Forum » Na cesti » Liderpnevmatik
Liderpnevmatik
krucymucy ::
Ne kupujte pri tej firmi, neposlovni, ne odgovarjajo na tel, na meile odgovarja UI, katastrofa.
16.1o.25 sem naročil stiri gume in po tednu dni sem dobil samo dve, ostale so se izgubile. Vsak dan jim pišem in gnjavim za povrnitev denarja, samo obljubljajo da bodo preverili, pa nič.
Dobro so me nategnili, glejte da ne bodo še vas.
Brišejo slabe ocene o firmi,itd-ne naročajte pri njih !!!!!!!
Prva prijava danes.
Narocil sem najmanj deset kompletov na liderpnevmatik.
Starih pnevmatik se nisem dobil, pri starih pise tudi DOT in je temu ustrezna cena. Osebno bi na avto montiral tudi nekaj let stare pnevmatike, ker ce je lezijo v skladiscu se prakticno ne starajo.
buttcrack ::
ste se v zadnjem času vozili kaj na dolenjsko... Pred bartogom so gume cel čas izpostavljene vremenskim razmeram
starfotr ::
Ampak Andora spada pod razviti zahodni svet, prodajalec od tam si nikoli ne privošči takega skladišča na prostem. Če verjameš.
krucymucy ::
ste se v zadnjem času vozili kaj na dolenjsko... Pred bartogom so gume cel čas izpostavljene vremenskim razmeram
Pnevmatike se starajo zaradi ciklov segrevanja in ohlajanja. Pnevmatika se med voznjo stalno "tare" in posledično segreva.
Ni idealno da lezijo zunaj, ampak verjetno ne bodo tam lezale nekaj let, mesec, dva pa ne naredi kake omembe vredne degradacije.
buttcrack ::
zjutraj na recimo -5, popoldan je pa hitro 10, na soncu črna guma... ne vem no...
razumem, da je na avtu ista pesem, ampak tam je to "pričakovano" in gre v njeno življenjsko dobo, iz trgovine z cca leto starim DOTom pa ne ravno, ali?
razumem, da je na avtu ista pesem, ampak tam je to "pričakovano" in gre v njeno življenjsko dobo, iz trgovine z cca leto starim DOTom pa ne ravno, ali?
nejc_ ::
Nikoli več ne kupim pri njih. Vrnil sem nove, zapakirane gume, in nikoli niso vrnili denarja. Neštotokrat pisal na support (web+whatspapp), vedno so rekli, naj počakam, po več kot 1 mesecu pa nikoli ni bilo povračila denarja. Žal ugotavljam, da so nateguni, zato opozarjam vse pri nakupu pri njih.
feryz ::
Ne verjamemo.
Registriral si se 20 let nazaj samo za to, da jih boš danes skurcal.
Jaz vse gume kupim na Euroton-u. Nikoli problema.
Nižjih cen pa itak ne dobiš nikjer. Ok, mogoče imam malo večji popust zaradi večjih količin.
Ampak drugje popustov ne bi mogel uveljavljati. Ker to se pač ne kupuje vsak dan. Redno pa.
Registriral si se 20 let nazaj samo za to, da jih boš danes skurcal.
Jaz vse gume kupim na Euroton-u. Nikoli problema.
Nižjih cen pa itak ne dobiš nikjer. Ok, mogoče imam malo večji popust zaradi večjih količin.
Ampak drugje popustov ne bi mogel uveljavljati. Ker to se pač ne kupuje vsak dan. Redno pa.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katere zimske gume? (strani: 1 2 3 4 … 65 66 67 68 )Oddelek: Na cesti | 649584 (10302) | feryz |
| » | Letne gume (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 92265 (7319) | Buggy |
| » | Letne pnevmatikeOddelek: Kaj kupiti | 768 (653) | Han |
| » | Prodajalci gumOddelek: Na cesti | 12865 (10453) | šernk |
| » | Letne gume 2016 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 92351 (63133) | slemarko |