Forum » Igre » The Elder Scrolls 5: Skyrim
The Elder Scrolls 5: Skyrim
Guzzy ::
Dobra :)
Zdaj sem tam v The Ratway-ju kjer je un Esbern al kdo že zaprt. In ko odprem tisto loputo in hočem z njim govorit, je predaleč- bug?
Zdaj sem tam v The Ratway-ju kjer je un Esbern al kdo že zaprt. In ko odprem tisto loputo in hočem z njim govorit, je predaleč- bug?
HighBane ::
To zdownloadaj in odpakiraj v data folder
http://www.kat.ph/skyrim-esbern-voice-f...
pa tudi če parkrat rezonaš, lahko nadaljuješ s questom
ABX ::
ATI gonilniki za Crossfire
http://forums.guru3d.com/showthread.php...
http://forums.guru3d.com/showthread.php...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
To zdownloadaj in odpakiraj v data folder
http://www.kat.ph/skyrim-esbern-voice-f...
pa tudi če parkrat rezonaš, lahko nadaljuješ s questom
Hvala za fix, ampak problem je, da je Esborn predaleč od vrat in se ne da z njim govorit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Guzzy ()
detroit ::
hmm imam 100enchanting in 100 alchemy in s kombiniranjem fortify alchemy - potion enchanting sem prišel do 22% fortify alchemy ?? Kaj delam narobe, imam vse perke v obeh vejah. Kakor vem je cap 29fortify alchemy
Skero
Meizu ::
Meni je pa ravnokar uspelo skraftat dragon armor legendary set, ter legendary daedra sword.
Zdaj pa, a kdo zna povedat, kako enchantat te reči? Namreč kot vidim, legendary improvement na oklepu ni vse kar lahko narediš.
Zdaj pa, a kdo zna povedat, kako enchantat te reči? Namreč kot vidim, legendary improvement na oklepu ni vse kar lahko narediš.
Furbo ::
Pojdi do kakega čarovnika v gradu in ga vprašaj kako je s tem.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
flood ::
a ve kdo zakaj nekatera orožja lahko spremenim v legendaray druga pa samo v flawless?
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
]Fusion[ ::
Pa perk rabiš, da lahko določen tip armorja v Legendary nardiš
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
yayo ::
Jaz sem ravno začel igrati, moja reakcija pri uvodu, ko bežiš skozi tiste jame in srečuješ medvede pa pajke je bila v stilu: "Wtf, is this Fallout 3/New Vegas all over again? WTF!?!?!?!" Pa sem koj poiskal nekaj grafičnih tweakov in potem ponoči, ob polni luni prišel iz jame na plano. Pa začel občudovati zasneženo pokrajino z divjimi živalmi in tabornim ognjem v daljavi. Zgleda, da še nekaj bo iz te igre...
rezator ::
A maš lahk samo enga falowera? Sem plačal JAnessi da hodi z mano, zdaj sem pa dobil še Lidyo in ta noče z mano ker pravi da imam že nekoga, ki hodi z mano?
Some people feel the rain. Others just get wet.
todman74 ::
Sem imel isti problem, pa sem pospravil vse thalmor vojačke v tisti "kanalizaciji" in ko sem prišel nazaj, so bila vrata odprta. Zgleda, da se stari boji odpret, dokler se ne počuti varnega. Odgovarjal ti pa ne bo, ker je očitno mutast.
Sem imel isti problem, pa sem pospravil vse thalmor vojačke v tisti "kanalizaciji" in ko sem prišel nazaj, so bila vrata odprta. Zgleda, da se stari boji odpret, dokler se ne počuti varnega. Odgovarjal ti pa ne bo, ker je očitno mutast.
2x sem šel skozi vse tunele, pa še vedno vrata ne odpre. Drugač pa: Ponesreči sem štartal quest za joinat Dark Brotherhood-u, kar pa se nočem. A je kaka možnost, da jih uničim preko questa? Al naj kar grem na juriš in jih vse pokoljem
Zanimivo....probaj še ono "norico" spodaj odklenit, mogoče pa ima kakšno "vezo" z vsem tem, lahko da mu prevaja
Kar se tiče pa dark brotherhood questa....jaz sem jih vse pobil, najprej pa seveda liderko.
Kar se tiče pa dark brotherhood questa....jaz sem jih vse pobil, najprej pa seveda liderko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: todman74 ()
to da noče govorit je pogost bug
rešitev v mojem primeru je bila: documents > my games > skyrim > pol pa zbrišete skyrim in skyrimprefs (ikono wordpada mata) ob ponovnem zagonu se bodo ta fajla sama zopet ustvarla in bug bi moral biti rešen
za vsak slučaj si jih kopirajte pred izbrisom
rešitev v mojem primeru je bila: documents > my games > skyrim > pol pa zbrišete skyrim in skyrimprefs (ikono wordpada mata) ob ponovnem zagonu se bodo ta fajla sama zopet ustvarla in bug bi moral biti rešen
za vsak slučaj si jih kopirajte pred izbrisom
T-h-o-r ::
lol, obnovil sanctuary in dodal mučilnico
grem pogledat, in 4 uboge duše priklenjene na zid ter kričijo od mučenja
grem pogledat, in 4 uboge duše priklenjene na zid ter kričijo od mučenja
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Hm, ni rešitve. Zgleda, da je to povezano z kakšnim questom in da še nemorem z njim govorit
BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Hm, ni rešitve. Zgleda, da je to povezano z kakšnim questom in da še nemorem z njim govorit
Si odklenil uno "bejbo" iz sobe, en štuk nižje? Če se prav spomnim, je njeno ime nekaj na "deaf", stari pa ne govori. Mogoče pa ni naklučje....
Ubil sem jo, ko sem videl, da se z njo ne da govorit (na hitro sem pogledal ime in nisem videl deaf). Zdaj napol leži na tistih vratih od Esborna
kot sem rekel to da ne govori je bug...
JC Denton ::
Kako poštimat, da mi puščice nebojo same od sebe letele iz loka, preden spustim gumb miške. Na začetku je stvar še lavfala uredo, kar naenkrat so se mi pa začele pojavlati te težave.
Problem je, ker je moj boj osredotočen na sneak in archer (90% cajta) in ko vrže puščico iz loka še preden je do konca napet, mi pokvari krinko in namesto da je tarča mrtva, me le-ta napade.
Problem je, ker je moj boj osredotočen na sneak in archer (90% cajta) in ko vrže puščico iz loka še preden je do konca napet, mi pokvari krinko in namesto da je tarča mrtva, me le-ta napade.
Meni nikoli ne letijo same od sebe, razen če večkrat kliknem za opremiti lok.
Ne vem, zakaj se mi to dogaja. Sem našel še nekaj podobnih nesrečnikov na netu, bom sprobal nekaj rešitev, ki sem jih prebral.
Prvo sem mislil, da se to dogaja, ker pač nisem uporablal enake vrste puščic in loka, sam to nima veze, ker se pojavla ob vsaki kombinaciji.
Najprej bom zamenjal miško, mogoče je z njo kaj narobe.
Prvo sem mislil, da se to dogaja, ker pač nisem uporablal enake vrste puščic in loka, sam to nima veze, ker se pojavla ob vsaki kombinaciji.
Najprej bom zamenjal miško, mogoče je z njo kaj narobe.
Me je malo razočaralo, kolk bugov ima ta igra. Mogoče ni vse bug, kar me moti oz. na kar naletim, je pa vsaj pomankanje testiranja ali pa fine-tuninga. Najbolj mi gre na kur.. ker mi pomagači vedno zapirajo pot in v kakšnem ozkem hodniku ali na vratih, ne morem mimo njih. Najslabše je bilo na začetko, ko sem imel ob sebi tako psa kot Svena.
Danes sem naletel na to, da sem zmaja ubil, a je ta še vedno kimal z glavo in bil označen z rdečim krogcev v kompasu, potem sem se moral odplaziti k drugi točki na mapi, takrat je zmaj poletel, pristal in umrl. Ko sem prišel do njega sem lahko ujel njegovo dušo.
Danes sem naletel na to, da sem zmaja ubil, a je ta še vedno kimal z glavo in bil označen z rdečim krogcev v kompasu, potem sem se moral odplaziti k drugi točki na mapi, takrat je zmaj poletel, pristal in umrl. Ko sem prišel do njega sem lahko ujel njegovo dušo.
moja kočija noče več vozit:) bugov je mnogo, with lots of content comes lots of bugs zgleda...
Skero
Gray_Warden ::
upam da jih kmalu odpravijo, saj če odštejemo buge, je igra naravnost odlična. Izkušnjo pa na žalost uničujejo bugi.
Why so serious?
Good Guy ::
Pri meni je bil zabugan edin esbern. pa tisto ko včasih od*uka zadevo ko jo ubiješ v neznano
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Jaz še nisem naletel na noben omembe vreden bug, 2x je bil sneg napačne barve in drevesa čudna, obakrat je izhod/povratek v igro rešil težavo. No ja, tudi mene je gigant poslal na ogled skyrima iz orbite, fun.
Res pa ne uporabljam pomagačev, ker mi kvarijo plazenje okoli in itak nikoli nisem videl smisla v njih.
Res pa ne uporabljam pomagačev, ker mi kvarijo plazenje okoli in itak nikoli nisem videl smisla v njih.
jah pomagač je edino koristen, da ti pomaga kaj nosit ko ti placa zmanjka
drugače zaradi AI je dokaj neuporaben za drugo
drugače zaradi AI je dokaj neuporaben za drugo
UNIVERZUM ::
rešitev za ESBERN
povlečeš z neta BSAunpack
poiščeš datoteko v mapi od špila v mapi data Skyrim - VoicesExtra.bsa jo odpreš z zgoraj omenjenim programom in razširiš v data mapo (potrebne podmape ustvari sam), moraš pa naložit špil preden si govoril z njim
pri meni je deluje skozi celotno verigo nalog ki so vezane na njega (blades)
povlečeš z neta BSAunpack
poiščeš datoteko v mapi od špila v mapi data Skyrim - VoicesExtra.bsa jo odpreš z zgoraj omenjenim programom in razširiš v data mapo (potrebne podmape ustvari sam), moraš pa naložit špil preden si govoril z njim
pri meni je deluje skozi celotno verigo nalog ki so vezane na njega (blades)
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
nurmaln ::
A če imam pomagača zraven bom počasnej nabiral izkušnje al se mi tud njegovi fajti kej prištevajo?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
blackbfm ::
Kdo je bil že pameten nekaj časa nazaj, da v bethesdinih špilih ni bugov?
Men so bedne tiste ko nekoga ubiješ, greš do njega pa je kar v neki čudni pokončni pozi, ali pa ga meče.
Ali pa ko se nisem mogel rešit puščic čez glavo in telo.
Men so bedne tiste ko nekoga ubiješ, greš do njega pa je kar v neki čudni pokončni pozi, ali pa ga meče.
Ali pa ko se nisem mogel rešit puščic čez glavo in telo.
majlo ::
ko je na tleh (oz kleči, ko mu zmanjka healtha) ne sme dobit udarca
udarec pa največkrat dobi, ker se ti okoli motaš in te nasprotniki zgrešijo, ker pomagača pri 0 healtha nehajo napadati
udarec pa največkrat dobi, ker se ti okoli motaš in te nasprotniki zgrešijo, ker pomagača pri 0 healtha nehajo napadati
Jaz pomagača uporabljam običajno samo za to, da prenese na sebe nekaj sovražnikov, da lažje fentam svoje.
yayo ::
Banalno vprašanje: A vi berete knjige v Skyrimu? Ker po 4 urah 45 minut igranja sem jih našel že 26...
fireX88 ::
Good Guy ::
Banalno vprašanje: A vi berete knjige v Skyrimu? Ker po 4 urah 45 minut igranja sem jih našel že 26...
sam odprem da vidim če dajo dodaten XP
kst ga najvčekrat skurim s chain lighting(ki žge tut tvoje soborce)
http://goo.gl/7ItKpU
mother cock zdj mi je še pomagač mrknu....pa bil je živ what the fox
Sam si ga fental.
Mislim da drugače sploh ne more crknit.
Sva (jst in una muškara Unbroken) ravno končala sobo vse pomrla in je bila živa ko sm končal in šel. Lidijo sm pa sam že poprej skuru...pač ni dala pa je bla čarovnica hehe. A je še kakšn pomagač razen tiste unbroken in lidije, ker malenkost pomoči pa le rabim na master in 50physical resista, me ena puščica fenta:)
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
pomagačev je malo morje, tudi za denar lahko koga najameš
Izi ::
Mislim da drugače sploh ne more crknit.
Pomagač še kako hitro umre, če nisi pazljiv. Je pa res, da si za njegovo smrt vedno kriv kar sam.
Pomagač ima sicer veliko življenjskih točk, tako da se na začetku igre dejansko zdi nesmrten, ampak kasneje v igri poklekne že po enem ali dveh udarcih kakšnega šefa, ki jih v tej igri kar mrgoli.
Sovražniki ga ne ubijejo nikoli, ker ga vedno pustijo pri miru tik pred zadnjim smrtnim udarcem, ko poklekne na tla. Takrat, ko je tik pred smrtjo ga največkrat ponesreči ubiješ kar sam, ko ga nehote zadeneš z orožjem ali magijo. Ali pa ga ubije sovražnik, tudi ponesreči, ker ti stojiš preblizu, še posebno čarovniki, ker njihova magija kasneje v igri zavzame velika področja delovanja.
Od padca v globel, ni skrbi, da bi umrl, ker pomagač nikoli ne skoči v prepad, ampak gre vedno naokoli če je še tako daleč, zato ga je treba dostikrat čakati, če naš junak preveč skače v globeli.
Ga pa zna ubiti kakšna past, še posebno tiste z dolgoročnim delovanjem. Hitro podleže v sobah napolnjenih s strupenim plinom, ampak tam naš junak umre še hitreje. Pa utoni lahko tudi mimogrede, ker vodni tokovi so v tej igri precej močni in ga voda mimogrede odnese v kakšne prepad ali ga brzice zataknejo med kakšne skale in utoni.
S pomagači je podobno kot s konji. Ko umre je to dokončno. Lahko pa vedno najameš novega, saj jih, vsaj tistih, ki jih je treba plačati, nikoli ne zmanjka.
Pomagači so odlični za začetek igre. Dejansko ti precej pomagajo, znajo preklapljati med bojevanjem na daljavo in na blizu in najpomembneje lahko jim naložiš dodatnih 300 kil tovora, da ti ga pomaga tovoriti do prodajalca.
Kasneje v igri pa niso več kaj dosti koristni, saj so v primerjavi z našim junakom levela 50 precej slabotni, pokleknejo že po nekaj udarcih, in so nam bolj kot ne samo v napoto. Še vedno pa znajo biti koristni v kakšni večji bitki, da nase odvrnejo pozornost nekaj sovražnikov in še vedno nam lahko pomagajo tovoriti dragocene predmete, ki so kasneje v igri vedno težji.
Se pa znajo pomagači tudi izgubiti, kar največkrat pomeni, da se nekam zataknejo in ti ne morejo slediti. Se pa potem vedno pojavijo ob tebi, kadar greš preko vrat v novo področje.
Pa seveda je treba upoštevati, da od tistih sovražnikov, ki jih pobije pomagač mi ne dobimo nič izkušenj in tako seveda malenkost počasneje napredujemo.
Tako ali tako pa je precej questov takih, da gre nek NPC z nami in takrat ne moremo s seboj voditi še enega pomagača, ker nas vedno lahko spremlja samo eden.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
UNIVERZUM ::
matr v tem špilu je mapa celotnega Tamriela. Če bojo kaki DLC bo to en ogromen špil.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starfield (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 233597 (201) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 78505 (3262) | todman74 |
» | The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 153104 (8107) | oo7 |
» | Kingdoms of Amalur: Reckoning (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24612 (8287) | Twixz |