Forum » Šola » Se splača študirat izredno?
Se splača študirat izredno?
Madmax_ ::
Pozdravjeni!
Razmišljam, da bi se vpisal višješolski študijski program Informatika - izredno. Srednjo šolo nimam s tega področja. Me pa zanima vse kar je povezano z računalništvom: sestavljanje računalnikov, nekaj malega sem poskusil tudi programirat..
Zanima me kaj menite, če se mi splača študirat izredno Informatiko?
Zanima me predvsem glede zaposlitve, če bom s to višjo šolo lahko dobil kakšno delo povezano z računalništvom ali programiranjem?
Šolnina je draga. In me skrbi, da ne bom vrgel stran denar in čas.
Hvala za odgovore in mnenja
Razmišljam, da bi se vpisal višješolski študijski program Informatika - izredno. Srednjo šolo nimam s tega področja. Me pa zanima vse kar je povezano z računalništvom: sestavljanje računalnikov, nekaj malega sem poskusil tudi programirat..
Zanima me kaj menite, če se mi splača študirat izredno Informatiko?
Zanima me predvsem glede zaposlitve, če bom s to višjo šolo lahko dobil kakšno delo povezano z računalništvom ali programiranjem?
Šolnina je draga. In me skrbi, da ne bom vrgel stran denar in čas.
Hvala za odgovore in mnenja
Tarzan ::
Sestavljanje računalnikov na stran - vprašanje, če bi rad nadgradil programiranje, s katerim si se ukvarjal in mogoče kremlje zasadil v še kaj bolj eksotičnega. Če sei pripravljen na študiranje, če te vse skupaj zanima in verjameš, da bi se lahko v tem našel... go for it! Če imaš pomisleke, dvakrat premisli.
LeQuack ::
Potem je najbrž bolje da greš na VSŠ, je sicer 3 leta ampak imaš potem 1. bolonjsko stopnjo.
Quack !
Madmax_ ::
Potem je najbrž bolje da greš na VSŠ, je sicer 3 leta ampak imaš potem 1. bolonjsko stopnjo.
Ja če bi bil iz LJ ali MB oz. bližine bi o tem razmišljal, tako pa nisem in bi se moral vsak dan vozit tja, pa še letnik je za 1k dražji...
To je sh.. ko ni nikjer e-izobraževanje za te računalniške smeri - informatika, samo neke upravne, enkonomske itd šole.
LeQuack ::
To se strinjam, ravno računalništvo bi lahko bilo bolj modernizirano. Ampak na faksih so dinozavri, zato tega ni.
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 39428 (4289) | tomwischner |
» | Žena pravi da VSŠ ni faks (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 68819 (60103) | jype |
» | FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 21664 (18074) | SimplyMiha |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48559 (36079) | awy |
» | Peticija zaradi zbijanja vrednosti šole (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 52745 (45552) | detroit |