Forum » Zvok in slika » Smart TV in aplikacija EON
Smart TV in aplikacija EON
Djole ::
Slabša, opazno slabša. Sicer, kot da je HD ampak rahlo neostra. Kot, nekaksna easy meglica (opazno predvsem na obrazih). Se razlikuje od kanala do kanala. Ampa je slika preko TV boxa (box na wifi) bolj ostra.
Sam napisem odgovor, k sem ga iskal.
Upam, da v bodoce to uredijo, da bo preko aplikacije bolj ostra slika.
Pri meni je ravno obratno, slika preko tv aplikacije boljsa, bolj ostra. Sta pa in tv in box na kabel priklopljena in ne wifi.
beta1 ::
Slabša, opazno slabša. Sicer, kot da je HD ampak rahlo neostra. Kot, nekaksna easy meglica (opazno predvsem na obrazih). Se razlikuje od kanala do kanala. Ampa je slika preko TV boxa (box na wifi) bolj ostra.
Sam napisem odgovor, k sem ga iskal.
Upam, da v bodoce to uredijo, da bo preko aplikacije bolj ostra slika.
Pri meni je ravno obratno, slika preko tv aplikacije boljsa, bolj ostra. Sta pa in tv in box na kabel priklopljena in ne wifi.
Napacne nastavitve HDMI. Boxa in TVja.
Resolucija, hz, gamma, hdmi black level, rgb ali ycbcr...
Huawei LTE CPE master.
Djole ::
Kdo, rogerg ali jaz? Ali oba? :) Sliko imam nastimano po rtings priporocenih nastavitvah za moj tv(lg cx). Pa tudi odkar je stremio na webosu, boxa niti ne uporabljam.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 67987 (4239) | Nixxon |
| » | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 14326 (1351) | skinwalker09 |
| » | Nov tv v povezavi z T2 in EonOddelek: Zvok in slika | 3281 (2982) | Daniel |
| » | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 8257 (7860) | buick |