» »

FRI

FRI

«
1
2 3
...
5

Fr33man ::

Vse trenutne in bivše študente Fri, bi lepo lepo prosu če mal napišejo mnenje, kako se jim zdi, kako je s študijem, koliko predznanja so imeli pred začetkom, kaka je splošna "klima" na faxu, kako je z zaposlitvijo in kakšne mate kej vtise. Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.

Gwanaroth ::

Sem v 2. letniku VSŠ - logika in sistemi. Moral bi že končat, študiram bolj počasi (beri: poglobljeno:> ).

Ni nek bavbav, ampak nekaj pa že moraš delat.. predvsem se splača hodit na vaje, kjer se da dosti odnest. 3/4 predavanj je dolgočasnih in jih lahko mirne volje spustiš (kjer pač ne zahtevajo obvezne prisotnosti - torej skoraj povsod).

Predznanje? V srednjo sem hodil na splošno gimnazijo v NG. Računalništva nismo imeli nič. Predznanja sem imel toliko kolikor sem si ga sam nabral z izkušnjami, kot računalniški zagrizenec. Nekaj sem znal programirat, bolj mi je šel (in bil všeč) hardware, zato sem v 2. letniku zbral logiko in sisteme..


> kaka je splošna "klima" na faxu

Kot kje.. nekateri profesorji so res carji in se da vse zmenit, drugi so v kurcu totalnem..

Glede na to, da smo računalniški faks, bi bila sama organizacija in obveščanje študentov lahko bolj na nivoju.. Recimo, imamo sistem e-študent za prijavljanje na izpite in obveščanje o dogodkih, ocenah itd, a velika večina profesorjev rezultate objavi le pred njihovim kabinetom na A4 listu, tako da se mora folk iz cele slovenije vozit v Lj samo da izve, da je ruknu izpit..

Drugače pa nič posebnega, le delat je treba..
Lights often keep secret hypnosis..

PaX_MaN ::

Jp, ni za lenobe:P

hruske ::

Ko prideš preko matematičnih predmetov, imaš faks narejen. Predavanja so marsikatera res dolgočasna, ampak je dobro da občasno hodiš. Če ne zaradi drugega zato, da spoznaš kakega sošolca. Vaje so mnogo priporočene, ker se na njih največ naučiš.

Kar najbolj zamerim (in verjetno še 2/3 preostalih FRIjevcev) faksu je dejstvo, da večino vikendov v letu Estudent in domača stran ne delata.

Programiranja se na faksu ne boš veliko naučil. Da bi se to naučil, boš moral veliko programirat na lastno pest. Boš pa na faksu dobil kar nekaj osnov, da boš lahko kasneje vedel kje iskati kater problem.

Klima ... žensk ni, tako da tudi zdrah ni in je malo pasivno vse skupaj.
Rad imam tole državico. <3

Fr33man ::

Ja baje je matematike ful, in specialnih predmetov kr nekolk mal!Kakšna pa je razlika v snovi med univerzitetnim in visokošolskim? A prvi 2 leti sta enaka za oba nivoja? Kakšna pa je fizika, tega se še najmanj veselim.

sverde21 ::

Ja z matematiko tud mene neki strašijo :) .

Kak je pa z omejitvami za vpis?

Klima ... žensk ni, tako da tudi zdrah ni in je malo pasivno vse skupaj.
Well, that sux :|
<?php echo `w`; ?>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sverde21 ()

Fizikalko ::

Ah, matematika je dokaj lahka. Sem namreč inštruiral folk iz FRija, pa tudi foilj iz farmacije in gradbenega fakxa, pa je med temi tremi na FRIju matematika DALEČ najlažja. Tko da...

AlexP ::

@Fizikalko
Kwa?? FRI velja za enega težjih faxov, vsaj za staro UNI smer je to veljalo, ko je študij trajal 9 semestrov+diploma, dokler niso začeli prenavljati programa, iz katerega so oklestili veliko matematičnih predmetov. To niso samo govorice, ampak sama statistika uspešnosti (ogromen osip) je govorila temu v prid.

Fizikalko ::

Osip ne pove veliko, BTW, ker je odvisno od "kvalitete" vpisujočih.

Dolžina študija tudi ne pove NIČ.

Verjemi, MA na Friju je easy v primerjavi s farmacijo in FGG. Za ostale predmete ne vem, tko da je morda FRI težak (kor praviš) zaradi drugih predmetov. IMHO zaradi MA ne morete ravno jokat.

jeti51 ::

Preostale izpite bom lahko kmalu preštel na prste mizarjeve roke. Sem na FRI UNI, smer programska oprema. Pravzaprav je zaključek študija zdaj le še (sicer malo tečna) formalnost, tako da lahko rečem, da sem dal študij praktično skozi.

Kaj naj rečem? Hja, če bi se še enkrat odločal, bi na faks najbrš šel. Nekaj definitivno se naučiš, papir še vedno nekaj pomeni kot osebna referenca. Kar pa faksu močno zamerim, je to, da bi se lahko v vsem tem času človek naučil veliko več, če bi bila zadeva boje zastavljena. Predvsem je premalo praktičnih vaj (da teoretično znanje utrdiš) in če poleg študija še samoiniciativno malo sma ne delaš, boš na koncu faksa samo slab teoretik, kar potrjujejo tudi pričevanja delodajalcev, ki zaposlujejo sveže FRI diplomante. Premalo je povezave med predmeti. Matematiko te učijo kot matematika, ne kot računalničarja. Skratka do pike natančno se definira neko stvar, nihče te pa ne nauči, kako to stvar uporabiti pri reševanju praktičnih problemov. Če nisi samoiniciativen, od tega ne boš imel kaj dosti, sploh ker tisto teorijo človke pozabil, če je ne uporablja.

Profesorji so tako-tako - nekateri so odlični in znajo predstaviti snov tako, kot je treba. Po drugi strani jih je tudi cel kup, ki sicer so strokovnjaki, a so zanič pedagogi in znanje slabo prenašajo naprej. Predavanje, kjer profesor bere knjigo, zame ni predavanje, kajti knjigo lahko berem tudi sam doma.

Potem so pa tu občasno kakšne organizacijske cvetke, ki popestrijo študjska leta. E-študent ob najbolj neprimernem trenutku ne dela, včasih te ob kakšnih administrativnih zadevah na referatu glava boli (sploh če ima tista ženska slab dan), ampak se da preživeti.

V glavnem, od faksa nekaj odneseš, a na realnost te še zdaleč ne pripravi. Faks bolj ustvarja nekakšen akademski profil kadra, ki mu manjkajo predvsem praktične izkušnje ter t.i. "mehke" veščine, da bi bil to dejansko kader, za katerega bi se delodajalci pulili. Pojdi na fax, a ostani odprte glave, ne delaj vsega "by the book" temveč občasno poprimi za kakšno dodatno delo, da se tudi v tem izuriš ter si razširiš obzorja. Brez samoiniciativnosti tisto znanje, ki ga boš med študijem pridobil, samo po sebi ne bo tako zelo vredno.

LP

(aja, da še na to odgovorim: hodil sem na gimnazijo, predznanja nisem imel praktično nobenega, a z odprto glavo to v pol leta nadomestiš in potem po desni prehitiš razne samooklicane programerje, ki so se v srednji šoli nekaj naučili in potem mislili, da že vse znajo... če samo pomislim, koliko takih je po prvem letniku čudežno izginilo :D )

Fizikalko ::

>>veliko matematičnih predmetov

Ja kolk matematik pa mate? Pa tud število predmetov ne pove NIČ.

Fizikalko ::

>>Matematiko te učijo kot matematika, ne kot računalničarja.

Matematika je ena. In učili so vas zato, da vam pretegnejo možgane in prepucajo logiko v njih. Za praktične zadeve so praktični predmeti, za prelivanje čiste matematiko v prakso so pa fiziki in podobni čudaki.

>>Skratka do pike natančno se definira neko stvar

Ja, to je matematika, tu nimaš popusta. Verjemi, da je "prava" matematika še svetlobna leta od te, ki so jo ti izkusil.

Sam sem hodil najprej na FGG, kjer maš, btw, 4 (!!!) Analize in še Linearno Algebro posebej. Kao ful težko (in glede na večino tehničnih faxov tudi je). Pa sem misli, da je to že orenk matematka. No, potem sem študij gradbeništva opistilč in šel na FMF, kjer so me streznili in uvidel sem, da je bilo tisto na FGGju le "igraškanje", zdaj pa lahko dodam še, da to na FRIju še toliko bolj, saj je še precej lažje od MA na gradbeništvu.

In najbrž je tko ok, samo jamrat pa ravno ni treba, no.

Zgodovina sprememb…

jeti51 ::

>> Matematika je ena. In učili so vas zato, da vam pretegnejo možgane in prepucajo logiko v njih. Za praktične zadeve so praktični predmeti, za prelivanje čiste matematiko v prakso so pa fiziki in podobni čudaki.

...in ravno tega NISO naredili. Konkretno imam v mislih predmet Optimizacijske metode. Važno, da je do pike natančno definirano, kaj je npr. min-max sedlo in kako je matematično-formalno definiran optimizacijski problem. Potem se je treba za ustni izpit (ki se ga piše) vse te formule napiflati na pamet. Ko ljudje to odpišejo, zadeva izpuhti iz glave, oni pa še zmeraj ne znajo rešiti težkega optimizacijskega problema. Če bi pa namesto tistega piflarskega dela izpita imeli kakšno smeinarsko nalogo, kjer bi morali teoretično znanje uporabiti ter implementirati program za reševanje nekega problema, tisto bi bila pa druga pesem. Povprečen študent bi si tako veliko več zapomnil, kot pa če se mora vse formule učiti na pamet, se strinjaš?

In preden bo kdo rekel "hja, fantje, treba biti samoiniciativen", mu bom pod nos pomolil predmet Numerične metode, kjer je tudi kar nekaj teorije, a so vaje zastavljene tako, da to teoretično znanje uporabljaš za reševanje zanimivih nalogic. Ljudje so od tega predmeta veliko več odnesli kot od kakšnega striktno teoretično usmerjenga predmeta. No, je pa res, da velik del krivde nosi sam izvajalec predmeta OM, saj bi z drugačnim pristopom ljudje na koncu znali več.

jeti51 ::

Skratka ne kritiziram predmetov samih, kritiziram izvajanje le-teh, ki je marsikje porazno.

AlexP ::

@Fizikalko:
>> Ja kolk matematik pa mate?

Joj, kolk se mi ne da zdaj ukvarjat s tem. Ampak prav. Ce te res zanima, ti bom naspisal. Matematični predmeti so naslednji(pišem na pamet):
- Analiza 1, dva semestra
- Analiza 2, en semester
- Diskretne strukture, dva semestra
- Linearna algebra, dva semestra
- Osnove teorije informacij, en semester
- Numerične metode, en semester
- Verjetnost in statistika, en semester
- Teorija sistemov, en semester
- Kombinatorika, en semester
- Otimizacijske metode, en semester
- Operacijske raziskave, en semester
- fizika, dva semestra (ok, fizika ni ravno matematika. Drugace je pa ta fizika kar lahka, ce si jo imel na maturi)

A je to zate dovolj matematik?

Pri preostalih predmetih pa je matematika samo podlaga, kot na primer Modeliranje in simulacije..

>> Pa tud število predmetov ne pove NIČ.

Povej to vašim profesorjem z jadranske, večino predmetov predavajo namrec oni (na podlagi tvojega nickname-a sklepam, da tam studiras)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: AlexP ()

Fizikalko ::

Saj nisem rekel, da je narobe, da mate raslojeno po toliko predmetih, Kaj šele, da bi karkoli razlagal mojim bivšim kolegom z Jadranske (ki vam sigurno niso določali predmetnika). Ampak to ne pove NIČ o nivoju, na katerem se ti predmeti izvajajo. BTW, od mojih let na Jadranski je preteklo že kar nekaj vode.

BTW, če vse top, kar si naštel, šteješ pod golo matematiko, potem je tričetrt faxov (tehničnih) matematičnih.

Še jetiju: ja, to pač utegne bit problem, še posebej pri prdmetih, ki so most med golo teoretično matematiko (LA, AN) in prakso. Npr numerične metode utegnejo biti HUDO koristna stvar. Če se jo dobro spredava in konkretizira s primeri. Ja, maš kar prav glede takih predmetov.

Analiza in algebra pa naj kar ostaneta "abstraktni", ker sta temelj, na katerem potem gradiš ostalo (tudi prakso).

Zgodovina sprememb…

kekz ::

"Tehnična" matematika se mi je vedno zdela malo štosna in hvalabogu precej poenostavljena.
Hodil sem sicer na FE, ki je v isti hiši. Pri nas je vedno bilo, da smo nastavili matematični problem. Potem smo za en kup rešitev ugotovili, da so nič, neskončne, ali izven realnega prostora in profesor pravi, naj se s takimi kar matematiki ukvarjajo >:D . To vržemo stran, pa je problem že dosti poenostavljen.

Na podiplomcu smo potem prišli na funkcionalno analizo in abstraktne prostore in spet pravi profesor: "Nismo na matematiki, zato se omejimo na končno-razsežne prostore." :D

Najhujša matematika je bila pri elektromagnetiki, ki je FRI-jevci itak nimajo.
Opazil sem pa še, da je zahtevnost od takrat, ko sem študiral jaz, izredno padla. Najbrž posledica nezanimanja za tehnično-naravoslovne poklice. Ko sem jaz študiral dodiplomsko, nas je bilo vpisanih v 1. letnik več kot 700, prefiltrirali so nas pa 500 skozi sprejemne in še nekaj drugih pogojev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()

@LOL ::

Stari pa ti vse znaš in veš čeprav nisi nič študiral na FRIju ampak samo sklepaš na podlagi ene par folka ki si ga inštruiral.
Ti si car
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Fizikalko ::

Kdaj sem pa kaj takega trdil? Še en izpad nekoga, ki si mora svoj fax v nebo poslat, morda? Samo vprašam.

Jaz samo objektivno presojo dajem. Take izkušnje imam, sem pa rekel, da je morda fax težak zaradi drugih predmetov (inštruiral le algebro in analizo).

Zgodovina sprememb…

Fr33man ::

Fizikalko objektivno presojaš al hočš sm folk iz fri v nič dajat, dvomim da ma farmacija težjo matematiko. Kako je pol s službo, baje se hitr dobi vsaj tk hvaljo v zloženki za informativce?

Fizikalko ::

Dej mi pokaži, kje sem karkoli dajal v nič?

Službo dobiš bp. klik.

kekz ::

Kako je pol s službo, baje se hitr dobi vsaj tk hvaljo v zloženki za informativce?

A kdo pozna kakšnega brezposelnega FRI-jevca??? 8-O
V naši firmi ga zagotovo takoj vzamejo v službo.
Ampak, žal, brezposelni FRI-jevec očitno ne obstaja.

bond007 ::

KAtere iz FRI si pa inštuiral Fizikalko? VS ali UNI?

Jst sm sicer čul, da tudi na FMF ni ravno hudo, kar se tiče matematike - to je sicer znal povedat asistent. JE rekel, da zanimive stvari se potem naprej začnejo:)

Fizikalko ::

UNI.

Fizikalko ::

A ma VSŠ mar algebro pa analizo posebej?

bond007 ::

Mislim, da ne .. tam imajo mat1, mat2, ...

VSŠ sicer pomeni višja strokovna šola, kar je še en nivo pod VS (visokošolski študij).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bond007 ()

Trinitron ::

Fizikalko: Smem vprašat v katero fakulteto si hodil/hodiš? Samo za informacijo.

Sam hodim v 1. letnik FRI-ja. Kar se matematike tiče ne morem reči da sem imel (do zdaj) kakšne velike probleme. Je pa potrebno imeti kar dobro razvito logično mišljenje. In snov se na predavanjih ponavadi zdi dosti bolj strašna kot je potem, ko se jo dejansko začneš učiti.Trenutno pa se učim fiziko, ker mam v torek ustni izpit. Vsem bodočim študentom polagam na srce da se poskusijo izogniti ustnemu izpitu iz fizike z dobro narejenimi kolokviji (vsaj 75%), saj se vam tako nikoli ne bo treba učiti enačb in formul na pamet...

Fizikalko ::

>>saj se vam tako nikoli ne bo treba učiti enačb in formul na pamet...

Dost žalostno od prfoksa, da pričakuje dudlanje. Ali pa le ti tako jemlješ ta predmet?
Kdo vas pa uči fiziko?

Zgodovina sprememb…

Trinitron ::

Fiziko nas ma Osredkar. Radko Osredkar.

Fizikalko ::

Ne poznam... Ta pa najbrž ni iz FMFja, al se motim?

Trinitron ::

Ni iz FMF-ja. Na FRI-ju uči Fiziko in Računalniške tehnologije.

Drugače pa, sklepam da študiraš fiziko. Za fizike je posebej značilno da matematiko jemljejo kot orodje, kot nekaj samoumevnega. Če prav vem, se na fiziki tiste "zahtevnejše" matematične stvari (integrali vseh vrst, diferencialne enačbe) jemlje že takoj na začetku ampak se jih predela zelo na hitro. Zato je tipičen zaničevalen odnos do FRI-jevske matematike, kjer gremo bolj počasi... Moram pa opozorit: teorija na FRI-ju mogoče res ne zgleda nevem kaj, ampak kolokviji in izpiti so pa kar zaguljeni. Za še tako enostavno snov se lahko sestavi zelo peklensko nalogo...

Fizikalko ::

O tvojih kolokvijih ne bi. Bo že držalo, če tako praviš.

>>Če prav vem, se na fiziki tiste "zahtevnejše" matematične stvari (integrali vseh vrst, diferencialne enačbe) jemlje že takoj na začetku ampak se jih predela zelo na hitro.

Prav imaš. Zelo hitro jemljejo to na FMFju (na fiziki), ker moramo čiste matematike zbasat ogromno v samo 2 golo matematično predmeta (Analzia I, II). Ker namreč diferencialke in integrale rešuješ vsa štiri leta prio praktično vsakem fizikalnem predmetu. Zato je pri Analizah (neposrečeno ime, glede na to, da je pol algebre not) poudarek bolj na ostalih stvareh.

kekz ::

Je kaj v sorodu z Milanom Osredkarjem?
Ta je bil včasih direktor IJS in je nekaj časa tudi učil fiziko na FRI. Fizika pri njem je bila zelo lahka.
Moj profesor fizike je bil Savo Poberaj, ki je bil strah in trepet na faksu. To je bilo razvidno tudi iz seznamov drugega letnika, ker je Poberaj učil drugo abecedno polovico študentov in v drugem letniku je imel potem seznam od A-K 6 listov, od K-Ž 1 list :O.

Fizikalko ::

>>Drugače pa, sklepam da študiraš fiziko.

Ne več.

_marko ::

off topic:

Fizikalko, nas je imel fiziko Poberaj. Pa mam precej dobro mnenje o njem... kako se ti zdi?

on topic:

Se opravičujem za kratko krajo teme :8)
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

kekz ::

_marko> Fizikalko, nas je imel fiziko Poberaj. Pa mam precej dobro mnenje o njem... kako se ti zdi?

Pozdravljen kolega 8-)

Fizikalko ::

Poberaj? Jih je več.IGOR Poberaj je.. superca. Mene je imel Optiko, pa Praktikum III. Zame je med top 5 prfoksov, kar sem jih mel.

Zgodovina sprememb…

kekz ::

:O Očitno je res več Poberajev.

Trinitron ::

Kar se tiče izpitov/kolokvijev: saj je vse objavljeno na internetu. Sami presodite o težavnosti. Meni se, ko sem ga dobil za pisat, ni zdelo ravno lahko...

Analiza 1 - 1.letnik, 1.semester
Analiza 2 - 1.letnik, 2.semester

Zgodovina sprememb…

Fizikalko ::

kekz: Sem se popravil. IGOR je, ne GORAZD. Igor.

_marko ::

Igor ja, super predavatelj!
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Fizikalko ::

Sem pogledal racimo izpita iz An1. A to je kao teorija? Ne bi rekel.

Ja čisto na nivoju ostalih tehničnih faxov. FGG ima definitivno težje.

Bom pogledal še Analizo 2.

Fizikalko ::

_marko: Igor rula. ;) Tukej je še slikca (sodeluje v Hiši). Gor je tud Planinšič (moj mentor pri diplomi, BTW).

Zgodovina sprememb…

Fizikalko ::

Pregledal še Analizo2. Mal bolš, priznam.

Analize2 recimo na farmaciji nimajo (oziroma ne jemljejo več teh stvari, ki jih vi pri An2).

FGG je pa ta nekje, s tem, da imajo še kup verjetnosti in kombinatorike zraven (analiza4), ter cel hektar diferencialk in integralov (dvojni, trojni, krivuljni) - Analiza 3.

S

Zgodovina sprememb…

@LOL ::

Ampak, žal, brezposelni FRI-jevec očitno ne obstaja.

Obstaja obstaja, poznam (vsaj) dva: en je preveč len da bi delal, drugi pa neki x druzga dela (ni v povezavi z računalništvom)>:D Že legende bi se reklo
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

kekz ::

en je preveč len da bi delal, drugi pa neki x druzga dela

No, saj zabluziš lahko ne glede na izobrazbo.
Meni gre na živce predvsem to, da jih je od mojih sošolcev iz srednje šole doštudiralo okoli 25, zdaj pa skoraj noben ne dela ne le v stroki, ampak niti v tehniki ne. Sami direktorji ... :O

ter cel hektar diferencialk in integralov (dvojni, trojni, krivuljni) - Analiza 3.

Kar ne verjamem, da na FRI tega ne bi bilo. Nekam so zagotovo morali vtakniti (sicer bodo FRIki še pri meni izgubili nekaj ugleda :O)


Pardon!
TORJNI in KROVILJNI integral niti na FE nismo obravnavali >:D

Zgodovina sprememb…

Fizikalko ::

Sem popravil typo. :8)

Wrop ::

Jst smhodu v NG na račulniško smer... no da ti povem še moje izkušnje...
v gorici sm naredu letnike s 4,3,4,4(skor 5).poklicna matura s 5, peti predmet 4. nikol se nism nevem kva učil razn v 4. letniku sm si delu zapiske in doma prepisavu- s tem se mi je dviglna ocena ocena za več kot 1. zdej sm na FRI UNI in mogoče bo šlo mogoče ne... zakej? zato kr nimam nevem kolk dobrega matematičnega predznanja, pa čeprav sm imel vsa leta matematiko 5, in fiziko 4 (z zelo malo učenja). tak da ti priporočam da se za maturo učiš matematiko kr ti bo znanje še kako dobro prišlo. Jst se nism, zato se morm zdej še za nazaj, ostale predmete sm zanemaru, tak da ne vem kak bo letos... je pa res veliko matematike(take al drugačne).
v prvem letniku boš imel:
1. semester:
Analiza 1(3) + vaje(3)
Fizika(3) +vaje(3)
Diskretne strukture(3)+vaje(2)
Programiranje 1 (3)+vaje(3)
Uporabniška in programska oprema(1)+vaje(3)

2. semester:
Programiranje 2(3)+ vaje (3)
Računalniške tehnologije(3)+vaje(2)
Analiza 2(3)+vaje(3)
Preklopne strukture in sistemi(3)+vaje(3)
Linearna algebra(2)+vaje(2)
v oklepajih so število ur na tedn

Ne se bat. če ti gre hitr v glavo ne bo panike, drugače se bo treba učit. večina vaj ni obveznih(razn programiranje 1 75% prisotnost) za ostalo še ne vem, čeprav vam jih priporočam. Predavanja so kakor pri katerem. nekje skor zaspiš(Programiranje) nekje ti sam prebere iz prosojnic, nekje se skojz motjo pri računih...(bo tud smeha polno). Še največ sm odnesem pri FIZ in Programiranje.

Fizikalko ::

Samo za info oziroma v odgovor Trinitronu, če želi primerjavo s FMFjem.

Kolokviji in izpiti iz VAJ na FMF v 1. letniku - Analiza 1...


Tule pa še računski del Analize 2.

To je seveda samo en del izpita (računski). Teorija se opravlja posebej in jeba je (bla) to, da se izmenjujeta Magajna in Legiša. Pri Legiši je izi, pri Magajni niti slučajno.

Zgodovina sprememb…

Fr33man ::

Ja problem je da js sebe ne morm objektivno ocent kok dobr znam matematiko. Na poklicnem nivoju sm jo naredu z levo roko, zdej delam gimnazijsko maturo in mi gre kr fajn, mislm da mi gre kr v glavo ( beri: zastopm smisel mal hitrej od večine), to je to. Tk da mislm da v navezi z vztrajnostjo bi mi ratal.:\
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466343254 (5446) nejc_nejc
»

FRI (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7113963 (5505) PH03N1X
»

Matematika FRI vs FS?

Oddelek: Šola
247498 (5328) o3n3o
»

FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6420236 (16646) SimplyMiha
»

Izbira med FRI, FE in FS

Oddelek: Šola
127087 (5902) lemonaid

Več podobnih tem