Forum » Na cesti » Katere zimske gume?
Katere zimske gume?
energetik ::
Očitno ne veš kako deluje tvoj avto in predvsem ne razumeš, kako deluje diferencial. Še vedno pa se mi zdi zgolj da si dober trol.
vires in numeris
easyrider3 ::
Očitno ne veš kako deluje tvoj avto in predvsem ne razumeš, kako deluje diferencial. Še vedno pa se mi zdi zgolj da si dober trol.
Najbolje pa je to,da si ti tako pameten škoda da še nisi dobil Nobelove nagrade. Mene itak briga kako mi trenutno dela saj vozil ga še bom nekaj let potem pa gre na odpad in bo prišel drugi.
Nikonja ::
Mogoče so celoletne ok če delaš drobiž km na leto, voziš počasi in umirjeno, ampak problem rata če greš van SLO, ker večina EU držav ne dovoli celoletnih gume po zimi, ampak ej vsak po svoje. Sej ne pravim da so celoletne za nič ampak dejstvo je da so zimske boljše po zimi, letne po ostanek leta, in tista 2mt daljša zavorna pot lahko marsikaterem reši življenje, ampak ej dokler riskirate samo svoje življenje me popolnoma ni briga kakšne gume imate.
Sm upit avto za 40 čukov in potem gledat kako prišparat 20 eur na gumo je debilizem....
Sm upit avto za 40 čukov in potem gledat kako prišparat 20 eur na gumo je debilizem....
easyrider3 ::
Mogoče so celoletne ok če delaš drobiž km na leto, voziš počasi in umirjeno, ampak problem rata če greš van SLO, ker večina EU držav ne dovoli celoletnih gume po zimi, ampak ej vsak po svoje. Sej ne pravim da so celoletne za nič ampak dejstvo je da so zimske boljše po zimi, letne po ostanek leta, in tista 2mt daljša zavorna pot lahko marsikaterem reši življenje, ampak ej dokler riskirate samo svoje življenje me popolnoma ni briga kakšne gume imate.
A veš,da celoletne gume imajo vse iste specifikacije kakor zimske saj imajo tisti 3PMSF licenco kakor zimske in to velja za vsepovsod po Evropi. Današnje celoletne gume imajo vse iste specifikacije kakor zimske gume in voziš jih laho po vsej Evropi.Poglej pa boš videl.
Dimnik ::
Horas ::
huh naslednji vikend temperature do 2°C.
drug teden samo zamenjam prednji komplet zadaj, in zadnji naprej, gripmaxx sure grip pro winter, dot 22. vožene dve zime in dve poletji, in profila še 6mm. letno delam okoli 10k km. gume so še super. naslednje poletje jih še zvozim potem pa zamenjam za kakšne celoletne.
drug teden samo zamenjam prednji komplet zadaj, in zadnji naprej, gripmaxx sure grip pro winter, dot 22. vožene dve zime in dve poletji, in profila še 6mm. letno delam okoli 10k km. gume so še super. naslednje poletje jih še zvozim potem pa zamenjam za kakšne celoletne.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()
Kodi ::
easyrider3 je izjavil:
Imam kombi samo zaradi otrok katere vozim v šolo in vrtec in za kakšen izlet ali dopust... stalni pogon ves čas samo na prvo desno kolo ...
Ti si ali trol ali pa neverjeten debil.
Do tell more!
Pa debil si ti! Ne vem kdo vam je dal izpite in avtomobile da vozite.
Človek ima prav, toda na žalost ne ve zakaj do tega pride, kot tudi večina vas debilčkov v tej temi, (pa da ne bom spet jaz tisti, ki je začel prvi z žalitvami debilčkov) ne ve-ste, da je to možno in zakaj. Potem bodite tiho in se ne oglašajte s takimi debilnimi komentarji! Ali pa razloži v čem je fora! No čakam! Do tell more!
Vsako leto tumbate iste bedarije eni in isti pacienti in potem take srečavaš na cesti. Jao jao jao.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letne gume (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 66408 (6658) | Vuli |
» | Gume 2019 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13691 (11341) | matobeli |
» | Letne gume 2016 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 81918 (52700) | slemarko |
» | 2015 Testi letnih pnevmatik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 103293 (75706) | gruntfürmich |
» | Gume za zimo. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 25108 (20962) | Domobrancek |