» »

Moon, hoax or real?

Moon, hoax or real?

1
2
3 4

Matev ::

ti pacifikblue si totalno nekredibilen vir za kakršnokoli razpravo

se spomniš ko si nas prepričeval da je leteči krožnik - je bila pa navadna ulična svetlika

...

oprosti ampak nimaš za burek

Vikking ::

PacificBlue je izjavil:

Vikking





lol Pacificblue. Ti je že lonz napisal kako in kaj. Aldrin pove da so bili 99,99% da je del njihovega plovila (del štirih plošč ki so se ločile). Nato razloži še tehnični izraz za UFO kaj je pomenil za njih. Izraz UFO se je uporabil ker niso vedeli ali gre za ploščo 1,2,3 ali 4.

Problem je v tem da si folk razlaga UFO da to direktno pomeni Aliene. Pa je že to bilo razloženo že višje zgoraj od Niel Tyson.

PacificBlue ::

Zopet vzeto iz konteksta. Kaj ti res hočeš videti te NLP-je, da tako selektivno izbiraš dejstva?


Aja?

In his memoirs Cooper wrote he had seen other unexplained aircraft several times during his career and also said hundreds of similar reports had been made, often by military jet pilots responding to radar or visual sightings from the ground. He further claimed these sightings had been "swept under the rug" by the US government.

vir: wiki

Imam še en vir, Ed Mitchell, astonavt apolla 14:

Mitchell has publicly expressed his opinions that he is "90 percent sure that many of the thousands of unidentified flying objects, or UFOs, recorded since the 1940s, belong to visitors from other planets"[6] and that UFOs have been the "subject of disinformation in order to deflect attention and to create confusion so the truth doesn't come out".[7] Dateline NBC conducted an interview with Mitchell on April 19, 1996, during which he discussed meeting with officials from three countries who claimed to have had personal encounters with extraterrestrials. He offered his opinion that the evidence for such "alien" contact was "very strong" and "classified" by governments, who were covering up visitations and the existence of alien beings' bodies in places such as Roswell, New Mexico. He further claimed that UFOs had provided "sonic engineering secrets" that were helpful to the U.S. government. Mitchell's book, The Way of the Explorer," discusses his journey into mysticism and space.[8]

In 2004 he told the St. Petersburg Times that a "cabal of insiders" in the U.S. government were studying recovered alien bodies, and that this group had stopped briefing U.S. presidents after John F. Kennedy.[9] He said, "We all know that UFOs are real; now the question is, where they come from."[10]

On July 23, 2008 Edgar Mitchell was interviewed on Kerrang Radio by Nick Margerrison. Mitchell claimed the Roswell crash was real and that aliens have contacted humans several times, but that governments have hidden the truth for 60 years stating, "I happen to have been privileged enough to be in on the fact that we've been visited on this planet, and the UFO phenomenon is real."


vir: wiki

Na moji strani so močnejši argumenti, žal.

bluefish ::

To so zate argumenti?

Matev ::

pacifik

zate je edini način komuniciranja ta da postaš par odstavkov ang. jeziku
in na koncu pripišeš: brr frrr sem vam rekel da je tko, bu bu bu

žalostno
jaz bi se na tvojem mestu malce zamislil

XsenO ::

Ne vem kakšno debato lahko sploh pričakujete od nekoga, ki gleda onion channel news in misli, da so resnične.
1 + 1 = 1

T-h-o-r ::

tip nalimle sem sliko ulice z ulično svetilko

in govori NLP NLP


vi pa še kar naprej z njim debatirate, zdaj sta že 2 strani te teme, moderatorji pa je tudi ne zradirajo z obličja internetov
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Matev ::

najbol jsmešno je ko posta 20cm ang teksta in potem pričakuje da se bomo kregali z tem kar je prilimal

ko bi vsaj prevedel in povzel to kar je lagodno kopi-pejstal

PacificBlue ::

Zadnjih par nekonstruktivnih komentarjev lahko moderator mirne duse zbrise.

Dejstvo je, da par ameriskih astronavtov je trdilo in trdi, da je Ufo fenomen resničen. Ter da so sami videli in bili priča nezemeljskim plovilom, oz plovilom, katerih ne poznajo izvora. Zame je to dober dokaz oz indikator, da zadeva ne sloni na trhlih nogah. Če pa vasi možgani tega ne morejo sprocesirat, pa till then..i rest my case.

Senitel ::

Sicer je bilo že vsaj milijonkrat povedano ampak očitno še enkrat ne bo škodilo:
UFO je kratica za Unidentified Flying Object. UNIDENTIFIED! Unidentified pomeni nekaj kar v tistem trenutku ne poznamo. Unidentified ne pomeni, da so prišli "marsovci" k nam na kofe, niti ne pomeni, da je nekdo pač vrgel frizbi,...
Od vseh možnih razlag je razlaga, da gre za "plovila inteligentne nezemeljske civilizacije" najmanj verjetna in obenem kaže na hudo pomanjkanje domišlije vernikov v izvenzemeljske civilizacije. Namesto, da bi se ukvarjali s pojasnjevanjem dejanskih anomalij, enostavno "defaultnejo" na nezemljane. "Zakaj danes dežuje?" "Ker se je {vstavi poljubno božanstvo} v vsej svoji neskončni modrosti tako odločilo."

Ampak če že for the sake of argument privzamemo, da nas "inteligentne nezemeljske civilizacije" rutinsko obiskujejo, kaj pridobimo s tem? Kaj smo na boljšem ali slabšem?

Vikking ::

PacificBlue: Spet imaš en majhen problem. Rečmo da slepo verjameš Ed Mitchell-u. Potem tvoja teorija da so astronavti pri poletih na luno (Apollo misije) videli NLP-je pade v vodo. Kajti sam izrecno pove, da noben avstronavt na nobeni Apollo misiji ni videl ničesar.

Res pa da sta mu dva avstronavta dejala da sta lovila neka neznana plovila, a še v času kariere kot pilota in ne astronavta.

Zatorej. Kaj boma sedaj?

Matev ::

noben avstronavt na nobeni Apollo misiji ni videl ničesar.


hmm
če noben astronavt ne vidi ničesar
hmmm

Vikking ::

Matev je izjavil:

noben avstronavt na nobeni Apollo misiji ni videl ničesar.


hmm
če noben astronavt ne vidi ničesar
hmmm


Sicer je jasno o čem se pogovarjamo kajne, oz. kaj je tema. Se pravi da je samoumevno če napišem, da nihče ni videl ničesar. Noben astronavt ni bil priča bitju, zgradbi ali opažanju plovila zunaj zemeljskega izvora med poleti in pristanki na luni.
Kolikor mi je znano pa Edgar Mitchell, zagovarja samo teorijo o Roswellu, kjer je preživel mladost. Pa še to na pričanjih oseb mislim da več kot 30 let po dogodku.

Veliko teh trditev je vzeto iz konteksta, besede se narobe razlagajo, slike deformirane zanalašč da se skrije dejansko stanje ter poveča mističnost...
Vse to se krega med sabo z dvema strujama (hec je da uporabljajo kar iste slike za dve nasprotujoči si trditve). Sploh ko govorimo o astronavtih na luni. Saj na eni strani zagovorniki NLP-jev, na drugi pa zagovorniki da poletov in pristankov na luni nikoli ni bilo (se pravi zrežirano v studiu).

Matev ::

a je sploh možno da: nihče ne vidi ničesar

če nihče ni videl ničesar
potem so vsi videli nekaj

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

raceboy ::

_Enterprise_ ::

če obstajajo alieni, sposobni letet čez velike razdalje v vesolju, potem so tehnološko na čisto drugem nivoju. to pomeni da so nek visok tip civilizacije, sposobni harvestat raznorazne vire v vesolju in izvrševat kakršenkoli cilj bi že pač imeli, ker taka civilizacija ima zmožnosti ki so z našimi popolnoma neprimerljive. da se pa ti alieni, podobni ali humanoidom ali nekim mutiranim insektom furajo vsak dan v ozračju zemlje s plovili, ki imajo dosti skupnega s človeškimi avioni ter še več skupnega z pričakovanimi domišljijskimi stvaritvami povprečnega človeka izpred 30, 40 let, s plovili ki imajo neke debilne raznobarvne luči in ki so na splošno vidni s prostim očesom (seveda so vsa druga valovanja in njihovi spektri blokirani), to je pa debilnost. seveda ti alieni že več tisočletij preletavajo zemljo brez posebnega cilja (razen tega da tu in tam kako piramido naredijo pa vzorce amaterskega abstraktnega umetnika v žitne kroge vžgejo) in so dovolj nesposobni da jih vidi random človek na sprehodu, poslanstvo jim je pa še zmerej da ne navežejo dejanskega stika s človeško civilizacijo. so tudi spretni s prikrivanjem dokazov, glede piramid recimo so si izmislili celotno sago o egipčanih ki naj bi jih postavljali kot grobnice. k sreči niso računali na nadpovprečno pametne človeške primerke ki so sposobni uvideti pravo sliko.

za take gluposti si ne rabiš pogledat videov in linkov ki jih daje PacificBlue. krščanska, islamska in vse druge imajo tud ogromno materiala o raznih prikazovanjih in čudežih, glih tako je ogromno takega materiala za druge "paranormalne" stvari. če se poglobiš v ves ta material, boš mogoče 99% tega bullshita komot ovrgel, un procent pa zaradi manjka informacij ne in tedaj bodo debili tipa OP razglaševali svojo zmago.

tko da, brezveze njega karkoli prepričevat

Mipe ::

Ja, Enterprise ima prav, tudi sam vidim čudež kmalu potem, ko povoham svežo barvo...

Pyr0Beast ::

Lol
UFO označuje neznani (neidentificirani) leteči predmet, folk ga pa tretira, kot da je to znani leteči krožnik s alien posadko. Narobe svet.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

PacificBlue ::

če obstajajo alieni, sposobni letet čez velike razdalje v vesolju, potem so tehnološko na čisto drugem nivoju.


Alieni po mojih inform. niso medzvezdni popotniki v stilu zvezdnih stez, ampak so sposobni potovati med dimenzijami, vse to pa omogoča spiritualni razvoj(razvoj zavesti) in z njim povezana tehnologija. Kar razloži zakaj imamo na Zemlji toliko sranja in da se naše človestvo ne more premakniti iz točke kjer sami sebe unicujemo. Da to sprevidis ti ni potrebno biti raketni znanstvenik. Tle je se vprasanje nase svobodne volje, če si zelimo stopit v stik s temi bitji, ampak ker vlada nasemu svetu materializem prežet s strahom in kaosom, in kar nam vladajo koorporacije, religije in ostala indoktrinizacija imamo bolj malo šans. Samo prihodnost ni nikol točno definirana, zato se lahko zgodi pekel ali raj. Mislite da je nakljucje, da se tako omenja apokalipsa, 21.12 2012..itd? Nekateri hocejo pripraviti naš mindset, da se to lahko zgodi...nasa podzavest je se huda neraziskana in subliminalna sporocila lahko pripomorejo k uresnicitvi dejanj, ki so v naso veliko škodo..

un procent pa zaradi manjka informacij ne in tedaj bodo debili tipa OP razglaševali svojo zmago.


Pazi na svoje izjave. Jaz sem pošten in se drzim nekih norm..če tebe tega niso doma naucili in tega nisi sposoben raje ne pisi nič. Je jasno? Lahko pa če si frajer mi to poves v obraz, samo ne verjamem da si tega sposoben, niti malo ne.


Več pa sledi, ko bom imel voljo kaj napisati...

lonz ::

Lej PacificBlue - ti si beliver in kot tak ne boš priznal na tem forumu nikogaršnje avtoritete. Kot tak boš naprej gonil svoje ne glede na to kar kdorkoli napiše. To ni debata, to je manifest. Game over.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Aston_11 ::

PacificBlue si sproti zmišljuje definicije alienov in vanje verjame ali pa nas ima kratko malo za norca. Ker ne more navesti nobenega dokaza, copy pasta razne članke iz neta, ki so ravno tako razni manifesti prikrajšanih ljudi, ki vidijo svojo rešitev v obstoju alienov. To je isto kot pri roza hišah (izrazito roza) - kaj se je moralo ljudem v mladosti zgoditi, da prebarvajo hišo v izrazito roza barvo?

bluefish ::

Mislite da je nakljucje, da se tako omenja apokalipsa, 21.12 2012..itd?
Ironija je, da se omenja predvsem s strani folka, ki trdno verjame v aliene ter možice, ki nadzorujejo vsako dejanje posameznika,...
Vsem s kančkom pameti pa je jasno, da se Majevski koledar pač konča na ta datum. Pa ne zaradi konca sveta.

Vikking ::

Seveda, bitje ki lahko potuje med dimenzijami oz. izredno hitro, se pravi imajo tehnologijo razvito, za nas na nepredstavljivem nivoju. Se želijo rokovati z nami, srečati, se nam prikazovati, pogovarjati, pomagati da prebrodimo trenutno gospodarsko krizo...

Pa tudi če bi si to želeli. A resno misliš da lahko z svojo tehnologijo ena država prepreči, da se prikažejo vsem.

Pacificblue: malo preveč skačeš levo desno. A sedaj smo že na 21.12.2012. Kaj bo že takrat? aja sonce in zemlja bosta poravnana in se bo zemljina os prevrnila ali kako že?

raceboy ::

...pacificblue ...preberi si ZS ...ne vsiljuj tolko ljudem, ki so skepticni

PacificBlue ::

Nisem beliver, ker ne maram etikiranja. Potem ste(smo) konc koncev vsi beliverji, saj vsak verjame v nekaj različnega.
Za mene je to zanimiv preizkus kakšni smo v resnici ljudje. V bistvu ste mi v pomoč. Sem spoznal, da človeštvo živi v majhni sobici z ruleto potegnjeno čez okno, ter ne vidi, ter ne čuti kaj se dogaja odzunaj..moja zavest pa sedi tam nekje pri dimniku na strehi in se čudi. Zelo čudi. Vem, da zavest je ključ do vsega kar je pomembno in kar nam ostane po smrti. Zato skrbite zanjo in jo razvijajte do vseh (z)možnosti.

Drugače pa ja Aston 11, tudi če bivsi ameriski astronavti trdijo da so videli NLP, da so jih videli piloti na obeh straneh med 2. svetovno vojno in jih imenovali foo fightersi, da so razne vlade po svetu financirale preiskovanja in zbiranja porocil o nlp fenomenu, da so nemci med 2 svetovno vojno delali na prototipu izdelave "nlp" plovila(viktor schauberger), ter se tisoče drugih osebnih in množičnih opažanj(od katerih vsaj 90% procentov nima nobene financne koristi, kvecjemu raje so tiho, da si ne nakopljejo posmeh in zgražanje ljudi..ljudeh, ki so zelo podobni večini tu gor), lahko še vedno trdiš zaradi lastnega boljsega počutja, da nič od tega ni res in je vse skup ena velika domislija. Ali fantazija. Jaz tako niti nisem pričakoval kaj drugega,..lahko pa me presenenite. Ampak kljub temu, kot me je nekdo nekje na tej strani že vprasal, čemu sploh to, kaj nam bi koristilo če bi vedeli, da je to res? Odgovor je zelo preprost. Postali bi bolj odgovorni, do sebe in do vsega kar nas obdaja.

bluefish ::

Za mene je to zanimiv preizkus kakšni smo v resnici ljudje. V bistvu ste mi v pomoč. Sem spoznal, da človeštvo živi v majhni sobici z ruleto potegnjeno čez okno, ter ne vidi, ter ne čuti kaj se dogaja odzunaj..moja zavest pa sedi tam nekje pri dimniku na strehi in se čudi. Zelo čudi. Vem, da zavest je ključ do vsega kar je pomembno in kar nam ostane po smrti. Zato skrbite zanjo in jo razvijajte do vseh (z)možnosti.
Saj, zato pa z dimnika vidiš NLP-je v obliki uličnih svetilk. Ali je perspektiva napačna ali pa se z dimnika tudi kaj kadi.

PacificBlue ::

Ulica - dimniki ne gre skupaj. Ker v mestu ni dimnikov iz hiš, ker kurijo na električne ali plinske štedilnike.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Fantazijsko mesto torej. Fino.

PacificBlue ::

Vem ja, končno si dojel.

Aston_11 ::

Pacific- tebe ne moremo presenetiti, ker ne verjamemo tvojim pravljicam. Iskanje nečesa, kar ni, je znamenje izjemne zavesti, ki bo prenehala obstajati s koncem življenja. Precej ljudi nekaj išče (niso vedno alieni v špilu) in si zamegljuje življenje. Za moje pojme imajo iskalci tistega, kar ni, omejeno zavest, ne pa neke odprte, nadzemeljske, široke zavesti itd. Tvoji alieni so na ravni smrkcev, nič drugega. Predvsem pa se širina zavesti kaže v tem, kako zelo si želi verjeti raznim šekulacijam, izračunom verjetnosti itd.
Ni mi jasno sicer, zakaj vpletaš zavest sem noter. Verjetno za to, da bi nas prikazal za ozkogledne, sebe pa kot širokoglednega - s tem da širino utemeljuješ s tem, da verjameš vsaki pravljici, ki se pojavi na spletu. Ki izhaja iz predpostavke, da če ne razumemo, so alieni zadaj. To je ozkogledno in ustreza pristopu srednjega veka do znanosti. Namesto, da bi se fenomene preučilo, se jim prilepi etiketo alienov, fenomeni pa ostajo še najprej nepojasneni. Ozkogledno je to. Boga taka zavest.

bluefish ::

Značilen primer tovrstne odprte ozkoglednosti so ravno tiste norveške ulične svetilke. Če v komentarjih ne bi pisalo UFO, potem bi verjetno posnetek gladko ignoriral ali pa ga mimogrede ošinil.
Seveda pa ena besedica spremeni vse in video je nenadoma postal zanimivost dneva. Na plano je stopilo povsem iracionalno razmišljanje in svetilka kljub povsem logični razlagi postane NLP.
Toliko torej o odprti zavesti in višjem spiritualnem nivoju. Bi še razumel, če bi bile posredi gobice.

PacificBlue ::

Namesto, da bi se fenomene preučilo, se jim prilepi etiketo alienov, fenomeni pa ostajo še najprej nepojasneni.


Vi nimate želje spoznati te fenomene, ker ste indoktrinirani da to ne obstaja. Skozi filme in propagando sprejemate to kot fikcijo. To je preprosta resnica, ki ponuja enostaven odgovor kakasna je katera zavest.

bluefish

Ne bodi jezen in uzaljen, ker ego te vodi v pisanje bedarij. Bi te razumel če ne bi bil moderator na slotechu in ne vem kaksna je odgovornost nekaterih da taksno delo ponudijo nekomu, ki ne (z)more pisati objektivno in tako, kot se spodobi. Mora biti res problem v tvoji psihi, da se spustis na tak nivo. Premisli, saj ti nocem nic zalega.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

Dobro, priznavaš, da fenomeni so, ne veš, kaj so, trdiš, da so alieni. Zakaj? Razne luči, zmazki na fotografijah, itd. so kar počez alieni? In letijo v letečih krožnikih, ki se vrtijo, he he.

_Enterprise_ ::

PacificBlue je izjavil:

Alieni po mojih inform. niso medzvezdni popotniki v stilu zvezdnih stez, ampak so sposobni potovati med dimenzijami, vse to pa omogoča spiritualni razvoj(razvoj zavesti) in z njim povezana tehnologija. Kar razloži zakaj imamo na Zemlji toliko sranja in da se naše človestvo ne more premakniti iz točke kjer sami sebe unicujemo. Da to sprevidis ti ni potrebno biti raketni znanstvenik. Tle je se vprasanje nase svobodne volje, če si zelimo stopit v stik s temi bitji, ampak ker vlada nasemu svetu materializem prežet s strahom in kaosom, in kar nam vladajo koorporacije, religije in ostala indoktrinizacija imamo bolj malo šans. Samo prihodnost ni nikol točno definirana, zato se lahko zgodi pekel ali raj. Mislite da je nakljucje, da se tako omenja apokalipsa, 21.12 2012..itd? Nekateri hocejo pripraviti naš mindset, da se to lahko zgodi...nasa podzavest je se huda neraziskana in subliminalna sporocila lahko pripomorejo k uresnicitvi dejanj, ki so v naso veliko škodo..
kaj si tu razložil, razjasnil? nič, sam sebi razlagaš s še večjimi pravljicami.

Pyr0Beast je izjavil:

Lol
UFO označuje neznani (neidentificirani) leteči predmet, folk ga pa tretira, kot da je to znani leteči krožnik s alien posadko. Narobe svet.
leteči krožnik z alien posadko ni nekej povsem drugačnega kot leteča nepravilna tvorba, ki jo vodi inteligenca. obe stvari naj bi pripadala civilizacijam ki so zaradi eksponentne krivulje tehnološkega razvoja na povsem drugem nivoju kot mi. pacificblue v svojih postih omenja religijo kot slabo stvar, obenem pa si sam zmisli novo pravljico o malevolentni alienski naddimenzionalni civilizaciji, ki da človeštvu daje te UFO sightinge kot znake, da ta civilizacija obstaja, sicer je pa skrita ker smo ljudje preveč žleht. to je čista religija, isti kur** kot navaden teizem.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Dobro, priznavaš, da fenomeni so, ne veš, kaj so, trdiš, da so alieni. Zakaj?


Alieni, entitete ---whatever. To so spet ene etike, da ljudje lahko predalčkamo in zraven kompliciramo stvari. Lahko bi tudi rekel zavesti, ki se materializirajo v nasem prostoru. Vem pa kaj so ti fenomeni in zakaj se to nam dogaja na tak način. Ti fenomeni ne bodo nam nikoli dali odgovorov, če bomo se naprej živeli življenje kot ga živimo ter sprejemali svet, kot nam je predstavljen. Nikoli in nikdar. Je pač univerzalen zakon svobodne volje premočan. Mislite, da je cel cirkus okoli zmanjsevanja človeskih pravic zaradi navidezne varnosti zgolj slucaj? Boj med dobrim in zlim je se kako realen, as above so below.

Seveda me pa lahko spet oznacite za blazneza, ter beliverja, verjetno ker me ne razumete oz je tezko spremenit misljenje po toliko letih manipulacije. Ahh spet se boste nasmehnili in namrdnili..seveda, saj je to vasa edina možna reakcija.

Aston_11 ::

Manipulirali so tebe. Uspešno.

PacificBlue ::

Seveda, če niste vi(nikakor!!!), sem pač jaz žrtev.:))

S tem imam sedaj v zavesti vse pomembne dogodke, ki so se zgodile človestvu, življenje posameznika v sedanjosti in njegovo omejenost, ter vprasanje svobode... je kot v eni veliki knjiznici, kjer dobis odgovor prikazan na platnu, in to brez hollywudskih scen in ostalih subliminalnih sporočil. I must be a lucky guy with a free ticket. God bless me!;)

_Enterprise_ ::

o fak pacificblue samo ne prosim govorit da so ostali manipulirani

svet ni simpl stvar, ampak to ne pomeni da ga je treba razlagat z razlagami, ki dajejo še manj smisla

lonz ::

PacifikBlue, ka pa blairwitch čarovnico si tudi že kaj iskal? Ej, po tistem dokumentarcu sodeč je ziher tam v tistem gozdu...
...arrrrrr, shiver me timbers...

Aston_11 ::

Pacific, a smo spet na AC, kjer vsi vozijo nasproti - v napačni smeri?

Matev ::

pacific

a še vedno ulične luči za aliene zamenjuješ?

T-h-o-r ::

ne, random packe na kameri
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bluefish ::

@PacificBlue:

Zakaj se te entitete ne prikažejo tistim, ki imajo že sedaj nek "višji način dojemanja" - recimo tebi?
Kaj jih pri našem sedanjem načinu življenja tako ovira, da stik ni možen?

Matev ::

Zakaj se te entitete ne prikažejo tistim, ki imajo že sedaj nek "višji način dojemanja


odgovor bo verjetno:
saj vem da obstajajo - to mi popolnoma zadostuje
vi pa, če živite za žaluzijami in ne odprete oči, vam pa ne morem pomagati

...
in si je zvil še enega

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

XsenO ::

Ne razumem zakaj še vedno poskušate debatirati z nekom, ki misli, da so novice na onion news resnične...
1 + 1 = 1

lonz ::

Ne daj se pacifikblue! Ko nas bojo vesolci analno sondiral, se boš pa ti sladko smejal, a ne...
...arrrrrr, shiver me timbers...

Pyr0Beast ::

>Vi nimate želje spoznati te fenomene, ker ste indoktrinirani da to ne obstaja. Skozi filme in propagando sprejemate to kot fikcijo. To je preprosta resnica, ki ponuja enostaven odgovor kakasna je katera zavest.

Ne, kvečjemu da je to neumnost.

Lahko pa rečem za tebe da si indoktriniran da kaj takega obastaja. Skozi filme in propagando sprejemaš kot da je to realnost.

Tisto svojo vzvišenost spremeni v ponižanost, pa boš ugotovil da so take stvari, oz. tvoje sprejemanje njih odvisni samo od tvoje percepcije drugih.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

_Dormage_ ::

A je vesolje neskončno ?

Matev ::

A je vesolje neskončno ?


da in ne

_Dormage_ ::

Matev je izjavil:

A je vesolje neskončno ?


da in ne

Hvala:8)
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

USS Nimitz UFO Incident

Oddelek: Znanost in tehnologija
405667 (4901) zee

Ali je pristanek človeške posadke na luni prevara? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24128519 (18072) bluefish

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516522 (13932) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58441832 (32872) STASI

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Loža
2990160659 (114797) Stepni Volk

Več podobnih tem