Forum » Na cesti » Vračajo se večji motorji
Vračajo se večji motorji
Utk ::
V pravi mestni voznji se ne gleda na porabo.
Ker v njej ne naredis 500 km zlepa, ce pa, raje naredi nekaj na tej neumnosti, je avto najmanjsi problem.
Ker v njej ne naredis 500 km zlepa, ce pa, raje naredi nekaj na tej neumnosti, je avto najmanjsi problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Sami ::
@sami...
dobiš za pir, kot obljubljeno!! =) ...več na ZS
ampak ga dobiš samo zaradi tega, ker si prevozil 667km, torej res več kot 650km...
še vedno pa čakam mestno vožnjo 6.5L... :P
Prevoženih je bilo 685,2km, 18,1km je bilo prevoženih od prvotnega tankanja preden sem sprejel tvoj izziv :D, z normalno vožnjo to ni neka umetnost.
Sem ze delal povprečja tudi za strogo mestno vožnjo, kot sem že napisal je povprečno 6,5L/100km, ob treh dodatnih potnikih in vklopljeni klimi pa se poviša na okoli 6,8-7L/100km.
B450 AORUS PRO,5700X,64GB DDR4\3200,RX6600XT 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
Sami ::
Je pa seveda odvisno o kakšni mestni vožnji je govora, če se sredi LJ promet v konici popolnoma zabije (prva, druga, stop) takrat verjamem, da imam 7L porabe, ob normalni mestni vožnji brez zastojev (samo semaforji) pa je okoli 6,5L.
B450 AORUS PRO,5700X,64GB DDR4\3200,RX6600XT 8GB,Tt 750W
GenZNPC ::
Uff v kaki guzvi, ko je samo prva-stop ene 10x pr vsakem semaforju bo konkretno vec.
Sam sem bil enkrat tle v guzvi dobesedno pol ure, prva stop, veckrat na minuto.
Racunalnik za porabo je bil ze pr 8L, pa vsi vemo da se malo se zlaze.
Sam sem bil enkrat tle v guzvi dobesedno pol ure, prva stop, veckrat na minuto.
Racunalnik za porabo je bil ze pr 8L, pa vsi vemo da se malo se zlaze.
skibidi
smacker ::
Mestna vožnja NI ENAKO traffic jam. Pol lahko rečeš da na avtocesti pije 15L, ker 3 ure stojiš v koloni in kuriš gretje.
Utk ::
V taki voznji je poraba zlahka tudi 15 ali pa 20 litrov. Se mi je en pritozeval da mu avto porabi 15 litrov po mestu, na koncu se izkazalo da se z 1,6 bencinarjem vozi 2 km v eno smer, v najvecji guzvi cez 3 semaforje, sej revez sploh ni prisel do tretje in da bi vozil brez coka. Se zmeraj se je pa vozil z enim tankom vec kot en mesec. In pol je avto zanic in ne vem kaj, ker drugi trosijo pa 6 po mestu.
Ce temu pristejes se manevriranje iz garaze ali po parkiriscu, je meja samo nebo.
Ce temu pristejes se manevriranje iz garaze ali po parkiriscu, je meja samo nebo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nakup novega avta do 13k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 30233 (25029) | Assassub |
| » | Prvi avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 35965 (31767) | krneki0001 |
| ⊘ | TSI oz. TFSI motorji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 55542 (51250) | Mavrik |
| » | Sumljivi rezultati tudi pri Oplovih dizlih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 32723 (27763) | spirit |
| » | Zakaj sploh bencinarja? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Na cesti | 235115 (200128) | Spajky |