» »

Telemach EON

Telemach EON

Temo vidijo: vsi
««
51 / 51
»
»»

MrStein ::

A vas tudi vsak drugi teden kličejo z nekimi ponudbami?

Poceni/zastonj mobilna telefonija (ta finta za 1 EUR ali kak je že).
Potem neka razširjena TV shema (ima itak maksimalno oziroma več kot dovolj).

Pa spet za isto stvar ponovno...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

uhuhu ::

Ja, sem potem klical na podporo in prosil naj ne kličejo več. Je vnesla v sistem in od takrat ne kličejo več.

MrStein ::

Ima kdo izkušnje s prenosom naročniškega razmerja na drugo lokacijo?

Pomoč na Telemach je precej skopa...

Trenutna pogodba ima aneks (vezava s popustom).
Nova lokacija še nima priključka.

Pogodba bo ista (storitev in cene), edino priklop se doplača?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

spamer ::

MrStein je izjavil:

A vas tudi vsak drugi teden kličejo z nekimi ponudbami?

Poceni/zastonj mobilna telefonija (ta finta za 1 EUR ali kak je že).
Potem neka razširjena TV shema (ima itak maksimalno oziroma več kot dovolj).

Pa spet za isto stvar ponovno...

Telemach je ful predrag, samo iscejo stranke, da bi podaljsale pogodbo in hkrati drazijo pakete, medtem, ko konkurenca ponuja zmeraj vec za isto ceno, A1 pa itak zmaga, ce imas mobilno telefonijo in mobilno TV je TOP varjanta, najboljsi in najcenejsi ponudnik res, samo imajo pac zaposlene za minimalce, ki jih boli K za stranke, moramo pol mi reskirati in sprobati, zaenkrat sem zadovoljen bom vidu kako bo prva poloznica. Samo treba jim je res teziti na telefonu, da zrihtajo stvar kot se spodobi sploh kar se tice SMART TV, ker to vsi neki komplicirajo z SMART TV,ceprav je to ZASTARELA TEHNOLOGIJA, se obnasajo, kot, da je to neka vesoljska tehnologija, res sramota.

MrStein je izjavil:

Ima kdo izkušnje s prenosom naročniškega razmerja na drugo lokacijo?

Pomoč na Telemach je precej skopa...

Trenutna pogodba ima aneks (vezava s popustom).
Nova lokacija še nima priključka.

Pogodba bo ista (storitev in cene), edino priklop se doplača?

Zato sem jaz sel na A1 mobilni paket in mobilna TV in nimas problemov, lahko gledas TV kjerkoli imas internet ali preko telefona ali na smart TV, samo za smart TV moras klicati, da ti vklopijo, ceprav vcasih pravijo, da ni mozno, ampak lazejo ali so nesposobni, ker se moral veckrat klicariti in vsakdo rece drugace, sicer pa ko ti enkrat vklopijo dela brez problema tudi smart tv, lahko preko razlicnega internet ponudnika dela, sem probal 3 razlicne ponudniki A1 telemach in t2 in povsod dela smart TV, tudi na drugi lokaciji.

Uporabljam pa redmi box, sicer pa tudi ostali TV boxi bi morali delati, samo je lazje premakniti box, kot pa TV. Saj prav je tako, saj ce lahko mobitel uporabljas kjerkoli zakaj nebi smel tudi smart tv.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: spamer ()

Baltazar: ::

Kateri model EON boxa ima telemach? Potrebujem za seznanjanje daljinca.

ales74 ::

do sedaj so dali ven 7 modelov

https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-...

kateri model imaš pa vidiš v nastavitvah

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ales74 ()

Baltazar: ::

ales74 je izjavil:

do sedaj so dali ven 7 modelov

kateri model imaš pa vidiš v nastavitvah

Žalostno res vse države so, še Hrvatje imajo svoje mi smo pa pod Balkance.
Ja sem gledal v nastavitvah in ga našel tudi v tem linku toda v nastavitvah daljinca ga pa ne najde, čeprav vpišem točni model. Sploh nobenega iz te liste ne najde?
Tudi kdo je proizvajalec ne vem ali je to Thomson? Vem da eni prej so bili od Thomsona. Amlogic kot prizvajalca ne najde?
Imam tega: United Group
EON Smart Box (OTT)
2020 – Balkans, etc – CHOTT0102 (to naj bi bil model, pa ga ne najde)
Amlogic S905X3 – Quad-core 1.9 GHz

ales74 ::

proizvajalec za tvoj model je firma CHANGHONG

Anney ::

Tale je zdaj najnovejši, tele zdaj talajo:
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

bosmla ::

gregyk je izjavil:

-JM- je izjavil:

Je že kdo probal ta dodatek za KODI ?
https://www.kodinerds.net/thread/77069- ... vr-eon-tv/

Testiral in dela

Na kateri verziji Kodi-a?

Pa se: Ce sedaj (staršem) aktiviram free Voyo do koca leta bo pol avtomatsko po novem letu zacelo zaracunavat?

Oldi ::

Znanec je imel eon (brez fiksnega Telemach priključka) na Andro tv in mobiju. Na TV mu je SK1 HD začel dolovati s cca10 slik/sekundo. Ker je imel Android na TV povsem razsut, sem mu ponastavil TV in na novo naložil EON. Pri zagonu je ponudil kodo, ki bi jo moral vnesti v naročniški portal, a pojma nima o kakem portalu. Probal sem se na portal prijaviti z mailom in telefonsko, a oboje zavrača že pred geslom.
Probal sem naložiti EON še na tablico in ponudi ima in geslo (nobene kode).
Rešitev vidim v Andro boxu, ki bi ga EON prepoznal kot tablico, samo bo zajamral, da gre za četrto napravo.
Kako odstraniti tablico, da se sprosti plac za box, ali gre brez portala in kateri Andro box bi svetovali, da bi deloval SK1, očitno so nekaj šarili po MPEG4 koderju?

Ales ::

Preden doktoriraš, kaj če enostavno pokličeš Telemach uporabniško podporo in prosiš za aktivacijo Android TV aplikacije oz. za pomoč?

beta1 ::

Oldi je izjavil:

Znanec je imel eon (brez fiksnega Telemach priključka) na Andro tv in mobiju. Na TV mu je SK1 HD začel dolovati s cca10 slik/sekundo. Ker je imel Android na TV povsem razsut, sem mu ponastavil TV in na novo naložil EON. Pri zagonu je ponudil kodo, ki bi jo moral vnesti v naročniški portal, a pojma nima o kakem portalu. Probal sem se na portal prijaviti z mailom in telefonsko, a oboje zavrača že pred geslom.
Probal sem naložiti EON še na tablico in ponudi ima in geslo (nobene kode).
Rešitev vidim v Andro boxu, ki bi ga EON prepoznal kot tablico, samo bo zajamral, da gre za četrto napravo.
Kako odstraniti tablico, da se sprosti plac za box, ali gre brez portala in kateri Andro box bi svetovali, da bi deloval SK1, očitno so nekaj šarili po MPEG4 koderju?

Mešaš hruške in jabolka.

Dve različni vrsti aplikacije sta. Ena TV varianta, ki deluje preko kode, ki jo aktiviraš.
Druga je za touchscreen, telefone, tablice.

Poklici na Telemach, da ti aktivirajo kodo. In aktivirajo moj telemach accje.
Huawei LTE CPE master.

Ni plačnik, ne more klicati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Se bo moral pa plačnik prijaviti v naročniški portal in mu ponovno aktivirati TV, pa bo...

Misliš nekdo x, potem bo to na njegovo naročnino.
Se kaj ve, kdaj bodo Sportklubi v T2, tam je naročnik.

Aja, opcija je tudi chromecast, samo moje izkušne s HD programi so mizerni. Na znančevem TV se pojavi en nizkoločljivi video in takoj tema.

Zgodovina sprememb…

Ni mi čisto jasna situacija, in najbrž drugim tudi ne... Če je do sedaj gledal Telemachove programe, je to bilo na naročnino od nekoga. V čem je problem, ta naročnik naj še enkrat pofočka TV, pa je.

Če pa je gledal brez vednosti naročnika in ga zdaj tudi ne želi kontaktirati, pa ni bilo ravno pametno brisati vse skup, ne? ;)

Ni gledal na nikogar, napaka Telemaha.
SK1 HD je trokiral in ta program je predvsem gledal, v PlayStore ni mogel, televizor niti googlovo geslo ni sprejel, zato je bil reset opcija, sedaj vse dela, edino EON ne.
Edin če bi predplačniško vzel, mogoče se bo po preteku dalo vpisati delujoče username in geslo, če ta verzija EONa sploh ima un+pass

Zgodovina sprememb…

Sem probal Chromecast prek Kickpi KP1 in dela, le preklop kanalov je bolj tako, kak program moraš 2x tapniti.

Je kdo preveril chromecast SportKluba 1 HD na kakem Google TV boxu.

Zgodovina sprememb…

aborko ::

Je kaka varinata, da se eon tv za Samsung smart tv zažene takoj ob vkopu Tvja? Vidim, da samsung ima možnost da se ob vklopu tvja avtomatsko zažene nazadnje odprta aplikacija, vendar eon app ne podpira tega, dela pa super z drugimi appi za smart tv.
««
51 / 51
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16054289 (118) polde66
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

342148524 (1881) Oldi
»

Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26343384 (6374) mat_ko
»

Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32966208 (8093) Ulixes
»

Telemach EON TV