» »

FRI

FRI

1 2
3
4 5

leinad ::

@gnome

sem pravtako 1. letnik FRIja- prvič, s teboj se načeloma strinjam glede napisanega, le glede matematike si malo falil. Gimnazijci imamo prednost zgolj pri ANA1 in verjetno kasneje pri ANA2(sklepam, ker sem slišal da se pri njej v glavnem obdelujejo zgolj funkcije), medtem ko pri DS in LA štartamo oboji z istega mesta. Kot bivši gimnazijec ti lahko povem, da snovi kot je pri DS nikoli niti približno nismo delali. Pri LA kot vem pa se dela z matrikami, tudi o njih ni bilo v gim. ne duha ne sluha.
Pač je potrebno kakemu iz poklicne bolj v analizo zagrizti, gimnazijcu pa zato v programiranje.

EDIT:zamenjal nubesa z gnome-om.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: leinad ()

Gn0me ::

@Carnivore

Jah, pri LA bos mel vektorje, matrike in te reci, nekaj malega je iz srednje, not tisto o vektorjih, sicer je res bol na novo vse skupaj... Ja letos je tudi nov profesor/profesorica in asistenti za ta predmet, tako da je se za videt, ali bojo zahtevali isto znanje, ali pa celo kaj vec (kaj manj mocno dvomim heh).

V bistvu sem hotel povedati le to, da tebi kot gimnazicuj prakticno ni treba met nic predznanja iz racunalnistva, ker ti vse lepo povejo od osnov naprej, pri mati smatrajo da znas vse iz srednje 300% v nulo (tudi ce samo pri ANA1,ANA2 in nekaj malega pri LA).

Tako, da si v bolsem startnem polozaju ce znas vec matematike kot racunalnistva, programiranja ali karkoli s tem povezanim... No sicer pa je seveda vse to iz mojega zornega kota, mojih izkusenj in predznanja iz srednje. Vem, da nekateri gimnazici majo kar tezave pri kakem programiranju in to, samo se mi zdi, da jih vecina nima, oz. dosti manjse, kot nekateri pri matematicnih predmetih. Spet pa je to moja subjektivna ugotovitev na podlagi le lastnih izkusenj. Lahko, da se gimnazicu zdijo pac tisti iz bol tehnicnih srednjih sol v prednosti v nekaterih predmetih, samo sem ze prej povedal, zakaj menim, da ce se gleda vse predmete kot celoto, kako se izvajajo, da so tisti z vecjim znanjem matematike v bolsem polozaju.

Je pa dosti odvisno od posameznika ja, vsekakor pa ni fax za lenuhe, ali si prisel iz gimnazije, ali bol tehnicno naravnane srednje bos mogel delat, nic ni zatonj, to pa ja.

EDIT: tipkarske napake...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Gn0me ()

krho ::

A veste ka jje zanimivo na FRIju. Predmeta Digitalna tehnika 1,2. Ko bi le kaj imela s digitalno tehniko....
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Gn0me ::

A veste ka jje zanimivo na FRIju. Predmeta Digitalna tehnika 1,2. Ko bi le kaj imela s digitalno tehniko....

Računalniške Tehnologije, se cudim zakaj niso dali preprosto ime Fizika 2. Isti profesor, isti asistent, nadaljevanje snovi iz Fizika 1...

Fr33man ::

Kok je pol fizike na UNI? So rekli da razmeroma malo, zdej vidm da sta že 2 predmeta.

Trinitron ::

Fizika na FRI-ju je lahka, če jo narediš s kolokviji. Danes je bilo ustno spraševanje za tiste, ki nismo naredili vsega s kolokviji in jih je naredila samo slaba polovica (vključno z mano). Pri ustnem spraševanju moraš vedet precej več kot pa za kolokvije. Pisni izpit pa itak velja za mission impossible. Letos ga je pozitivno opravil samo eden od cca. 50 prijavljenih.

Trubadur ::

>pred kratkim pa še gibalno količino

He? To pa ni res oz. kje to piše?
Berite Thomasa!

Fr33man ::

Letos ga je pozitivno opravil samo eden od cca. 50 prijavljenih

Čaki to so mal nasprotujoče trditve. Najprej rečš, da je pisni lahek, potem pa da je naredu sm eden od 50ih.

Gn0me ::

Kok je pol fizike na UNI? So rekli da razmeroma malo, zdej vidm da sta že 2 predmeta.

Saj to je razmeroma malo glede na to da imas skozi 4 leta veskupaj 40 izpitov in sta samo 2 fizika je to zelo malo po moje. No nevem ce je se kak predmet v zvezi s fiziko v visjih letnikih, kolikor pa je meni znano ne(ce je naj me kdo popravi prosim). Pri predmetu Fizika se obravnava cisto navadna mehanika, sile, gibanje, delo, energija, magnetizem, elektrika...Predmet Računalniške Tehnologije kjer mas se atomiko, fotoefekt in te reci pac, pa nekaj malega kvante mehanike nic pretreslivega cisto osnove, valovna funkcija itd..

Kot sm ze omenu v prejsnjem postu sta pri obeh predmetih isti asistent in profesor. profesor/predavatelj je Osredkar. Clovek ocitno obvlada stvari, med ostalim piše tudi clanke za revijo Življenje in tehnika. Predavanja vcasih znajo bitu tudi zanimiva, ko dela tiste njegove poskuse, vcasih pa zacne na dolgo in siroko filozofirat tko da zadeva kmalu postane dolgocasna ali nejasna. Pedagosko je malo sibek po moje. Raje si nabavis kak dober ucbenik, da si malo teorije preberes tam...Zdaj vaje imata Osredkar in Amrožič(asistent), iz istega razloga kot prej pejdi raje na vaje k Amrožiču, enostavno te bo vec navadu v manj casa, ker je bosli pedagog, vsaj po mojem. Pri njemu nebi smel imeti vecjih tezav z opravljanjem kolokvijev/izpitov...

Neon87 ::

Hja tudi na FERIju (MB) trpimo...
računalništvo in informatika je dokazano eden najtežjih faksov, sploh tehniških.Predvsem na UNI.
Matematika je težka, predmeti so isti kot jih imate kolegi na FRIju. Osip ogromen.
Linearna algebra pa strup,..drug teden izpit.
Sam sem prej obiskoval tehniško šolo in prav matematika mi dela probleme.
Prvi letnik imamo: Analiza1,2,diskretne,linearna,prog1,prog2,fizika in elektrotehnika.

Smo pa zadnja generacija in smo zato tudi žrtve novega bolonjskkega sistema, saj si ne smemo privoščiti spodrsljaja. Če recimo pademo 4.letnik nimamo nič,..predmeti so drugi, prizna se nič ne. Vpišemo se lahko le v 1.letnik.Tudi če letos in smo drugo leto na bolonjskem nimamo nič priznano. ;((

Trinitron ::

Letos ga je pozitivno opravil samo eden od cca. 50 prijavljenih

Čaki to so mal nasprotujoče trditve. Najprej rečš, da je pisni lahek, potem pa da je naredu sm eden od 50ih.


Torej, da pojasnim. Za fiziko se tekom leta pišeta dva kolokvija. Kolokvij sestavlja pet nalog. Pri reševanju kolokvija lahko uporabljaš A4 list s formulami in obrazci, ki si ga napišeš sam. Vsak kolokvij se oceni od 1 do 5. Na koncu se oceni iz obeh kolokvijev seštejeta. Nato pa imaš tri možnosti:

1.) Vsota obeh kolokvijev je manjša od 5: moraš iti na pisni izpit (ki ga je nemogoče narediti).
2.) Vsota obeh kolokvijev je med 5 in 7,5: ni ti treba na pisni izpit, moraš pa na ustni zagovor (precej težka zadeva).
3.) Vsota obeh kolokvijev je večja ali enaka 7,5: ni ti treba na pisni izpit, na ustnem izpitu pa nisi vprašan ničesar drugega kot kako ti je ime.

Gn0me ::

@Neon87

Hm kolikor je meni znano je dolzna vsaka fakulteta razpisovati se izpite iz prekinjenega programa vsaj se nekaj let po prekinitvi, tako da tudi ce bi padel 4. letnik bi imel moznost opravljanja izpitov vsaj se nekaj let po moje... lahko pa da se motim...

Neon87 ::

Ne bi mogel ponavljati,... lahko bi samo še pavziral.. pa še to vprašanje koliko možnosti bi imel.
S kom bi pa pisal kolokvije in izpite, če ne bo nobenega za nami?

Fr33man ::

Aja se prav če prov razumem: pišem 2 kolokvija ( za katere trenutno vidm, vsaj kokr drugi pravjo, da so not osnove in so dokej človeški ), pol je pa vse odvisn od povprečja? Pa se vsa zahtevana snov ponovno razlaga (seveda hitrej)?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Fr33man ()

Gn0me ::

@Neon87

Ni nujno, da je fakulteta dolzna izvajati predavanje in vaje se toliko let po prekinitvi programa, ampak le razpisovat termine za opravljanje izpitov! Ja verjetno pa bi izgubil status studenta (ker se nebi mogel nikamor vpisati, razen spet v prvi letnik novega programa, al kaj takega), izpite pa bi se lahko opravljal za stari program.

@freud

Ja tako nekako, koloviji so cloveski, ustni del izpitoa se se da, pisni del izpitoa je loterija.

Saj tko je tudi pri vecini predmetov, kolokviji so neprimerno lazji kot pisni deli izpitov(splaca se delat sproti)...

Trubadur ::

http://www.henixman.com/stuff/matura/Matura_Fizika_2007.pdf

Gibalna količina je še zmeraj na maturi.
Berite Thomasa!

Fizikalko ::

Aha, No, potem so jo pa skenslali za nematurante. To pa zihr.

kekz ::

S kom bi pa pisal kolokvije in izpite, če ne bo nobenega za nami?

Kaj ima to veze. Jaz sem na koncu tudi malo bolj "poglobljeno" študiral in mi je vmes en profesor umrl, predmet so ukinili ... (Ravno kvantna fizika). Pa so mi našli nadomestnega profesorja, kjer sem opravljal izpit samo ustno. Bilo je srednje težko.

Prijatelju na FRI so popolnoma ukinili en predmet in ni bilo nič več podobnega na faksu. In to predmet 1. letnika, zato je pred diplomo poklical profesorja v pokoju in odšel k njemu domov na kavo, pa mu je podpisal zadevo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()

kekz ::

Za gibalno količino se mi res zdi neverjetno. Kot sem omenil, taki niti za k Jonasu v biljardnico ne bi bili. >:D
Gibalna količina je OSNOVA za obravnavanje TRKOV! (in še marsičesa)

McHusch ::

Pa saj gibalno količino se v 2. letniku gimnazije (ko se še ne ve, kdo bo in kdo ne bo za maturo iz fizike) učijo VSI. In to smo že predebatirali. Tudi vrtilno količino se jemlje.

Fizikalko ::

Morda se to v gimnaziji jemlje. obvezno pa NI. Kaj šele v tehničnih šolah.

kupola ::

Fizikalko
Jaz pa mislim da, če kakšne snovi na srednjih tehničnih ne predelajo, je krivo to, da je profesor časovno slabo izpeljal program. Rešuje pa se tako, da določene snovi preskoči. (mogoče res niso obvezne) Podoben problem je verjetno pri odvodih in integralih.

Fr33man ::

No informativci so bli kr dobr speljani in predstavljeni. Pohvale. Edin kr me mot je tak naval, a to je vsak let tko, da jih že na prvo predstavitu pride za 4 predavalnce?

Mavrik ::

Hum... jap. Vsaj pri nas je tudi taka gužva bila.
The truth is rarely pure and never simple.

shawshank ::

No, če bo kdo slučajno še opazil tole temo, bi imel vprašanje malo izven študijske snovi, o kateri se večinoma razpravlja, saj se mislim vpisati na FRI.

Koliko ur na teden v povprečju je predavanj, hodite na vse, itd..?
Se da poleg študija še kaj delati s tem, da ne spiš samo 3 ure na dan ter koliko ur na teden delate?
Se da najti kakšno študentsko delo, ob katerem si izpopolnjuješ znanje, dovibaš izkušnje za zaposlitev?

Hvala za odgovore, zelo bi mi prav prišlo, ker se trenutno odločam med FOV(malo manj zahtevno) in FRI.

Glodko ::

FOV(malo manj zahtevno) in FRI


Bolj primerno bi bilo "FOV(praktično podarjena diploma) in FRI"!!
;)

overlord_tm ::

Hodm na vsa predavanja (ce le ne zaspim) in na skoraj vse vaje. Okol 20 ur na teden hodim. Delam pa 8 ur na teden (en dan, pa kdaj se kakih par urc popoldne).

Za delo se ti ni treba bat, vedno polno oglasov. Samo ce si stor te noben ne rabi.

FOV in FRI pa ne gre primerjat ...

shawshank ::


Bolj primerno bi bilo "FOV(praktično podarjena diploma) in FRI"!!
;)


Že res vendar sem doma 300 metrov stran in bi bilo zelo praktično :P
Hvala za odgovor Overlord.

Glodko ::

In bodočemu delodajalcu boš tudi reku da bi sicer šou na FRI samo je bil FOV bližje pa si pač tam študiral? Ah dej dej!

FOV boš sicer imel diplomo, to je gotovo, imel boš tudi več kot dovolj časa da te bodo za drobiž zlorabljal za študentsko delo, pa še ti bo ostalo zadosti za žurat.

FRI boš mogoče prišel do diplome, časa boš imel tako tako, preverjeno z moje strani se ga najde zadost za prosti čas in zabavo, študentsko delo pa ti odsvetujem, sploh če bi rad kaj odnesel od faxa. Sicer je baje sedaj ko je bolonja odtenek lažji program samo še vedno so predmeti ki so trn v peti marsikateremu od nas. Glede težavnosti je tko da velik mojih sošolcev ki je šlo od FRI na FOV ima tam povprečje 8+, pri nas na FRI-ju pa sem pa kje kak narejen izpit s 6 (mislim da ima eden od njih sedaj Zoisovo štipendijo - tolko o tem kako pošteno je razdeljena).

hruske ::

Študentsko delo gre papa. Čimprej, tembolje, čeprav je že jako pozno za to.
Rad imam tole državico. <3

root987 ::

hruske: Je novi zakon že v pisanju?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

hruske ::

Ne verjamem, samo saj je itak dovolj da znižajo/odpravijo dohodninsko olajšavo, pa ne bo več ugodno.
Rad imam tole državico. <3

Pawle ::

Jaz razmišlam da bi se vpisal na Računalništvo in matematika. Pa me zanima, če ni premalo računalništva. Kolko je vpisa oz. a mi je treba skrbet za ocene letos al ne. Pa še vaše splošno mnenje o tem programu.

overlord_tm ::

To misli Racunalnistvo in matematika na FRI, torej uni program, ali VSS program na FMFju?

Jaz sem racunalnistvo matematika UNI na FRI in je super. Racunalnistva je cisto dovolj, matematike vec kot na FRI, profesorji za matematko so mi veliko bolj vsec kot za racunalnistvo (matematiki so sm FMFja).

Vpisa prakticno ni, omejitve ni blo nikoli, letosnja generacija pomoje niti 50% mest ni zapolnila. So pa z boloncem precej spremenil program, malo matematike ven vrgli pa vec racunalnistva dali notri, vsaj moj obcutek. Jaz sem se zadnja generacija starega programa.

A to si gimnazija? Ker kar jih je prislo iz tehniskih sol so po prvih parih tednih odnehal, je prevec matematike ce nimas neke osnove.

Pawle ::

Na univerzitetni program. Sm pa s tehniške gimnazije tako da kar se tiče matematike ne bo problemov, vsaj upam da ne.
Kolko se dela z računalniki in kolko se samo posluša?
edit: Kje pa so predavanja vsa na FRI al je treba hodit tudi drugam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Pawle ()

Mavrik ::

Računalništvo in matematika se izvaja poleg na FRIju tud na FMFju (kjer ma FRI itak tudi prostore pa morejo tud FRIjevci tja hodit :P)
The truth is rarely pure and never simple.

overlord_tm ::

Na univerzitetni program. Sm pa s tehniške gimnazije tako da kar se tiče matematike ne bo problemov, vsaj upam da ne.
Kolko se dela z računalniki in kolko se samo posluša?
edit: Kje pa so predavanja vsa na FRI al je treba hodit tudi drugam.


Predavanj je tako da sem jaz tedensko 12h na FMF in 8h na FRIju. Med faksoma mas 2min hoje ... neroden je samo ce je orenk naliv :)

Z racunalniki ne delamo velik, niti FRIjevci ne delajo nekaj velik na racunalnikih. V 2. letniku imamo recimo vaje na "racunalnikih" pri 2 predmetih, od tega so ene vaje neobvezne, na drugih pa poslusas asistenta ko isto spredava kot na predavanjih, samo da ima on zraven se prosojnice.

Na racunalniku potem delas doma, tega se pa zna nabrat. Java, Matlab, Mathematica seminarske, porocila v Latexu :)

Faks je vecinoma sama teorija, Racunalnistvo in matematika (ISRM se mu rece na kratko) pa je pomoje se malo bolj teoreticen program od racunalnistva programa na FRI.

Pegaz ::

Jaz sem se tudi odločil za IŠRM. Najprej 3+2, potem pa še naprej računalništvo/matematika/morda celo ekonomija. Pri IŠRM mi je všeč, da imaš na koncu veliko odprtih možnosti.

Se že ve, kdaj bo predstavitev programa?

Skinthiner ::

Pozdravljeni vsi skupaj,

Sem 1.letnik FE-UNI.
Zanimajo me spletne strani(pod.baze-MYSQL,PHP ,jquery itd.), omrežja, varnost, zaenkrat tudi C ki ga imamo v 2.semestru.
Zakaj sem izbral FE ? zaradi smeri TELEKOMUNIKACIJ v 3.letniku v upanju po računalništvu.

Ampak ugotavljam, da je to precej drugače, vse z vidika štromarije (hhm ELEKTROfax -> čudn ? )

No matematiko sm razumel letos, medtem ko neskončne uporovne verige (Elektrotehnika) in situacije ko si morš kr izmisljevat stvari v nalog pa mi ne potegnejo.

Zanima me KAKSNA, KOLIKSNA je razlika med FRI in FE kar se tiče samega programa ?
(zavedam se da je namen faksa da ti razvije pravilno misljenje ne pa izkusnje s podrocja, razn ce se sam pobrigas)

A je še kdo z podobno situacijo tukej ? Da je obiskoval FE in se prepisal na FRI in kako mu je sedaj ?

Na vseh kvalitetnih faksih je treba garat to vem, samo ne morš se pa vključit tja kamor ne spadaš če me razumete.

Hvala, LP


//Dejansko me zanima področje multimedijev in mislm da bo FRI še najblizja/dobra podlaga

/*
Poleg odgovora še prosim pustite kratek opis kje študirate, da bom lahko kolikortoliko realno/objektivno primerjal vaše rešitve/odgovore/nasvete
*/

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Če te bolj zanima omenjeno, potem se nima smisla siliti z elektrotehniko, ker tudi pri telekomunikacijah ne boš doživel razsvetljenja oz. programiranja na tem nivoju itak ni v programu.

Skinthiner ::

Mi lahko še poveš s katerega programa si ?
Mnja po tistem kar sem prebrau v opisu predmetov se mi zdi bolj sorodno.(čeprou je napisan tko da se hitr not najds)
Četudi s stališča teorije in matematike, ampak tko je UNI ni kej. (lažje je trpet če veš zakaj =) )
Če že drucga ne je vsaj stroka bolj sorodna. (upam)

overlord_tm ::

FRI VSS si pogledal? Pomoje je zdaj z boloncem prisel en tak program ko je bolj v web usmerjen. Poglej brosuro od razpisa (jaz je ne najdem :/)

Skinthiner ::

Jup, sem pogledal. FRI VSS je super, vse ima kar si želim... razen pripone-VSS.
Dokler imam še voljo in pamet se bom potrudu in naredil nekaj UNI.
Če ne so bili vsi integrali,odvodi itd v srednji šoli zamanj, poleg tega je fajn met močn papir, zna bit da hit padeš iz kksnga placilnga razreda, mar ne ?

bluefish ::

Pravzaprav je veliko odvisno od namena z delom po koncu študija. Če se usmeriš v dejavnost, kjer so bolj pomembne reference (spletno oblikovanje in programiranje je recimo eno od teh področij), je praktično vseeno. Je pa seveda že zaradi napredovanja bolje imeti višjo stopnjo izobrazbe.

overlord_tm ::

Skinthiner je izjavil:

Jup, sem pogledal. FRI VSS je super, vse ima kar si želim... razen pripone-VSS.
Dokler imam še voljo in pamet se bom potrudu in naredil nekaj UNI.
Če ne so bili vsi integrali,odvodi itd v srednji šoli zamanj, poleg tega je fajn met močn papir, zna bit da hit padeš iz kksnga placilnga razreda, mar ne ?


Placilni razredi so v javni upravi. Ce bi se rad potrudil, potem predvidevam da javna uprava ni tvoj cilj ;)

Verjetno se lahko prepises tudi k nam v ISRM. Ti bodo vsi integrali in odvodi prisli prav :)

Skinthiner ::

overlord_tm je izjavil:

Skinthiner je izjavil:

Jup, sem pogledal. FRI VSS je super, vse ima kar si želim... razen pripone-VSS.
Dokler imam še voljo in pamet se bom potrudu in naredil nekaj UNI.
Če ne so bili vsi integrali,odvodi itd v srednji šoli zamanj, poleg tega je fajn met močn papir, zna bit da hit padeš iz kksnga placilnga razreda, mar ne ?


Placilni razredi so v javni upravi. Ce bi se rad potrudil, potem predvidevam da javna uprava ni tvoj cilj ;)

Verjetno se lahko prepises tudi k nam v ISRM. Ti bodo vsi integrali in odvodi prisli prav :)


Po pravici povedano, ciljam v podjetniške vode.
Neka UNI izobrazba je zgolj naložba za hude čase.
Ter da nekje lahko začnem delat, izkušnje nabirat in da (v primeru da mi delovno mesto odgovarja) lahko "nemoteno" plezam po lestvici.

tony1 ::

Skinthinner: moj post v sosednji temi ni bil namenjen hecu, ampak resnemu razmisleku. Če drugega ne, ti ne bi škodilo, da bi si pogledal vsaj predmetnik vsakega od našterih faksov. Več ti ne morem pomagati, you're on your own now...

Skinthiner ::

Zdravo,

Ni bilo mišljeno kot posmeh. Vsaka informacija je dobrodošla in hvala gre vsakemu, ki sodeluje.

Kot sem napisal, samo 2 možnosti sta: FRI ali FE
In zbiram različna mnenja kaj je eno in drugo, namreč ugotavljam da sta to 2 precej razlicna programa.
Sprva sem mislil, da sta si namreč zelo podobna če vzameš na FE smer:Telekomunikacije. Poleg tega je tud opis posameznih predmetnikov premišljeno napisan.

Ta teden grem na predavanja od FRI da vidim kaj se kej dela v 2.semestru, zapiske iz 1.semestra bom še podrobno pogledal, potem grem pa še do prof. Saša Divjaka (ki nam je predaval na programu ki sem ga prej obiskoval)

Zgodovina sprememb…

tt2 ::

Hmm torej, zaključujem 1. stopnjo na filozofski fakulteti ampak, ker seveda v moji smeri skorajda ne bom dobil poklica, bom vpisal 2. stopnjo nekje drugje. Trenutno sem zelo zainteresiran za računalništvo in informatiko, saj kot sem gledal, bo za to mogel narediti le 5 dodatnih predmetov in bi se potem lahko vpisal. Tole piše:

V magistrski študijski program se lahko vpiše kdor: ima opravljen študij prve stopnje ali enakovreden študij iz področja, ki ni zajeto pod a) in je pred vpisom opravil naslednje izpite iz prvostopenjskega progama FRI: Osnove programiranja, Diskretne strukture, Osnove digitalnih vezij, Arhitektura računalniških sistemov, Osnove informacijskih sistemov ali pa je tekom svojega prvostopenjskega študija osvojil snov pokrito v naštetih predmetih.

Pri te me zanima, ker nikoli nisem imel stika s tem faksom, kako težko je narediti teh 5 izpitov, sploh če ne obiskuješ predmetov? A se da tako, da se sam naučiš?

Tilen ::

Ne vem, če je FRI ravno tako enostaven, da bi ti kar brez predavanj, kot samouk, naredil teh 5 predmetov brez težav. Tole znajo bit za filozofa kar visoke ovire.>:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466344189 (6381) nejc_nejc
»

FRI (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7113998 (5540) PH03N1X
»

Matematika FRI vs FS?

Oddelek: Šola
247510 (5340) o3n3o
»

FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6420290 (16700) SimplyMiha
»

Izbira med FRI, FE in FS

Oddelek: Šola
127099 (5914) lemonaid

Več podobnih tem