsi jeseni niso plačali vstopnine za Ljudski vrt!

Super Sonic ::

...to pretepanje res ni bilo potrebno. Edini in glavni krivec za to pa je g. Jurij Schollmayer...
:P
pa kdo je še kriv?
MOL ljubljana ker ni večjiga in nouga stadiona
policija ker ni poskrbela za 30000000 policistov, slovensko specialno enoto in prvi desant slovenske vojaške obrambe, potem ni bilo letalaskega nadzora in v končni fazi tud sam stadion-čeprou kot sm že reku ni nouga-nima električne 17 metrske ograje:D

za pretepe so krivi tisti k so se tepl in noben Sholmayer (govorim pa za obe strani, ne sam za vs štajerce)

p.s.
prelomu oblubo.. ja jo je, toda ne prvič, lahko bi to pričakoval človek ne?

boštjan ::

...to pretepanje res ni bilo potrebno. Edini in glavni krivec za to pa je g. Jurij Schollmayer

krivec je organizator in tisti ki so se tepli.

ZAVO,a tisti,ki je prvi preskočo je tvoj kolega?Daj obkroži se na sliki,pa ti tudi Andrej

Super Sonic ::

organizator ne more bit kriv za pretep, ker ni nobenmu reku nej se klofajo.
bli so varnostniki, bla je policija...
toda povsej verjetnosti tud če bi blo 5x več policije in varnostnikov bi se tepl. to pa zato ker nimajo nč v glav. tak folk ne hod na tekme zarad fuzbala, ampak zato da pre**ka enih par modelov. takšnih in drugačnih.
to je kriminal-zarad tega mogoče ni blo na stadionu 10k ljudi, ampak samo okol 5k
in se mi zdi zlo neumen da se folk zdej zgovarja na policijo in varnostnike. kot da so oni kej krivi:P

boštjan ::

glej , če ne bi preskočli ograje se ne bi mogli stepsti in kdo je kriv ,da so lahko preskočli?Varnostniki in policija. Kdo pa njim narekuje,valda da organizator in organizator pol odgovarja, če bi bili igralci in sudije ogrožene,načeloma niso bli,ker se ni noben spravil nad njih, a to ni izgovor in organizacija je popušila na celi liniji.

Zavo ::

@radeon:
lahko ti še ne vem koliko piskač, da Jurij ni kriv. Jaz ti povem, da je on odgovoren in če bi (bog ne daj) kdo od navijačev umrl v pretepu, bi sodstvo njega za jajca obeslo, ker on kot lastnik NK Olimpije mora in še enkrat poudarjam MORA zagotoviti dovolj varnostnikov in policistov, da zagotovi varnost vsem udeležencev nogometne tekme, saj zato pobira vstopnino! Z plačano vstopnico pa si zagotoviš da si zavarovan!
Vedelo se je, da bo prišlo do tega, vendar je Jurij šparal, ker je ž*d in ni zagotovil več varnostnikov!
Kaj pa ima MOL pri tem? Saj še svojega stadiona nimajo! Vse je od Jurija! On je odgovoren!

Hint: Sintal in Policija se plača na število mož!!!


@boštjan:

Tisti, ki je prek letel prvi, ki je imel dres od Cipota je vsem znani navijač. Ja, je moj kolega, ne bom govoril kako se piše, lahko ti le povem, da ga kličemo Kopa! Če si hodil kaj med Viole boš vedel kdo je to!
On je ta isti, ki je že proti Atleticu letel preko Ljudskega vrta. Pa ne samo proti Atleticu!

andrej ::

boštjan: jaz se na sliki ne morem obkrozit, ker na nobeni nisem gor. sem bil za fotoaparatom ;)

glede varnostnikov in pretepov. ce bi bli varnostniki na mestu in bi reagirali kot se od njih pricakuje potem do tega nebi prislo. halo? kako lahko pride dol 5 navijavec in prosto leta po igriscu? navijaci bi mogli dobit ze takoj ko so dol skocli, ne pa da se jim pusti letal okoli. ko je oni cipot gor priso, ga sploh noben ni ustavljal!

Super Sonic ::

in zakaj bi se sploh mogu tepst? a mislte, da če bi, tako kot je Zavo reku, enga ubil bi Sholmayer odgovarju? Zakaj že?
NČ mu ne bi mogl. In naprimer da jest enga ubijem, se bom potem zgovarju na varnostnike? Ja veste ubil sm ga pač zato, ker me ni policija držala???
Varnost je bla. Pač navijači so bili "močnejši" in so nekak pršli na igrišče..
Pa še enkrat poudarjam: tud če bi blo 5x več policije, bi se stepl. O tem ni dvoma. In noben Sholy ni kriv niti varnostna služba, ampak navijači.
Torej če povzamem, mora biti -Boštjan popravi me- po vašem na državnem derbiju 5000 varnostnikov in 3000 policajev da bo vse ok? Je to to, v kar me hočta prepričat?

Zavo ::

Radeon, ne gre zato, da pretep ni bil potreben, ali pa da je bil potreben, gre zato, da nam ž*d ni zagotovil dovolj varnega ogleda tekme. Zato more biti in tudi bo kaznovan!
Radeon, opažam da nisi nek nogometni fan, torej da ne poznaš situacije na stadionu.

V Mariboru je na tekmi MB-LJ policije in redarjev, da ni variante, da se kakšno večje sranje naredi. Hvala bogu!
Včeraj v Ljubljani ni bilo za peščico policije, da o nesposobnih redarjih niti ne govorimo!
Jurij je dobil, kar je iskal pa če vam je prav ali ne! Zato bo sedaj plačal!

Še primer iz Maribor na tekmi Maribor - Koper dva kola nazaj. Iz vzhodnega dela tribune vinjen navijač preskoči ograjo in se zažene proti stranskemu sodniku, vendar ni preletel niti 3 metre, ko so ga varnostniki na najmanj varovanem delu stadiona podrli na tla in umirili, tako da sodnik niti ni rabil prekinjati akcije Kopra!

Zavo ::

andrej, pa da nisi ti TAKA? :D 8-O

FastWIND ::

Da vam jaz povem kakšno imam mnenje o teh huliganskih navijačih . Ko gledam tele posnetke, kako se pretepajo med seboj , mi pride na misel, da bi bilo najbolje oboje zapreti v en boks, pa naj se pobijejo med seboj. Itak rinejo drug k drugemo zakaj ne bi bili enkrat za spremembo skupaj ?! Tako bi naredili še najmanj škode. Pa še gadiatorski šov bi bil za ostale gledalce..... Toliko o huliganim in ostalih izmečki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FastWIND ()

Zeberdee ::

Jao stajerci.
Ze spet internet hooliganstvo:

Vceraj ste imeli najvecjo sanso, da udarite po nas, pa niste. Bilo vas je vec, ce bi napadli takrat ko so prisli busi bi se mi mogl umaknt iz benze. Ampak vi ste se usrali. Potem pa po internetu berem razne zgodbice, na TV sem slisal, kako se je 40 viol sprehajalo po mostah (lahko potrdim, da ste bili tam, lahko pa povem, da je stevilka 5 krat prevelika), potem, da je 5 viol na tivolski pumpi razbili 8 dragonsov (res, da jih je bilo 5, vendar so oni lavfali) in tako naprej in tako naprej.

Saj ne lažete nam. Mi vemo kaj se je dogajalo. Ker smo bili prisotni. Lažete samo sami sebi.

Zeberdee ::

Zavo, da je policija v MB bolje organizirana?

Pizda si pek. Sam resno. Zakaj se pa potem vsi večji incidenti (torej skupinsko na teren) dogajajo v mariboru? Zakaj ko viole napadajo iz "uličičic na mladinsko ulico", nben kaps ne ve, da če je tam, ne sme skakat za njimi (kar je meni čisto ok, ker lahko odgovorim na napad ane), da če se mečejo kamni (kocke) se moramo bolj skupaj stopit itd. Pojma nimajo, še hujši so pa varnostniki pri osebnem pregledu. Če sm noter zdilal 4 zale, potem bom tudi bengalko al pa kr handgunn.

Da je u MB več policije??? Wtf? Pri nas policaji obkolijo tako gdje kot viole. Pri vas obkolijo samo dragonse. Pod ograjo je bilo 5 varnostnikov. Na teren je šlo 10 ljudi v mariboru. In vsi so se vrnili.

Zakaj pride v Mbju do večjih incidentov? Zato ker viole takoj po koncu tekme spustijo ven. Včeraj so nas spustili ob 20.25. Vlak iz žabarije je odpeljal 20.35

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Zeberdee ()

FastWIND ::

[Duro] A ti si tudi eden tistih ki si za gladiatorske igrice , sam povejte bom organiziral !

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FastWIND ()

perci ::

[Duro]: A ti si eden izmed unih golfistov? Mater si frajer. Kolk viol si razbil? 5,6? Mooodel!

Zeberdee ::

perci nene. trenutno samo opazovalec. samo mi gre na kurac, ker se sploh nic ni naredilo, oz. ni bilo niti enega kontakta

Zeberdee ::

fastWind: za take se organizira pretepe, to je razvito v angliji, kjer recimo headhuntersi pridejo s tremi avtubusi v liverpool, razbijejo pol mesta in potem talajo vizitke okoli. to v sloveniji ni mogoče. čeprav bi se bilo mogoče dobro srečati in razčistiti. moram pa povedati, da je za veliko incidentov kriva policija in stewardi. recimo na zalgirisu, ko je en " zelenec " z glavo v ograjo nabijal našega clana, ki je padel z ograje in se je hotel vrniti nazaj na tribuno. če bi policija naredila živi zid (v tribuni noter) pri violah, bi baklje sicer padale na teren, toda same "invazije" igrišča ne bi bilo.

FastWIND ::

[Duro] Poznam angleško sceno, ampak midva se narobe razumeva. Jaz bi iz tega naredil biznis. Povabil bi viole in green dragonse na en stadion, dal bi jim na izbiro hladno orožje , povabil gledalce pokasiral denarce in to je to . Preživeli bi verjetno krepko razmislili če bi se še kdaj pretepali ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FastWIND ()

Zeberdee ::

FastWIND: ce razumes anglesko sceno, potem veš, kje kaj in zakaj so največji incidenti. In tudi veš, da vsak štajerc (ali v nasprotnem pomenu žabar) pride v "nasprotno" pokrajino z enim namenom. Da izziva. Tudi ti perci, ne bi moral pri miru stati ce igralcu tvojega kluba (če bi ti ta pomenil največ na svetu) nekdo vrze bakljo pod noge. Grem stavit, da bi bil prvi na ograji.

Sem proti samemu grupiranem hooliganstvu, ker v taki pizdariji faše veliko brezveznikov, ki gledajo tekmo. Če pa jaz hodim po železnici in nekdo meče iz 100 metrov name kamnje me pa to razjezi. To je tako, kot če bi kdo s ključem rajsal po tvojih vratih (kar pa ti verjetno ni všeč).

FastWIND ::

OK s šalo na stran. Pri nas je huliganstvo še v začetni fazi in omejeno na več ali manj dve skupini green dragonse in viole. Verjetno najbolj ekstremnih privržencev ( pretepačev) ni več kot caa. 100. In ravno v tem je priložnost, da z drastičnimi ukrepi kot so finančne kazni za klub in posameznike , prepoved tekem na domačem igrišču , prepoved vstopa pretepačem na stadion omejimo oz. zajezimo razcvet huliganstva. Zdaj je še priložnost, da tem vsem nestrpnežom pokažemo, da nimajo s takšnim obnašanjem na stadionu kaj počet.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FastWIND ()

Zeberdee ::

Eh FastWIND, generacija, ki prihaja je nevarna (mi):).Noben zakon, nič ne bo preprečilo razvoja hooliganizma v sloveniji. Na nizozemskem so naredili sistem, da vsak ki je kadarkoli prijet na fuzbal tekmi ne sme več iti oz. dobiti karto za tekmo. Samo tako ti, kot jaz veva, da si prijet lahko že zaradi tega, ker si stal pri miru, pa te je policaj porinil navzgor, pa si priletel ravno v "šefa". In si v kibli.

Policaji si marsikaj dovolijo. Bile so Štore, bil je Žalgiris, bil je letošnji final four, bila je Nova Gorica. Vedno policija ponizana. Prvič udarijo po nas. Drugič mi udarimo po njih. Tretjič oni ne udarijo po delijah, ki baklo przgejo u hali. In nato pred halo udarijo po nas. Četrtič mi udarimo po njih.
Začaran krog. Samo men pa ne bo noben človek, šenajmanj pa policaj rekel, da jaz pa ne bom danes imel šild kape, ker bi jo rad imel on. Pred šefom. Seveda z "nea" naglasom.
V angliji bi bil ta policaj ze pokojni. Bi ga en banal.

Zavo ::

Jao, jao, zvilo me bo (Duro)! Pa kaj si ti za en kakec, da se pede*išiš tukaj, kako si koga razbil. Sem mogoče jaz rekel, da sem koga razbil ali vrgel kak kamen!

Ti časi so za mene mimo. Ne vem kolk si star, verjetno manj od mene, ko berem tvoje poste!
Se spomniš Studia D, se spomniš Trbovelj, ne? Si še premlad?
Pol pa se spomniš Ljubljane 11.11.1995 - Bežigrad? Tudi ne? Jao, Duro skrij se k svoji babici, ko boš neslednjo nedeljo tam na kosilu, pa njej razlagaj, kako si golf žogice iz oddaljenosti 150m metal!

Boli me kita, kdo koga nabija, samo ne mi neki ljubljanček o angleški sceni, če sam predobro veš kdo je vašega vodjo (Stevči) vlekel s frisom čez Prešernov trg, ostali ste pa gledali kot da vidite Jetije!

Mislim, da ni pravi forum, ampak po potrebi lahko postiram par slik!
Duro, me pa res zanima kaj boš sedaj povedal!

Da ne bo prišlo do nesporazuma: Avtor tega članka v nobenem trenutku včeraj ni bil udeležen v kakšni konfliktni situaciji!



BTW: Aja Duro o huliganizmu pa tole! Preberi si diplomsko delo vašega dolgoletnega nogometaša Nenada Protege! Verjetno veš o čem govorim! :D :D :D
Toliko o Green Dragonsih!

Super Sonic ::

tud o vijolah se da velik napisat-tako kot o dragonsih.
:D

Zavo ::

@radeon:

v tej diplomski nalogi (svaka čast Protegi) ne piše, da bi bili Drageci huligani, pač pa ravno obratno! To jih tako zelo boli, da je njihov igralec napisal znameniti stavek: "V Sloveniji pravega huliganizma ni, edino v Mariboru smo zgroženo opažali zametke angleškega huliganizma!"

Duro bo vedel o čem govorim. Dejstvo je tudi, da se Ljubljančanov v nobenem primeru ne more zbrati v Ljudskem vrtu čez 150 -200 če zelo navzgor zaokrožujemo in ko vidijo, da za Bežigradom čaga tudi do 2000 Mariborčanov jim je seveda to naslednji trn v peti!

Treba je vedeti zakaj je maribor že 7 let zaporedoma prvak. Ljudje tukaj imajo radi svoj klub. Tudi babice in dedki niso izvzeti. Vsi so srečni, ko je Maribor prvak, tudi tisti, ki jih fusbal ne zanima, za razliko od Ljubljane, kjer je na prvem mestu košarka, nato pride hokej, potem rokomet, dolgo, dolgo nič, potem pa Olimpija, ki se je 8/10 Ljubljančanov sramuje!

andrej ::

Zavo: Ne, nisem TAKA;) Taka je tak al tak nekaj posebnega. Ce bos na naslednji tekmi dobro pogledal, bos ziher vido njega, pa njegovega sina (oba z stolckoma), potem bom pa tam se jaz (brez stolcka):D

Zeberdee ::

Hehee zavo, če govorimo o preteklosti, potem se dotaknimo še samega začetka in grafita Viole South. Že veš o čem govorim. Kdo je pa dobil po pički pa si preberi na vrlo znanem bbb forumu. Vi ste kao bbb rezal, pa še enih glupih drekecov ne morte napast
http://www.nogomet.com/bbb/forum/viewto...

Zavo, mogoče sem mlad, samo vem veliko, veliko več tako o slovenski kot o celotni hools sceni. Pa se s tem nočem hvaliti. Razen pred tabo, ki si mi pameten v glavo.

boštjan ::

Torej če povzamem, mora biti -Boštjan popravi me- po vašem na državnem derbiju 5000 varnostnikov in 3000 policajev da bo vse ok? Je to to, v kar me hočta prepričat?

radeonpower,glej to bi bilo idealno,a strošek gromozanski.Ko sem še jaz hodo v Ljubljano,so pred nami policaji stali,tak da ni moglo prit do česa takega,le bakle so letele.Mislim pa da mora bit 1 varnostnik na 5 navijačev,nisem 100% a nekaj v tem stilu in če se gre za tak derbi je treba bit 90min pripravljen na pizdarije, ne pa da se komaj v 2.polcajtu navijači pomirijo. Ko sem gledal včeraj tekmo sem mel občutek da se lahko ograja preskoči,kadar koli se ti zahoče in pol nemoteno tavaš po zelenici

Super Sonic ::

vama prnesem pištole?:D

Zavo ::

@Duro:

glej ni mi sploh da se prerekam s tabo o hool sceni, ker sem ravnokar videl, da imam opravka s osnovnošolcem. To sem tudi že od začetka pričakoval!

Samo za tvojo informacijo, ko sem jaz bil star 17 - 21 let, skratka, ko sem bil v sceni si jih ti štel 3-7! Kaj se naj s tabo pogovarjam? O čem? O kakšnih začetkih?
Zresni se malo, ker poznam takšne internet huligane, kot si ti! Popolnoma pričakovano!

O stvareh o katerih pa pišeš, pa pojma nimaš (Viole south), tudi ne o tem kaj se je dogajalo z bbb, razen to kar prebereš na njihovem forumu!

Žalostno!

iration ::

Če lahko še jaz povem svoje mnenje, nisem pa še nikoli v življenju videl nobene slovenske klubske tekme, ne v živo ne na tv (vem pa, da nič ne zamujam): meni se zdi čudno, da se na tekmi nogometnega kluba Maribor ne zbere še več navijačev, npr 20.000, saj namreč Maribor nima drugega, in to tako na športnem kot na občem področju (ja, edino Pošta Slovenije ima sedež tam). Lahko sicer, da imajo še kaj, pa Ljubljančani tega ne vedo. In iz tega dejstva mimogrede ven udari kakšen kompleks, ki se izrazi kot malce agresije pri navijačih.

Je pa fajn, da nismo Ljubljančani povsod prvi, ker na nekatere to (zmage in vsesplošna centralizacija SLO) res slabo vpliva (za razliko se tukaj začne kazati večvrednostni kompleks). Malo nas (jih?) postavi na realna tla.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

goku :) ::

KO berem tele poste se sprašujem kdo je tuki bol neumen. Moje mnenje je da se ni treba na fuzbalu čisto nobenemu tepst!!! Ampak vi presvete vijole ste spet hotele nekaj več in ste začeli vse to. Naši so bili čisto normalni, do trenutka ko je imel tvoj prijatelj Zavo, preveč energije in bi tudi on rad malo fuzbal brcu. Če vi nebi začeli se nobeden nebi tepu.

Predragi Zavo ti si že za naprej vedel kaj bo.

perci ::

Eh, goku, kaj spet nabijaš. Navijači so ga oboji sral - je čist irelevantno kdo je začel in kdo končal. Tako obnašanje ne sodi na igrišče.

Zase vem, da če grem na tekmo, ne sedim med dragonsi, ker:
1.nočem biti tepen
2.ker ne mislim zganjat lokal patriotizma
3.ker jih je dobršen del primitivcev.

Za viole velja IMO isto.

Ima pa Maribor prednost, ker mesto živi za fuzbal, v Ljubljani pa na tekme hodijo le dragonsi in par zvestih zagrizencev.

Zavo ::

@infctiphiban: Bolano!

@goku: Glej nisem jaz razgrajal, pričakan sem bil z golf žogicami, kljub temu, da sem se pred tem 3 ure šetal s kolegi po ljubljanskih kafičih, ter se tudi malo alkoholno okrepčal v nekem roler- bar, od spodaj je kart proga, ter tudi srečal nekaj skupin green dragonsov, vendar razen provokacij in besednega dvoboja ni bilo nič, plačal sem ž*du vstopnico, zato pa zahtevam tudi šov!
In če Kopa ne bi šel preko in se klanjal vijoličastemu dresu sredi bežigrajske zelenice ne bi to bil stari dobri derbi! Jaz mislim, da vse to spada k derbiju (pa ne pretepanje sredi stadiona, pač pa ta šov, ko vleti navijač na teren!
Kaj ste pa govorili, ko je par viol v trstu vletelo na stadion s slo zastavo (legende, to mi deli...), sedaj, ko pa vam vletijo z mb zastavo pa je vse narobe (hudobne viole in prekleti štajerci, ki nič nimajo razen fuzbala)!
Goku, ti pa sereš brez veze, če se že delaš nekega outsiderja, zakaj pa nič ne rečeš čez ljubljansko občinstvo, ki je Kariču vrglo vžigalnik, ko je hotel izvajat kot? Zato, ker nisi takonevtralen, kot bi se rad pokazal!
Jebiga, Viole so vas spet enkrat malo ponižale sredi Ljubljane in to je to! Dragonsi so tudi enkrat doslej v Ljudskem vrtu pokazali jajca s transparenom o brezposelnih, samo jebiga potem so jih specialci s stadiona reševali!

Perci pa vam je lepo povedal, kar tudi jaz mislim! Za tak izpad sta potrebni dve navijaški skupini, nikakor pa ne govorim da so Viole pridne ovčke, ki se izogibajo problemom!

Super Sonic ::

oh Zavo zdej se tle owcko delaš: sm bil pričakan z golf žogicam-kokr da tega nisi pričakoval, right? potem, če ne bi hotu bit z zogicam tepen, bi šel stran od vijol, na posebi tribuno in bi blo ok, ne?
no ja, maš prou-ne hodm na domače tekme, ker so zanič, to sm enkrat že govoru, na reprezentačne pa, zato se ne štejem za kšnga fanatika, ljubiteljsko pa rad kej pogledam.
infectiphibian-imaš vso mojo podporo, torej se zelo strinjam s teboj.
Maribor ima en velik kompleks in najlažji ga je spravt na ljubljano, ne?:D

iration ::

Zavo: OK, najbrž je res bolano. Mogoče se zelo motim. To je itak tema, o kateri imam najmanj pojma. Me pa vseeno zanima, kako si pa ti razlagaš tole, citiram: "Dejstvo je tudi, da se Ljubljančanov v nobenem primeru ne more zbrati v Ljudskem vrtu čez 150 -200 če zelo navzgor zaokrožujemo in ko vidijo, da za Bežigradom čaga tudi do 2000 Mariborčanov jim je seveda to naslednji trn v peti!"
Ali so ljudje ravno na tistem koncu Štajerske mahnjeni na nogomet al kako? Kaj je tisto, da se se toliko privržencev zbere na tekmi? Ne razumi me narobe; namreč, meni je popolnoma vseeno, ali ima Ljubljana sploh kakšen klub v ligi in ali so prvaki nogometaši Zg. Kašlja ali pa nogometaši Žirov.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

perci ::

Zavo: Malo se umiri s tem židom. Se čist strinjam s tabo, da ni bilo korektno, da so vam zaračunal karte, ampak rasne nestrpnosti vseeno ne bo na forumu.

Zavo ::

@radeon,

dragonsi niso metali žogic na tribuno, pač pa izpred pumpe na folk pred stadion! Pa dobro, nič zato, verjamem da bi Viole še kaj hujšega naredile, če bi v Mariboru lahko prišle do Dragonsov, bolj me moti vaše govoričenje ala, men je useen, men dol visi, če ima ljubljana fuzbal.
Logično, da vam sedaj dol visi, ker ste izgubili vsakršno teoretično možnost, da osvojite kanto.
Pridite v sredo ob 18,00 na Ljudski vrt, kot moji gostje, da doživite fantastično in nepozabno atmosfero, potem vam bo jasno v čem je razlika ogleda tekme na stadionu in pa na kavču!

Perci sorry zaradi žida, nič nimam proti židom, samo me je g. Schollmayer Jurij resnično pogrel! Pa ne samo mene!

Ajd lahko noč vsem skupaj, jutri se zgodaj vstanem!

goku :) ::

Perči jst samo svoje mnenje povem, če kdo nabija pol to nisem jst, k ste vi toliko enih bednih postov napisal, da glava boli.

Zavo mislim, da si ti v enem postu napisal, da ni derbija brez, da bi en uletu na igrišče. Mene samo zanima, v katerih pravilih piše, da derbija ni brez tega. Mogoče imate tako pravilo vijole?! Ne vem, ampak vem pa, da bi bila igra Olimpije in Maribora že v prvem polčasu pravgotovo veliko bolja in po mojem mnenju je to pravi derbi, veliko tempa in dober nogomet.

nekje sem zasedil izjavo, da je Olimpija v 11 minuti šele začela igrati (Lahko bi bilo res) dejstvo pa je da je tisti kratek odmorček koristil Mariboru.

Vsekakor pa podpiram glasno vspodbujanje s tribun. Zavo praviš da je Karič dobil nekaj v glavo, kaj bi potem lahko rekli šele za Prosenečkega, kateri je dobil baklo????


Mogoče se zelo motim
, a vendar to je moje mnenje!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: goku :) ()

Zavo ::

@goku:

Zdaj pa mi še povej, zakaj naj bi ta odmor koristil Mariboru! Morda, ker ima Olimpija tako "mlade" igralce, da so s tempom že v prvih 10 minutah igre utrudili Maribor?
Goku, poglej v nogometni slovar kaj pomeni derbi. Derbi je tekma, kjer se še posebaj iskri, kjer je tekma zelo pomembna itd.
In uletavanje, provociranje, veselje, žalost, evforija, majhne pi*darije..., vse to spada k derbiju.
A misliš, da je kaj drugače med Barcelono-Real, Bayern-Dortmund, Liverpool-Arsenal, Rangers-Celtics, Porto-Benfica, Fenerbahče-Galatasaray, Wisla-Legia, Roma-Lazio, Milan-Inter???

Če bi to bila običajna tekma, brez večjega naboja to pač ne bi bil derbi pač pa običajna nogometna tekma!

Razčistite malo kaj to sploh je "derbi"!

Zavo ::

Aja, še nekaj.

Derbi ostane derbi za vedno! Že leta 1965 se je iskrilo naprvem derbiju Maribor-Olimpija in nič se ne bo spremenilo niti leta 2065!

To je to! Derbi, pač!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116448 (9671) Alexius Heristalski
»

Maribor - Dinamo

Oddelek: Loža
476302 (4944) RockyS
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597813 (6886) RockyS
»

Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?

Oddelek: Loža
343022 (2298) glinik
»

Vijolice začele cveteti...

Oddelek: Loža
161332 (1179) boštjan

Več podobnih tem