» »

SLO : FRA

SLO : FRA

1
2
»

DavidJ ::

Sicer ne vem, kako so se obnasali navijaci, ker sem po 1. polcasu sel brat zlocin in kazen. Resno. :)

Ampak, ce so bili, taksni kot slisim tule.. super. Za tiste, ki se tega ne veste; Eurosport je prenasal tekmo v zivo... in cela Evropa nas je vidla... fletno.

Se strinjam, da nam manjka Katanec.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Matek ::

Jest se pa strinjam da bi morali taktiko menjat, sej lahka igramo 4-4-2, zadaj mislim da nam brez galiča glih ne ratuje igrat sweeperja v obrambi. Po moje bi bla lahko spredaj 2 napadalca, recimo cime in šiljak, pol pa bi bli na sredini 4 vezisti, zahovič bi igral naprej, en bolj obrambni pa nazaj, pa še dva wingerja.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

BlackHole ::

Brezveze je ugotavljat, če Katanec manjka ali ne. Mislim, da smo to že predelali. Katanec je svoje naredil, sicer je slabo zaključil, ampak je kar je. Mislim, po enem porazu proti tako močni ekipi, ki igra še na domačem terenu, trdit, da nam Katanec manjka, je smešno, če ne celo žalostno. In se ne strinjam, da ima Prašnikar lažjo skupino kot Katanec. Ne moreš primerjat ekip na papirju. Ciper, Izrael so nam enakovredne ekipe (vsaj na domačem igrišču), Malta pa tu ni nedolžna, praktično ni ekipe v grupi, ki bi nam zagotovila 3 pike vnaprej.
Nogometaši pač rabijo vsake toliko rekem eno streznitev in v soboto so dobili prav to. Po moje smo vsi skupaj narobe ocenili francoze, naši so bili pa preveč oslabljeni v obrambi in smo upali, da se to ne bo poznalo. Pa se je. Verjetno je celo dobro, da nimamo še ene tekme v sredo, da se fantje pozdravijo mačka do konca.

borinho ::

Žalostn na tekmi je blo to, k so vsi ze pred tekmo delovali tako usrano, tazga pristopa pr Katancu ni blo, da o taktiki ne govorimo - klasičen Prašnikarjev bunker, pa po tekmi bi bili igralci lohk mal bl samokritični, zato, ker za reprezentanco, ki je igrala na zadnjem mondialu in se nahaja na 28 mestu fifine lestvice, poraz 5:0 pomeni SRAMOTO, pa dejmo si ze iz glave zbit da smo nogometni malcki, ker glede na rezultate zadnjih treh let definitivno nismo VEC, ampak smo srednje veliki(vsaj po fifini lestvici), Prašnikar je odličen trener za SLO ligo(vem enkrat je bil tut v ligi prvakov-cestitke), za kej vec pa na zalost ni. Svaka cast KATANCU, pa tut fantom, k so igral pod njim(svaka cast dobri zivci ni kej)

whatever ::

Lahk dodam samo, da se popolnoma strinjam s postom borinhota. Realno je od naše reprezentance pričakovati 2. mesto v naši kvalifikacijski skupini in dostojno borbo v playoffu za uvrstitev na prevenstvo ter upati na zmago. Vse drugo bi bila sramota. Pa taka mentaliteta kakršna je bla v naši reprezentanci proti franciji je nedopustna.

freejack ::

FaLcOn3y3: Tega, da je Katanec igral z standardno reprezentanco, Prašnikar pa se ubada z xy novimi igralci, da ne omenim manjkanje katerega izmed dobrih igralcev, zaradi takšnih ali drugačnih, zdravstvenih, ipd. težav, tega, pa nisi omenil.Če bo letos Prašnikar prišel na EURO, bo to večji dosežek, kot ga je naredil Katanec. Namreč, če tolk časa reprezentanca skup igra, neki se pa ja more posrečit. Z novo s tega ne da tko na hitr, še posebej me zanima, ali so zmožni s KVALITETO nadomestiti nekatere gole, ki so bili dani zgolj na podlagi sreče in kjer je kvaliteta igralca le malo pomenila. Sicer pa, kako je lahko Katanec za napadalca imel Rudonjo, ko pa je tip šele v 53.nastopu, dal svoj PRVI gol za reprezentanco, PRVI, pa je NAPADALEC. Tu se vidijo odločitve trenerja, ne pa po enkratnih dosežkih (in pol TurboRudi™ ostaja lepo na poziciji napadalca z 0 doseženimi goli, Zaho gre pa ven. Kje si še pa to videl.. Mogoče na Kitajskem, pa še tam dvomim). Če enkrat osvojih nekaj, je to lahko zaradi sreče, drugiš še MOGOČE. Nato pa sreča nima več kaj. Nato nastopi kvaliteta igralcev.No sej se mi zdi brezveze kregat s takimi, ko mislijo, da so igralci na klopeh sedeli, Katanc se je pa sam podil na igrišču za žogo in da je on sam in samo on, zaslužen za dosežke naših. To se mi zdi brezpredmetno in otročje, tko da jst zaključujem z replyi v to temo.

BlackHole ::

Katanec je delal čudeže, to je jasno in ne bi rad pogreval spet tega. Kar se tiče Rudonje, mislim da bi nam na tekmi s Francijo še kako prav prišel in nasploh ni bil nikoli nekoristen.
Da pa zdaj po tem porazu obtožujete Prašnikarja, da igra bunker, to je pa norost. Naši sploh niso igrali bunkerja na tej tekmi. Ej, fantje, pa mi so samo mali slovenci. Pa kaj ste pozabili da do BRAZILCI, ja brazilci proti francozom nekaj let nazaj (proti podobni postavi) izgubili s 3 proti NIČ. In ti isti brazilci so postali svetovni prvaki (z lahkoto). Hočem povedat, da ima lahko tudi super reprezentanca, kot je Brazilija slab dan (tekmo) in sramotno izgubi. Ne rečem, da bomo zdaj mi to ponovili, samo neverjetno je, da po eni tekmi obtožujete vse povprek. Nikakor se ne zavedate kaj je nogomet, da je vsaka tekma tekma za sebe. Kak gol je padel po nesreči, motivacija pade (ja tudi reprezentatom lahko pade) in pride do tega kar je bilo v soboto. Čeprav ne bi rekel, da jim je padla motivacija, prej koncentracija. Če je kdo gledal zadnji dve tekmi hrvatov, predvsem zadnjo z bolgari, je lahko videl šolski primer nemotiviranih igralcev. Sicer pa so tudi na SP hrvati igrali podobno (nemotivirano). Naši se bodo pobrali že na naslednji tekmi, sploh ne vidim razloga zakaj se ne bi.

Zgodovina sprememb…

borinho ::

Sramota je v tem da igre NI bilo(vsaj nase ne). Pa ne mi spet z novimi igralci BTW od reprezentance iz svetovnega prvenstva je reprezentancno pot zakljucil le Milinovic, ostalih pa Prasnikar ne poklice. NI IZGOVORA ZA TAKO SRAMOTEN PORAZ, pa nismo mejhna reprezentanca-poglej fifino lestvico, ki je realen pokazatelj, kdo je velik in kdo majhen. prostđek: rudonja je koristen, nasvet: vrni se k pletenju

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borinho ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559819 (7482) gkovac
»

Slovenija - Švica 1:5

Oddelek: Loža
181690 (1223) R0K

Nogomet->PRAŠNIKAR ADIJO!!!

Oddelek: Loža
101558 (1401) Gandalfar
»

Prašnikar naj odstopi!!!

Oddelek: Loža
131435 (977) BlackHole
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1299994 (7752) DavidJ

Več podobnih tem