» »

Vprašanje za pripravo kruha

Vprašanje za pripravo kruha

1
2
»

starfotr ::

Zakaj bi uporabljal te lončke za rože, če si lahko spečeš v lončeni posodici, namenjeni hrani? Kaj je fora tega? Hipsteraj?

krho ::

Meni več kot 3h vzhajanje zunaj hladilnika doma ne potegne. Kruh dobi preveč "alkoholni okus"
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Master_Yoda ::

starfotr je izjavil:

Zakaj bi uporabljal te lončke za rože, če si lahko spečeš v lončeni posodici, namenjeni hrani? Kaj je fora tega? Hipsteraj?


Manjka jim dodatek tezkih kovin, ki jih dobijo iz glinenih lonckov za roze.

reeves ::

krho je izjavil:

Meni več kot 3h vzhajanje zunaj hladilnika doma ne potegne. Kruh dobi preveč "alkoholni okus"

Daljše vzhajanje pomeni boljši kruh. Bolj okusen.
Če čutiš alkohol, pomeni, da ti vzhaja prehitro.
Najprej znižaj količino kvasa na nekje 0,5%. Če je še prehitro, pa zamešaj s hladnejšo vodo.
Če je to seveda tvoj cilj. Drugače pa lahko daš več kvasa, toplejšo vodo in kruh narediš mimogrede. Kakšne pol dneva bo najbrž dober.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DIY PIzza... (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
72673456 (897) hogorq
»

Peka pizze (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31368882 (1035) dway
»

Aparat za peko kruha (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7620570 (798) zuz3k

Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22425772 (5645) bluefish
»

Aparat za peko kruha (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14628750 (23941) fosil

Več podobnih tem