» »

Xtreamer Prodigy

Xtreamer Prodigy

««
9 / 11
»»

Blazz ::

dodam še to, tisto kar šteka Jeracu, meni deluje brez problema, da ne bo nejasnosti...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blazz ()

uvz123 ::

astras je izjavil:

tole so ble kar hude besede
uvz123.. ce ne bi blo Xtreamer in MK1 bi mi vsi se danes prenasali na svoje "predvajalnike" mkv datoteke z usb kljucki in pekli dvdje in podobno...

Kje ti vidiš hude besede... to so realne besede!

O kakšnih ključkih govoriš... mreža obstaja še iz časov, ko se XTR (in tudi ti) še rodili niste! Če ne vejo/veste, kaj pomeni 1Gb port in kakšne prenose se potem pričakuje, potem jim/vam ni pomoči! Mene optika ne zanima, če bo prenos potekal par bitov na sekundo!

Na MK1 še sedaj nisem doživel verzije 3 (ne mi sedaj reči, da ni bila oglaševana), etrayz ima Gb port, samba pa ne zmore > 5MB/s... naštejem lahko še cel spisek nategov, ki jih ti dobro poznaš. Saj sem napisal: stvari delujejo, nekatere stvari pa vseeno ne delujejo kot so bile oglaševane oz. kar se od njih pričakuje. Prodajaš in oglašuješ mi bemveja, notri mi pa zapakiraš mašino od fičkota. Je*eš tak avto... sej gre, samo bolj počasi! Najbolj idiotski je pa work around, da naj odšraufam disk in ga priključim na računalnik. Dej se zresni... pejt raje ovce past!

astras ::

pa kje ti zivis.. firme, ki so multi krat vecje (pa ne bom zdaj o imenih) kot je recimo Xtreamer ali Syabas oglasujejo nove proizvode konstantno in ogromno oglasevanih stvari vedno ne deluje kot bi moralo... pa zato ni potrebno v generalu pribijati na zid vsakega takega proizvajalca...

dobro, saj eni jih (taksni kot si ti, ki imajo mogoce malo odvec prostega casa ali pa so enostavno tako "zagreti" za to, da grenijo zivljenje drugim) in takim se je treba marsikdaj za marsikaj zahvaliti, ker ce ne bi "tezili" se zadeve ne bi resile. Ne pa vse metat kar povprek in govorit kako je nekaj zanic, itd

pa ne pisem zdaj tega, ker pac delam v firmi kjer to prodajamo ampak ker ni fer rect da je produkt totaln podn, ce pa to ni res.. in 99% ljudi, ki ga ima doma (katerega od Xtreamer proizvodov) bo to potrdilo. zal je pa vedno nekje 1% drugih ;)
o ovcah pa ne bom, ker neka odrasla oseba kaj takega ne bi pisala v "konstruktivne" debate... toliko o tem lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

uvz123 ::

astras je izjavil:

pa kje ti zivis.. firme, ki so multi krat vecje (pa ne bom zdaj o imenih) kot je recimo Xtreamer ali Syabas oglasujejo nove proizvode konstantno in ogromno oglasevanih stvari vedno ne deluje kot bi moralo... pa zato ni potrebno v generalu pribijati na zid vsakega takega proizvajalca...

Saj zato pa niste vsi skupaj resni in vas tudi ni resno za jemat! Izgovor, da druge firme v tej branži tudi niso nič boljše... škoda komentarja, ker ga boš zopet jemal kot žalitev. In ti in tvoj Xtreamer nista sposobna biti boljša od konkurence...

Saj pri reklamah vsi malo pretiravajo, samo tako kot pa Xtremaer pa skoraj ne verjamem. Na njihovem forumu se zganja teror in vsakega uporabnika, ki zahteva odgovore ali pa samo sprašuje kdaj bo oglaševano prišlo, ga označijo za trola in banajo! Support je tam v podnu in če je tebi to prava smer... si potem "odrasla" in "konstruktivna" oseba!

Blazz ::

Dejstvo je, da oglašujejo gigabit lan, katerega pa fizično ni. NI GA... močno dvomim, da megalomanske firme oglašujejo nek hardware, katerega potem ni... nisem še videl notesnika, tableta, računalnika, telefona, televizije, ki bi jo oglaševali da imajo tak in drugačen HW, pa ga fizično sploh nebi bilo...oz bi oglaševali recimo 1 tera disk, notri pa bi bil 100 giga... in hitrost s katero deluje prodigy po LANu je točno 100 mbit btw...piše pa povsod 1gigabit lan, sedaj pa se zgovarjajo da je gor zalotan samo 1 gigabit vhod ... smeh....

king67 ::

Hudiča... S temi zadnjimi posti ste me precej zmedli. V kratkem sem Prodigy-ja nameraval kupiti, sedaj pa nisem več čisto prepričan. Prvi odzivi po izdaji sw ver. 3.5 so bili kar vzpodbudni, sedaj pa kar hudi očitki glede hitrosti LAN. Čudi me tudi nizka stopnja deljenja praktičnih izkušenj lastnikov naprave. Več se je govorilo o njej, ko še je sploh ni bilo na voljo (zamude ipd). Prosim lastnike, da malo podajo svoje izkušnje, kritike, pohvale... Če prav razumem, bi bilo, vkolikor se vseeno odločim za nakup, nesmotrno kupovati nov 1gbit router, in ga zamenjati z obstoječim 100mbitnim?. Morda kakšna res dobra alternativa za podobno ceno in performanse?
Hvala za odgovore in mnenja,

lp,
king67

uvz123 ::

Preberi review-e na straneh, ki niso niti malo povezane z Xtreamer firmo. Tam boš dobil še najboljšo sliko. Ti pa priporočam, da se izogibaš foruma na Xtreamer.net strani, ker tam ne boš dobil realne oz. dejanske slike. Če ni posta v smislu "Thank you Xtreamer", je brisan, uporabnik pa dobi banano - kot opica v živalskem vrtu! Nekaj godrnjanja boš vseeno našel tam... ampak to je samo zato, da nek začetnik dobi občutek, da je "konstruktiven" forum - vsi ostali, ki smo pa že dalj časa v tem poslu pa vemo, kakšna je dejanska slika in kaj smo dobili glede na oglaševano. Saj dela... samo to je pa tudi vse! Wifi antena, Gb lan, V3 na MK1, true audio na MK1, super-duper delujoči Sidewinder 2 itd. so pa bolj za okras in napihovanje kaj oni imajo, konkurenca pa ne! In to so stvari, zaradi katerih smo se uporabniki odločali pri nakupu... videli jih pa nikoli nismo oz. vsaj ne v brezhibno delujoči verziji!!!

Dobili smo pa banano v r*t in to gratis (brez oglaševanja)!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: uvz123 ()

king67 ::

Saj, meni je na slikicah in po podatkih tudi zgledal kot ultimativna mašina, za še sprejemljivo ceno. Nato sem (smo) kot budale gledali zamikanje datuma izida, potem green screeni prvih uporabnikov, pa ne deluje to, pa ono,... no potem so se z novimi verzijami sw začele stvari kar izboljševat. Sem si mislil, ok, bojo že porihtali, zdaj pa take negativne informacije. Sem bil že tik pred nakupom, pa bom še kar malo premislil. Zato tudi sprašujem po možnih alternativah in praktičnih izkušnjah uporabnikov. Bo še moral stari WD TV (prva generacija) malo 'rintati'. Saj je čist ok, ampak nima mreže in 1080p znajo kar štekati...

lp,
king67

D-PaX ::

Pozdravljeni vidim, da so se začele pisat zelo ostre besede proti xtreamer firmi. :/
Jaz sem imel na začetku probleme, samo to niso oni bili krivi se pač zgodi, da od par 10k ne dela 50komadov. Že od feb. imam novi zamenjan Prodigy. :) In zadeva deluje bp. :)
Na začetku so mi štekali BD 3D in navadni BD filmi. Ampak napaka ni bila v xtreamer prodigy ampak v mojih mrežnih priključkih.
Odkar sem 100m switcha zamenjal za 1gbit, menjal sem tudi 100mb router za 1gbit router. Deluje zadeva BP :)
Niti eden BD 3D in navadni BD mi ni zaštekal.
Na routerju in na switchu se mi je takoj lučka spremenila v druge barve, :) to pomeni da je preklopil na 1gbit. Sedaj imam na Prodigy/u naložen najnovejši FW 3.5RC2.
Zelo sem zadovoljen z jukeboxom odkar gre brisat filme iz seznama. :)
Niti 1x mi ni dal napačne informacije in ovitka o filmu.
Vedno dam, da mi po skenira po mapah nikoli po imenu datoteke saj so datoteke preimenovane v kraticah. Po mapah pa nikoli ni kratic. :)
Ne vem zakaj imate drugi takšne težave. :)
Osebe pri xtreamer firmi so postale poslušne in tako od reagirajo. Odkar imajo online chat.
Paxy

kurjač ::

Osebno od Xtremerja ne kupim niti enega izdelka več. Najraje bi tega Sidewinder 2 zabrisal skozi okno trgovine v kateri sem kupil to smet. Nemorem si predstavljat ljudi, ki zavestno prodajajo pol izdelek. Banda pokvarjena!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kurjač ()

Blazz ::

d-pax, najd immortals 3d 50 giga, mej ga na lanu nekje, požen v 3dju pa glej prvih 15 minut pa mi sporoči kolikokrat boš opazil štekanje...mislim da boš nehal šteti... lahko pa ti dam tudi xtreamer forum link, kjer je vse napisano o tem da pač zadeva ne deluje z 1 gigabit in jim dobesedno dol visi za to in še vedno furajo reklamo dalje...

astras ::

kurjač je izjavil:

Osebno od Xtremerja ne kupim niti enega izdelka več. Najraje bi tega Sidewinder 2 zabrisal skozi okno trgovine v kateri sem kupil to smet. Nemorem si predstavljat ljudi, ki zavestno prodajajo pol izdelek. Banda pokvarjena!

side2 je bil napaka, ki so jo priznali in so omogocili vsakemu 30% off pri nakupu novega...

Ce bi bil PRodigy podn, tako kot 2 tukaj trdita (pa eden od teh mislim da ga ni niti videl, kaj sele testiral) potem bi verjemi tukaj bilo malo vec pripomb na to zadevo, ker je ogromno ljudi kupilo ta produkt in so seveda z njim zadovoljni... toliko... se pa umikam iz tega foruma (kot je to storil moj kolega iz KR), ker res nima smisla.. lep vikend vsem

uvz123 ::

Če je to letelo name:
1. O Prodigy-ju nisem rekel niti ene samcate besede! Če sem že govoril čez koga, je to letelo na firmo Xtreamer in njihovo nepošteno in zavajajoče oglaševanje! Pri Prodigy-ju sem sem že nehal spremljat, kaj so obljubili in kaj so uspeli realizirat. Sem pa opazil da so folk nategovali s prestavljanjem izdaje in ko so ga končno izdali, je bil polizdelek! Mogoče so ga delno že uspeli porihtati z nadgradnjami, v celoti ga pa sigurno nikoli ne bodo! To meni že zelo veliko pove, da se v zadnjem letu niso nič spremenili.
2. Tudi ti en kljukec, ki si upaš zagovarjati to firmo! Me zanima, če bi kupil pokvarjen avto in ti bi firma rekla: "Damo ti 30% popusta pri nakupu naslednika.". Sem prepričan, da bi jih nekam poslal in zahteval celotno kupnino nazaj in šel kupit avto druge firme! Je3eš takega prodajalca, ki ima dvojna merila! Tako se počutimo tudi prevarani uporabniki MK1 škatle... saj nam deluje, vseh obljubljenih zadev pa vseeno nismo dobili. Tudi vračila dela kupnine ne! Dali so popust na naslednika, ki ga pa seveda nisem šel kupit, saj bi bil prekleto neumen!

ufm ::

Jaz Prodigya imam. Zadovoljen sem. Sprejemem v zakup, da pri teh rečeh "nihče ni popoln", a prej sem imel PopCorn Hour, nato Egreat - sedaj Extreamer Prodigy in ne bom menjal. Meni da tisto, kar potrebujem (in več).

D-PaX ::

Blazz je izjavil:

d-pax, najd immortals 3d 50 giga, mej ga na lanu nekje, požen v 3dju pa glej prvih 15 minut pa mi sporoči kolikokrat boš opazil štekanje...mislim da boš nehal šteti... lahko pa ti dam tudi xtreamer forum link, kjer je vse napisano o tem da pač zadeva ne deluje z 1 gigabit in jim dobesedno dol visi za to in še vedno furajo reklamo dalje...

A imaš org BD?

Jaz ga bom naročil pri blahdvd.
Jaz osebno ne gledam 3D filmov na tv.
Če že grem gledat 3D grem v kino.
Mam pa org. avatarja 3D in zadeva deluje. :)
Paxy

jerry2 ::

Jaz imam ACRyanov sprejemnik s TV in Prodigy s TV (black). Prodigy je zakon, na ACRyanu ne vidimo delujočega firmwarea že več kot pol leta :(
tom & jerry

DV_cam ::

Tudi sam imam Prodigya od prvega dneva ko je bil dobavljiv v sloveniji in moram reči da sem zelo zadovoljen z njim. Na začetku je bil FW malo bolj počasen in nekatere stvari niso delovale tako kot se za gre, ampak to vse se je spremenilo že po prvem open source FW. Po najnovejši verziji FW 3.5 pa stvar deluej perfektno. Dnevno uporabljam Prodigy-a namesto TV komunikatorja, torej IPTV in pa dnevno gledam filme, tudi polni BR. Vse deluje odlično brez štekanja. Priporočam nakup.

LP
DV_cam

zorann ::

Kako pa gledate IPTV recimo HBO, če ni podnapisov?

DV_cam ::

Eeeeee znanje angleščine ane, drugače se bo tudi to poštimalo.

LP
DV_cam

zorann ::

No lahko gledaš HBO s podnapisi z mškovo scripto!

Robert ::

Zanima me kako brišeš na Prodigyu, če imaš vgrajen interni disk, datoteke. FW je 3.5R2. Mi nikakor ne uspe.

jerac ::

Res je na uradnem forumu so dokaj neodzivni in zelo težko pomagajo. Občutil na lastni koži. Mi pa še vedno ni uspelo pogledati filma z DTS-HD zvokom, ker mi še vedno šteka. Vidim, da imajo tudi drugi težave s tem. Dela komu mkv z DTS-HD zvokom? Ali samo še ena od oglaševanih stvari, ki ne dela?

lpj

D-PaX ::

jerac je izjavil:

Res je na uradnem forumu so dokaj neodzivni in zelo težko pomagajo. Občutil na lastni koži. Mi pa še vedno ni uspelo pogledati filma z DTS-HD zvokom, ker mi še vedno šteka. Vidim, da imajo tudi drugi težave s tem. Dela komu mkv z DTS-HD zvokom? Ali samo še ena od oglaševanih stvari, ki ne dela?

lpj


Vse dela :)
HD DTS MA. :) true HD itd... :D
Jaz mam prodigya povezanega (HDMI) na Dednon -> TV :)
Denon mi podpira 7.2-Channel
Vklopljena je še dodatna funkcija DSX audyssey.
Odkar sem si zamenjal celotne mrežne naprave dela tako kot treba.
Če nebi delalo bi že pripopal kakšen video :) tako kot sme to naredil pri preorder prodigy/u. :)
Paxy

Robert ::

Robert je izjavil:

Zanima me kako brišeš na Prodigyu, če imaš vgrajen interni disk, datoteke. FW je 3.5R2. Mi nikakor ne uspe.


Urejeno z novim FW 3.5RC6.

jerac ::

D-PaX je izjavil:


Vse dela :)
HD DTS MA. :) true HD itd... :D
Jaz mam prodigya povezanega (HDMI) na Dednon -> TV :)
Denon mi podpira 7.2-Channel
Vklopljena je še dodatna funkcija DSX audyssey.
Odkar sem si zamenjal celotne mrežne naprave dela tako kot treba.
Če nebi delalo bi že pripopal kakšen video :) tako kot sme to naredil pri preorder prodigy/u. :)


Edino kar še jaz nisem probal je predvajanje iz internega diska. Drugače pa ne morem usposobiti zadeve, ki ima True HD zvok. Mislim pa, da je to posledica velikosti, ker se zatika zvok in slika. Ti predvajaš zadeve iz internega diska?

lpj

D-PaX ::

Ne jaz imam Prodigya povezanega na pc v pc je vgrajen posebni disk, ki je namenjen samo prodigy/u.

utp kabel gre iz pcja na 1gbit switch iz switcha v prodigy/a.

Gledam org blu-ray filme. org blu-ray dam v blu-ray rom ga posnamem na disk in potem iz diska na prodigy. (plošček ne trpi) :P
Preko blu-ray roma šteka, ker sem se za j..., ko sem kupoval blu-ray rom za pc, moral bi imet en bolj hiter izhod ne pa sata. :/

Če pa ta enak disk zaženem npr: film v vlc in istočasno še en drug film na prodigy/u potem šteka.
Internega diska, ne bom imel v prodigy, ker se disk greje.
Paxy

mp218 ::

Kaj Xtreamer podpira priklop Ipad na TV v smislu, da lahko projeciraš na TV to kar maš na Ipad zaslonu?

Kakšne so pa kaj izkušnje z Android aplikacijami in pa z WiFi konekcijo?

ufm ::

D-PaX je izjavil:


Internega diska, ne bom imel v prodigy, ker se disk greje.


Imam disk v Prodigyu in moram rečt, da se komaj otipa, da je toplo ohišje.

D-PaX ::

ufm je izjavil:

D-PaX je izjavil:


Internega diska, ne bom imel v prodigy, ker se disk greje.


Imam disk v Prodigyu in moram rečt, da se komaj otipa, da je toplo ohišje.


Sem vgradil disk v prodigy ampak sem ga dal takoj ven, ker me moti, zvok diska.
Paxy

damjan1980 ::

ima kdo mogoce ze kake izkusnje z sidewinder 3? najbolj me zanima kako prebavlja 3D BD ripe, pa tudi tako nasplosno ce dela vse kot mora

king67 ::

Na kratko: ne morem dostopati (iz Prodidyje) do shareanega diska. Vidim računalnik in mape ter diske v skupni rabi, v naslednjem koraku pa se mi pojavi Network Login z že izpolnjenim User Name (guest) in 8 mestnim Passwordom. Seveda sledi Logon Fail. Razumem, da je uporabniško ime 'guest' (sem ga po navodilih sam dodal), ne vem pa, kje je dobil Password oz. kaj bi moral jaz vpisati, da bi lahko dostopal do ext. diska, ki je preko USB priključen na računalnik. Sem še pač čisto 'friški' s Prodigyjem. Hvala za nasvete in lp,

king67

Top Gun ::

Živijo

Super, da je prišel ven nov firmware, ki sem ga naložil.

Ampak imam spet težave. Ko zahtevam v mapi kjer imam filme, mi naloži vse filme in posterje. Vendar ko grem v Jukebox nikjer nobenega ne prikaže in je prazen seznam, kljub temu da osvežim seznam ipd.

Ima še kdo tako težavo in kako jo lahko odpravim, da mi v Jukeboxu prikaže filme oz. posterje.

Hvala Matjaž

Top Gun ::

Top Gun je izjavil:

Živijo

Super, da je prišel ven nov firmware, ki sem ga naložil.

Ampak imam spet težave. Ko zahtevam v mapi kjer imam filme, mi naloži vse filme in posterje. Vendar ko grem v Jukebox nikjer nobenega ne prikaže in je prazen seznam, kljub temu da osvežim seznam ipd.

Ima še kdo tako težavo in kako jo lahko odpravim, da mi v Jukeboxu prikaže filme oz. posterje.

Hvala Matjaž


Ja shit a nobeden nima problemov z Jukeboxom. Namreč, za vse filme preko menija "Get movie info" pridobim ustrezne podatke, da jih bo lahko Jukebox prikazoval. In ko potrdim jukebox, mi le tega naloži brez filmov in nič ne pokaže. Izpiše se mi le povsem gornja vrstica z meniji. Ne pomaga ne refresh, ne F4 ipd. menijske tipke, ki naj bi naložile filme.

Uporabljam FW 3.5 RC6.

Poleg tega sem želel narediti downgrade na samo 3.5 RC pa mi tudi ne dela. Ali bi moral prej naložiti emurgency FW in nato 3.5 RC

Any comment, heelp need it.

wini ::

A mogoče mi zna kdo povedat če je že možno na prodigy silver gledati Siol tv (da bi ga uporabil namesto sagem tv komunikatorja)?
hvala za odgovore
LP

damjan1980 ::

Oglasa se ponosen lastnik sidewinder 3. Prebral vec slabih kot dobrih testov, vseeno kupil, ampak prek amazona, ker sem pricakoval da bom zadevo vrnil. Ker tam pac ne komplkcirajo.
Na kratko, to je kitajski cip sit polizdelek. Prisel jez 3 beta, kjer ni delalo predvajanje preko mreze, torrent vmesnika sta komedija, samo se en neuporaben okrasek in nekaj obljubljenega, kar potem ni. Ok, po kurji logiki, naredimo upgrade na 3.5 in bo bolje. Jok brate...zadeva se zdaj konstantno resetira na vsakih 20 min. Mislim wtf pa ne me yebat no. In potem beres na njhovi strani najavo novih fwjev kjer pise: more new stuff to come!! Pa ne me basat no...kaj ce bi prvo usposbli to kar ima da bi delalo??? Zdaj je nazaj na 3 beta, kjer lahko vsaj normalno bd iste gledam. Takoj ko pride ven alternativa to sranje vrnem. Vsem priporocam ne nasedajte na lepe besede in slike, ker tako kot marsikje drugje zasledite...zadeva je v vecini primerov direkt za kos in pol oglasevanih stvari ne dela

turbolenca ::

wini je izjavil:

A mogoče mi zna kdo povedat če je že možno na prodigy silver gledati Siol tv (da bi ga uporabil namesto sagem tv komunikatorja)?
hvala za odgovore
LP


Pišuka, a nobeden ne ve nič.....

misek ::

wini je izjavil:

A mogoče mi zna kdo povedat če je že možno na prodigy silver gledati Siol tv (da bi ga uporabil namesto sagem tv komunikatorja)?
Verjetno gre. Namesti dsapactv, playlisto pa poskusi.

wini ::

misek je izjavil:

wini je izjavil:

A mogoče mi zna kdo povedat če je že možno na prodigy silver gledati Siol tv (da bi ga uporabil namesto sagem tv komunikatorja)?
Verjetno gre. Namesti dsapactv, playlisto pa poskusi.



Sem upal da mi bo kdo potrdil delovanje, ker če ne dela ga zelo verjetno ne bom kupil. To je glavni razlog za nakup poleg predvajanja dts zvoka. Sedaj filme gledam kar direkt preko usb na tv (zna predvajat vse filme, sam dts zvoka ne predvaja).

servo ::

Siol TV meni deluje, so pa tezave s HD kanali pa obcasno je namesto zvoka slišar šumenje - pomaga preklop kanala. Po moje se bo zadeva s posodobitvami FW in samih skript sčasoma popravila.

Top Gun ::

Živijo

No pa mi končno Jukebox dela, z updateom RC8 se je zadeva uredila. Mi pa na tem ne delajo podnapisi slovensk iin šumniki. Sem nastavil na Unicode, kot tudi EU pam nič ne dela pravilno. Imate te težave tudi ostali, oziroma kak oste nastavili predvajanje podnapisov.

Skratka res je tako kot piše nekdo višje, da je vse chipshit kot tudi skoraj vsa ostala kitajska roba. Naj si zataknejo vse nekam.

Zadnjič in nikoli več Extreamer.

Dostopati pa še sedaj ne morem do mojega PCa.

laguna1 ::

Pozdravljeni

Imam eno vprašanje, včeraj sem kupil SD kartico 16 GB, formatirana je kot fat32, me pa zanima, zakaj mi prodigy black noče prebrat te kartice?

Ali je mogoče pri prodigy kakšna omejitev glede velikosti in oblike formata kartice?

Da se ne bom naprej "čednil" prosim, če mi odgovorite, če sploh podpira 16 GB kartice formatirane v FAT32 format oz. ali sploh podpira kartice 16 GB.

Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem

LP

Shark-357 ::

Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe z Xtreamer Prodigy android vmesnikom, namreč ne morem zagnati android menija iz home screena, pritisnem "enter" na dalincu a se leta ne zažene? FW 3.5 RC10, če kdo kaj ve naj prosim napiše, ker mi že malce najeda živce vse skupaj.

Shark-357 ::

Že zrihtal, ponoven flash, factory defaults, vklop android servisa, počakal 10min nato reboot in dela... phew...

playboy ::

Res je da nisem tech freak, pa vseeno...Obupal...
Skoraj leto nazaj sem kupil Prodigy-ja, zdelo se mi je vse super, potem vidim, da nima WLAN antene. Ok, še vedno naj bi služil svojem namenu in ni bilo krize.

Težave sem imel pri predvajanju preko mreže (filmov iz prenosnika); wlan - router - kabel - prodigy in sem porabil kar nekaj časa, da sem sploh lahko videl datoteke, seveda v obratno smer (iz prenosnika na prodigy-ju). Ko sem 'napraskal' za 3TB disk (dobil kot kompenzacijo), preverim ali ustreza spisku in vse BP. Ko sem ga vgradil, mi ga ni zaznalo. 2 dni sem se zafrkaval dal formatirat disk kolegu in nazaj in spet isto. Po kar nekaj zafrkancije sem odnehal, poletje pred vrati in sem si rekel, da počakam na zimo in nov release.
Danes potegnem dol, namestim, dam ven USB, da novi FW namesti 'na disk' in enaka zgodba.

Če ima kdo od vas kakšno željo po preživetem dnevu v moji dnevni sobi, kjer bi mi ga 'usposobil', se toplo priporočam. Lahko se zmenimo za pirček, malčko pa še kak eur, ker kar je preveč je pa preveč!
Bolje pet do dvanajstih kot nobene po eni...

ufm ::

Ali je kdo zasledil, kdaj bo now firmware?

king67 ::

Menda nikoli (glede na pretekle izkušnje).

lp,
king67

misek ::

Novi beta firmware v4 za Prodigy je v testiranju že več kot mesec in pol...

king67 ::

Prijetno presenečenje zame. Si kaj sam testiral? In če, mnenje?

lp,
king67

misek ::

Naložil sem. Ampak ne uporabljam Prodigy-ja. Sem namreč pričakoval preveč od tega strojčka in zloglasnega fw3. Predvsem kar se tiče odzivnosti vmesnika.

king67 ::

Podobno jaz. Ampak zdaj ga pač mam in zaenkrat ne mislim investirat spet xxxEUR za nakup nove kište. Zato pa upam, da bodo še kaj spopedenali...

lp,
king67
««
9 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4102 103 104 105 )

Oddelek: Zvok in slika
5204744968 (20660) bbobst
»

Xtreamer prodigy 4K

Oddelek: Kaj kupiti
264050 (1729) fender2206
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Zvok in slika
1019227801 (95473) telexdell
»

Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16235541 (19087) TheHijacker
»

Xtreamer SideWinder 2

Oddelek: Zvok in slika
425576 (3905) dsapac

Več podobnih tem