Forum » Zvok in slika » TV SLO Text to Speach pri podnapisih
TV SLO Text to Speach pri podnapisih
Vlayke ::
V zadnjem času se je na TV SLO, pri informativnih oddajah začelo dogajati, da ob podnapisih nek TTS robot bere te iste podnapise. Sam govor je sicer lep, a je moteče, če želiš slišati originalni zvok.
Zanima me ali je to nekaj, kar ste opazili tudi drugi in je univerzalna zadeva. Predvsem me zanima ali je to vsiljeno ali pa se morda da ugasnit.
Sam sem na Telekom in Neo boxu in se ne zavedam, da bi kaj vklopil na to temo :-)
Zanima me ali je to nekaj, kar ste opazili tudi drugi in je univerzalna zadeva. Predvsem me zanima ali je to vsiljeno ali pa se morda da ugasnit.
Sam sem na Telekom in Neo boxu in se ne zavedam, da bi kaj vklopil na to temo :-)
Frgazor ::
Pri meni TTS bere podnapise, če na tv izberem jezik Finščina. Zadeva je top in ne vem zakaj tega ne vklopijo povsod, da bi avtomatično bralo, če že sinhronizacije nimamo kot večina držav.
Vlayke ::
Hvala za feedback.
Očitno se je nekdo igral in jezik na finščino nastavil pri meni :-)
Tisti link na rtvslo pa tudi pomaga. Samo bi pa v članku morali updejtat link, ki kaže na https://www.rtvslo.si/dostopno/navodila
Ne dela lih najbolje
Očitno se je nekdo igral in jezik na finščino nastavil pri meni :-)
Tisti link na rtvslo pa tudi pomaga. Samo bi pa v članku morali updejtat link, ki kaže na https://www.rtvslo.si/dostopno/navodila
Ne dela lih najbolje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google želi v dnevne sobe s ChirpomOddelek: Novice / Ostalo | 9936 (7064) | poweroff |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58339 (14440) | darexx |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57666 (49557) | Lupin |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62215 (20629) | Caniggia |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24605 (13021) | piki64 |