Forum » Kaj kupiti » Kateri Divx Player?
Kateri Divx Player?
Lio ::
Fotr se je odloču kupt en divx/dvd player za njegov TV, ampak nima pojma kerga. Prednostni preformansi so cena/kvaliteta
Ne potrebuje nobenega strojnega odkodirnika za soraund, in podobnega sranja.
Ne potrebuje nobenega strojnega odkodirnika za soraund, in podobnega sranja.
Tr0n ::
Kvalitetne divx/xvid standalone komponente trenutno ni. So ble ene verzije (KiSS,..), ampak kvaliteta same slike je bila pod povprecna. Ne priporocam.
DeusX ::
se dobi divx/xvid/dvd playerje..sam je tko da pac divixov ne bere ker morjo bit kodirani v 3.11 ker so pa novi filmi v novejsem kodeku pa na teh playerjih ne delajo...sm pa gledal en xvid film in je bla qvaliteta zelo uredu...tko da pejd v kasno trgovino pa se poznaimi...by the way: ta dvd/xvid/divx player stane tam okoli 150.000 sit brez zvocnikov in vuferja. imajo ga v tecchno-topu na fuzinah ce ves kje je to
js ::
v bigbangu majo elto, ki bojda bere vse formate. slika bi pa tudi naj bla dobra. pa še sam si lahk nalagaš nove firmware.
aja cena je pa 60.000
aja cena je pa 60.000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: js ()
para! ::
Raje naj kupi standalone DVD predvajalnik in DivX-e spremeni v (S)VCD oziroma video že downloadaš v (S)VCD
formatu.
Vsi filmi se namreč dobijo tako v .avi kot v .mpeg.
Osebno ne zaupam raznim KiSS, ELTA in podobnim.
Lp
formatu.
Vsi filmi se namreč dobijo tako v .avi kot v .mpeg.
Osebno ne zaupam raznim KiSS, ELTA in podobnim.
Lp
Death before dishonor!
Dodgeviper ::
Takole Elta nemška znamka ki se na našem trgu uveljavlja malo več kot eno leto, in moram reč da so se kar odlično odrezal na področj Dvd-jev, tv-jev, diskmenov.
Na to zadevco je možno naložit kodeke tko da bere vse formate brez problemov.
Slika je pa super, sicer nevem kako je big bangu v ljubljani sam pri men v postojni pokažem vsakemu kaka slika in zvok.
Za ta denar presenečeno dobra zadeva.
Lp
Na to zadevco je možno naložit kodeke tko da bere vse formate brez problemov.
Slika je pa super, sicer nevem kako je big bangu v ljubljani sam pri men v postojni pokažem vsakemu kaka slika in zvok.
Za ta denar presenečeno dobra zadeva.
Lp
para! ::
Koliko denarja? 60.000 samo komponenta?
Death before dishonor!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para! ()
sej to elto sem že gledu, in mi je tud najbl ušeč- kupljena pa tko nebi bla pr ns v avstriji so pa čene okol 44k - tolarjev seveda.
Dodgeviper ::
Cena pri nas od 25.9 je 50k v big bangu seveda, mislm da se ne splača za to razliko hodit v avstrijo.
Lp
Lp
sej nebi šov sam zarad tega v avstrijo, mrbit bom pa tud kj iz amerike dubu, bomo še vidl. Uzev bom pa elto, če bom sploh kj uzev.
azeed: tuki maš prt razlogov zakaj ne XBOX:
1. Zato ker to ni zame(kot sem že omenu)
2. Ker ne mislem investirat v XBOX, ko mam pa že comp, in še tega komi sprot nadgrajujem da je kolkr tolk spodobn
3. Ker XBOX bere SAMO dvd-je(vsaj nej bi) men pa je bistvo divx/xivd
4. zato ker sem odpru topic kater divx player, in ne kaj mi priporočate za predvajanje dvd
5. cena
Sej zdej spet niham, bom raj s kompa na tv vezu, me bo cvnej pršl, ker trenutno nism glih pr dnaru.
1. Zato ker to ni zame(kot sem že omenu)
2. Ker ne mislem investirat v XBOX, ko mam pa že comp, in še tega komi sprot nadgrajujem da je kolkr tolk spodobn
3. Ker XBOX bere SAMO dvd-je(vsaj nej bi) men pa je bistvo divx/xivd
4. zato ker sem odpru topic kater divx player, in ne kaj mi priporočate za predvajanje dvd
5. cena
Sej zdej spet niham, bom raj s kompa na tv vezu, me bo cvnej pršl, ker trenutno nism glih pr dnaru.
Jebiveter ::
@Lord Lio: Hja, sam na XboX lahko nalozis linux pa imas pol za spilat vse: divx/xvid/dvd/vcd/svcd/mp3/ogg/...
Poleg tega nabavis se eno wireless tipkovnico in imas za surfat po netu, ipd. Take stvari so dost kul, v primerjavi z obicajnim standalone playerjem. Poglej si na Bolhi, so novi cca. 45-55k
Poleg tega nabavis se eno wireless tipkovnico in imas za surfat po netu, ipd. Take stvari so dost kul, v primerjavi z obicajnim standalone playerjem. Poglej si na Bolhi, so novi cca. 45-55k
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
azeed ::
LordLio
1. Moja stara uporablja xboxa kot dvdplayer brez problemov
2. Investicija je primerljivo velika za obe varjanti
3. Ne drži nujno, preveri boljše! V najslabšem primeru se da zamenjat notranji dvd-rom za samsunga in takrat ti bere prav vse! Večina današnjih xboxov pa bere vsaj cdrw
4. XBOX z modchipom in instaliranim xbwmp predvaja vse divx/xvid itd.
5. --> 3.
Naj ti dodam še par stvari... tudi če nočeš uporabljat zadeve kot konzolo (kar je tudi po svoje škoda, da ga nebi)... ima vseeno druge prednosti: notranji disk, ki ga lahko menjaš, mrežna... kodeki se updateajo (pomojem) hitreje na xbwmp kot na kaki elti ;) sicer pa... izbira je tvoja... če te moti, da je to konzola jo še vedno lahko ne-uporabljaš oz. prodaš gamepad ;)
1. Moja stara uporablja xboxa kot dvdplayer brez problemov
2. Investicija je primerljivo velika za obe varjanti
3. Ne drži nujno, preveri boljše! V najslabšem primeru se da zamenjat notranji dvd-rom za samsunga in takrat ti bere prav vse! Večina današnjih xboxov pa bere vsaj cdrw
4. XBOX z modchipom in instaliranim xbwmp predvaja vse divx/xvid itd.
5. --> 3.
Naj ti dodam še par stvari... tudi če nočeš uporabljat zadeve kot konzolo (kar je tudi po svoje škoda, da ga nebi)... ima vseeno druge prednosti: notranji disk, ki ga lahko menjaš, mrežna... kodeki se updateajo (pomojem) hitreje na xbwmp kot na kaki elti ;) sicer pa... izbira je tvoja... če te moti, da je to konzola jo še vedno lahko ne-uporabljaš oz. prodaš gamepad ;)
You gotta say YES to another excess!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324654 (49998) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24830 (9444) | bizi72 |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86368 (19391) | tomko030 |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31430 (14683) | Stepni Volk |
» | Komponenta - za divx ?Oddelek: Kaj kupiti | 961 (835) | mrTwelveTrees |