» »

Kje v teh časih lahko punce spoznaš?

Kje v teh časih lahko punce spoznaš?

Temo vidijo: vsi

black ice ::

Ramon dekers je izjavil:

jype je izjavil:

Jaz ne iščem socialnih stikov, zato sem vedno urejen tako, da so ti čim manj verjetni.

Čudne cote, higienski minimum, pa še za skrajno puklasto držo skrbim.

Temu se reče cloak. Ti si samo preoblečen geek/mogoče freak in nočeš da bi te ljudje kot takega spoznali zato pa se zamaskiraš. Če bi lahko bi šel ti najraje kamorkoli samo z majico Iron Maden in kavbojkami, jedel pa samo nutelo.

Iron Maiden, FYI. In še en FYI, sploh ne veš kako 'hude' znajo biti metalke. Tako, da... mogoče Iron Maiden majica + kavbojke niti ni tako slaba izbira, Nutele pa definitivno ne bi vzel s sabo.

Golden eye ::

Vse tole si poglej, pa ima da ti kej rata:
http://www.youtube.com/user/RSDTyler?fe...

Ramon dekers ::

Golden eye je izjavil:

Heh že pri prvih 5 sekundah bi te v Sloveniji baba čundo pogledala v smislu ali jo hočeš posilit ali bi rad denar od nje ali pa si pač preprosto lonely freak:)

Zgodovina sprememb…

DjTonic ::

Punc je že dovolj in jih lahko hitro spoznaš, ampak tapravih je bolj malo. Razen, če nisi preveč zahteven :)

Gapi182 ::

Ramon dekers je izjavil:

Golden eye je izjavil:

Heh že pri prvih 5 sekundah bi te v Sloveniji baba čundo pogledala v smislu ali jo hočeš posilit ali bi rad denar od nje ali pa si pač preprosto lonely freak:)

ni res. Sploh pa če bi vedu kdo je Tyler ne bi tega govoru...

Tody ::

Hja, koliko od vas ima jajca stat pred kakim slo klubom in to delat?

internet ::

Končno sem prebral vse poste tukaj. Vidim da vas večina trolla...

Mesar ::

Eh ne, to pa že ne... sej si dobil resne in pametne nasvete... take action!
Your turn to burn!

nodrim ::

predvsem tole: brez sprememb ni sprememb

Mipe ::

Jap, ženske se bodo morale spremeniti.

jype ::

Nikakor ne, razen če si resnično želijo zadnjo zgubo za partnerja.

Hayabusa ::

Na kratko: če nimaš dobro razpredene socialne mreže ne bo nič.Lahko hodiš na 100 babjih krožkov, če si iz X razloga lesen kot hlod/ne znaš vzpostaviti prvega kontakta boš ostal sam.
You don't find girl, she will find you (if).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

pulstar ::

Menim, da je glavni problem vseh "razočaranih" predvsem v dejstvu, da so ljubezenske zadeve nekako "zanemarjali" vse dokler niso že globoko zakorakali v dvajseta leta. Res ne vem kje je problem: vsak delno družaben fant, ki se ne zmrduje ob vsaki ženski besedi, deklet ne ponižuje, na ves glas ne razglaša svoje seksualne superiornosti in ni navaden prostak, je v ženskih očeh že vreden malo bolj natančnega "pregleda" in ponavadi kar visoko na listi morebitnih partnerjev.
Sam sem hvaležen za vse "izkušnje" zgodnjih najstniških let, ko sem tudi sam kdaj vzdihoval za kako, a čustev ni vračala, velikokrat pa je bilo ravno obratno - navkljub popolnoma povprečnemu izgledu. Že pri petnjstih pa sem spoznal čudovito dekle, s katero sva v naslednjih letih skupaj odkrivala vse sladkosti prave ljubezni, po desetih letih pa še vedno uživava.

Težave in ovire so vedno le v glavi. Ne moreš kot harpunar prežati v grmovju, ustreliti prve ki pride mimo, jo z mehanizmom privleči k sebi in zahtevati spolni odnos. Iskra vedno preskoči sama od sebe, tako da je večina planiranih "akcij" že vnaprej obsojena pa propad.
Seveda pa brez gibanja v ženski družbi ne bo šlo. Katera pa je prava? Brez skrbi, ob pravi bo vse popolnoma jasno:)

Je pa vseeno zanimivo, kako kar velik del populacije zadevo še vedno dojema kot "naj bo hvaležna, da se zanjo zanima tak frajer kot sem jaz!"... Ženske ne rabijo več nasilnih, ogabnih in neumnih dedcev, saj znajo povsem dobro skrbeti zase in jim ni potrebno zagrabiti prvega "Jožeta" ki pride mimo. Mislim da ta kruta realnost močno otežuje spolno udejstvovanje vsaj četrtini fantom, kateri še vedno niso doumeli, da ženske niso le pohloglavi stroji za rojevanje, kuhanje in pranje.

nodrim ::

haha, dobra .. tisti, ki bo čakal, da se vsi okoli njega spremenijo, se bo kr načakal :)

Menim, da je glavni problem vseh "razočaranih" predvsem v dejstvu, da so ljubezenske zadeve nekako "zanemarjali" vse dokler niso že globoko zakorakali v dvajseta leta. Res ne vem kje je problem: vsak delno družaben fant, ki se ne zmrduje ob vsaki ženski besedi, deklet ne ponižuje, na ves glas ne razglaša svoje seksualne superiornosti in ni navaden prostak, je v ženskih očeh že vreden malo bolj natančnega "pregleda" in ponavadi kar visoko na listi morebitnih partnerjev.

Haha, jype2 ? Idealist.

Poznam par ljudi, ki so povprečnega videza, brez nekih ekstremov, brez zgoraj podčrtanih minusov in se jih ženske izogibajo kot da so gobavi.
V službi, kjer delajo so v glavnem sami tipi, ženske vidijo ko gredo v gostilno na malico/trgovino po žemlji.

Seveda pa brez gibanja v ženski družbi ne bo šlo.

Prej bi rekel v mešani družbi, v samo ženski izpadeš v njenih očeh ali frik ali homo.

pulstar je izjavil:

Je pa vseeno zanimivo, kako kar velik del populacije zadevo še vedno dojema kot "naj bo hvaležna, da se zanjo zanima tak frajer kot sem jaz!"... Ženske ne rabijo več nasilnih, ogabnih in neumnih dedcev, saj znajo povsem dobro skrbeti zase in jim ni potrebno zagrabiti prvega "Jožeta" ki pride mimo. Mislim da ta kruta realnost močno otežuje spolno udejstvovanje vsaj četrtini fantom, kateri še vedno niso doumeli, da ženske niso le pohloglavi stroji za rojevanje, kuhanje in pranje.

Joj, pa si res naivetina. Ženske, prevsem ta mlade trape, se lepijo na slabe fante, mirne pa se ogibajo kot hudič križa. Šele, ko se pretepene in razočarane v 30-ih zavedejo, da nimajo ničesar, se ozrejo za copatami.

jype je izjavil:

Govoriš iz izkušenj?

Mesar ::

Mipe je izjavil:

pulstar je izjavil:

Joj, pa si res naivetina. Ženske, prevsem ta mlade trape, se lepijo na slabe fante, mirne pa se ogibajo kot hudič križa. Šele, ko se pretepene in razočarane v 30-ih zavedejo, da nimajo ničesar, se ozrejo za copatami.

Kar je idealno, ker večina "copat" nima dovolj ponosa da bi rekli FU, če je takrat zbrala budalo me ni vredna in naj še naprej trpi s takimi. Vsaka odločitev ima posledice...

To sicer ni stvar debate, a enim ustreza, drugim spet ne. Najbolj smešno pa je, da se trudite iskat idealno, ali pa si celo upate trditi, da takšna ne obstaja... niso že včasih rekli, da za vsako rit raste palica? Če imaš problem nekaj naredit, da najdeš takšno kot si jo želiš... pol pa imaš problem. Ker možnosti, da ti bo katera začela kr na ST pisat, med tem ko v temah sprašuješ kje lahko spoznaš punce, je zanemarljivo majhna.
Your turn to burn!

Vitez ::

Mipe je izjavil:

Obstoj slabih fantov je dober izgovor za vse "mirne", ki iz takega ali drugačnega razloga ne uspete pri ženskah. To pa res.

Pulstar, dobro si napisal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

Mipe> Govoriš iz izkušenj?

O, ja. Še vedno je ogromno loserjev, ki se glasno sprašujejo, kako so lahko vse ženske take prasice, da se ravno z njimi nočejo ukvarjat.

Niso sam krivi, da so imeli težko otroštvo in ne morejo razumeti konceptov, ki botrujejo vsaki vzdržni zvezi.

Tudi deklet s podobnimi težavami ne manjka, a skupini se med seboj žal ne prenašata, problem je pa seveda izključno v glavah.

ZaphodBB ::

Poznam par ljudi, ki so povprečnega videza, brez nekih ekstremov, brez zgoraj podčrtanih minusov in se jih ženske izogibajo kot da so gobavi.
V službi, kjer delajo so v glavnem sami tipi, ženske vidijo ko gredo v gostilno na malico/trgovino po žemlji.

Poznam precej takih, ki _imajo_ dekleta in žene. Med njimi sva jype in jaz, pa še kakšen se najde tu gor.

Za množico tipov, ki ne morejo do žensk pa sta značilni predvsem dve zadevi:
1. Ne znajo prebrati žensk in je tam zunaj v bistvu cela četica žensk katerim so všeč in čakajo, da se kaj zgodi.
2. Ljubijo nedosegljivo in letajo za ženskami, katere njih nočejo. Oz. jim nobena od žensk, ki hočejo njih "ni všeč".

Kar se striktno bioloških zadev tiče so vse ženske bolj kot ne enake. Ne glede na starost, obliko in barvo. To taprav dec ve.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

3. Nimajo denarja.

ZaphodBB ::

Kot smo jemali že miljavženkrat, ne zato ker nimajo denarja. Temveč zato ker so nekoristni troti. Ker če bi imel ti prav, potem koncept žigola ne bi obstajal.

Saj praktično ne obstajajo, v primerjavi z malim morjem prostitutk, pardon, dam za spremstvo.

Enim tipom bo pač obstoj glasnih frajerjev in manjko denarja večni izgovor za neuspehe pri ženskah. Je precej lažje ta večni izgovor vlačit za sabo še v 30-a, kot pa začet aktivno delat na svoji samozavesti.

Zgodovina sprememb…

first_line ::

Mipe je izjavil:

pulstar je izjavil:

jype je izjavil:

Govoriš iz izkušenj?

Dobra, do-bra 8-)

Meni se ne zdi čudno, da si še devičnik, first_line.

FlyingBee ::

psihološko gledano se do približno 21. leta (ni tako striktno določeno in je seveda proces, ki ne gre čez noč) punce in fantje niso sposobni (nekatere svetle izjeme so kot vedno) odločat o pomembnejših zadevah, kaj šele, da bi že takrat vedeli kaj bo za njih najboljše pri izbiri partnerja

že omenjene izjeme, kot je recimo jype in še kakšen, ki svoj primer projecirajo na veliko platno in mislijo, da so dovolj "težki", da lahko rušijo ravnotežje kateremu zelo radi rečemo kar povprečje in v tem povprečju so današnji najstniki točno taki, kot jih stereotipizira firstline, kateremu tako radi oporekajo nad ali pod povprečniki

Stojansto> ki svoj primer projecirajo na veliko platno

Naj se mladež nauči, kako se stvarem streže.

Mnogi so taki, ki se nočejo znajt v družbi goveda, pa jim veliko pomeni, če kdo pove, da je dejansko ne potrebujejo.

Nismo vsi vulgarneži, ki bi se morali nalivat z alkoholom, da nam ne bi bilo nerodno.

ja, samo žal je tako in takih, ki se to zaveda je zelo veliko, kdor pa premaga to oviro, no teh pa je žal malo

Ja, kdor ne hodi visoko z nosom v zraku in mu smrdijo povprečneži (ki kdaj grejo v gostilno na 2 mali pici, ki se ga kdaj s partizansko slivavko vcepijo do amena, ki te nabutajo ko jim začneš nabijati kako napačno mislijo da je 1+1 dva...) je res manjvreden osebek, na katerega se lahko jypowa veličina samo poserje. Res so reveži ker so več kot eno babo za rit prijeli.

Invictus ::

Res ste reveži ko ne morete dobiti neke babe ...

Kaj pa je narobe s tem da pristopiš k punci, po možnosti trezen, rečeš kaj zanimivega in opazuješ kaj se dogaja?

Saj punce niso neka ultra-inteligentna bitja, ki vihajo nos nad vsakim tipom. Nos vihajo največkrat samo nad pijanci. Pa še tam je toleranca ekstremno visoka.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

first_line> povprečneži

Niste. Daleč spodaj ste.

dmi ::

Jaz bi šel nazaj in odgovoril na prvotno vprašanje.

Menim da ni problem v kraju ampak v osebku ki ne zna pristopit zadevi.

Osebno sem pri 25 "že" poročen in kljub temu okrog sebe Dnevno, srečavam osebe, ki bi kaj hitro lahko postale "punce".
Nisem pa posebej lep in pameten, vsekakor pa nimam sramu imam pa malo karizme in veliko humorja.

In ravno v zgornem stavku vidim KJE najdeš punco.

jype je izjavil:

first_line> povprečneži

Niste. Daleč spodaj ste.

Na tleh ali v nebesih- mi ni pomembno. Važno je da nisem na tvojemu nivoju.

njegov nivo je visoka zavednost, ampak je postala vse večje breme in vse skozi prepričuje sam sebe skozi ogromno objav na tem forumu in mogoče še na kakšnem ... rezultat je navidezen

Tudi meni gre na trenutke na jetra jypovo trollanje, kako je on oh in ah, samo to ne spremeni dejstva, da je svet ( in ta forum ) dokaj poln tipov, ki so zapadli v neko smaopomilovanje, da oni ne morejo nobene imet, ker:

-so vse ženske nore
-ker jim vse poberejo frajerji
-ker nimajo dovolj keša

To so vse neki za lase privlečeni izgovori, a najpogostejši. V resnici pa se je lažje vedno znova obešati nanje, kot se poglobiti vase in se vprašati, kako izboljšati sebe, svojo samozavest in samopodobo...

Sprašujem se tudi, kako to, da so prenekateri tipi, ki se imajo sicer za blazno pametne, tako osiromašeni sposobnosti verbalne komunikacije z nasprotnim spolom, da niti ne poskušajo oz. ne morejo poskušati pri tistih dekletih, ki so intelektualno višje od običajnih disko kokoši.

Zgodovina sprememb…

gzibret ::

He he... sem že enkrat napisal tole tukajle. Moje sito oz. metoda, kako ločiti disko kokoši od bolj intelektualno zrelih deklic je bilo sledeče vprašanje s strani deklice, ki je ob prvi kavi/pivu/sladoledu/sprehodu v dvoje prej ali slej prišel na plano.

Na vprašanje, kakšen avto imam, sem ji odgovoril (čisto po resnici!), da nimam avta, imam pa 2 pecikla, in eden je tisti, s katerim sem se pripeljal na zmenek (jype se bo seveda strinjal). In da iščem punco, ki ima avto, da se bova lahko kdaj pa kdaj peljala skupaj na izlet.

Tista, ki je prva odgovorila "Sej ga ne rabiš, itak živiš in delaš v LJ, zakaj ti pa bo, sami stroški...", je sedaj moja žena in mati najinega otroka.

Brez zajebancije ;)

Avta še vedno nisem kupil, tadrugi pecikl pa sedaj uporablja žena.

edit - aja, pa da ne bom čisto offtopic. Srečal pa sem jo na enem geološko obarvanem izletu na Sicilijo in Stromboli.
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

5er--> ::

Looooooka ::

Pozabljas na drugo plat te medalje.
Samske 30-40 letnice, ki pocasi dojemajo, da so se cenile previsoko in in so okoli njih vse kolegice v zvezi ce ne celo porocene in s frocom.
Lepo je ce se clovek zaveda svojih omejitev. Ali pa da se 2 taka nekje na polovici srecata.
Konec koncev si bos lahko denar in kariero v rit vtaknil, ko se bodo tudi ljudje z najvec fousije navelicali opravljanja :) ti pa bos se zmeraj sam za stirmi stenami.
In slej ko prej bo prisel dan, ko ti tudi denar vec ne bo pomagal do babe(ker ga bodo mel tud mlajsi od tebe).

5er--> je izjavil:

Top 10 Reasons Every Nerdy Person Should Learn to Dance

In kje se sploh še pleše, da ni ravno 1x na leto ?

dolenc ::

gugl salsa žuri

Vidim predvsem LJ, MB in 2x Portorož :P.

Na take zabave ponavadi ženske milom ili silom privlečejo svojo gršo polovico.

dolenc je izjavil:

gugl salsa žuri

Punce, ki se tam vrtijo, se na mojem Vennovem diagramu ne prekrivajo najbolje z želenim.

Kaj imaš v diagramu ?

bdoxx ::

Na vprašanje, kakšen avto imam, sem ji odgovoril (čisto po resnici!), da nimam avta, imam pa 2 pecikla, in eden je tisti, s katerim sem se pripeljal na zmenek (jype se bo seveda strinjal). In da iščem punco, ki ima avto, da se bova lahko kdaj pa kdaj peljala skupaj na izlet.

8-)

jaz tud vedno ko sem se predstavo sem še zraven omeno, da ne hodim na fitnes pa da mam stariga dizla :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bdoxx ()

Nič alkohola, nič cigaret, ljubezen do narave, iskrenost, intelektualnost itd.

Raje grem na Triglav kot na kak žur.

Mipe> Nič alkohola, nič cigaret, ljubezen do narave, iskrenost, intelektualnost itd.

Sm jo že zasedu, zdej pa ni več takih, je bla sam ena.

A pa greš kdaj v hribe? Ker ko grem jaz, so hribi polni deklet, ki ustrezajo opisu zgoraj.

dolenc ::

V hribih so same povzpetnice :P

Smurf ::

Obstaja tudi swing vrecimo v hotelu union. Po mojih izkusnjah je tam vec deklet kot fantov.

Sem preprican da se da najti tudi taksne, ki prisegajo na nic alkohola, cigrate, ljubezen do narave, iskrenosti in intelektualnost ;p

jype je izjavil:

Mipe> Nič alkohola, nič cigaret, ljubezen do narave, iskrenost, intelektualnost itd.

Sm jo že zasedu, zdej pa ni več takih, je bla sam ena.

A pa greš kdaj v hribe? Ker ko grem jaz, so hribi polni deklet, ki ustrezajo opisu zgoraj.

Grem, grem. Dost pogosto. Planinsko društvo pa to. Mi daš en las od svoje, da jo kloniram?

Smurf je izjavil:

Obstaja tudi swing vrecimo v hotelu union. Po mojih izkusnjah je tam vec deklet kot fantov.

Sem preprican da se da najti tudi taksne, ki prisegajo na nic alkohola, cigrate, ljubezen do narave, iskrenosti in intelektualnost ;p

Preveč plevela. Sem prelen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27144958 (40622) jype
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36885701 (77749) Yosh
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

483106296 (92474) guest #44
»

Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

77694573 (81489) kr1ženska

Več podobnih tem