Forum » Loža » podatki o avstronavtih
podatki o avstronavtih
mahi ::
zivjo folk
Mene zanima (bi nujno rabil) kaksne zivljenjepise znanih avstronavtov. Seveda v slovenscini. To rabim za referat nardit. Zelo bi vam bil hvalezen, ce bi kaj najdli. tenks
Mene zanima (bi nujno rabil) kaksne zivljenjepise znanih avstronavtov. Seveda v slovenscini. To rabim za referat nardit. Zelo bi vam bil hvalezen, ce bi kaj najdli. tenks
Sergio ::
slovenščina? Naka. Žal.
Neil Armstrong:
Klik!
Klik!
ter, najpomembnejši KLIK!
Buzz Aldrin:
Klik!, klik!, klik! ter KLIK!
Uporabljaj google, je tam z razlogom...
Neil Armstrong:
Klik!
Klik!
ter, najpomembnejši KLIK!
Buzz Aldrin:
Klik!, klik!, klik! ter KLIK!
Uporabljaj google, je tam z razlogom...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Thomas ::
Ti dodam eno čist frišno anekdotico iz Aldrinove biografije. Zadnjič je enega novinarja na gobo, ker mu je uni težil, da niso bli nikoli na Luni.
LAPD je pogledal proč!
LAPD je pogledal proč!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Imortales ::
Sej pa res niso bli na luni, vse je blo v enem lepem studiu posneto.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
mahi ::
ma saj angleske podatke najdem, SLOVENSKIH pa ne :((((((((((((((( Rabil bi SLO, za nek GLUUUUUP referat.
Thomas ::
Zgleda, da odkar je umrl šef od Flat Earth, so se njegove ovce zatekle v "fake moonlanding" sekto.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
classic ::
Imortales: tudi vzpon na Mount Everest so posneli v studiju?????????
A moramo res biti povsod zraven, da kaj verjamemo?
A moramo res biti povsod zraven, da kaj verjamemo?
gumby ::
mahi: a je res tako težko prevesti malo teksta, ali pa znate še samo copy/paste delati v šoli?
Imortales ::
classic: seveda so vzpon na Everest posneli v studiju. Ma ne zezam se. Kar se pa tiče pristanka na Luno sem pa res rahlo skeptičen ratal, ko sem en dokumentarec vido.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NASA objavila najbolj natančne posnetke ostankov misij Apollo na luniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9770 (5846) | Spura |
» | Pristanek na luni s 40 letno zamudo (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 47907 (30882) | poweroff |
⊘ | lažni posnetki pristanka na luni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 18914 (14634) | Barakuda1 |
» | Slike Apolla 11 odmrznjene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11110 (11110) | Metabond |
⊘ | Pristanek človeka na Luni : Da ali NE? NEEEEE!Oddelek: Znanost in tehnologija | 2445 (2098) | OwcA |