Forum » Kaj kupiti » Medijski predvajalnik (WD-TV in podobni)
Medijski predvajalnik (WD-TV in podobni)
-žiga- ::
Ko sem prvič gledal za HD medijskimi predvajalniki za priklop na TV se mi je zdel WD-TV (in kasneje WD-TV live) najboljši, potem pa je prišlo toliko novih, da ne vem več kaj je dobro in kaj malo manj dobro.
Potrebujem nekaj,:
- kar ima LAN priključek,
- kar bo brez težav predvajalo 1080p HD vsebine (vsa h264 in x264 kodiranja),
- kjer podnapisi delujejo normalno vsaj v večini primerov
- kar je zelo tiho, če že ne pasivno hlajeno,
- ima HDMI izhod.
Ostalo mi ni pomembno, razen da je cena nekje do 150 evrov, raje manj.
Kaj bi mi priporočali glede na napisane kriterije?
Kako je s podporo za različne formate? Ali vsi predvajalniki znajo prebaviti vsa (HD) kodiranja audia in videa, ali je potrebno biti pri določenih modelih na kaj pozoren?
Hvala.
Potrebujem nekaj,:
- kar ima LAN priključek,
- kar bo brez težav predvajalo 1080p HD vsebine (vsa h264 in x264 kodiranja),
- kjer podnapisi delujejo normalno vsaj v večini primerov
- kar je zelo tiho, če že ne pasivno hlajeno,
- ima HDMI izhod.
Ostalo mi ni pomembno, razen da je cena nekje do 150 evrov, raje manj.
Kaj bi mi priporočali glede na napisane kriterije?
Kako je s podporo za različne formate? Ali vsi predvajalniki znajo prebaviti vsa (HD) kodiranja audia in videa, ali je potrebno biti pri določenih modelih na kaj pozoren?
Hvala.
jeanmike ::
Klik
Imam takega doma, ima vse kar potrebuješ (kar si naštel), predvaja tudi youtube posnetke.
Imam ga priključenega prek mreže in fullHD predvaja brez problema. Podnapise predvaja s šumniki, in ima možnost nastavitve velikosti podnapisov. Priklopljenega imam prek HDMI kabla in slika je res fenomenalna. Če mene vprašaš je ta predvajalnik must have za vsako dnevno sobo.
Ima tudi možnost priklopa zunanjega USB diska. Prek USB ključa pa je normalno predvajalo 720p (1080 nisem še uspel preizkušat)
Imam takega doma, ima vse kar potrebuješ (kar si naštel), predvaja tudi youtube posnetke.
Imam ga priključenega prek mreže in fullHD predvaja brez problema. Podnapise predvaja s šumniki, in ima možnost nastavitve velikosti podnapisov. Priklopljenega imam prek HDMI kabla in slika je res fenomenalna. Če mene vprašaš je ta predvajalnik must have za vsako dnevno sobo.
Ima tudi možnost priklopa zunanjega USB diska. Prek USB ključa pa je normalno predvajalo 720p (1080 nisem še uspel preizkušat)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213862 (57325) | scipascapa |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9731 (8525) | ttommy |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153242 (35811) | king67 |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5142 (3315) | Robert1 |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59842 (45773) | goby |