Forum » Loža » BMX kolo (ROG verzja)
BMX kolo (ROG verzja)
Mare3 ::
Pozdravljeni, morda kdo ve če se še vedno lahko kje dobi stara verzija BMX-a, se pravi tisti ki jih je rog izdeloval če se prav spomnim in ne tisti ameriški. Potreboval bi ga predvsem zaradi pedal ker so fuč. Ne verjamem da b se kje dala kupiti samo pedala da bi jih zamenjal, pa tudi sam jih verjetno nebi znal zamenjat. Prilagam še sliko kako izgleda tako kolo:
Bananovec ::
Ta spodnji me spominja na mojega, le da je bil rumeni (ali pa oranžni?). Res ne vem, ali je bil Rogov ali od katere druge firme. Bom poizkušal ga poiskati pa sporočim, če se bo kaj našlo.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Bil bi zelo hvaležen če bi se kje dobil ker je res legendarno kolo vozil sem ga več kot 10 let brez težav s tem da ga je pred mano verjetno več kot 10 let sosed vozil in šele pred kratkim so pedala odpovedala, bi ga pa rad popravil ker res nikoli nobenih problemov z njem.
USS Liberty ::
jaz sem imel modrega Rog BMX-a z rumenimi gumami... je bil res kulski...
kje se pa sedaj dobijo rezervni deli za to legendarno kolo, pa na žalost ne vem...
kje se pa sedaj dobijo rezervni deli za to legendarno kolo, pa na žalost ne vem...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
IvoJan ::
Preveri rog servis v ljubljani zraven stare tovarne rog.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
SkIDiver ::
Malce poglej po kolesarskih trgovinah. Zagotovo se kje dobi primerna pedala. Mogoče ne ravno ista. Sam imam doma še vedno BMX-a, ki smo ga privlekli iz nemčije (zgleda zelo podoben ROG-ovemu) pa sem tudi moral menjati pedala, ki mi jih je uspelo dobiti v lokalni kolesarski trgovini.
Važno je, da je na pedalu identični navoj kot na gonilki.
Važno je, da je na pedalu identični navoj kot na gonilki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
Ok hvala za nasvete bom šel pogledat v rog. Sem pa našel neko žensko ki ga prodaja in mi bo popoldne enkrat poslala sliko da vidim kakšen je in če bo dober ga bom kupil in zrihtal. Potem se bo pa spet cela ljubljana hotela z njem peljati da dobi spet pravi občutek bmx-a hehe.
Žal je tisto kolo ki ga je prodajala manjše od mojega tako da bom šel pogledat na boljši trg če se bo našlo kaj pametnega.
Malajlo ::
Pedala so pa res standard, no. Ne rabiš kupovat še enega pecikla samo zaradi pedal.
Vzameš viličast ključ in pri gonilki odšraufaš. Pazi na navoj - en je desni, drugi levi (mislim, da ima desni pedal levi navoj). In potem v obratnem vrstnem redu nove gor.
Vzameš viličast ključ in pri gonilki odšraufaš. Pazi na navoj - en je desni, drugi levi (mislim, da ima desni pedal levi navoj). In potem v obratnem vrstnem redu nove gor.
sem že popravil stara in se še peljem z njem ;) bi ga pa bilo potrebno prebarvati malo ker je spraskan hehe.
O6O3 ::
Zdravo,
imam kolo BMX ROG Turbo v modri barvi.
Želim ga malo obnoviti in me zanima ali ve kdo RAL lestvico te modre barve?
Hvala in lp
imam kolo BMX ROG Turbo v modri barvi.
Želim ga malo obnoviti in me zanima ali ve kdo RAL lestvico te modre barve?
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolo in krči v stopalih?Oddelek: Loža | 3405 (1828) | jb_j |
» | Ležaji za staro kolo Rog PonyOddelek: Loža | 9119 (7237) | bluefish |
» | Barvanje okvirja kolesaOddelek: Šport | 8689 (6312) | K0K0 |
» | SCOTT ?Oddelek: Loža | 3752 (3326) | kaninerror |
» | Bicikl (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5476 (4930) | TribesMan |