» »

Fallout 4

Fallout 4

««
34 / 63
»»

lonewolf_ ::

kaj pa tale revček :))

http://prntscr.com/99ehb4

ko igraš nekje dve uri skupaj pa te take drobnarije nasmejijo in še greš dalje 5ur igrat :D
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Furbo ::

Full je takih reči, meni je bil zanimiv prizor v eni fabriki, kjer se en na invalidskem vozičku ni mogel drugače ubiti, kot da se je polil z bencinom in zažgal. Brr.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

lonewolf_ ::

Enega sem še našel v banji z toasterom in vilico zraven haha
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Nemixxx ::

je kakšna lažja pot , da pridem do municije za plazmo ne da bi ko kopuval od vendorja , ker je drago kot hudič
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

matobeli ::

Izber si perk ki ti omogoča da dobiš večje količine orožja od sovražnikov. Craftat se pa municije ne da brez mod-a.

Zmajc ::

Sem malo testiral melee combat v playtrough 2 ker sem dobil legendarni nožek z extra bleeding dmg..... sneak + melee to je tako OP da glava peče.

oo7 ::

Having already released one beta patch on PC last week, the publisher has today put out another one.

This patch is also in beta, available only to those who opt-in to test it. It's dubbed version 1.2.37 and it brings three fixes.

General memory and stability improvements
Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant
Fixed issue with player becoming stuck in terminals

Bethesda recommends you back up your save files before installing it.

mjolnir ::

Pa kako še vedno ne morejo dat ven patchou, ki niso beta. Kaj sploh je beta patch, je špil beta in imajo zato tudi patchi zanj ta naziv? :)) Joking aside, mi je všeč F4, samo bethesda mi ne sede. Njihov način. Moders will fix it ane.

Če uporabljate mode ne nalagat nobenih patchev ker so zaenkrat vsi modi nekompatibilni.

Jaz, do zdaj nisem uporabil še nobenega moda in tudi beta patcha nisem še naložil in igra vseeno dela brez problema nisem imel niti še enega crash-a :)

Sem pa zdaj na enem questu našel kar dve specialni puški v roku 5 minut, ki imata neomejeno število streliva ampak teh dveh pušk ne bom uporabljal, ker se mi zdi kot, da bi uporabljal cheat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

puški nimata neomejeno streliva ...samo neomejen nabojnik. :)

Izi ::

mjolnir je izjavil:

Pa kako še vedno ne morejo dat ven patchou, ki niso beta. Kaj sploh je beta patch, je špil beta in imajo zato tudi patchi zanj ta naziv?

Ti si pa precej nov v igričarskih vodah ;)
Uradni paketi popravkov ponavadi prihajajo enkrat na četrtletje. Vmes pa za tiste, ki imajo resnične težave in ne morejo čakati na uraden paket popravkov izdajajo beta popravke. Beta popravki so namenjeni izključno tistim, ki imajo določeno težavo omenjeno v tem beta popravku.
To je nekako splošna praksa, je pa treba priznati, da nas je CD Projekt Red malo razvadil s svojim Witcherjem 3, saj so cele pakete popravkov izdajali skoraj vsak mesec.
Skratka kakšen večji uraden paket popravkov za Fallout 4 jaz osebno ne pričakujem pred spomladjo 2016. Včasih se zgodi, da počakajo celo na DLC in potem popravki vgradijo kar v sam DLC, za katerega moraš seveda plačati :P

Drugače pa, kar ve vsak stari igričar, če hočeš v igri res uživati in jo igrati brez napak je treba z nakupom igre počakati 1 leto. Eno leto je ponavadi čas, ko večina iger popravi vse večje napake in izidejo potrebni DLC-ji, ki bi že itak morali biti del igre, tudi grafični driverji takrat igro že v celoti podpirajo in tisti, ki imajo slabotnejše računalnike jih tudi že nadgradijo.

Zmajc je izjavil:

puški nimata neomejeno streliva ...samo neomejen nabojnik. :)

Imam toliko patronov, da je kazalo samo 999 :) vseeno ne bom uporabljal.

Edina razlika je da vmes ne rabiš reloadat, to je vse.

Boljša je sigurno tista ki doda 2x damage na zdravi tarči :)
Dobil sem že svašta ampak sniper rifle in combat shotgun pa še vedno ne.;(

Legendarnih sovražnikov pa praktično miljon.

Jaz sem v 2. igri dodal mod ki ti da 10x večjo šanso za legendarne sovražnike. Je blo boleče ko mi je pri lvl 14 legendary alpha deathclaw lvl 31 od nekoder prišel...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Kot kaže so časovno omejeni samo Minuteman questi, ki vsi po vrsti failajo, če z njimi predolgo odlašaš. Treba je upoštevati, da tudi hitra potovanja jemljejo dejanski čas, pravzaprav še precej več kot če bi fizično pretekel celo pot. Posledice failanja questov sem pa opazil šele zdaj.
Če nekajkrat failaš Minuteman quest za določeno naselje, se prebivalci odločijo, da bodo prekinili sodelovanje z Minutemani in spet postanejo nevtralni o čemer moraš tudi vsakič obvestiti Prestona. Nisem še probal ali se jih da pridobiti nazaj.
Prav vsako naselje ima lahko tri različne statuse.
Na začetku si vsi nevtralni in če preveč failaš Minuteman queste spet postanejo nevtralni.
Če redno delaš Minuteman queste, potem se pridružijo Minutemanom in prostovoljno dajejo del pridelka za Minuteman.
Če pa delaš BoS queste, pa jih z grožnjami in ustrahovanjem prisiliš da delajo za BoS, ki jim potem neprostovoljno jemlje del pridelka.

Nisem še dovolj daleč z zgodbo, da bi vedel ali ta pripadnost posameznih naselji kaj vpliva na končno vojno med najvplivnejšimi skupinami Commonveltha. Trenutno še vedno delam za vse različne strani in pazim, da jih prehitro ne pahnem v splošno vojno ;)

A ste opazili, da so glavne frakcije pravzaprav precej klišejske?
Minutemani so čisti komunisti. Dobričine, ki so vedno pripravljeni pomagati in nič ne zahtevajo v zameno.
BoS so poosebljenje nacistov oziroma fašistov. Zavzeto se borijo za iztrebljenje vseh bitij, ki niso čisti človek, zraven pa ustrahujejo in izkoriščajo tudi navadne ljudi. Hitler bi bil ponosen na njih. Glavno zlo za njih so Synthi.
Railroad so teroristi oziroma partizani in čisto nasprotje BoS. Ves čas delujejo podtalno in se ne borijo za ljudi ampak za Synthe.
Potem pa je tukaj še famozni Inštitut, ki po moje predstavlja ZDA. V nikogar se direktno ne vtikajo, ampak vse kar počnejo ima velik negativen vpliv na ves ostali svet.

Odločitve našega junaka, ki ima vse politične niti v rokah so kar težavne :D
Razen Minutemanov, ki so pravzaprav najbolj šibka frakcija, so prav vse ostale skupine sebične in pokvarjene, imajo pa vsi zelo lepo predstavljene svoje razloge, ki v bistvu niso zlobni in vsi sebe vidijo kot rešitelje.

mjolnir ::

Ti si pa precej nov v igričarskih vodah ;)

Nov v teh ˝new age˝ igračarskih vodah :))

Drugače pa, kar ve vsak stari igričar, če hočeš v igri res uživati in jo igrati brez napak je treba z nakupom igre počakati 1 leto. Eno leto je ponavadi čas, ko večina iger popravi vse večje napake in izidejo potrebni DLC-ji, ki bi že itak morali biti del igre, tudi grafični driverji takrat igro že v celoti podpirajo in tisti, ki imajo slabotnejše računalnike jih tudi že nadgradijo.

Točno to delam z F4. Samo če bi nehali brezumno prednaročat igre (ne leti nate osebno), bi developerji mogoče že na začetku vložili več časa, truda pa denarja v špil in ne v preorder marketing bullshit, ki nam ga zle potiskajo.

Izi je izjavil:

Kot kaže so časovno omejeni samo Minuteman questi, ki vsi po vrsti failajo, če z njimi predolgo odlašaš. Treba je upoštevati, da tudi hitra potovanja jemljejo dejanski čas, pravzaprav še precej več kot če bi fizično pretekel celo pot. Posledice failanja questov sem pa opazil šele zdaj.
Če nekajkrat failaš Minuteman quest za določeno naselje, se prebivalci odločijo, da bodo prekinili sodelovanje z Minutemani in spet postanejo nevtralni o čemer moraš tudi vsakič obvestiti Prestona. Nisem še probal ali se jih da pridobiti nazaj.
Prav vsako naselje ima lahko tri različne statuse.
Na začetku si vsi nevtralni in če preveč failaš Minuteman queste spet postanejo nevtralni.
Če redno delaš Minuteman queste, potem se pridružijo Minutemanom in prostovoljno dajejo del pridelka za Minuteman.
Če pa delaš BoS queste, pa jih z grožnjami in ustrahovanjem prisiliš da delajo za BoS, ki jim potem neprostovoljno jemlje del pridelka.

Nisem še dovolj daleč z zgodbo, da bi vedel ali ta pripadnost posameznih naselji kaj vpliva na končno vojno med najvplivnejšimi skupinami Commonveltha. Trenutno še vedno delam za vse različne strani in pazim, da jih prehitro ne pahnem v splošno vojno ;)

A ste opazili, da so glavne frakcije pravzaprav precej klišejske?
Minutemani so čisti komunisti. Dobričine, ki so vedno pripravljeni pomagati in nič ne zahtevajo v zameno.
BoS so poosebljenje nacistov oziroma fašistov. Zavzeto se borijo za iztrebljenje vseh bitij, ki niso čisti človek, zraven pa ustrahujejo in izkoriščajo tudi navadne ljudi. Hitler bi bil ponosen na njih. Glavno zlo za njih so Synthi.
Railroad so teroristi oziroma partizani in čisto nasprotje BoS. Ves čas delujejo podtalno in se ne borijo za ljudi ampak za Synthe.
Potem pa je tukaj še famozni Inštitut, ki po moje predstavlja ZDA. V nikogar se direktno ne vtikajo, ampak vse kar počnejo ima velik negativen vpliv na ves ostali svet.

Odločitve našega junaka, ki ima vse politične niti v rokah so kar težavne :D
Razen Minutemanov, ki so pravzaprav najbolj šibka frakcija, so prav vse ostale skupine sebične in pokvarjene, imajo pa vsi zelo lepo predstavljene svoje razloge, ki v bistvu niso zlobni in vsi sebe vidijo kot rešitelje.

Minutemani so "nevtralna" frakcija in pripravljeni sodelovati z vsakim. Ostale 3 frakcije so medsebojno nekompatibilne.

Jaz sem zdaj zavzel grad. In trenutno sta v gradu 2 človeka in kaže size več kot čez pol. se pravi so v gradu lahko samo 3 ali 4 ljudje potem pa je polno?

Mogoče glede na surovine/postle?

V mojem gradu je nekih 16 ljudi.

Ponavadi, ko sem zavzel kakšno naselje je bil size nekako tako II........I pri gradu je pa samo pri dveh čez polovico IIIII...I :P

To pa je ljubezen.

xxxul ::

size (zgoraj desno) je mišljen za stvari ki jih gradiš (hiše, gradovi...) ko ga enkrat nafilaš ne moreš novih stvari postavljat.
IMO največji cheatgun je exploding shotgun (je pa na blizu blizu neuporaben/skrajno nevaren - ker z 3-4 streli ubiješ sam sebe)

Isotropic ::

ej a če maš na eni puški recimo short scope, potem bi pa dal iron sights, se ti ta scope ohrani ali se uniči
dvomim, da se razgradi na osnovne dele

xxxul je izjavil:

size (zgoraj desno) je mišljen za stvari ki jih gradiš (hiše, gradovi...) ko ga enkrat nafilaš ne moreš novih stvari postavljat.
IMO največji cheatgun je exploding shotgun (je pa na blizu blizu neuporaben/skrajno nevaren - ker z 3-4 streli ubiješ sam sebe)

Jaz sem pa skos mislil, da je tisto koliko ljudi lahko še pride v tisto naselje;((

Hvala

Isotropic je izjavil:

ej a če maš na eni puški recimo short scope, potem bi pa dal iron sights, se ti ta scope ohrani ali se uniči
dvomim, da se razgradi na osnovne dele

Mislim, da se ohrani. Predno boš šel craftat si shrani igro pa potem zamenjaj pa boš videl ali rabi surovine ali bo samo zamenjal.

Zgodovina sprememb…

Mode lahko z orižij odstraniš in se shranijo v inventory. Isti mod lahko nato daš zastonj nazaj na isto puško ali pa na drugo orožje iste kategorije.

Recimo da mas dober zmodan hunting rifle pa še nima recon scope a najdeš junk hunting rifle ki ga slučajno ima. Na junk puški recon scope zamenjaš v standard nato pa v svoji puški daš gor recon scop zastonj.

Isto je z armorji

Je pa treba pazit ker weapon/armor mode lahko daš samo in samo na isto vrsto orožja/armorja in so med različnimi orožji/armorji nekompatibilni.

Zgodovina sprememb…

Ena izjema je da so deli med "Combat armor" in "Heavy combat armor" izmenljivi, čeprav je čisto drug armor.

Ja, na začetku je boljše Mode zelo pametno spravljati, saj lahko uporabljaš tudi tiste, ki jih sam še ne moreš scraftati.
Pri armorju je simpl, ker lahko Mode samo pobereš dol in ti ostane osnoven armor, pri orožjih pa ni tako enostavno, ker mora na orožju nujno biti nek element in edino kar lahko narediš je, da boljše zamenjaš s tistimi slabšimi, ki pa jih moraš scraftati. Vseeno se splača, če najdeš kaj takega, kar sam ne moreš scraftati.

Pa odstranjenih Modov ne pozabi shraniti v kakšno skrinjo, da jih ne boš po nepotrebnem nosil naokoli, ker imajo kar nekaj teže.

matobeli je izjavil:

Ena izjema je da so deli med "Combat armor" in "Heavy combat armor" izmenljivi, čeprav je čisto drug armor.

To je pravzaprav isti armor, samo izboljšam. Prav vsak armor je v treh različicah. Osnovni, Sturdy in Heavy.

Najboljši armor je Synth, malo slabši je Combat. Ampak vedeti je treba, da je na primer Heavy Compat armor vseeno precej boljši kot osnovni Synth. Heavy Combat armor je približno enakovreden Sturdy Synth armorju. Šele ko najdeš Heavy Synth pa imaš najboljšega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Najlažje jih je shranit kar v workbench, imajo svoj oddelek, pa še vedno lahko vse uporabiš direktno v Armor/Weapon stationu.

Očitno teorija da so sovražniki v nekem območju tak level kot ti ko prideš nato pa scalajo še nekaj časa ne drži. Ravno sem pri lvl 18 naletel na tovarno polno lvl 24 - 31 sovražnikov z šefom lvl 39 na koncu. Naletel sem pa tudi že na lvl 59 sovražnika ...pri lvl 15.

Je pa smešno ko z melee nožekom pri lvl 18 z sneaka raztrgaš na kose lvl 30 legendarnega sovražnika...

Zgodovina sprememb…

To s sovražnikovimi leveli ni pravzaprav nobenemu jasno, kako točno deluje, ampak treba je priznati, da zaenkrat deluje kar v redu.
Dejstvo je, da sovražniki nimajo nobenih omejitev pri levelih. Nekdo, ki je s goljufanjem skozi konzolo preizkušal delovanje in si nabil nek nečloveško visok level je povedal, da je naokoli videl divjati level 600 sovražnike.
Dejstvo je tudi, da bolj proti jugu greš višje levele srečuješ. Medtem ko se moj level 70 junak v zgornji polovici zemljevida počuti kot bog, sem včeraj dobil obvestilo, da so sovražniki napadli mojo najužnejše naselje.
Uletim tja, da kot ponavadi na hitro počistim napad, ampak tokrat sem samo ostal z odprtimi usti. Napadla je skupina level 85 Super mutantov, ki jim moje orožje praktično ni moglo do živega. Celoten VATS, 10 strelov v glavo z dvema Kritičnima zadetkoma, in sem enemu uspel pobrati okoli 20% zdravja. Bilo pa jih je 6 :O
Najhujša pa je bila njihova oborožitev. Prav vsi so bili oboroženi z Miniguni in kot kaže neskončno municije. Kosili so tako, da sem vedno umrl tisti hip, ko je bilo konec VATS.
Probal sem vsaj desetkrat vse možne taktike in ni bilo nobene razlike, nazadnje sem prestavil na najlažjo very easy težavnost 8-O in v približno četrt ure trajajočem boju, divjem goltanju stimpakov in toni porabljene municije sem jih končno uspel premagati.
In to z mojim super opremljenim junakom s skoraj 400 kinetične zaščite. Njihovi Miniguni so bili vsi spimpani z najboljšimi modi.
Nekje od level 60 naprej je praktično polovica človeških sovražnikov že v Power armorjih, ampak z Minigunom so bili zelo redki do sedaj in vedno samo po en hkrati. Sedaj pa kar cela skupina Minigunov.
Kot kaže bo tam okoli level 100 možno po južnem delu mape hoditi izključno samo še v Power armorju.

Na severnem delu mape pa še vedno srečujem patetične sovražnike okoli level 30, ki me ne morejo niti opraskati, padajo pa vsi pod enim strelom. Mogoče so malo pretiravali s to razliko. Med skrajnim severom in skrajnim jugom je trenutno pri meni v povprečju že več kot 50 levelov razlike pri sovražnikih.

Zgodovina sprememb…

Kakšno imaš pa obrambo v tistem naselju? Imaš postavljenih kaj turetov? Najbrž pri takem levelu sovražnika ne bi kaj dosti pomagalo razen če bi imel ene 10 misllie turetov.

Zgodovina sprememb…

Izi: kakšen damage pa delaš z orožjem? A se moč orožja sploh kaj viša z levelom ali so samo perki tisti ki odločajo o moči?

Z leveli se viša samo količina našega zdravja. Na vsak level se dobi kar nekaj dodatnih življenjskih točk. Koliko dodatnih pa določa naš Endurance.
To je vse.
Moč orožja se določa samo s Perki in modifikacijami. Tako da streljali bomo praktično z enako močjo nekje pri level 60 kot pri level 300. Tako da si predstavljam, da so nekje od level 200 naprej uporabna praktično samo še težka orožja kot na primer razni Miniguni, Fatmani in podobne zadeve.

Verjetno imaš proti višjim nasprotnikom kak penalty, drugače si ne morem razlagt zakaj si lvl 85 mutante ubijal tako dolgo.

V gradu je ena orožarna pa mi je ena ženska rekla, da moram naredit nekaj v workshopu pa nisem uspel prebrati? Če jo vprašam noče več povedati. Nekaj za ščistiti tunel.

Zgodovina sprememb…

V globokih jezerih je kar nekaj questov in je marsikaj najti, ampak v morju pa razen nekaj nekoristnih razbitin ni najti kaj uporabnega.

Vseeno je tudi v morju včasih kaj za videti.
Bujno podvodno rastlinje in neka skrivnostna zgradba v daljavi.

Zgradba še vedno deluje in ima celo lučko, ki sveti.

Vhoda ni najti nikjer.

Lokacija sredi morja:

Izi je izjavil:

V globokih jezerih je kar nekaj questov in je marsikaj najti, ampak v morju pa razen nekaj nekoristnih razbitin ni najti kaj uporabnega.

Vseeno je tudi v morju včasih kaj za videti.
Bujno podvodno rastlinje in neka skrivnostna zgradba v daljavi.

Zgradba še vedno deluje in ima celo lučko, ki sveti.

Vhoda ni najti nikjer.

Lokacija sredi morja:

Grem stavit, da bo to v DLC-ju kot sem že zadnjič rekel, da bo nekaj na dnu morja mogoče celo mesto, kot rapture iz Bioshocka :)

Zgodovina sprememb…

Glede vidljivosti v vodi:
A je normalno da imam v rekah čisto kalno vodo in skoraj nič ne vidim?
Bo v morju bolje?

Imam pa vse na ultra.

M-Power: Spucaj tisto nesnago pa bo (predstavljaj si da je tam kup avtomobilskih gum)

matobeli je izjavil:

M-Power: Spucaj tisto nesnago pa bo (predstavljaj si da je tam kup avtomobilskih gum)

Sem probal na ta način pa se ne da. Zastavica sveti na workbenchu kot, da moram tam nekaj izdelati?

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

V gradu je ena orožarna pa mi je ena ženska rekla, da moram naredit nekaj v workshopu pa nisem uspel prebrati? Če jo vprašam noče več povedati. Nekaj za ščistiti tunel.
Ta ženska je stara Minuteman borka še iz časa prvotnih Minutemanov in pozna skrivnosti tega starega gradu, ki je bil prej glavni štab Minutemanov.
Meni je rekla, da ji moram slediti in me potem odpeljala v podzemlje tega gradu, kjer je staro skrivno skladišče Minutemanov.

Če pa imaš zastavici na Workbenchu pa moraš kolikor se spomnim izdelati tisti velikanski top, ki se na novo pojavi med možnimi predmeti za izdelavo čisto na prvem mestu, potem nekoga določiti za upravljanje in ga potem še testirati kako deluje.
Sicer pa imaš pri vsakem questu dolg tekst, ki se pojavi, če klikneš tipko C (Show Summary) in ti vse razloži kaj se dogaja pri določenem questu in kaj se pričakuje od tebe.

matobeli je izjavil:

Glede vidljivosti v vodi:
A je normalno da imam v rekah čisto kalno vodo in skoraj nič ne vidim?
Ponavadi je pod vodo res bolj temno, ampak če prižgem Pip-Boyevo lučko se pri meni kar dobro vidi.

Zgodovina sprememb…

Hm... Jaz mam res čisto kalno vodo, nobenih barv, oziroma vse v zeleni algasti barvi, vidljivost pa ravno 2m.

M-Power:
Hint: Če bi bil sredi dvorišča avto in bi se ga želel znebiti, kaj bi naredil?

matobeli je izjavil:

M-Power:
Hint: Če bi bil sredi dvorišča avto in bi se ga želel znebiti, kaj bi naredil?

Namesto, da bi pri tistem kupu šel v workbench sem jaz gledal direktno v workbenchu:))

Hvala sem zdaj rešik problem :)

Jaz sem najprej probal tisto svinarijo razstreliti. Je bil ravno tako pripravno tisti raketomet tam nastavljen da je bilo že treba probat ;((

Je možno pobarvati oklep? Power armor vem, da se da kaj pa oklep?

matobeli je izjavil:

Jaz sem najprej probal tisto svinarijo razstreliti. Je bil ravno tako pripravno tisti raketomet tam nastavljen da je bilo že treba probat ;((

Še dobro, da ni bil Fatman :)

Zgodovina sprememb…

Koliko Kg robe nosite s seboj, ko ste prazni se pravi, ko date vso šaro v workbench in greste na quest ali raziskovat pokrajino? Brez power armorja seveda.

jaz se gugam nekje okoli 190-200, odvisno od števila granat, ponavadi mam tudi par pirčkov sabo...
Nosim pa mislim da 300 max.

-synth armor+heavy combat armor+army fatigues+neka očala z P1
-lepa obleka, kul špegli in lasulja
-hazmat suit
-gauss rifle, sniper rifle, combat shotgun, pa 007 pištolca
-cca 10-15 granat in min
-cca 10kom piva, vodke, vina...

Bo treba shujšat počas, se hitro zmatram.:))

MIHAc27 ::

Zato imam jaz rad kompanjone... extra storage room :D

Nosim pa tko.. 180, max imam 250 trenutno.

Yohan del Sud ::

@ M- Power

Edinokrat do sedaj sem se ravno tam zataknil. Stric gugl je rekel, da je treba tunel ščistit ročno. Postavi se pred tunel in prestavi v način za gradnjo in se bo pojavila možnost ročnega kopanja. Blentavo.

Morda pa bi prosil za nasvet v drugi smeri. Mašina je že malo stara in to je šele drugi špil, pri katerem aktivno stavka. Težava je v procesorju (sandy 2500k / iz poleti 2011) saj se mi na stock ventu pregreva. Lahko bi sicer najbrž rešil zadevo z boljšim ventilatorjem, ampak, če ima še kdo kakšno drugo idejo bi bilo fino. Trenutno imam v bios nastavljeno 100° izklop in softversko 98° za prepolovitev frekvence. Slednje seveda povzroči kruto štekanje, ampak se to dogaja samo na odprtih delih z veliko sovragi.
www.strancar.com
««
34 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20427420 (568) oo7
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36877880 (2637) todman74
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

11925561 (1330) oo7
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43253340 (5282) oo7
»

Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25354510 (18645) oo7

Več podobnih tem