» »

Slovenija:Italija

Slovenija:Italija

1
2
»

DavidJ ::

"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

DavidJ ::

zmagaaa:)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Matek ::

Bravo guys!!:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Sumo ::

kera huda "prijateljska" tekma :D

spacejam ::

pa smo jim nabili kol v tazadnjo!
Space-jam Team & Co.

rh^ ::

za vse ki niste gledali tekme so naši v 1. polčasu kr dorro igrali in so imeli dosti več priložnosti kot italjani...potem so se malo navijači (naši) stepli z policaji in so skoraj prekinli tekmo... potem 2. polčas so italjani menjali 6 igralcev in so bli bolj sveži od naših in tako so napadali dosti več kot naši vendar smo se uspeli ubranit :D :D :D

P.S.
Upajmo da bojo naši navijači pršli celi domow!!

Tomi ::

Bravo našim. Kaže, da so sicer imeli Italijani bolj slab dan, samo tudi naši so bili dobri.
Drugače pa, sudja je nesposoben.
metrodusa.blogspot.com

MTB ::

Se mi zdijo malce poklapani. Mi je zal, ker ga nic ne razumem...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MTB ()

tintorel ::

na naslovu:

http://tintor_1.tripod.com/nogomet/trst...

slike za tiste, ki niso spremljali tekme

TechFreak ::

Js pravim svaka cast nasim:D - predvsem prvi polcajt je biu super, kar se pa dogajanja izven igrisca tice, mislim da si tega ne bi mogli privost, saj bo to nogometno zvezo drago stal. Bogi oni fanatik k je z zastavo vletu na igrise, verjetno jo ne bo poceni odnesu sodec po reakcijah karabinerjev, ki so kar cakali ke kdo kak sraje nardi da ga zbrcajo.

Sudja je tud poglavje za sebe saj je biu do trenutka cist zmesan in ni vedu ke se ga glava drzi.;(

Sicer pa svaka cast se enkrat nasim (dvomilionski naciji), ki se je v prvem delu z italijanskimi "zvezdniki" poigravala kot macka z misjo. Mislim da imamo kar persepktivno ekipo.

LP

dela ::

prvi polcajt je bil zlo fajn drugi pa dooooolgcajt!
sicer pa so igrali v katančevem stilu (legacy)
drugač pa za moje pojme Prašnikar že preveč slovensko ligo not meša. Pol mariborske obrambe je dal not, pa glejte kaj je apoel z mariborom naredo... no vseeno niso špilali slabo, so pa zato italjani zato slabo špilali. Sm kr zadovoln. Kak je cime šou vun je blo fertik vsega...

Binji ::

Jap, v prvem polcasu smo jih super zjebali. Uni policaji pa tud kr toukli po nasih navijacih pa nej blu nc vaznu kulku pa kam, se mnj pa zakaj. Bla je pa res huda tekma. Navijaci in igralci bi se hmal stepli med sabo. Se sreca, da niso ble ksne kvalifikacije:D
Drgac pa..jst bi se bl bau, ce bojo taljanski navijaci in sudja prsli celi domov. Ker sudja je biu v rangu SP. Nasim piskal vse, unim skorej nc.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

T(he) Boss ::

Mislim, da nasa zveza ne bo placevala za nerede nasih navijace, temvec italjanska, ker so oni gostitelji in organizatorji. Jaz pa mislim, da je vredu, da je prasnikar malo prenovil ekipo in ce vredu deluje (kot je vceraj) te sploh ni problema, pa ce je 1/2 slo lige. Saj vsi prvo spilajo pri nas.

para-site ::

Ahhh, bi morali slišat taljanske novice danes.

Prvo na glas razlagajo, da smo mi kao neki huligani, ki vse pretepemo in polomimo, v glavnem podn.
Potem pa prav po tiho še to, da so izgubili tekmo. :D
To je prava tragedija za Italijane, da smo zmagali mi.
Škoda, da so navijači tko pokvarli tekmo (in tle mislim oboji, ne samo naši), ker če ne Italjani ne bi meli kaj druzga povedat na dnevniku kot to, da so zgubili proti eni majhni Sloveniji. To jih še najbolj prizadene.
Sodnik je po mojem sodu še kar v redu, kraj tekme je bil zbran idiotsko, policistk žensk se ne pošilja mirit razgretih navijačev:D , Cime je pa no.1.:))

para-site ::

Aja, še to...tekmo sm gledal na RAI in moram rečt, da je Pizzul (komentator) komentiral zelo korektno brez kakšnih nizkih, čeprav smo igrali proti njim. Za drugega komentatorja (en malo mlajši) ne morem trditi istega, na žalost.

andrej ::

falcon: a je pomebno kolko igralcev je iz katerega kluba? Daj nena zopet zacenjaj s takimi fintami.

Glede na to, da so bli 3 obrambni igralci, potem je polovic 1.5. Jao, kak je to dosti igralcev iz enega kluba:\ 8-O

dela ::

andrej:
ne moti ker sta pač iz enga kluba dva obrambna, samo če si gledal tekmo apoel-maribor (povratno) te veš o čem govorim.Mogoče sodim prehitro ampak mislim da je Cipot precej nerodn (včeraj je kr dobro špilal, proti apoelu pa je bil rupa) poleg tega pa je bil v Muri napadalec če se ne motim, ko pa je prišo v Mb pa je prašnikar naredo iz njega branilca (vprašanje kolk je dober), poleg tega pa vugdalič proti apoelu tudi ni bil lih dober, tak da se mi zdi da prašnikar preveč forsira igralce iz maribora čeprav tam ne špilajo ne vam kak dobro. Prav tako nimam nič proti slovenski ligi samo tuje so pač nažalost bolj kvalitetne. Če je katanec forsiral igralce iz ljubljane pa jih zdaj zato prašnikar iz maribora- moje mnenje. Če bi bil na bojanovem mestu bi raje vpoklical dva igralca iz ekipe ki zmaga 6:1, kot pa 2 od treh branilcev ekipe ki je zgubla 4:1, se strinjate? Sicer pa je tako ali tako vseeno ker je bla prjatlska, samo ko bo prašnikar isto naredo proti malti pa bo cipot sam sebi lamau noge :D medtem ko bojo maltežani filali gole (ok, pretiravam) pa bo jok in stok. Pa da nebote rekli da sem pristranski do ljubljanskih nogometašev (ki igrajo v tujini), ker sem iz MB

BlackHole ::

Proti Malti pa se bosta verjetno vrnila že poškodovana Sankovič in Knavs (upam), češrav dvomim, da bo kaj dosti menjav v primerjavi s prvo postavo na tej tekmi.

andrej ::

falcon:1. vugdalic je bil ze prej v ekipi, zdaj pa je pac bil v prvi postavi zaradi postkodovalenega knavsa in sankovica, pa galica vec ni pa ne milinovica. je treba nekega novega igralca dat not. osebno se ne obremenjujem s tek kdo je v ekipi in od kod je. sam bi recimo rad vido kaksnega mladega igralca iz CMC publikuma, ampak kaj cemo.
glede cipota, mislim, da je v obrambi zato ker je velik in zato, ker ima za obrambnega igralca dobro tehniko. to se je lepo vido na tekmi, ko je parkrat obrnil italjane;)

igralca ne mores sodit po slabi tekmi ali dveh. potem takem so tudi vsi argentinci in francozi zanic ko so izpadli ze v prvem krogu.

dela ::

francozi so itak zanič :D ker na SP niti gola niso dali... Argentinci so pač bolj nesrečno izpadli.
No sej lih to pravim da bi lahko sprobal kakega od branilcev iz drugih SLO klubov ker za Vugdaliča itak ve kak špila...
drugač pa Cipotove igre spremljam že dolgo (tako da ga ne sodim po eni tekmi) pa se mi nikoli ni zdel preveč spreten, jaz bi ga pa raje dal v napad zaradi višine, ker v reprezentancini nobenga velikega nogometaša ki bi znal centre dobro sprejemat (na tekmo gre ziher enih 5-10 centrov v gol out ali k nasprotniku).
Ko bojo špilali proti eni ekipi ki ma hitre (ponavadi male) napadalce bote vidli od Cipota pomanjklivosti.

BlackHole ::

Prašnikar bo dal Cipota v napad, pri MAriboru mu pa špila v obrambi, tam pa imamo Cimerotiča, RAkoviča, Šiljaka itd. v napadu??! 8-O Očitno je izbral te igralce zato, ker misli še nakaj časa računat na njih. Delno se je moštvo pomladilo, ostalo morda sproti.

Binji ::

Ma kaj se sekiraste od ki so igralci? Prasnikar je selektor, on nej zbere kukr ce, vazno je samo, da pol dobro odigrajo. In zaenkrat so.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

dela ::

sem že povedal, pa bo še enkrat- Cipot je bil napadalec preden je k Mariboru prišu, takrat ga je pa prašnikar (ob svojem prejšnjem mandatu pri mariboru) naredil branilca bogve zakaj.
Rakovič, Cime, Šiljak pa pomoje niso zelo močni z glavo ker niso veliki. Zato bi lahko prašnikar sprobal Cipota v napadu namesto v obrambi, navsezadnje je bila prijateljska tekma.
Drugače pa se nočem kregat, to je pač moje osebno mnenje...

andrej ::

res je, nima se smisla kregat, ker tak nebi mi nic spremenili:D

BlackHole ::

Takole je. Naši so itak z glavo nevarni samo (ali pa v glavnem) v prekinitvah. Takrat pa itak vemo, da so najbolj uspešni naši obrambni igralci (do sedaj Milinovič in Knavs), ki se pomaknejo v kazenski prostor. Sicer se ne spomnim, če se je Cipot kaj vključeval na tej tekmi, ampak se pa strinjam da bi se v takem primeru moral in se verjetno tudi bo. Da bi samo zaradi višini prav igral v napadu, to se mi pa zdi nesmiselno, saj v obrambi itak primankuje izkušenih igralcev, zdaj ko so stari prenehali igrat.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116291 (9514) Alexius Heristalski
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44524884 (20781) boštjan
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559752 (7415) gkovac
»

SLO : FRA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575459 (4338) borinho
»

Zaho se vrača!

Oddelek: Loža
362454 (1818) BlackHole

Več podobnih tem