» »

Zmago spet napihal

Zmago spet napihal

jjohny ::

Zmagota Plemenitega so spet dobili v stanju nad 0.5 promila. Rekel je, da ni podpisal zato, ker elektronski merilniki merijo napačno. Hkrati pa je tudi omenil, daje imel v bližini mobitel, ki naj bi vplival na merilnik.
Kaj si mislite vi o tem primeru?

lp, jani

Alexius Heristalski ::

LOL, BWAHHAHA!
Tale Zmagić je en klovn. Predlagam, da v Sloveniji uvedemo monarhijo (vladarji glede na trenutna raznerja moči): Kučan kralj, Drnovšek prvi minister, Jelinćić dvorni norček. Vsaj ne bo treba hodit na voltve.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

iration ::

Ah, pa pustite ga no, če so ga pa izsiljevali, da je moral poeksat litro.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Thomas ::

Jaaa ... Zmago ga pihne!
:))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sergio ::

Okej, dvorne norčke na stran: Je res možno, da bi elektronska naprava, ki oddaja valovanje nekega tipa (e.g. mobitel s svojimi ~900 MHz), zmotila alkotester? Jaz __MOČNO__ dvomim, pa se smatram za še kar podkovanega.

(Tako kot bi vsaki stevardesi, ki bi mi v Airbusu A320 rekla, nej ugasnem mobitel, rekel, da se ne vozimo v 30 let starem avionu. Ali se mogoče motim? :D)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

undefined ::

Kaj menim? Menim, da bi morali plemenitega na hitro vtakniti v eno psihiatrično bolnišnico, od kjer ne bi mogel pobegniti. :)

SkIDiver ::

Človek bi na hitro rekel, da poskuša pridet v vrste nas Dolencev>:D samo z eno napako. nažgan voz kar pa ni ravno najboljše.

Marjan ::

On, pa cela njegova stranka ni za v parlament. Ampak za v vrtec. Sploh tisti Peče, ki se mu že takoj vidi na vsakem izgovorjenem stavku, zakaj je v parlamentu - izključno $$.

Folk bo pa Jelinčiča samo še bolj volil, češ "u, ta je taprau slovenc, ga je napihu spet..."


Jest glede tega tako pravim - če odmislimo pri Zmagotu vse druge njegove psihične motnje, že zaradi tega ne bi smel sedeti v parlamentu ker podpihuje nacionalizem.

Enkrat je en novinar na TV dobro povedal (tisti ta zmedeni pri Delu), da bi morali tudi mediji pri takih zadevah ločiti resno politiko in totalno zajebavanje iz vsega.

undefined ::

Največje protislovje pa je to, da je zagrižen nacionalist, naslednji trenutek pa se rokuje s Sadamom. Človek je hudo psihično moten. Je na robu ekstremov obeh strani.

iration ::

Glede na to, da se je po zadnjih parlamentarnih volitvah govorilo, kakšen svetovni fenomen imamo v parlamentu, namreč stranki mladih in upokojencev, so tedaj rekli, da rabimo samo še stranko pivcev vina/piva. In sedaj SNS to postaja, več kot očitno.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

TribesMan ::

Zmago se zagovarja da ni bil vinjen ... je namreč pil šnopc.>:D

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tr0n ::

Ni psihicno motem, uporablja le malce drugacen pristop za vzbujanje pozornosti in vodenje svoje in strankarske politike, ki mu je pri prejsnih predsedniskih volitvah prinesla tretje mesto ;).

Kaboom ::

baje da že zaslišujejo domnevna krivca ki sta zmagota s ceste zrivala... nek haložan pa ljutomerčan baje >:D
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Vlady ::

Vse najbolj čudno je pa bilo, ko ga je v "zasedi" (patrulji "čakal" komandir policijske uprave >:D A so bli zmenjeni al kaj? :D Al pa v novicah spet nabijajo ko norci. Vsekakor, bi nam morali biti naši politični voditelji za vzgled. Res pa je da Jelinčič včasih naredi kako tako potezo, ki si jo noben ne upa. Saj eden :P Ima pa tud nabrušen jezik in si upa pvedat svoje. Ne vem pa, zakaj je postal za Nato.. a ni bil on tisti, ki je bil full proti? :) No ja... sicer se pa piše Plemeniti, in "plemeniti" si lahko dovolijo več (ali pa tud ne) >:D

dejc2 ::

Plemeniti je car, je idini pametn človek v celem parlamentu, se saj upa povedat tko k je res, drugi pa drg drgmu sm v rit lezejo.

Thomas ::

Če misliš, kako je Plemeniti pameten ... potem si nekaj (marsikaj) zamudil, kar je dobro vedeti.

Njegove besede so cenena gostilniška debata. Ki sem ali tja lahko tudi najde kakšno zrno, ki pa ga je spet težko ločiti od vseh njegovih plev.

:)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MadMicka ::

Najlepš pri vsej zadevi je, da bo moral gospod Plemeniti še enkrat opravljati vozniški izpit. :D

sebastjan v ::

Dejc2: REs Plemeniti pove sem pa tja kakšno pametno(čez vlado),vendar to naslednji dan "podre"!-
PS-- Njega ne moreš jemati resno!:D :D :D :D :D :D :D

hatch ::

Jelicnic ima probleme zato ker ima slab odnos z ministrom za notranje zadeve pa se kom.. (Njavro ipd) Se vam ne zdi mal cudno da so ga policaji 3x ustavli v enem tednu? In to vedno po tem ko je prisel iz ostarije. Ce bi ustavli Drnovska.. mislite da bi mu dali pihat?

Jelincic je nacionalist zato ker se 'bori' za interese naroda.. naprimer dodatno obdavcenje tuje delavne sile, tezja pridobitev drzavljanstva za neslovence.. itd.. to je nacionalizem.

Drugace je pa en najbolj razgledanih politikov v sloveniji.

Njegova bivsa zena je izraelka. In njegov sin studira v izraelu.. za rabina!

MI_KO ::

Tron se lahko pridružim mnjenju?

Thomas, si že bil kdaj na kakem faxu? (Retorično vprašanje, seveda si!) Pri nas je polovica takih in še hujših excentrikov kot Zmago. (Dekan pa prvi v vrsti) In ravno ti imajo največji obisk in so po zelo dobrem znanju ter po človečnosti (to besedo sem si zdaj kr zmislil) daleč pred ostalimi.

Tud Zmago ni kr tak. Sicer pa 0.5! Kdo še ni pri 0.5 avta vozu? Včasih je bla meja 0.8!

Tisto ko je pri 1.1 dol s ceste zapelo pa je tud kr tak neki. Če na oni zgodbi z napadom (da so ga s ceste zrinl) ne bi blo nič, pol Policija ne bi 1 mesec preiskovala.

iration ::

Policiji je bilo vseskozi vse jasno, le rabili so potrdilo od zgoraj, da lahko to objavijo.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

bostjan11s ::

hmn zgodovino obvlada, letalec je, pivec :))

Jaxx ::

Sergio: očitno te policaji še niso ustavli, ker ko ti dajo za pihat te opozorijo na mobitel da ga izklopiš - to napiše tudi v zapisnik... Mobitel dejansko vpliva, ker men je ko sem pihal nek čuden piskal pa mi je policaj reku naj izklopim mobitel!

Boeing ::

Sergio: če na avionu ne ugasneš mobitela, riskeraš svoj in še lajf 150+ ljudi. Da sem jaz kapitan, bi ti ga zaplenu oz. te vrgu iz aviona, če nebi ubogal navodil. Pa ne me narobe zastopit - zadeve dejansko vplivajo... izkušnje: ponorel mi je GPS loggerv letalu... kako naključje, ravno takrat ko sem dobil klic na mobitel ki sem ga pozabo izklopit... pa ok, v jadralnih letalih ko je večinoma vse mehansko krmiljeno ok, ni panike.... A320 pa fura računalnik...

LP
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

MadMicka ::

Za avione sicer ne vem, mislim pa, da gsm pač na sam polet ne vpliva :))

Kar se pa tiče alkotesta, pa so ponekod v navodilih proizvajalcev zapisana opozorila, da morda pa lahko sem ter tja vključeni gsm pokvari izid testa t.j. če govoriš po gsm-ju in pihaš obenem, bi se to zgodilo v 0.01 %.

Da pa je Jelinčič v parlamentu pa pomeni, da v Slo demokracija deluje ter po drugi strani, da demokracija ni idealni sistem :D

Tr0n ::

mi_ko: be my guest :)

hatch ::

Ce smo odkriti, je SNS edina prava opozicija. Ce ni opozicije, ni demokracije.

Ubistvu so vse nase stranske sredinske.. pac vcasih se postavjo na levo, drugic na desno.. tam okolli nekje. Najvecjo moc odlocanja pri nas ima pac LDS. (Liberarna ... ) t.i. Alkoholni zakon je pa v nasprotnju z njihovim imenom.

iration ::

Če smo odkriti, ti ne veš, kaj pomeni opozicija v demokraciji, ali pa samo nisi seznanjen z delom SNS v parlamentu.

:)
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Balandeque ::

No, nisem kak Zmagov fen, ampak:

Zmago ima specifičen način politične propagande, katere uspeh se kaže tudi v temle threadu - namreč uspel je požeti celo pozornost dvajsetih+ računalničarjev. Njegov nedvomen uspeh pa je 10 % na volivah leta 1992. Doseženi so bili brez kakršnegakoli aparata, samo s pomočjo izjemnega populizma, čeprav je imel preteklost črno kot tunel in so to nasprotniki dobro izrabili. Glede njegove opozicijske vloge v DZ, pa mu velja priznati nekaj; njegova stranka vnaša v politično življenje sveže teme. Že vsa leta v parlamentarni statistiki beležijo, da SNS-ovci postavijo največ poslanskih vprašanj in pobud in s tem dobro najedajo ministre. V času 1996-2000, ko je vlada poslovala zgolj prek barantanja s takratnim podpredsednikom vlade, pa je bil Zmago sploh edini vir, ki je razkrival kravje kupčije med LDS in SLS. No tole zadnje početje ga bo pa menda počasi odneslo v staro šaro?
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

undefined ::

> Je res možno, da bi elektronska naprava, ki oddaja valovanje nekega tipa (e.g. mobitel s svojimi ~900 MHz), zmotila alkotester? Jaz __MOČNO__ dvomim, pa se smatram za še kar podkovanega.

Si že kdaj slišal za elektromagnetno sevanje? Pri mobiju je najmanj 10x močnejše kot pri vsakem TVju ali računalniku ter je posledično tudi škodljiv zddravju, zato ga le kdaj odložite ven iz žepa. :)

Luka Percic ::

Hatch- SNS edina prava opozicija? Pane mi ga srt no!!
Oni sploh niso opozicija- sicer Jelinčič sicer napada tudi vlado (čeprav je vidt da se v resnici spravlaja na pravo opizicijo-NSi in SDS) vendar ko gre vladi bolj na tesno, jih SNS vedno podpre (govori se da ima Jeličič neporavnane račune- nekdanji kriminalec- zdaj pa opravlja umazano delo za vlado). Na volitvah pa je dobil 10% samo zaradi tega ker se je spustu na tako nizek nivo v debati- ne razumem pa zakaj ljudje to njegovo lajanje sprejmejo kot nekaj dobrega.
On je rekel 10% slovencev je pametnih, jaz trdim pa da je teh 10% nepoučenih lolekov.

hatch ::

in v cem se razlikujeta SDS in LDS?
Oboji gonijo isto..

Luka Percic ::

oboji gonijo isto..NOT!
Če bi približno, ma saj približno poznal slovensko politično sceno bi vedel da sta na popolnoma različnih bregovih..
Malo pomisli predn streljas (neumnosti)

Zgodovina sprememb…

hatch ::

Iste zadeve prodajajo pod drugo blagovno znamko.
Imas kake konkretne primere ki locijo stranki na dva pola?

Luka Percic ::

90% vseh stališč dosedaj in ne, neda se mi jih naštevat.. glej dnevnik..
Al pa mi kr lepo verjemi, sej sm ti oprostu zaprej:\, sam si me res presenetu.. sm mislu da je to ze vsakemu jasno..

Thomas ::

Jest se z notranjo politiko komaj kaj ukvarjam. Pri zunanji politiki pa ni dramatičnih razlik.

Ena taka notranja razlika je pa prodaja elektrike.

Turk : Golob.

Turk z SDS, Golob z LDS. Potem se je LDS Goloba sicer (raje?) znebila.

Se pravi se razlike manjšajo?

:)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

hatch ::

V zadevah ki se ticejo nas so si po vecini enotni..

Glede ratifikacije sporazuma za NEK je pa pac LDS pristranski ker so se pac trudili da so prisli do tega, in bi bili zato zadovoljni tudi z neidealnim. To je pac vedno tako.

Drugace ima pa jelincic podobno stalisce glede zunanje politike kot ostali. Je za vstop slovenije v EU in glede na situacijo tudi podpira vstop slovenije v NATO.

Thomas ::

Jelinčič je pač pametnejši od Pečeta in Černjaka - pa je postal za NATO.

Kar se tiče JEK - podpiram LDS. Kar se tiče prodaje elektrike - podpiram SDS.

Ampak se mi ne da kaj dosti ukvarjati z notranjo politiko.

Preobsežno in premalo pomembno.

:D

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

SNS -Vse o Slovenski nacionalni stranki- (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
598085 (3552) donfilipo
»

SNS razpada (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
26218504 (10923) borchi
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49027361 (17400) iration
»

Kdo bo na volitvah zmagal? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
565688 (4820) Daedalus
»

Novi predsednik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1869969 (7958) Thomas

Več podobnih tem