Forum » Pomoč in nasveti » težava pri gledanju filmov
težava pri gledanju filmov
afroangel123 ::
lp imam sledečo težavo. za gledanje uporabljam gomplayer. ko sem menjal grafično kartico- prej sem imel 128mb z dvi podporo-uporabljam dvi kabel, sedaj sem prešaltal na 512mb grafično. problem je sledeč in sicer, ko želim gledati film-bilokateri imam popačeno sliko. PAZI v koliko istočasno film zaženem v windows media classic player-home cinema, v v win playerju dela film brezhibno, v kateremkoli drugem pa so težave, ko poskusim odpreti film samo z win medai player je zgodba ista-popačena slika.
Driverji grafične so updejtani. uporabljam pa grafično preko dvi kabla. v ćem bi lahko bil problem? dvi kabel izključujem sam mi dela vse ostale zadeve prav. kabel pa je tudi nov.
Driverji grafične so updejtani. uporabljam pa grafično preko dvi kabla. v ćem bi lahko bil problem? dvi kabel izključujem sam mi dela vse ostale zadeve prav. kabel pa je tudi nov.
einstein :P ::
Ja verjetno je težava v programu. Zakaj pa preprosto ne uporabljaš samo tistega programa, na katerem ti dela?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
hja sej to je tisto! v nobenem mi ne dela če pa imam 2 programa naekrat odprta pa mi v enem dela v drugem pa ne, ko isti film recimo v media playerju želim na novo odpreti je popačena slika, če isti film odprem v gomplayerju pa mi dela normalno,... kje je težava mogoče veš?
einstein :P ::
Hm, takega problema pa še nisem imel oz. še nisem slišal, da bi se kaj takega dogajalo. Mogoče je kakšna težava s kodeki pa tem? Kaj pa če naložiš ffd show? Upam, da bo znal še kdo kaj pomagat.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
sej,jaz se s tem tudi prvič srečam, bom zdajle poskusil še z prejšno grafično 128mb poizkusit in bom javil. kako pa kaj.
zdaj sem dal staro grafično, ki pa winsi še niso zaznali, sedaj je slika lepa. je mogoče grafična v okvari?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583702 (23031) | Dominator |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15596 (7921) | Map |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17381 (10266) | GrimReaper |
» | vga-video adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3430 (3154) | roli |
» | Power saving modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3263 (2912) | amigo_no1 |