Forum » Loža » A zna kdo slovaško?
A zna kdo slovaško?
Matek ::
Torej, danes sem enega freeloaderja opozoril na kazaa-ju, da naj shara kaj, če ne ga bom skenslal, pa mi je tip napisal:
Spirdalaj ty zasmarkany podciepie
Sicer se sliši kot kaka kletvica, sam me zanima kaj to pomeni dobesedno, če zna kdo prevest.
Hvala!
Spirdalaj ty zasmarkany podciepie
Sicer se sliši kot kaka kletvica, sam me zanima kaj to pomeni dobesedno, če zna kdo prevest.
Hvala!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Matek ::
Ja jaz tudi nism vedu, sam je google najdu neko stran ki prepozna jezik, pa mi je napisalo ko sem to prilepu, daje slovaško.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
CCD ::
Zanimivo, namreč, če vtipkaš te besede v Googla, jih najde na večinoma poljskih straneh in ne na slovaških
Poleg tega "ty" pomeni "you", "zasmarkany" pa "snoty", vsaj tako pravi nek poljsko-angleški slovar...
Poleg tega "ty" pomeni "you", "zasmarkany" pa "snoty", vsaj tako pravi nek poljsko-angleški slovar...
aambro ::
Zdi se mi da je to poljsko, pomeni pa nekaj takega kot... Get the fuck out of here, you dirty ol' bastard. :))
a je zadnja beseda slucajno "pojebie" ? :)
a je zadnja beseda slucajno "pojebie" ? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aambro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovanski jezikiOddelek: Loža | 4492 (3501) | uporabnik832 |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 80809 (59856) | Sssaga |
» | Slovenija bi lahko bila drugačna balkanska državaOddelek: Problemi človeštva | 1969 (1372) | Mipe |
» | Primerjava cen Slovenije vs Tujina?Oddelek: Loža | 6242 (5327) | mirancar |
» | Kako najceneje na Poljsko (Lodz)?Oddelek: Loža | 3814 (3647) | Ales |