Forum » Na cesti » Liderpnevmatik
Liderpnevmatik
šernk ::
Na drugem forumu sem zasledil,da nastopijo težave kadar je s pošiljko kaj narobe. Baje ne odgovarjajo na maile. Bom jaz kar pri Furlanu nabavljal.
1x sem bil na vezi z njihovim supportom, res da sem se raje kar v angleščini pogovarjal, ker sem dobil prvi odgovor v slovenščini in angleščini, ampak: prvi odgovor v roku 22 ur, drugi odgovor v roku ure in pol, je pa res da ni bilo zaradi vračila izdelkov ampak zaradi vračila denarja, ker niso imeli izdelka na zalogi. Drugi dan so napisali, da izdelek ni dobavljiv in skenslali naročilo, čez en teden pa denarja še nikjer. No potem po poslanem mailu je bil denar v roku 24 ur na računu.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Buggy ::
Odlocam se med Goodyear Efficientgrip Performance 2 in Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 v dimenziji 225/55/17 in sem opazil, da so obcutno najboljse cene za GY gume, ki jih navajam ravno pri tem trgovcu Liderpnevmatik.
Torej kot razumem nihce ni imel tezav ne z dobavo niti kvaliteto pri temu trgovcu?
Torej kot razumem nihce ni imel tezav ne z dobavo niti kvaliteto pri temu trgovcu?
bemfa ::
Naročam redno pri njih, brez problemov. Enkrat so po pomoti poslali 2 napačni gumi, zamenjali in poslali prave brez zapletov, le 10 dni dlje je trajalo vse skupaj.
WhiteAngel ::
Sava Eskimo S3+ 195/65 R15 je pri liderpnevmatik 64 EUR, na mimovrste pa 48 EUR, bartog 52 EUR. Kaj je to za ena čudna štacuna?
Danes po stirih dneh od njih dobil Goodyear Efficientgrip Performance 2, so pa leto stare (DOT 4820) in made in Poland.
Za starost se sicer ne sekiram, ker bojo po dveh sezonah za v kanto, sem pa vseeno pricakoval novejso proizvodnjo.
...pa sedaj so se 5€ po gumi cenej, kot sem placal prejsni teden...kako tipicno zame
Za starost se sicer ne sekiram, ker bojo po dveh sezonah za v kanto, sem pa vseeno pricakoval novejso proizvodnjo.
...pa sedaj so se 5€ po gumi cenej, kot sem placal prejsni teden...kako tipicno zame
Ahim ::
Kaksna je pa dostava (katera dostavna sluzba, kako zapakirano)?
GLS s sledenjem posiljke, pnevmatike so bile pa pakirane po 2 skupaj v prozorni plastiki (ni bila folija - nekaj mocnejsega)
Vaseer ::
17.3. naročil 4 pnevmatike (2 paketa), dobil sem jih včeraj.
Za prvo razočaranje je poskrbel DPD kurir, ki je oba paketa odložil na dvorišče in odšel brez podpisa in možnosti preverjanja paketa.
Predhodno me niti ni kontaktiral na številko, ki je bila na veliko napisana na obeh paketih. Bonus negativne pike so v tem, da so v času dostave bili domači doma in bi lahko preverili in prevzeli paketa.
Preverjanje izpostavljam zato, ker po oddanem naročilu dobiš mail, kjer piše da moraš ob prevzemu paketa preveriti vsebino in podpisati prevzemni zapisnik, kar sem tudi razložil domačim, za primer dostave ob moji odsotnosti.
Drugo razočaranje sledi ob pregledu gum, ki imajo DOT 3919.
Seveda kontaktiram podporo prodajalca in dobim generičen odgovor, da se "pnevmatike mlajše od 36 mesecev obravnavajo kot nove in da so po lastnostih enake aktualni izdelavi".
Recimo da teoretično pije vodo (papir pač prenese vse in njih ne zanima kakšne bodo lastnosti pnevmatik 3. ali 4. sezono), boli pa dejstvo, da imajo enake pnevmatike (znamka, model, dimenzije - vse enako) v ponudbi 2x. Enkrat z oznako "Posebnost: DOT 2019" in drugič brez te oznake. Seveda sem izbral in naročil tiste, ki nimajo te oznake.
Verjetno se strinjamo, da bi iz teh podatkov vsak laik sklepal, da bodo gume brez oznake "Posebnost : DOT 2019" vsaj letnik 2020 ali novejše.
Odgovor DPDja še čakam, če pa ima kdo kakšen njihov kontakt (našel sem samo obrazec na spletni strani), se priporočam za ZS.
Negativna izkušnja in odsvetujem trgovino Liderpnevmatik.
Za prvo razočaranje je poskrbel DPD kurir, ki je oba paketa odložil na dvorišče in odšel brez podpisa in možnosti preverjanja paketa.
Predhodno me niti ni kontaktiral na številko, ki je bila na veliko napisana na obeh paketih. Bonus negativne pike so v tem, da so v času dostave bili domači doma in bi lahko preverili in prevzeli paketa.
Preverjanje izpostavljam zato, ker po oddanem naročilu dobiš mail, kjer piše da moraš ob prevzemu paketa preveriti vsebino in podpisati prevzemni zapisnik, kar sem tudi razložil domačim, za primer dostave ob moji odsotnosti.
Drugo razočaranje sledi ob pregledu gum, ki imajo DOT 3919.
Seveda kontaktiram podporo prodajalca in dobim generičen odgovor, da se "pnevmatike mlajše od 36 mesecev obravnavajo kot nove in da so po lastnostih enake aktualni izdelavi".
Recimo da teoretično pije vodo (papir pač prenese vse in njih ne zanima kakšne bodo lastnosti pnevmatik 3. ali 4. sezono), boli pa dejstvo, da imajo enake pnevmatike (znamka, model, dimenzije - vse enako) v ponudbi 2x. Enkrat z oznako "Posebnost: DOT 2019" in drugič brez te oznake. Seveda sem izbral in naročil tiste, ki nimajo te oznake.
Verjetno se strinjamo, da bi iz teh podatkov vsak laik sklepal, da bodo gume brez oznake "Posebnost : DOT 2019" vsaj letnik 2020 ali novejše.
Odgovor DPDja še čakam, če pa ima kdo kakšen njihov kontakt (našel sem samo obrazec na spletni strani), se priporočam za ZS.
Negativna izkušnja in odsvetujem trgovino Liderpnevmatik.
c3p0 ::
Jih pa vrni? Jaz sem sicer dobil dokaj nove. Verjetno se bolj splača vzet kak popularni model, ki jim ne stoji v skladišču.
Thomxy ::
Sej ni taka drama glede tega DOT-a. Pnevnmatike pravijo tudi da niso najboljse direkt iz linije...malce morajo vseeno biti ulezane
feryz ::
Samo na tem forumu čekirajo dot. Ostalih 99,9 procentov ljudi sploh ne ve, kaj je to.
Nove gume so nove gume.
Nove gume so nove gume.
Ja Nodi...eni res ne vejo kaj je DOT in vozijo se zmer 10 let stare pnevmatike, ki s prozno in varno gumo prakticno nimajo vec nobene veze. So zgolj trda plastika in nesrece se stejejo se vedno pod neprilagojeno hitrost
MacGyver141 ::
Pri meni pa 3 dni nazaj naročeno, dons prišlo in DPD je celo poklical, ko ponavadi ne. DOT je pa 0622 (res pa je, da je čisto nov model gume).
Vaseer ::
Thomxy, MacGyver141 in tudi drugi, kateri ste naročali pri Liderpnevmatik - ste ob dostavi podpisali prevzem paketa?
delavec44 ::
Pri meni DPD nič ne podpišeš, ker imajo še vedno covid brezkontaktno dostavo. Dobiš sicer nek PIN za prevzem, pa ga še nikoli nisem rabil.
Thomxy ::
KTr1sk ::
Kupil gumi za motor, obe imata izdelavo konec 2021, kar sem pričakoval, če naročim začetek leta..zadovoljen ;).
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Bojan17 ::
3. 11. sva naročila 4 Contijeve All season, kar precej cenejše kot pri nas. Po parih dneh DPD javi, da sta prišli samo dve in da jih ne bodo dostavili, ker vidijo, da je to samo pol pošiljke. Iz Lider pnevmatik odgovorijo, da sta dve ostali v skladišču na Dunaju in da bodo zadevo uredili. DPD je po kakšnih dveh tednih poslal obvestilo, da so tisti dve gumi vrnili, Lider pa je napisal, da je prevoznik gume nekje izgubil Zagrozila sva z prijavo inšpekcijskim službam in z objavo v medijih..zdaj se praktično ne oglašajo več, pa tudi denarja še niso vrnili, kot sva nakazala.ko sva povprašala pri njihovem najbližjem vulkanizerju so se samo čudili, da se je to zgodilo. Poskusili so tudi oni rešiti zadevo..pa nič.
Ima kdo kakšno idejo kaj še čahko storiva, da rešiva 550€???
Ima kdo kakšno idejo kaj še čahko storiva, da rešiva 550€???
c3p0 ::
Hja, ko enkrat začneš grozit, so marsikje končali s tabo in se lahko greš menit le še preko odvetnika. Jaz bi sicer kontaktiral banko, da stornirajo CC transakcijo.
Utk ::
Najprej moraš sam vedet kaj bi rad, gume ali denar, in to jasno povedat njim. Če tega ne narediš, nimajo oni kaj rešit.
Nazz ::
Prejsnji cetrtek narocil gume, dostava v roku 72 ur. Vceraj je bilo 7 dni, pisem supportu, ni odgovora. Tracking ne dela (GLS nima gum).
Kaksne imate ostali izkusnje?
Kaksne imate ostali izkusnje?
Likalnik ::
sem naročil en mesec nazaj...gume in feltne...dobil sem v dveh ločenih dostavah....to mi je sicer bilo čudno in sem jim pisal ter dobil odgovor, da je drugi paket na poti.
uglavnem sem dobil vse tako kot je bilo naročeno.
uglavnem sem dobil vse tako kot je bilo naročeno.
Sej ravno to, po internetu vsi zadovoljni, prejeli v 2, 3, max 4 dneh. Pri meni pa gum ni, trackinga ni, njihov web support in kontakt preko messengerja ne odgovarjata. Pa pišem vse v slovenščini in angleščini. Bedno postaja.
Sem našel še support@liderpnevmatik.si, mogoče znajo tukaj kaj povedat.
Sem našel še support@liderpnevmatik.si, mogoče znajo tukaj kaj povedat.
Likalnik ::
traja par dni da ti odgovorijo ali na email ali preko messengerja....jaz sem jim na oboje pisal in na oboje dobil odgovor...res da z zamudo...ampak so odgovorili
Bo držalo. Konec drugega dne odkar jim pišem, odgovora še kar ni.
Je pa GLS tracking 9. dan spremenil iz:
The shipment may not yet have been entrusted to the GLS office and/or the tracking is not yet active, try again later or verify the correctness of the written code.
v:
The shipment associated with the number entered has been created but does not appear to have shipped. We recommend carrying out a new search the following day.
Menda jih dobim še letos.
Je pa GLS tracking 9. dan spremenil iz:
The shipment may not yet have been entrusted to the GLS office and/or the tracking is not yet active, try again later or verify the correctness of the written code.
v:
The shipment associated with the number entered has been created but does not appear to have shipped. We recommend carrying out a new search the following day.
Menda jih dobim še letos.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere zimske gume? (strani: 1 2 3 4 … 63 64 65 66 )Oddelek: Na cesti | 546898 (1953) | Ghost7 |
» | Letne gume (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 66997 (7247) | Vuli |
» | letne gume (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 19129 (5771) | m0LN4r |
» | Prodajalci gumOddelek: Na cesti | 11101 (8689) | šernk |
» | Letne gume 2016 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 82617 (53399) | slemarko |