» »

Naš fuzbal

Naš fuzbal

goku :) ::

Pa dej no Crilin15, pa kej bi se ti rad sprijazil s tem. A ni dobro da na saj eden vesele in v naš fuzbal vlaga velike denarce. Mene pa prav zanima kaj bo s tem??



Pa še bolj kaj bo potem če bo res prišel, naredil tale naš SREČKO

R0K ::

Hehe, če v Ekipi piše pol bo pa že res :-))) LOL

Srečko itak nima kluba, nikjer drugje ga nočjo, ker se ne zna obnašat in valda pr Olimpiji ga bodo pa vzel. Tko kt lan. Nabavjo par znanih imen pol pa mislijo, da bo to klapal ampak ne.

S klubom je treba delat najmanj eno sezono skupaj, da pridejo rezultati. Publikum tudi že 5let ni bil tako visoko. Zadnja tri leta pa vedno višje - plod dela Pušnika.

In tisto je bilo res butasto odpustit trenerja 5 kol pred koncem. Bedarija da ni večje. Sploh bi jest tega šolmajerja odstrano oz vseh vplivnih položajov v slo. nogometu, ker nima pojma. Da sm jest trener in mi en ku* od ovce, ki gleda fusbal sam na TV, govoru kire naj dam v postavo, kire ven, kak nej igramo. LOL. Ni šans, da bi še treniral tam.

Zavo ::

Pustite že enkrat tegale Schollmayerja in njegovo Scholimpičko. Obnaša se, kot otročiček in joče pred zasloni, novinarji pa mu še potuho dajejo ala, ja Maribor je vse podkupo in Maribor vedno na koncu da gol in Maribor to in Maribor ono!

Naj si malo svoj klub penzionistov pogleda potem se bo šele jokal!

Prav privoščil bi Publikumu, da še pokal osvoji in Scholimpička ostane brez vsega. Joj kakšen balzam za mojo dušo bi to bil!

Naslednje kolo pa se žabe poskrijte po Ljubljani, ker vam Carji pridejo na obisk! :D

Mislim, da je Scholimpička zrela za petardo...

goku :) ::

Halo gospoda, kje pa ste predstavniki celjanov. Če sem prav videl je olimpija odnesla neki pokal :D :D :D.

boštjan ::

olimpija mi je danes 10k vkradla:'( ;((
je pa to ironija,da ni blo zmagovalca na obeh tekmah,a zmagovalec je vseeno znan.Publikum pa si je sam kriv,saj so v 1.pol cajtu le eno od 3 šans izkoristli.

R0K ::

Čestitke Olimpiji za pokal, čeprav so igral slab nogomet. Jebi ga, to je pač šport.

goku :) ::

Tukaj se je pa pokazalo iskušeno moštvo. Kdo bo pa zmagal v nedeljo?

boštjan ::

Tukaj se je pa pokazalo iskušeno moštvo.

dej ne seri ga no:D ,olipija izkušeno moštvo:D ,prej sreča kot pa izkušenost
Kdo bo pa zmagal v nedeljo

so sploh upaš pitat.Vijolice cvetijo spomladi,zmajom pa je zima ogenj pogasila:))

andrej ::

olimpija je vceraj "zmagala" samo zaradi Mavrica. Ce bi meli celjani na svoji strani tako razpolozenega golmana, bi bil rezultat popolnoma drugacen. Zuti pa se je tudi enkrat izkazal, kar pa je blo zgleda cisto dovolj:D

boštjan ::

ah tisto kar je mavrič brano,bi vsak pokavc saj so ga celjani dobesedno nastrelali.

Super Sonic ::

ja sm mal ujel ta naš fuzbal učeri. GLih zanč sm si ogledu film "mean machine" v katerem pazniki odigrajo eno proti zapornikom in morm reč ta je bil to zlo podoben fuzbal.
Celjani so si sami krivi za vse to. Mel so več priložnosti ampak nč od njih. Mogl bi zadet. Na konc so mel vsaj 2 1000000% šanse pa ni blo nč od njih.
tko da je olimpija, čeprou ni pokazala nč razn ene akcije in strela prosinečka, zmagala. ne na račun sebe, ampak zaradi nesposobnosti drugih.

eh, pa tak fuzbal:P

andrej ::

bostjan: me res zanima ja. zakaj pa potem fornezzi ni branil na taksnem nivoju?! Olimpija se lahko zahvali Mavricu, da je dobila samo 2 gola.

boštjan ::

saj tista dva gola ki jih je dobo fornezzi ni kriv on da jih je dobo.tiste šanse ki pa je brano mavrič pa je večina bil nastrelan al pa so žoge letele zelo blizu,skratka celjani so slabo strelali po golu zato je pač mavrič tolko ubranil.

flipflop ::

Olimpija proti Mariboru ne bo nič naredla.Pomoje bojo visoko izgubili.

Zavo ::

flipflop:
Olimpija proti Mariboru ne bo nič naredla.Pomoje bojo visoko izgubili.

Narobe si formuliral flipflop. Takole je prav:

Ljubljančani se bodo proti Mariboru v hlače podelali, z žutim na čelu!

Super Sonic ::

:)
>:D

goku :) ::

Olimpija je sedaj dobila krila in ne bo več zgubila!

boštjan ::

kak že gre tisti:sanja s... kokuruz a kokuruza nema:D

andrej ::

bostjan: ok, potem se strinjama, da se ne strinjama glede branjenja na tej tekmu. tudi ok:D

boštjan ::

tako je:D ,ne me pa narobe razumet,da recimo mavrič ni dober golman,je dober,mogoče celo predober za olimpijo

andrej ::

saj tega sploh nisem mislil.
ampak kolko sem vido izza njega se mi je zdelo, da je ubranil kar nekaj izjemnih priloznosti, se posebej tisto v zadnji minuti. ce teh nebi branil potem bi se celje veselilo.

goku :) ::

Seveda, če ima kdo kaj za povedati čez Mavriča res nevem zakaj:)

Zavo ::

Ker se derbi nezadržno bliža, me zanima kdo od vas gre jutri na stadion za bežigrad?

Jaz grem, samo še ne vem ali bi šel z navijaškim vlakom, busom ali pa kar z avtom! Se odločim jutri, pridem pa ziher!

BTW: Sem slišal, da je Scholly požrl obljubo o zastonjskem spustu navijačev na stadion, tako, kot je bilo dogovorjeno, saj tudi dragonsi niso plačevali vstopnine v Ljudskem vrtu!
Kaj vse bi eni naredili, samo da si rešijo kožo? :D

goku :) ::

Ne vem kaj je s tem ampak vem da bi tudi 3k plaču da bi vidu ta derbi, samo na žalost ima moja sestrica danes maturantski ples in .... Mislim da je tudi prenos po TV

Zavo ::

Ja, ja goku16, poznamo mi dobro takšne internet zanesenjake, kot si ti!
Sestra ima danes maturantski ples, ti pa ne moreš jutri na tekmo? Shame for you!
Kolikor se spomnim si ti odprl to temo in sem mislil, aha to pa je en navijač, zdaj pa vidim, da si ti bolj navijač iz fotelja!

Jaz pa grem danes v kino Matrico gledat, potem pa še čagat do 6.00, pa bom vseeno do 14,30 na Mariborskem kolodvoru, da si ogledam to tekmo!

Goku, če je tvoj razlog, da ne prideš na tekmo ta, da se bojiš Viol, vsaj povej po resnici in ti je oproščeno, ne pa s takimi o sestri in teti in mami in babici.......

Pa brez zamere gok!

perci ::

Jst sem Ljubljančan.
Hodim na reprezentančne tekme, na Olimpijine pa zelo redko.
Me je sram zaradi tega?
Prav nič.
Zakaj?
Ker je slovenski fuzbal zanič. Na reprezentačne tekme hodim zato, ker so vseeno na višjem nivoju, poleg tega pa sem malo patriota.
Da bi pa govoril, kako se bodo Mariborčani podelali v hlače, ko bodo prišli za bežigrad, mi pa na misel ne pride. Nisem lokal patriot.

Kar se viol in draggonsov tiče, pa ni drugega povedat kot to, da so vsi skupaj eni veliki primitivci. Še na reprezentančnih tekmah ne zdržijo brez, da bi se tepli. Sramota! ;(

Zavo ::

Ja Perci, ti si pa glavni lokal tribunar, al kaj?

perci ::

Zavo: In kaj naj bi to blo? Lokal tribunar?

To leti na to na kateri tribuni sedim na reprezentančnih tekmah? Ja, lahko verjameš, da nisem med navijaškimi skupinami.

Zavo ::

Še nekaj, jaz tudi hodim na reprezentančne tekme. Pa ne samo, ko se igra v Sloveniji, pač pa tudi, ko se igra v Bukarešti, Zagrebu, Amsterdamu ali Koreji.

Me pa zanima, če bi Perci ti šel na reprezentančno tekmo, če bi se igralo v Mariboru?
Samo zanima me koliko te je v resnici patriota. Ker pri nas se govori, da je v Ljubljani na reprezentančno tekmo iti, modna muha!

goku :) ::

Zavo ali postajaš malce nesramen

1. Moje stališče do slovenskega fuzbala je da so le redke tekme vredne ogleda, a ga podpiram ker se tudi po fuzbalu gleda na ogled države in kako je razvito gospodarstvo. Torej podpiram vložek solmajerja v olimpijo.

2. Doma sem blizu domžal ( če veš kje je to) zato se spodobi da navijam tudi za domžale ( čeprav niso preveč dobri) in prav zato navijam zanje letos pridejo v prvo ligo.

3. Sem navijač, ki navija za čim bolšo ligo, samo pomislite kako se je nivo našega nogometa dvignil z izbruhom olimpije in celjanov ( bravo celjani). Torej včasih ni bilo za poslušat rezultatov kaj šele, da bi si ogledal tekmo

4. Če pa si že ogledam kakšno tekmo, jo pogledam tudi zato, da ne bodo klubi propadli kot je se to zgodilo korotanu.

5. Če pa že kaj gledam, gledam olimpijo.

6. Torej če se misliš tepsti v ljubljani se jst nebi tudi če bi bil na tekmi, ker sploh ne podpiram tega. Kdor se misle tepst je en navaden vandal.

7. Zakaj bi se torej bal pridt na tekmo?

8. :))

Zgodovina sprememb…

  • polepsalo: OwcA ()

Zavo ::

6. Torej če se misliš tepsti v Ljubljani se jst nebi tudi če bi bil na tekmi, ker sploh ne podpiram tega. Kdor se misle tepst je en navaden vandal.


Goku, kdo pa govori o kakšnem pretepu? To govoriš ti, kot mnogi drugi, ki se ne spoznajo na zadeve in je to kao nek stereotip o navijačih! Vprašal sem te pa zato, ker marsikdo resnično ne upa na tekmo, ker misli, da bo tepen!
Je že bil kdo tepen na fuzbal tekmi, ki tega ni hotel? Niti jaz se nimam namena pretepat, toliko o tem!

goku :) ::

ma nevem, meni se je zdel prejšni post malcena grožna, da se boste organizirali in prebutali vse prisotne?!?!


Čudno da se z vsem drugim strinaš

Zavo ::

Kdo pravi, da se z vsem drugim strinjam? Že s tvojim prvim odgovorom se ne strinjam. Kaj pa je Scholly naredil dobrega za slovenski fuzbal! Isto, kot Rudi Zavrl! Nič!!

Mislil je pač, da se da tukaj dobro zaslužit, sedaj pa ko vidi, da ne bo prvak, pa joče in brca okoli sebe (Brane Oblak), požira besede (dolgoročen cilj, mi ne ciljamo na prvaka...), ter igra nekega poznavalca, v bistvu pa pojma nima o fuzbalu.
Ne ve niti, da se nogomet igra tudi par minut po 90. minuti, ter da tudi takrat dosežen gol velja!
Ekipo je sestavil po večini iz okostnjakov, ki ne morejo laufat več po 65. minuti (tu je vzrok zakaj olimpija dobiva gole vedno na koncu), ter se vmešaval v trenersko delo, čepraj je popoln nogometni analfabet!

Sedaj pa ti govoriš, da takšne ljudi rabi slo-fuzbal! Takšne ljudi, ki ne dajo priložnost mladim in zapravljajo debele denarje za stare rigle bi bilo treba za jajca obesit!

Upam, da [;(( antisemitizma pa resnično ne bomo trpeli -OwcA] ga ne bom rabil še naslednjo leto poslušat kako joče, ko spet ne bo prvak!


Morda se strinjam s katerim drugim odgovorom, na večino ostalih pa se mi res ne da odgovarjat!

Aja, glede Domžal, vem kje je to, tudi na stadionu sem že bil, in tudi v 1. ligo bodo prišli. Ampak samo za eno sezono! Goku, si vedel, da imajo Domžale najmanjšo gledanost domačih tekem v ligi. Kaj praviš na to?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

goku :) ::

Bomo videli kaj bo. Trdim pa da imajo domžale zelo dobrega trenerja, kateri je naredil moštvo...
Pojdi si pogledati lestvice pa boš videl koliko porazov imajo. Upam da ne bodo ispadli iz 1. Lige in takšno je tudi moje mnenje. Kajti videl sem tekmo ko so igrali s crveno zvezdi in bili zares uspešni, zbubili so namreč samo 3:1 in bili bolši nasprotnik.


Tajna policija kje ste, tukaj odkrili rasizem! 1

Zgodovina sprememb…

  • polepsalo: OwcA ()

boštjan ::

Sem iz Maribora, kot vas večina že ve in na žalost ne morem prit,pa mi je blo ponujeno.Sicer nimam niti keša(da tudi jurja na žalost nimam) in ne cajta,ker je treba doma okol bajte kaj za postorit.
Sem pa v preteklosti bil v LJ z VIOL-ami in v lastni režiji in niti 1X jih nisem dobil, čeprav je skoraj prišlo do tega>:D.
Goku malo pa je smešno da ne greš na tekmo, ker ma tvoja sestra DANES maturanta, tekma pa je JUTRI!
ZAVO vidim da maš dosti keša da hodiš po svetu gledat SLO reprezentante. Hočem rečt, da nisi nič manj navijač SLOVENIJE če tudi ne greš na tekme reprezentance, ker moram priznat so cene vstopnic za reprezentanco previsoke.
Kar pa se tiče VIOL in DRAGONSOV pa je prava sramota da se na reprezentančnih tekmah stepejo, krivi pa so oboji.

goku :) ::

Sori da ne grem na tekomo pač nimam prevoza ( sem mogu mal olepšano povedat). drugače pa čestitam ti Boštjan ker si edini pametni mariborčan tuki, s tem mislim MIROVNIK

andrej ::

ma jaz tudi pridem v LJ na tekmo. sicer v lastni reziji in ne kot del vecje navijaske skupine.

goku :) ::

No potem pa da vas vse vidim po TV. Pa slo-tech po čist osamljen k boste vsi a tekmi

perci ::

Me pa zanima, če bi Perci ti šel na reprezentančno tekmo, če bi se igralo v Mariboru?

Ja, bi šel. Maribor je iz Ljubljane dosegljiv v dobri uri. Še na Lent pridem, pa kaj ne bi na reprezentančno tekmo.
A bi šel kam v tujino? Ja bi šel, če bi se s kolegi to zmenili, sam pa ne bi hodil in celega premoženja tudi ne bi dal za to.
To, da je v Ljubljani moderno hodit na reprezentančne tekme pa prvič slišim. Osebno mislim, da ljudje hodjo na reprezentančne tekme, zato ker so zanimive. Vsaj pri meni je tako.

goku :) ::

Perci kaj ti sanjaš!

Zgodovina sprememb…

  • polepsalo: OwcA ()

Zavo ::

@boštjan:

Tako bogat nisem, kot bi rad ti prikazal. Saj ni potrebno bogastvo, da se zapelješ na tekmo! V Amsterdam sem šel namesto na morje. V Korejo sem šel, namesto na morje. Tudi na Portugalsko bom šel, pač ne bom šel na morje, bom pa v nogometnem vzdušju ob Atlantski obali preživel dopust.

@perci:

Če nimaš s kom iti, imamo mi vedno še kaj prostora in nihudič, da se nebi z nami krasno imel! Sedaj te uradno povabim, da naslednjič z nami odpotuješ na tekmo v tujino!
Častim! :D


Zdaj pa grem Matrico pogledat!

LP

Zavo ::

Boštjan, imamo mi še plac v kombiju. Piši mi na mail!

boštjan ::

ZAVO,če bi moral izbirat takrat med KOREJO in morjem bi 100X prej izbral morje.ZAKAJ?
-tisti keš ki bi ga za korejo dal bi mel 1mesec morja plačanega
-na morju se ziher bol relaksiraš in sprostiš kot pa na fusbalski tekmi
-poleg tega pa od naših ni blo ne vem kaj v koreji,dosti bolje so špilali na EP
Škoda mi je samo EP,ker ko sem gledo amsterdamske posnetke sem dobil kar kurjo kožo,samo nisem mel s kom it:(
Hvala za povabilo,a sem celi vikend zaseden,tak da si bom TV prenos pogledo. Se pa vidimo v sredo,to pa 100% pridem in to s punco 8-)
Se pa spomnim cajtov,ko sem bil na vsaki tekmi MAribora v Ljudskem vrtu in včasih celo na gostovanje,med katerimi sta bili LJ in MS redni gostovanji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

goku :) ::

Zavo a mene pa ne boš ovabu?

Zavo ::

goku, ti ne moreš iti, ker je včeraj tvoja sestrica imela maturantski ples!

To so bile predpriprave za derbi! klik!!!!!!!


Mislim, da bo norišnica danes! Zdaj pa grem počasi.

BTW: Matrica me je včeraj kar malo razočarala, zato grem danes prej!

goku :) ::

Opa, najbrš pridem. Sem si zrihtu prevoz!!!!

Se vidimo vijolica

andrej ::

samo nekaj bi mobli narest, da se slo-tehovci prpoznamo - ceprav smo na razlicnih bregovih:D

goku :) ::

Da boste vedl koga morte tepst. ja seveda:D :D :D

boštjan ::

andrej,če prideš v sredo na tekmo,bom jaz mel ono majco gor ko je MB Lyon premago

Matek ::

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!:D :D :D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116439 (9662) Alexius Heristalski
»

Maribor - Dinamo

Oddelek: Loža
476302 (4944) RockyS
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597813 (6886) RockyS
»

Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?

Oddelek: Loža
343021 (2297) glinik
»

Vijolice začele cveteti...

Oddelek: Loža
161332 (1179) boštjan

Več podobnih tem