Forum » Na cesti » Gume-Direkt
Gume-Direkt
Fajfs ::
Pozdravljeni,
zanima me, koliko časa od nakupa pnevmatik na spletni strani Gume-Direkt je potrebnega, da pridejo na moj dom. Pnevmatike so bile seveda na zalogi. Ima kdo izkušnje s to spletno trgovino?
Hvala vam za odgovore
zanima me, koliko časa od nakupa pnevmatik na spletni strani Gume-Direkt je potrebnega, da pridejo na moj dom. Pnevmatike so bile seveda na zalogi. Ima kdo izkušnje s to spletno trgovino?
Hvala vam za odgovore
OutOfTheBox ::
Cca 1 teden pri meni. Te trgovine sicer nimajo zalog v Sloveniji (pošiljajo iz tujine). GumeDirekt majo naslov v Romuniji drgač.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
NIkomurski ::
Ima gdo nove podatke o dobavi gum iz te trgovine? Plačal sem pred 12 dni, na moje vprašanje se odzivajo z različnim opravičili, nikje pa ni razbrati gdaj pa mislijo dejansko poslati pošilko z številko za sledenje. Kaj je najbolje? Čakati, iskati vračilo, Kako preveriti solventnost trgovca?
DeBoss ::
Pomladi 2024 sem naročil dve zimski pnevmatiki Continental 205x60xR16 na Gume-Direkt in ju tudi v roku 14 dni prejel k vulkanizerju.
Zaradi pozitivne izkušnje sem tudi jeseni, dne 7.10.2024 naročil dve zimski pnevmatiki Continental 205x60xR16 pri njih. Tokrat ni bilo več mogoče izbrati vulkanizerja, kamor bi pnevmatike dostavili. Nekaj dni po naročilo/plačilu, sem prejel sporočilo na el. naslov, da bom prejel pnevmatike z zamudo " ?" dni in da se opravičujejo za zamudo. Počakal sem še nekaj dni, nato pa na 14 dan, 21.10.2024, ko je bil zadnji dan glede njihove 14 dnevne vračilne politike, ponovno kontaktiral po WhatsApp-u. Ker mi tudi na ta dan niso dali jasnega odgovora, sem naročilo preklical. V sporočilu na el. naslov je pisalo, da bo kupnina vrnjena takoj, pa do včeraj, 11.11.2024 denarja nisem prejel. Včeraj sem spet kontaktiral po WhatsApp-u in kar malo zagrozil, da zahtevam takoj vračilo denarja. Danes se je vračilo pojavilo na PayPall-u.
Ne glede na pomladansko pozitivno izkušnjo, sem tokrat bil preveč razočaran in prestrašen, da bi pnevmatike še kdaj kupil pri njih. Kdorkoli ima v teh dneh opravka z njimi, predlagam, da jih prične "moriti" za pnevmatike oz. denar.
p.s. Pnevmatike sem naročil pri GumeNaDom in se je vse od naročila do prevzema odvilo v 3 dneh.
Zaradi pozitivne izkušnje sem tudi jeseni, dne 7.10.2024 naročil dve zimski pnevmatiki Continental 205x60xR16 pri njih. Tokrat ni bilo več mogoče izbrati vulkanizerja, kamor bi pnevmatike dostavili. Nekaj dni po naročilo/plačilu, sem prejel sporočilo na el. naslov, da bom prejel pnevmatike z zamudo " ?" dni in da se opravičujejo za zamudo. Počakal sem še nekaj dni, nato pa na 14 dan, 21.10.2024, ko je bil zadnji dan glede njihove 14 dnevne vračilne politike, ponovno kontaktiral po WhatsApp-u. Ker mi tudi na ta dan niso dali jasnega odgovora, sem naročilo preklical. V sporočilu na el. naslov je pisalo, da bo kupnina vrnjena takoj, pa do včeraj, 11.11.2024 denarja nisem prejel. Včeraj sem spet kontaktiral po WhatsApp-u in kar malo zagrozil, da zahtevam takoj vračilo denarja. Danes se je vračilo pojavilo na PayPall-u.
Ne glede na pomladansko pozitivno izkušnjo, sem tokrat bil preveč razočaran in prestrašen, da bi pnevmatike še kdaj kupil pri njih. Kdorkoli ima v teh dneh opravka z njimi, predlagam, da jih prične "moriti" za pnevmatike oz. denar.
p.s. Pnevmatike sem naročil pri GumeNaDom in se je vse od naročila do prevzema odvilo v 3 dneh.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: stevemcq_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liderpnevmatik (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 39754 (1247) | Sheteentz |
» | Katere zimske gume? (strani: 1 2 3 4 … 63 64 65 66 )Oddelek: Na cesti | 553213 (8268) | Ghost7 |
» | Letne gume (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 68132 (8382) | Vuli |
» | Pnevmatike (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20622 (5521) | Morison |
» | Kje dobiti solidne letne gume in seveda katere vzeti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21479 (13395) | Brane2 |