» »

Telemach EON

Telemach EON

Temo vidijo: vsi
««
7 / 51
»»

Ales ::

misek je izjavil:

Phantom20 je izjavil:

Ne govorim o primerjavi s A1, to je nepomembno, govorim o primerjavi z DVB-C tunerjem in Conax modulom, nikakvo.
Za gledanje na računalniku ali tablici je čisto ok. Saj to ni primarni vir, da bi bila neka izjemna kvaliteta.

Kakor za koga. Kvaliteta storitev mora povsod biti na ustreznem nivoju, sicer nima smisla, da jih nudijo oz. oglašujejo v tej meri. Nikjer namreč ni rečeno, da so to storitve slabše kvalitete, ali pač?

Sicer pa meni EON dela čisto ok (in HBO GO tudi). Očitno pa se te storitve obnašajo precej drugače za različne uporabnike...

misek ::

Ales je izjavil:

Nikjer namreč ni rečeno, da so to storitve slabše kvalitete, ali pač?
Ampak tudi ni rečeno, da je EON popolna zamenjava za DVB-C. Morda ima aplikacija direkt na TV dostop do streamov boljše kvalitete kot na tablici ali v brskalniku ampak dvomim.

Vedran ::

EON aplikacija za telefon ali tablico ima bit rate do 4 Mbps, aplikacija EON za smart TV ima bit rate do 7 Mbps.
Toda še vedno aplikacija EON za smart TV ni boljša od klasične televizije prek DVB-C, mislim na kakovost slike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vedran ()

Endorino ::

da še jaz neki omenim.
Na telefonu imam aplikacijo eon in ko zberem določen datum npr 2 dni nazaj sploh nemorem kliknit ikone za nazaj. da bi predvajalo.
na računalniku uporabljam isto eon tam lahko gledam do 7 dni nazaj.
a če želim gledati eno odajo npr kmetija. ko kliknem potem prvo moram gledati 4 minute tisto kar je pred kmetijo. ker nikakor nemorem dat drsnika naprej. tako tudi sem primoram da gledam vedno reklame. negre vrtet naprej.

na TVju lahko gledat do 3 dni nazaj tam pa lahko vrtim normalno do 30x hitrost naprej nazaj.. tam štima. na telefunu in računalniku pa ne.
Poskusu na telefonu s7 edge in huawei p10. ista zadeva.
na računalniku pa poskuso chrome in firefox. spet enaka zadeva.

če ima kdo mogoče rešitev bi biu zelo vesel. ker na telemachov center lahko pišem ali kličem 4x dnevno pa nebodo rešili problema. češ da si jaz zmišljujem... bla bla..

Endorino ::

zadeva rešena. posodobitve windowsa so rešile zadevo

vinkop ::

recimo ce bi bil nov narocnik samo mobilnega paketa pri telemachu, me zanima ali so vkljuceni tudi vsi kanali za gledanje preko EON-a ali ne?

Daniel ::

Zgolj enih par kanalov je.

Mr_Globus ::

Lg webos 3.5 podpira EON?

Tadej0 ::

Kako lahko namestim eon na fire tv stick?
Aplikacijo imam nameščeno vendar pri izbiri jezika noče it naprej, kljub temu da pritisnem ok

#000000 ::

Je kdo že poskusil gledat eon iz tujine ? v Belgiji recimo ne dela, sprobano ravno včeraj, napiše da na tej lokaciji ni možno gledat tega programa, dočim šport tv je celo delal in nekaj časa tudi planet, pol je pa umrznilo in basta.

bastadu ::

Čisto normalno je, da ti iz tujine ne deluje, za zaobitev te omejitve se bi moral priklopiti na nek VPN strežnik lociran v SLO ...

stustu ::

Imam težavo če mi lahko kdo pomaga.
Namreč aplikacije EON ne morem naložit na tablico (smartQ t30) napiše mi your device isn`t compatible with this version. Kaj lahko naredim?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stustu ()

matter ::

Ali je EON možno imeti brez, da si Telemach naročnik (na 3 play mislim) ?
Torej, da bi samo bil naročen na EON, internet pa imam še vedno na obstoječem ponudniku ?
Grem basket pa bom neloke metal

M.B. ::

@XS!D3 @estons : Glede pravic ni čisto tako. Po novi direktivi bi moralo biti tak, da če greš v Avstrijo mora biti na voljo ti slovenski EON. In slovenski Netflix. Kar je seveda fajn za US/Nemške uporabnike in slabo za vse ostale, ker sedaj si vsaj lahko v tujini pogledal stvari, ki jih doma ni blo.

BTW: Ima kdo probleme z prikazom Mojih vsebin na EONu? Že dva dni je zavihek Moje Vsebine prazen (header pa footer je na strani, vmes ni nič) pa imam enih 5 stvari med priljubljenimi. V Devtools ni nobenih errorjev pri zahtevkih v bistvu sploh ni videt da se kakršenkoli zahtevek sproži, ko se na zavihek klikne samo google analytics request se proži. Včeraj se je še vsebina prikazala, če sem mel devtools odprt od danes pa nič več. Vse ostalo na EON dela normalno. To je v Chromu na PCju.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Našo zakaj ne dela, ko zahteva vsebino verjetno na https://api.ug.cdn.united.cloud/v1/lp dobi error 401 unauthorized. Zakaj je pa drugo vprašanje.

M.B. je izjavil:

https://api.ug.cdn.united.cloud/v1/lp dobi error 401 unauthorized. Zakaj je pa drugo vprašanje.
Primerjaj Authorization header z zahtevami, ki delujejo.

pino ::

#000000 je izjavil:

Je kdo že poskusil gledat eon iz tujine ? v Belgiji recimo ne dela, sprobano ravno včeraj, napiše da na tej lokaciji ni možno gledat tega programa, dočim šport tv je celo delal in nekaj časa tudi planet, pol je pa umrznilo in basta.

Men je na Češkem delalo brez problema.
Brez kakšnih posebnih nastavitev. Telemach je sam izbral ponudnika na Češkem in je delalo.
LP Pino

Kako mislš to telemach sam izbral ponudnika ? Jest sem probal direkt iz brskalnika gledat, in je mislm da šport delal ostalo pa vse da na tem območju ta vsebina ni na voljo oz neki takega.

thx

pino ::

#000000 je izjavil:

Kako mislš to telemach sam izbral ponudnika ? thx

To sem mislil, da nisem na Češkem izbiral ponudnika gsm telefonije, ampak sem pustil, kar je sam telefon preklopil. Ker v Nemčiji sem sam izbiral ponudnika pa EON ni delal.
LP Pino

Aja ti si uporabil mobilni net, jest sem bil z laptopom priklopljen na belgijskega ponudnika.

XS!D3 ::

Preko mobilnega neta (če gostuješ s slovensko SIM) bi moralo delat povsod, ker se promet itak vedno posreduje preko domačega omrežja in uporabljaš domače naslove IP.

meho7 ::

XS!D3 je izjavil:

Request za /stream s parametri za player (m3u8), session, sp, itd. je taprav. V Chromeu dobiš link z desnim klikom -> Copy -> Copy link address. Ta link mora delat v VLCju, ampak kot pravim samo dokler ne zamenjaš kanala.

To je ta link?

https://tmsi-ce-mc-r1-1.ug.cdn.united.c...

Meni ne deluje :8)

O, sejni podatki v linku, lepo, lepo... >:D

Odlogiraj se in se logiraj ponovno ter malo pazi, kaj postaš javno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ales ()

meho7 ::

Ales je izjavil:

O, sejni podatki v linku, lepo, lepo... >:D

Odlogiraj se in se logiraj ponovno ter malo pazi, kaj postaš javno.

wat ?

nanoleet ::

Zna kdo tukaj heknit EON Android TV app, da se bo povezoval kakor navaden mobilni app?

Zanimivo, od danes pa spet dela normalno moja vsebina. Se je zgleda kr naenkrat samo popravlo. Weird.

Ales je izjavil:

O, sejni podatki v linku, lepo, lepo...
Saj ni tako hudo - za pouporabo manjka še nekaj drugih podatkov. Morda pa se motim...

Sergio ::

Ta link je popolnoma neuporaben; notri ni nicesar, kar lahko izkoristis.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

4knative ::

Koliko programov ima trenutno EON na najdražjem paketu v 4K ločljivosti?

Ha telemach popolen izpad web in tv docim LTE dela i. EON na tel tud fak pa na podori so vklopili odzivnik.

Zgleda je neki ornk krešnilo modem za tv kljub dvema restartoma kaze da je ura 01:21

Ganon ::

Telemach uporablja Telekomovo optiko?

T-h-o-r ::

te telemach zadeve so res precej briljantne

ker po vsaki seji pobrišem piškotke, mi vsako prijavo zazna kot prijavo nove naprave, tako da se številka 5 hitro zafila, na mesec pa lahko izbrišem le 2 napravi :D so povedali, da so piškotki edina opcija
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

XS!D3 ::

Sej si lahko podatke preprišeš na list papirja in naslednjič nazaj nakucaš, če se ti zdi to bolj praktično, kot hranjenje le-teh v piškotkih, ki so temu v osnovi namenjeni.

Naredi izjemo za ta en piškotek, da ti ga ne briše. Glede na to, da se vsakič prijavljaš v stran, tako ali tako ne pridobiš kaj dosti s tem, da brišeš njihov piškotek. V vsakem primeru jim sam sporočaš, kdo si.

OSA ::

Rad bi sprobal EON aplikacijo na mojem TV, vendar ne morem registrirat aplikacije, ker nimam pravega paketa (imam totalni trojček, kjer EON za TV ni vključen).

iščem nekoga, ki bi registriral moj TV na svojem računu, v kolikor sam ne potrebuje EON aplikacije na TV. Začasno seveda. Če se najde kakšen, naj me prosim kontaktira na ZS.

Hvala.
lp OSA

Ales je izjavil:

Naredi izjemo za ta en piškotek, da ti ga ne briše. Glede na to, da se vsakič prijavljaš v stran, tako ali tako ne pridobiš kaj dosti s tem, da brišeš njihov piškotek. V vsakem primeru jim sam sporočaš, kdo si.

kako pa se nastavi v firefoxu, da po izklopu brskalnika zbriše vse piškotke RAZEN enega določenega?

Firefox ima v nastavitvah gumb Exceptions, če daš tam določen piškotek pod Allow, ga vseeno zbriše? Sam uporabljam Cookie AutoDelete add-on, ki ima lastne nastavitve za izjeme.

Tukaj vidim, da ima nekdo EON menu v Kodi-ju: https://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=12...
Pozna kdo to?

Ales je izjavil:

Firefox ima v nastavitvah gumb Exceptions, če daš tam določen piškotek pod Allow, ga vseeno zbriše? Sam uporabljam Cookie AutoDelete add-on, ki ima lastne nastavitve za izjeme.

ne vem, nikoli se ne ukvarjam s temi nastavitvami, vedno izklopim vse te zadeve :D ampak tnx za nasvet, bom pogledal

MAISTER007 ::

kje lahko najdem seznam progrmov ki so dostopni na eon?

ttommy ::

MAISTER007 je izjavil:

kje lahko najdem seznam progrmov ki so dostopni na eon?

To je odvisno od tvojega naročniškega paketa.
Gamer

Hexx ::

MAISTER007 ::

A kr vse programe ki jih maš nati giksni televiziji? Kaj pa eon preko paketa še več?

Mene pa zanima kateri BOX (Android ali IOS apple TV) bi bil primeren za gledati EON preko daljinca ?

Sem poskušal nekaj na Apple TV, pa vidim, da se uporavlja preko app na Telefonu (vsaj nisem našel v Apple store nikjer EON). PReko telefona/tablice pa ne mislim kanalov premikat.

Vem da so Smart TVji, ampak menjava TV samo za EON ?!
Zakaj bi to rabil ? Ker imam OŠO in imam največji paket pa še vseeno oskubljen vmesnik. EON pa ima vse.

BorutK-73 ::

Mogoče kaj takšnega
Android tv box

Sergio ::

Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Vidim, da je edino Nvidial Shield napisan kot podprti.
Draga zadeva :(

Mislim, da ostali Android TV Boxi ne bodo OK, ker mor namestiti pravo verzijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matter ()

gregyk ::

matter je izjavil:

Vidim, da je edino Nvidial Shield napisan kot podprti.
Draga zadeva :(

Mislim, da ostali Android TV Boxi ne bodo OK, ker mor namestiti pravo verzijo.

Uporabljam brez problema na kitajčku za okrog 20€: MXQ Pro 4K s custom firmware z ATV (android TV): http://freaktab.com/forum/tv-player-sup...

dragot ::

misek je izjavil:

Ni slabo: EON v Kodi-ju z EPG-jem in ogledom za nazaj ;)
Kodi 18 alpha1 ima za PVR omogočeno predvajanje za nazaj iz EPG-ja. Ker pvr.iptvsimple tega ne more ....

Tole ti prikazuje original IPTV iz Kodi repo? se priporočam za kakšne dodatne napotke..
Vsekakor navijam za Kodi add-on? ;)

Sem sicer telesmehov naročnik vendar me moti, da imam dve škatlice med katerimi moram preklapljati..
Sam imam OSMC/Kodi na RPI, baje pa da uporabniki, ki imajo Kodi na androidu nimajo problemov - instaliras apk pa deluje... baje..

dragot, ja, original kodi + malo dodelan pvr.iptvsimple. Pa ena PHP skripta, ker se mi ni dalo ukvarjati s kodi-jem.
Addon-a pa ne bo, kakor tudi ne več informacij. Sem dobil eno napol grožnjo pa ne bi rad, da me Telemach doma odklopi :(

Na androidu namestiš apk in to nima veze z kodi-jem. No, edino to, da lahko poganjaš oba :)
««
7 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26644371 (150) Twixz
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16054813 (642) polde66
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

342148935 (2292) Oldi
»

Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32966457 (8342) Ulixes
»

Telemach EON TV

Oddelek: Omrežja in internet
3312053 (6445) Daniel

Več podobnih tem