» »

Zenske, rasizem in izbira partnerja

Zenske, rasizem in izbira partnerja

««
«
1 / 16
»»

Karaya 52 ::

Kolega, rojen na Kitajskem, naturaliziran American, bolj zahodnjaski od vecine zahodnjakov (Kitajske ne prebavlja), star 32 let, je zadnje case vdan v usodo samskega zivljenja. Med vrsticami v hecu omeni, kako pred vsakim seksom vzame viagro zato da ne razocara random punce. Pogovor se nadaljuje o rasah in zenskah in kmalu je jasno, da za svojo samsko zivljenje krivi svoje poreklo oz. raso. Na zacetku mu nisem verjel, potem pa me zabije s stavkom, "koliko belk si ze videl z Azijci?"... "koliko belcev si ze videl z Azijkami?". Belke veliko raje izberejo belca, medtem ko je belcem bolj ali manj vseeno. Zanimivo, kdo bi si mislil da so zenske tako izbircne v postelji, medtem ko so v debatah najbolj politicno korektne? Revez je tako zakompleksan z vsemi minusi, ki mu jih je gen nalozil, da v tridesetih redno jemlje viagro. Seveda sem ga tolazil z lazmi, relativiziral pomen ras in spolnosti ampak zal ima prav. Ob vsem tem se vprasam, kaj tocno zenske moti. Ploscat nos, oci, barva koze ali velikost tica? Pri crncih je nekoliko drugace, veljajo za obdarjene in marsikatera belka fantazira o noci s crncem. Azijci potegnejo "ta kratko".

galu ::

Naj tvoj kolega malce to prečekira: http://www.sexinfo101.com/sp_index.shtml
Kolikokrat naj še poudarimo... Velikost tiča je bonus samo na začetku. Če ne veš kakovostno porivat, ti tista dolžina nič ne pomaga pri dejanskem "delu".

Kar se pa tiče ostalih stvari v postu... Ne bom komentiral, saj sem prepričan da bosta Jype in jverne dovolj povedala na ta račun.:))
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

Karaya 52 ::

Glej, v prvi vrsti ni vprasanje uzitek pri seksu. Malo je Azijcev v paru z belkami, precej vec je belcev v parih z Azijkami. To je vprasanje. Zakaj so zenske tako obnasajo, za kaksen mehanizem gre. Ker ce pogledas z enega zornega kota, zenske s tem ohranjajo raso, medtem ko je tipom povsem vseeno.

galu ::

Noja, celoten OP je precej "sex oriented", tbh.

Boš se pa moral malce bolj točno opredeliti... Ali se gre za stvari za eno noč, ali dolgotrajna razmerja (saj v OP nekako ni jasno povedano, na kaj točno misliš), saj sta to dve zelo različni stvari.

Končnega parametra ti nihče ne bo mogel podati, saj so si že ženske same po sebi zelo različne, zato še dodatno vpletanje moških skoraj nima poante.
Zakaj pa ženske raje izberejo črnca, kot azijca? Jah, bolj "kul" je reči pred kolegico: "včerej me je en črnec jahal", kot pa "včeraj sem porivala enega azijca".
Kar se tiče dolgoročnih razmerij, pa je zveza z izven rasnim partnerjem precej nelagodna zadevica. Slovenci smo zelo konzervativen narod (poglej kako štalo delamo zaradi homoseksualcev). Kaj misliš, da bo mama rekla, ko pripelje hčerka domov nekega gangsta črnca, ali pa šmizo azijca (skalirani primeri, ja).
Tako to gre.

lambda ::

Ne vem v kolikšni meri sicer držijo navedbe, da je european male + asian female precej bolj pogosta kombinacija kot asian male + european female, ampak ... v kolikor je to res, bi en faktor pri vsem skupaj je zagotovo bila vizualna privlačnost. Lucy Liu bi se malokak evropejec branil (no, dvignite roke, če se ne strinjate :D ), azijski moški primerki pa ponavadi nekako niso zgled visokega močnega moškega, ki že na poled izražajo neko prednost pred ostalimi. Na prvo žogo bi rekel, da azijci lažje zmagajo s kakimi drugimi atributi ...

para! ::

Hja no, tud če je res, so pa zato azijke tolk bol privlačne kot kavkazijke. Simple, se pogliha :)

lp
Death before dishonor!

Pimoz ::

@nubes
dvigujem obe roki :)

Karaya 52 ::

Ni pod vprasajem odnos belcev do drugih ras, ker je bolj ali manj jasno, da nimajo nobenih zadrzkov pred golo azijsko ali crnko. Pri zenskah to ni tako, ker se vedno izbirajo in belka raje izbere belca kot koga drugega. Kdor ne verjame, se naj sprehodi po multikulti mestu. Cilj teme je zacasno eliminirati vpliv civilizacije, rezultat tega obnasanja je konkretno vecji delez belcev kot bi bil sicer in to je podrocje genoma.

Poldi112 ::

Hja, ne vem no. Kolegica se je par let nazaj poročila s kitajcem in preselila na Kitajsko, medtem ko osebno ne poznam nobenega kolega, ki bi imel azijko :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

figula ::

Pravzaprav se lahko post bere čisto tako, kot bi ga napisal slovenski Janez ali pa Francelj, ki bi za svoje neuspehe pri ženskah krivil nezanimanje žensk zaradi n! razlogov (recimo nočejo se preselit k njemu na Dolenjsko).

Edino priznam – Janez se ne bi trudil z viagro. Za razočaranje ali zadovoljitev žensk mu je čisto vseeno. Raje se tolaži s steklenico.

Nisem še slišala, da bi se belke branile Azijcev, res ne. In da jim je kakšen kos exotičnega mesa čisto bo volji dokazuje tudi trditev v postu, da redno jemlje viagro in da ima veliko random punc – mogoče je pa on sam v nekem vzorcu obnašanja, ki mu brani zgraditi dolgotrajnejši odnos?

gendale ::

moške lahko po privlačnosti razdelimo na

god tier:
črnci

average tier:
belci

shit tier:
azijci, indijci, ..

za ženske je pa obratatno

god tier:
azijke, belke (odvisno koga vprašaš)

average tier:
belke, azijke

shit tier:
črnke (edine lepe črnke so mulatke)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

jype ::

Karaya 52> Pri zenskah to ni tako, ker se vedno izbirajo in belka raje izbere belca kot koga drugega.
Karaya 52> Kdor ne verjame, se naj sprehodi po multikulti mestu.

Sem se, pa nisem opazil bistvenega biasa.

Morda je problem v tem, da se nisem sprehodil po multikulti mestu, ki ga imaš v mislih ti.

Timurlenk ::

(Kitajske ne prebavlja),


še sreča, da aktivno podpiraš kitajsko politiko in početje

in še sreča, da tvoje sanje živijo samo zaradi obstoja "takšne" kitajske, ki krati pravice ljudem, otrokom and the list goes on and on

galu ::

Nice find, gendale. Gre v mojo zbirko življenjskih naukov.:D

edited grammar (presneti prikriti j-ji...).
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

Isotropic ::

<333 azijke

Mesar ::

Ma belke so zakon, sam v glavi je običajno šoderjama.
Your turn to burn!

T0RN4D0 ::

Azijci so načeloma eno številko manjši od belcev. Kar je pri ženskah plus, pri moških pa minus. Thats why. Še toliko bolj če to velja tudi za hlačno kačo.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

galu ::

No, saj se vidi, kaj se zgodi z žensko, če ji daš enako svobodo kot moškemu. Liberalizem je slut producing machine.>:D
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

guest #44 ::

Uu, to pa zanimiva tema o keteri že več časa razmišljam.

Naraščajoča lestvica (klasično definirane) moškosti po rasah: Azijci->Belci->Črnci
Naraščajoča lestvica (klasično definirane) ženskosti po rasah: Črnke->Belke->Azijke

Uganite katere vezi so torej najprivlačnejše glede na klasičen odnos med spoloma. Ta kratko seveda potegnejo črnke in azijci.
V povprečju velja (ne jype, ti nisi primer povprečneža) velja, da možatejši moški želijo poženščene ženske, slednje pa njih.


Črnci predstavljajo ženskam drugih ras predvsem nek spolni entertainment (sekundarno tudi ljubimce), predvsem zaradi lastnosti povprečnega črnca, da ima boljšo telesno konstitucijo, gibčnost in smisel za ritem. Velik tič je prav tako ogromnega pomena pri spolnem udejstvovanju.
Namreč z majhnim težje dosegaš erogene cone (če sploh) v položajih kot se jih reklamira v raznih knjigah. Vsaka vagina je seveda različna, ampak pri sproščenosti lahko vsaka sprejme mnogo več kar je povprečje pri velikosti "moških".
Moja najboljša analogija za velikost tiča je slednja: Zajeten tič je kot dober avto...lahko gre počasi ali hitro, s slabim avtom pa lahko greš samo počasi.
Tisti, ki pravijo da velikost ni pomembna naj se malo podučijo, kaj vse obstaja tam zunaj in kaj je vse možno.

Sicer bo jype reku, da to ni bistvenega pomena...heh, pač odvisno kolk daš na spolnost. Če tebi in tvoji partnerki pač ni toliko do tega, vrjetno bosta zadovoljna brez kake batine.
Če je pa ženska svobodna in svobodnomiselne narave pa ni skrivnost, da jo mal mika it na jamajko.

Sicer naj povem to o črncih. Črnci, ki so potomci sužnjev so v tem smislu (glede obdarjenosti in fizičnosti) močno priviligirani. Saj je logično, da jih je trgovina z sužnji precej selekcionirala za fizično zmogljivost, sem pa prav tako prepričan, da so tipi z večjim bili zaželjeni, ker je pomojem takrat zaznamovalo plodnost in so si s tem lastniki olajšali dostopnost.
Znano je da veliki tiči v zgodovini simbolizirajo plodnost (čeprav biološko to ni dokazano).
Vseeno dovolj za selekcijo.
Originalni afričani pa odstopajo po velikosti precej manj od afro-američanov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: guest #44 ()

marijancek ::

Gre se preprosto za to, kaj je trenutno moderno. In ženske zelo padajo na to, kaj je moderno. To je tudi odgovor na to, zakaj je toliko kmetov samskih.

>Črnke->Belke->Azijke
zame Belke=črnke > azijke. azijke sploh nimajo nobene prave riti.

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers ::

Mesar je izjavil:

Ma belke so zakon, sam v glavi je običajno šoderjama.



ja in kaj naj človek s takšno dela? Če ne razume sama sebe (kar jih večina ne) kako lahko to pričakujejo od drugih.

marijancek je izjavil:

Gre se preprosto za to, kaj je trenutno moderno. In ženske zelo padajo na to, kaj je moderno. To je tudi odgovor na to, zakaj je toliko kmetov samskih.

>Črnke->Belke->Azijke
zame Belke=črnke > azijke. azijke sploh nimajo nobene prave riti.


pa si že bil v aziji? Azijke so super ker so celo življenje suhe. Sploh tiste na jugovzhodu ko so še temne.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ramon dekers> Azijke so super ker so celo življenje suhe.

Ne razumem zakaj naj bi to bilo relevantno. Saj imaš vsak teden drugo, menda?

guest #44 ::

Moderno?

Ženske so se danes znašle v čudnem položaju. Biologija jim še vedno veleva podrejenost, a družba jim daje svobodo.
Odraz tega je da se jih velika večina ima za osamosvojene a ob enem se oklepajo nekih družbenih smernic, kot da jim gre za življenje.
e.g. Imajo na voljo nešteto šmink, a se nikoli vprašajo zakaj šminko sploh uporabljajo.

(ne jype, to ne velja zate ne za tvojo ozko skupino drugačnežev)

jype ::

jverne> Biologija jim še vedno veleva podrejenost

Ne, jim ne. Sociologija jim jo.

jverne> e.g. Imajo na voljo nešteto šmink, a se nikoli vprašajo zakaj šminko sploh uporabljajo.

Kako pa ti to veš? A se s kakšno dejansko pogovarjaš o tem?

marijancek ::

eh suhice mi ga ne dvignejo. mora biti špeh.

guest #44 ::

jype> Ne, jim ne. Sociologija jim jo.

Običajno velja, da moški naskoči žensko. To, da ženska naskoči moškega je predvsem mal igre. Ženska ima rad ja jo tip "obvlada", čeprav je lahko to na nežen in spoštljiv način.

jype>Kako pa ti to veš? A se s kakšno dejansko pogovarjaš o tem?

Še ena alterca, mi ni znala odgovorit zakaj se doma ne oblači isto kot za gala prireditev, čeprav je odgovor sila enostaven. Mogoče se ga sramujejo, kva pa vem.
Point being...ni jim čisto jasno, zakaj tako. Vsaj povprečnici ni. In ja pogovarjal sem se z ogromno povprečnicami.
Sicer je nekaj bistrih, ampak teh vseh skupaj preštejem na prste ene roke.

Ramon dekers ::

đezus, koliko tem je bilo že odptih na temo bab, nihče jih ne razume samo jpe in baje one same.

edit: sicer je pa žalostno in pomilovanja vredno kaj vse bi moški naredil za sex.

Zgodovina sprememb…

galu ::

Še ena alterca, mi ni znala odgovorit zakaj se doma ne oblači isto kot za gala prireditev, čeprav je odgovor sila enostaven. Mogoče se ga sramujejo, kva pa vem.
Point being...ni jim čisto jasno, zakaj tako. Vsaj povprečnici ni. In ja pogovarjal sem se z ogromno povprečnicami.


Ohh, tukaj pa prodajaš buče. Ženske že vejo, zakaj se odločijo za nekaj, le tega si večinoma nočejo priznati - kajšele priznati nekomu drugemu (tebi)!
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

jype ::

marijancek> eh suhice mi ga ne dvignejo. mora biti špeh.

V sedlu se lahko obdržimo tudi s prijemanjem za mišičevje in okostje, iz nekega razloga zelo pogosto prav prideta široka hrbtna in zunanja poševna trebušna, pa seveda medenični greben.

jverne> Mogoče se ga sramujejo, kva pa vem.

Ja, očitno ti ne morejo zaupat. Kva pa vem. Meni tudi največje kokoši povedo, da zato, ker se v družbi slabo počutijo, če izstopajo (pri čemer jih nič ne moti, če se jih smatra za najlepše, zgolj kadar se jih zasmehuje).

Ramon dekers> đezus, koliko tem je bilo že odptih na temo bab, nihče jih ne razume samo jpe in baje one same.

Mislim, da v tem stavku malce precenjuješ sposobnosti žensk.

jverne> Običajno velja, da moški naskoči žensko. To, da ženska naskoči moškega je predvsem mal igre. Ženska ima rad ja jo tip "obvlada", čeprav je lahko to na nežen in spoštljiv način.

Absolutno, ampak to je sociologija, ne biologija. Pri veliki večini živalskih vrst je sociološki in kulturni bias tisti, ki nas sili v interpretacijo, ki jo ponujaš, ob natančnem pregledu pa postane jasno, da so samice v povprečju precej nasilnejše od samcev in se, glej ga zlomka, ravno zaradi biologije veliko lažje branijo.

Ramon dekers ::

Ohh, tukaj pa prodajaš buče. Ženske že vejo, zakaj se odločijo za nekaj, le tega si večinoma nočejo priznati - kajšele priznati nekomu drugemu (tebi)!


žalostno ampak resnično. Lažejo same sebi. Patetično.

Vitez ::

Ramon dekers je izjavil:

đezus, koliko tem je bilo že odptih na temo bab, nihče jih ne razume


Kaj da ne, vsak normalen moški jih razume.

stara mama ::

Karaya 52 je izjavil:

Zanimivo, kdo bi si mislil da so zenske tako izbircne v postelji, medtem ko so v debatah najbolj politicno korektne?

Welcome to the female world

donfilipo ::

Izvajanje jverna kako vrši selekcijo je tipičen primer namenskih napak rasizma.

Zakaj imamo recimo med afričani, ki niso nikoli bili sužnji, skupine z nadpovprečno dolgimi penisi? Daljšimi od tistih, ki do v USA sužnji bili?
Zakaj jih imajo daljše med nekaterimi dinaridi? Nikoli sužnji?
Zakaj so redkejše take skupine pri azijcih, čeravno so imeli suženjstvo in bi enaka selekcija ravno tako lahko obveljala?

Zadeva gre takole. Znotraj iste rasne poskupine so večje razlike med min in max...veliko večje, ....kot med rasnimi podskupinami v povprečju. Kar bi pomenilo nekako, da se paleta dolžin kar nekako obnese, saj se geni za dolžino nekako selijo v paketu z kup drugih funkcij, ki so vezane na isti paket genov, variacije med posamezniki pa veliko manjše. Ker je homogenost pomembnejša.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

stara mama ::

Ramon dekers je izjavil:

Ohh, tukaj pa prodajaš buče. Ženske že vejo, zakaj se odločijo za nekaj, le tega si večinoma nočejo priznati - kajšele priznati nekomu drugemu (tebi)!


žalostno ampak resnično. Lažejo same sebi. Patetično.

And again.... welcome to the female world.

Pa da ne bom banan morm nekaj napisat:

Resno še niste nikoli pogruntali kako hitro se ženska spreobrne?
Vse skup funkcionirajo na neki bledi zmesi čustev in občutkov, ki pa se lahko spremenijo iz sekunde v sekundo.
Zato včasih hodjo okrog ko kure brez glave, nevejo pa prav kaj naredit dokler se ne dobijo s kolegicami. Pol pa rešijo tud svetovne probleme.
Pri ženski je VEDNO in POVSOD kadar kaj reče, v odzadju nekaj, kar ni nujno to kar je izustila.
To si zapomnite za vedno in za zmer !!!!!!!!!!!!!!

vedno in za zmer !!!!!!!!!!!!!!

vedno in za zmer !!!!!!!!!!!!!!

vedno in za zmer !!!!!!!!!!!!!!

jype ::

donfilipo> Zadeva gre takole.

To je del zgodbe - drugi del zgodbe je pa v tem, da je percepcija statističnih podatkov pri ljudeh praviloma popolnoma napačna. Najvišji človek na svetu (ali človek z najdaljšim penisom) je patološki primer, ne pa potomec visokih ljudi z dolgimi penisi, medtem ko so statistično relevantna povprečja in odstopanja daleč od skrajnosti, ki jih že stoletja poznamo, ker so senzacionalistično zanimive in se dobro prodajajo.

stara mama> Resno še niste nikoli pogruntali kako hitro se ženska spreobrne?

Smo, vendar pri tem nismo opazili bistvenih odstopanj od vzorcev, ki jih je mogoče izmeriti pri moški populaciji, zato je vse trabunjanje glede "spreobračanja" odveč.

stara mama> Pri ženski je VEDNO in POVSOD kadar kaj reče, v odzadju nekaj, kar ni nujno to kar je izustila.

Ne.

guest #44 ::

galu je izjavil:


Ohh, tukaj pa prodajaš buče. Ženske že vejo, zakaj se odločijo za nekaj, le tega si večinoma nočejo priznati - kajšele priznati nekomu drugemu (tebi)!


Nekatere res ne vedo. Sicer, če bi malo razmislile bi jim bilo jasno, ampak dokler jim v fejs ne poveš jim ni čist jasno.
Nekatere si seveda ne priznajo, ampak vedo. Druge pa tudi priznajo. Slednje so težek kaliber za ravnanje.

Največ je tistih prvih.


@jype

Nevem kako si to spletel, ampak v živalskem svetu si samice želijo biti poseksane, potem ko za to določijo primernega partnerja. Lahko so agresivne vendar to zgolj za odganjanje nezaželenih snubcev.
Ženska se rada "prepusti"...to je point.


donfilipo je izjavil:

Izvajanje jverna kako vrši selekcijo je tipičen primer namenskih napak rasizma.

Zakaj imamo recimo med afričani, ki niso nikoli bili sužnji, skupine z nadpovprečno dolgimi penisi? Daljšimi od tistih, ki do v USA sužnji bili?
Zakaj jih imajo daljše med nekaterimi dinaridi? Nikoli sužnji?
Zakaj so redkejše take skupine pri azijcih, čeravno so imeli suženjstvo in bi enaka selekcija ravno tako lahko obveljala?

Zadeva gre takole. Znotraj iste rasne poskupine so večje razlike med min in max...veliko večje, ....kot med rasnimi podskupinami v povprečju. Kar bi pomenilo nekako, da se paleta dolžin kar nekako obnese, saj se geni za dolžino nekako selijo v paketu z kup drugih funkcij, ki so vezane na isti paket genov, variacije med posamezniki pa veliko manjše. Ker je homogenost pomembnejša.


Črnci naj bi statistični imeli nekaj večje penise. Hotel sem zgolj izpostaviti, da med afro-američani je povprečje precej večje prav zaradi selekcije. Če imajo določene skupine v Afriki velikega je temu botroval že nek dejavnik. V ameriko so pač zašli obdarjenci iz različnih plemen ali imajo večjega ali manjšega od kakih afričanov je brezpredmetno, imajo pa večjega od povprečja za človeštvo.

Oblika suženjstva je tudi pomembna imo...sužnji so bili povsot, sam v ameriko je IMO očitno bilo dražje prenest sužnja, kot pa zaplodit družino, ki je že tam.
Jaz ne trdim, da imajo afro-američani največje, ampak zgolj, da so tam skoncentrirani večji zaradi ameriške trgovine s sužnji.

Tista logika, ki jo ti predstavljaš je spet ista kot smo takrat že debatiral...jabolke in hruške so si bolj podobne medseboj, kot pa hruške med sabo. Saj sta jabolko in hruška sadje, medtem ko je lahko ena hruška večja od druge ali ima drugačen pecelj.

donfilipo ::

Ma nisi ti niti pogledal statistike8-).

To da pa kljub temu izvajaš narobe intencionalno pa da misliti. Ampak smo že navajeni.

V Sloveniji je tako, da bolj si upokan bolje je:))

Jure je samo izjema.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

stara mama ::

jype je izjavil:


stara mama> Pri ženski je VEDNO in POVSOD kadar kaj reče, v odzadju nekaj, kar ni nujno to kar je izustila.

Ne.

Ne? pol pa nimaš neki pojma o ženskah (ti ne zamerm, smo na geek forumih ) :P

Zadnjič enkrat mi kolega, ki je pa res dober z ženskami (izkušnje)
razlaga ravno o tem, kok sta z njegovo trenutno kupovala računalnik.
On pogleda, najde nekega s fajn specifikacijami, in se zmenta da bo kupla točno tistga pa tistga HPja.

Ženska pa pride s trgovine z neko Toshibo...

Ramon dekers ::

stara mama jpe je svojo spoznal preko irca. Največji sarkazem je to da nam on daje resnico o njih.

Ampak si ne prizna in človek laže sam sebi...nekateri smo ga že navajeni.

On pogleda, najde nekega s fajn specifikacijami, in se zmenta da bo kupla točno tistga pa tistga HPja.

Ženska pa pride s trgovine z neko Toshibo...


sedaj pa še povej da ima ženska diplomo in magisterij. Haha.

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

Nevem, ker je ne poznam ampak glede na njegovo preteklost, verjamem da je pobral vredu ribo (kjer ima tudi pamet neko vlogo)

Hvala za info glede jypa :)

Zgodovina sprememb…

Mesar ::

Ramon dekers je izjavil:

stara mama jpe je svojo spoznal preko irca. Največji sarkazem je to da nam on daje resnico o njih.

Ampak si ne prizna in človek laže sam sebi...nekateri smo ga že navajeni.

On pogleda, najde nekega s fajn specifikacijami, in se zmenta da bo kupla točno tistga pa tistga HPja.

Ženska pa pride s trgovine z neko Toshibo...


sedaj pa še povej da ima ženska diplomo in magisterij. Haha.


Mogoče je bil fajn prodajalec.
Your turn to burn!

jype ::

jverne> Nevem kako si to spletel, ampak v živalskem svetu si samice želijo biti poseksane, potem ko za to določijo primernega partnerja. Lahko so agresivne vendar to zgolj za odganjanje nezaželenih snubcev.
jverne> Ženska se rada "prepusti"...to je point.

Amm... Priporočam pozornejši študij parjenja. Point je, da samica ne le da izbira, s kom se bo parila, pogosto celo poskrbi, da je parjenje zadnje dejanje samca (in tako prepreči oploditev konkurenčnih samic).

stara mama> On pogleda, najde nekega s fajn specifikacijami, in se zmenta da bo kupla točno tistga pa tistga HPja.
stara mama> Ženska pa pride s trgovine z neko Toshibo...

Zanimivo, moje dekle pa meni pošlje e-mail s specifikacijami, jaz pa moram potem najti najboljši kompromis med zahtevami, ceno in dodatnimi možnostmi (ker imam s tem več izkušenj in ker poznam ljudi, ki lahko iz prve roke svetujejo).

Ramon dekers> stara mama jpe je svojo spoznal preko irca. Največji sarkazem je to da nam on daje resnico o njih.

Še vedno nisi odgovoril, kako kraj, kjer si spoznal dekle, na kakršenkoli način vpliva na karkoli. A če bi jo spoznal v cerkvi ali na letališču bi bilo kaj drugače?

jverne> Tista logika, ki jo ti predstavljaš je spet ista kot smo takrat že debatiral...jabolke in hruške so si bolj podobne medseboj, kot pa hruške med sabo. Saj sta jabolko in hruška sadje, medtem ko je lahko ena hruška večja od druge ali ima drugačen pecelj.

Ja, točno to! Dokler to ne postane intuitivno, je težko kakorkoli obravnavat te pojave. Ni težko razumeti fascinacije z velikimi penisi in velikimi oprsji, dokler potuješ po svetu s helikopterji, ko pa resnično od blizu spoznaš kulture, ki so se razvile nad povsem drugačnimi družbenimi paradigmami pa ti postane jasno, da dejansko obstajajo družbe, v katerih velikost penisa _sploh ni eden od kriterijev_ po katerih ženska izbira partnerja (oziroma je izbira večjega ali manjšega pomembna in prevalentna ene toliko, kot poraščenost nog). Zanimivo je, da se zahodnjak v taki družbi pogosto počuti kot neandertalec - del primitivne kulture, v kateri se vse vrti okoli obsedenosti s spolnostjo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mesar ::

Jabolka in hruške imajo še eno skupno lastnost, lahko zgnijejo in če se okoli gnila jabolka/hruške je gnitje garantirano!
Your turn to burn!

marijancek ::

moda/popularnost, kakor hočete to imenovati, je v bistvu gonilo napredka družbe in samo po sebi dobro. zdaj ženske imajo v družbi v bistvu glavno vlogo (vzgajajo otroke, povezujejo družine, itd), zato je tudi logično, da so bolj obsedene s tem, kaj je moderno.

Mesar ::

Če samo ženske vzgajajo otroke potem to slabo vpliva na otroke, drugače bi se verjetno "samooplojevali" in moški nebi bili potrebni. Ženske družine tudi razvezujejo, al kaj druga pričakuje ko gre z drugim tipom? Da se ji bo pogledalo skozi prste? F+ck that! Večina ni obsedena, večina jih sodi med control freake nič druga, kar verjetno slabo vpliva na njih same in še ljudi okoli sebe. Tiste, ki skoz delajo dramo iz vsakega najmanjšega dr*ka pa tudi niso kaj dosti boljše.
Your turn to burn!

guest #44 ::

@jype

Uboj samca je precej redka stvar med živalmi, še posebej sesalci...nonexistent.

Velikost penisa ni nek psihološki primitivizem. Je pač želja po čimvečjem uživanju v današnjem svetu, kjer so vse druge življensko esencialne potrebe zadovoljene. Usmerli smo se pač na tiste manj pomembne...seks je pač legitimna, varna, poceni in zelo užitna droga, pa še marsikaterega biologija sili v to.

Jaz ne vrjamem, da bo družba postala manj seksualna dokler ne pošlihtamo hormonov v nas.

Mesar ::

guest #44 je izjavil:

@jype

Uboj samca je precej redka stvar med živalmi, še posebej sesalci...nonexistent.

Velikost penisa ni nek psihološki primitivizem. Je pač želja po čimvečjem uživanju v današnjem svetu, kjer so vse druge življensko esencialne potrebe zadovoljene. Usmerli smo se pač na tiste manj pomembne...seks je pač legitimna, varna, poceni in zelo užitna droga, pa še marsikaterega biologija sili v to.

Jaz ne vrjamem, da bo družba postala manj seksualna dokler ne pošlihtamo hormonov v nas.


Kako boš pa hormone šlihtal? Niso problem hormoni, problemi so v glavah. Sploh ne veš koliko stvari ljudje delajo zaradi drugih in jih drugače nebi - ampak se gre za to kako izpadejo v očeh drugih. Potem pa vprašaj pa naredi analizo kaj si 70% moških misli o svojem prvem seksu, ker so verjetno kr eno podrli, da so zgubili nedolžnost in jim ni bilo potebno trpet (ne trpet zaradi potrebe ampak zaradi pritiskov in odnosa družbe) do kaj vem 20 leta al pa še dalje.
Your turn to burn!

Ramon dekers ::

mesar, dobro napisano. Hormone pa se da uravnavati z razumom. To nas loci od primatov.

jype ::

jverne> Uboj samca je precej redka stvar med živalmi, še posebej sesalci...nonexistent.

Ja, med sesalci je tega malo, kljub temu pa je tudi med sesalci ogromno matriarhalnih oblik družbenih celic, hkrati pa celo pri patriarhalnih oblikah v veliki večini primerov tako režime parjenja kot izbiranje samcev določajo samice. Prepričan sem, da si že slišal o tem, da so psice praviloma bistveno agresivnejše od psov (kar velja za skoraj vse krdelne zveri), da so medvedke (še posebej z mladiči) najbolj človeku nevarna oblika medveda, da v prostem izpustu ali divjini kobile pogosto z brco poškodujejo samce, ki se ne podredijo milejšim oblikam sporočanja o pripravljenosti za odnos, verjetno pa nisi bral o tem, kako zelo prevalentno je nasilje samic nad samci znotraj mnogih vrst sesalcev (poleg nasilja med samci, ki tekmujejo med seboj).

jverne> Velikost penisa ni nek psihološki primitivizem. Je pač želja po čimvečjem uživanju v današnjem svetu, kjer so vse druge življensko esencialne potrebe zadovoljene. Usmerli smo se pač na tiste manj pomembne...seks je pač legitimna, varna, poceni in zelo užitna droga, pa še marsikaterega biologija sili v to.

Biološko gledano večji penis ne pomeni niti prijetnejše stimulacije, niti večje možnosti za zanositev. Anatomija vagine jasno kaže, da je dovolj dobro vse, kar je debelejše od povprečnega prsta in daljše od petih centimetrov (to bo Žiga vesel!) - za to poskrbijo mehanizmi, ki povzročijo mišično krčenje vaginalnih sten takoj ob vstopu v vagino (po širjenju in daljšanju med vzburjenjem). Psihološko gledano pa...



Pri tem grafu je izjemno zanimiva tudi sistematična napaka: Ženske velikost penisa, s katerim imajo opravka, v primerjavi z medicinsko ustrezno pridobljeno meritvijo običajno precenijo (za več kot dva centimetra) še bolj kot lastnik penisa (ki ga v povprečju za dva centimetra). Podlago za uteženost je mogoče najti že v prvih znakih nekaterih starodavnih civilizacij - a ne vseh. Skratka, daljnoazijske kulture, bližnjevzhodne kulture in tudi nekatere avtohtone južnoameriške kulture teh vzorcev ne izkazujejo tako prevalentno kot antične, afriške in določene druge, kjer je velik penis, podobno kot veliko oprsje, izrazito pozitiven simbol. Obstaja gora antropološkega pisanja, ki se ukvarja s temi vprašanji in čeprav se marsikomu verjetno zdi, da realnost enostavno ne more biti tako zapletena (ker itak vsi vemo, kaj hočemo, ane), se izkaže, da je v resnici še bolj. Ena od knjig, ki niso preveč naporne, ima preprost naslov "Anthropology of Sex" in obravnava točno to, kar večino tule verjetno zanima - kakšne so razlike in kakšne so univerzalne podobnosti v lepotnih idealih, spolnih običajih in drugih lastnostih, kulturnih, socioloških in tudi bioloških elementov spolnosti - ni pa posebno znanstveno čtivo (reference pa so navedene, tako da se da kopat globlje).

Mesar> Niso problem hormoni, problemi so v glavah.

Glava je (no, možgani so) tisti del telesa, ki sproža izločanje hormonov.

guest #44 ::

Ah p*** p******* od SLOTECHA! Zbrisalo mi je cel post.


Anyway, na hitrco. Tisti tvoj graf točno potrjuje kar sem že prejle omenjal. Povprečen moški, pač ne spada v kategorijo idealne velikosti.

Prav tako sem tudi zadel idealno velikost penisa, brez pomoči kakršnegakoli grafa.


I rest my case judge.

In mislim, da to velja kar pri vseh razvitih kulturah. Enkrat ko imaš hrano, pjačo, varnost in streho nad glavo se pojavijo razni men's healthi in cosmopolitani. Tko je blo v stari grčiji še preden je krščanstvo nastalo, tako je sedaj.


Sicer pa jype, samice mogoče že zbirajo, ampak še vedno hočejo biti naskočene in ne obratno! Pač sam ta pravi se mora najt.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: guest #44 ()
««
«
1 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako si najti punco? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
827159975 (131513) Mesar

Speed Dating v sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22945562 (39406) Gandalfar

Izgled je vse (op. gendale) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
41975399 (69868) Ziga Dolhar
»

Kateri spol ima več privilegijev v naprednih družbah? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29536030 (31572) guest #44

Več podobnih tem