Forum » Zvok in slika » Pomoč kakšen receiver kupiti
Pomoč kakšen receiver kupiti
mtp2 ::
Pozdravljeni, potrebujem nasvet.
1. Imam HD TV, optični avdio izhod, izhod za slušalke, ni drugih avdio izhodov, hdmijev dovolj.
2. Imam aktivne kvalitetne studijske monitorje, glasnost za vsak zvočnik posebej.
Če povežem zvočnike na slušalkin izhod ne morem uravnavati glasnosti prek daljinca razen, da grem v meni, ..., nastavitev jakosti slušalk... preveč klikov.
Potreba: nimam radia fm, nimam Blue ray (mogoče ni nujno, že tako redko gledamo) ali dvd player tj CD player (nujno).
Potrebujem nekaj, da bi lahko z daljincem nastavljal glasnost in ne bi vedno pretikal kabla med TV, DVD, ... Najbolj optimalna rešitev bi bila blueray player/receiver kot mi je bil predlagan http://www.oppo-bluray.co.uk/, samo za 3 filme na leto, muziko za vikend je predraga rešitev.
Pozna kdo kaj kar ni 20 cm visoka kišta in žepu prijazno?
Ali pač en rabljen receiver in BR player za 60€.
Hvala za vse predloge!
1. Imam HD TV, optični avdio izhod, izhod za slušalke, ni drugih avdio izhodov, hdmijev dovolj.
2. Imam aktivne kvalitetne studijske monitorje, glasnost za vsak zvočnik posebej.
Če povežem zvočnike na slušalkin izhod ne morem uravnavati glasnosti prek daljinca razen, da grem v meni, ..., nastavitev jakosti slušalk... preveč klikov.
Potreba: nimam radia fm, nimam Blue ray (mogoče ni nujno, že tako redko gledamo) ali dvd player tj CD player (nujno).
Potrebujem nekaj, da bi lahko z daljincem nastavljal glasnost in ne bi vedno pretikal kabla med TV, DVD, ... Najbolj optimalna rešitev bi bila blueray player/receiver kot mi je bil predlagan http://www.oppo-bluray.co.uk/, samo za 3 filme na leto, muziko za vikend je predraga rešitev.
Pozna kdo kaj kar ni 20 cm visoka kišta in žepu prijazno?
Ali pač en rabljen receiver in BR player za 60€.
Hvala za vse predloge!
mat xxl ::
Za 60 EUR , to iščeš takega za dnevno sobo od Barbike ali misliš za ta denar ta pravega ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater SystemOddelek: Zvok in slika | 2308 (1788) | gumby |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64339 (41309) | rezator |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64727 (51173) | Zvezdica27 |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11167 (8178) | BigWhale |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10878 (10153) | T-Majo |