» »

Vprašanje za pripravo kruha

Vprašanje za pripravo kruha

1
2
»

starfotr ::

Zakaj bi uporabljal te lončke za rože, če si lahko spečeš v lončeni posodici, namenjeni hrani? Kaj je fora tega? Hipsteraj?

krho ::

Meni več kot 3h vzhajanje zunaj hladilnika doma ne potegne. Kruh dobi preveč "alkoholni okus"
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Master_Yoda ::

starfotr je izjavil:

Zakaj bi uporabljal te lončke za rože, če si lahko spečeš v lončeni posodici, namenjeni hrani? Kaj je fora tega? Hipsteraj?


Manjka jim dodatek tezkih kovin, ki jih dobijo iz glinenih lonckov za roze.

reeves ::

krho je izjavil:

Meni več kot 3h vzhajanje zunaj hladilnika doma ne potegne. Kruh dobi preveč "alkoholni okus"

Daljše vzhajanje pomeni boljši kruh. Bolj okusen.
Če čutiš alkohol, pomeni, da ti vzhaja prehitro.
Najprej znižaj količino kvasa na nekje 0,5%. Če je še prehitro, pa zamešaj s hladnejšo vodo.
Če je to seveda tvoj cilj. Drugače pa lahko daš več kvasa, toplejšo vodo in kruh narediš mimogrede. Kakšne pol dneva bo najbrž dober.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DIY PIzza... (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
49751310 (3336) c3p0
»

Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21119034 (5378) Klamzi
»

Peka pizze (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31165769 (20477) harvey
»

Aparat za peko kruha (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7519651 (7358) zrataj4201
»

Aparat za peko kruha (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14626350 (21541) fosil

Več podobnih tem