Forum » Loža » Potovalne ure?
Potovalne ure?

kajnepoves ::
Pozdravljeni!
Danes sem prejel račun na katerem je bila dodan zahtevek za "Potovalne ure" 3x35=105 eurov! Mi lahko kdo kaj več pove o tem? Je to stalna praksa podjetij ali ...
Hvala vsem za odgovor in nasvet
lp
Danes sem prejel račun na katerem je bila dodan zahtevek za "Potovalne ure" 3x35=105 eurov! Mi lahko kdo kaj več pove o tem? Je to stalna praksa podjetij ali ...
Hvala vsem za odgovor in nasvet
lp
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()

GodoBoy ::
A bi ti enako zaračunal stranki, ki ima sedež zraven tebe in si tam v 5 minutah in stranki h kateri se moraš peljati 3ure ta in nazaj? Seveda se to zaračuna, a misliš da so te ure na poti zastonj?

mirator ::
Je in ni običajno. Nekateri imajo potne stroške skrite v storitvi, nekateri pač ločeno, kar se mi zdi pošteno.
Saj podobno je tudi s storitvijo in materialom. Nekateri tudi ločijo materialne stroške.
Saj podobno je tudi s storitvijo in materialom. Nekateri tudi ločijo materialne stroške.

bemfa ::
Ne, ni običajno, razen če je bilo vnaprej dogovorjeno/opozorjeno ker si eksplicitno zahteval strokovnjaka iz drugega konca SLO. Če te niso vnaprej opozorili, mirno zavrneš račun.

kajnepoves ::
Račun vsebuje:
- Servis za opravljeno delo
- Potni stroški in dnevnice
- Potovalne ure
- Servis za opravljeno delo
- Potni stroški in dnevnice
- Potovalne ure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlada znižuje povračilo stroskov prevoza na delo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 56505 (24727) | Wrop |
» | Normiranci so rak rana naše ljube Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Problemi človeštva | 183397 (148217) | jype |
» | wtf sosed.si... (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 123235 (45444) | Poldi112 |
» | Obrok na delovnem mestu + prevoz (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19499 (15455) | jype |
» | Pa dobr, kaj je s temi obrtniki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17264 (14407) | Pithlit |