» »

Kaj menite o davku na nepremičnine?

Kaj menite o davku na nepremičnine?

1
2
»

Vice ::

Imaš prav na prvem mestu sta 5 in 10 koridor, center LJ pa vendar, ko so "naši" začeli odstopati od sporazuma, ki so ga ratificirali 93 glede tega o vsklajevanju s transevropsko povezavo so se jim začela malo "prestavljati tla pod nogami", najbolj glasni ( in največ "grozili") so bili makaronarji glede povezave S-italjanske industrijske cone z vzhodom in zapletov s prednostno listo avtoceste pri MB-ju in ne ITA-SLO tako da je Slovenija po tem začela nekaj hiteti in loviti odhajajoči vlak in bila edina (od držav pristopnic), ki plačuje vse to iz lastnega žepa, ob reševanju možne izgube te povezave pa so naši preračunavali potek cest z vrednostno umrljivostno lestvico, nobenega ni preveč zanimal kapital iz cestno-naftnega lobija, temveč kako čim več prihraniti ob izgradnji ne da bi gledali kaj dolgoročno to pomeni za Slovenijo - poslednično razvidno tudi pri zapletih z SŽ.

Kapital iz stanovanjskega varčevanja se mi zdi, da se obrača drugače, ker bi v tem primeru bila shema dobesedno obsojena na propad, se ti ne zdi tako? Ta kapital trenutno obrača banka kako pa se mi zdi da vemo.

||_^_|| ::

Ta davek je ena navadna svinjarija. Nasrkale bodo predvsem družine s hišami velike kvadrature in majhnih plač. Za bogataše se pa ni za bat.

BigWhale: a te špika da so se nekateri znašli in si upali bolj kot drugi al kaj?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ||_^_|| ()

Maria ::

Vice

Ne pravim, da bo kaj hudo narobe, vendar poglej Triglav banko (oziroma kako se je že imenovala), SIB, tudi tisto hranilnico v Kranju, varovana stanovanja v Zbiljskem gaju. Takšne scenarije je v sedanjem sistemu težko preprečiti in se pred njimi zavarovati.

Hudo je (bo), da je kvaliteta stanovanj, ki jih mladi dobijo za svoj denar, pogosto opazno nižja/slabša, kot znesek, ki ga morajo za to dati.

Maria


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdaj se bo spet splačalo kupit nepremičnino? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17439144 (15831) kriptobog
»

Zakaj država ne obdavči nepremičnine, kot Američani? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7414872 (13358) Furbo
»

Bogati siromaki??? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30188160 (77720) energetik
»

Obdavčitev nepremičnin - zakaj? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
31185363 (80173) Mr.B

Več podobnih tem