Forum » Omrežja in internet » mobilni net na prenosniku-router-wifi tiskalnik
mobilni net na prenosniku-router-wifi tiskalnik
su37 ::
Študiram kaj bi bilo najbolje za dano situacijo:
imam prenosnik ki ima mobilni internet-usb wifi iz telekomovega oddajnika-modema, potem pa imam wifi tiskalnik ki tiska preko routerja ki je namenjen izključno za povezavo s tiskalnikom. Težava je v tem da obeh povezav hkrati ne morem uporabiti, ker če imam povezano eno in hočem vzpostaviti še drugo, mi prvo enostavo prekine ali kontra. Nekaj sem poskušal da bi imel npr IP od routerja 192.168.2.100. ker net dela na 1.100 Pa ni šlo. Ker to ni moj primer niti ne morem prav dosti eksperimetirati, tako da moram imeti rešitev na dlani ko dobim prenosnik v roke. Tiste Telekkome naprave pa ni moč povezpovati s kablom npr na router da bi ta sprejel internet,.... Ima kdo idejo?
imam prenosnik ki ima mobilni internet-usb wifi iz telekomovega oddajnika-modema, potem pa imam wifi tiskalnik ki tiska preko routerja ki je namenjen izključno za povezavo s tiskalnikom. Težava je v tem da obeh povezav hkrati ne morem uporabiti, ker če imam povezano eno in hočem vzpostaviti še drugo, mi prvo enostavo prekine ali kontra. Nekaj sem poskušal da bi imel npr IP od routerja 192.168.2.100. ker net dela na 1.100 Pa ni šlo. Ker to ni moj primer niti ne morem prav dosti eksperimetirati, tako da moram imeti rešitev na dlani ko dobim prenosnik v roke. Tiste Telekkome naprave pa ni moč povezpovati s kablom npr na router da bi ta sprejel internet,.... Ima kdo idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572130 (420) | blink |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 172296 (37189) | hojnikb |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83568 (15329) | brez-imenko |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15001 (13590) | styled |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44202 (19742) | imallears |