» »

Slovenski nogomet

Slovenski nogomet

«
1
2 3
...
5

mtosev ::

A imamo sploh kake možnosti po katastrofalno izgubljeni tekmi proti Belorusiji?

BLR 4 - SLO 2

Jaz mislim da bo rabilo priti do konkretnih sprememb preden se bomo kdaj še kvalificirali za kaki Euro ali SP.

Kaj vi mislite?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
  • spremenil: mtosev ()

sid911 ::

Oblak naj kar ostane v Belorusiji. Ne rabimo ga. tako sranje kot je on naredil iz reprezentance bi še jaz bil sposoben naredit. Pa Zavrla&co v rit brcnit. So si že lahko dovolj žepe napolnili na NZS.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

whatever ::

Brez Katanca ne bo nič.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

MihaFirst ::

komaj kaj več kot polovica igralcev je Bosancev... več -ičev, več uspeha... :D

overlord_tm ::

no comment, nikoli več ne bo kot je nekdaj bilo ;)

LapD ::

V eni stvari pa dam Oblaku prav..trenutno je Luksemburg za nas tekmec po meri, Albanija pa velesila.

Jap točno tako je izjavu in kako bodo pol ljudje igrali. Glejte hrvate, čeprov jih sovražm ampak pred tekmo z Anglijo so glasno napovedovali zmago in jo tudi dosegli. Ne morš it v eno posrano Belorusijo, ki je v celi svoji zgodovini nastopov v kvalifikacijah skupaj zbrala 15 pik, po eno točko, zmaga pa bi bila senzacija. Dokler se ne bo zamenjala celotna garnitura vodstva sploh ne bom več gledal te žalosti. Še dobro da tv3 prenaša vse tekme Nizozemcev.

Evo pa sm stresu jezo nad "Oblakovo četo", prepuščam palico naslednjemu :D

Super Sonic ::

Sploh ne vem, kaj se pritožujete?

Tolk kot se v nogomet vlaga, tolk se dobi na drugi strani ven.

In glede na to, da naši fantje v prvi nogometni ligi hodjo po zalet v vinograd, bodo rezultati takšni kot so. Vsi bi samo imel - tipično. Na vsake toliko časa se le moram spomniti iz kje prihajam.

Milenko je zadnjič lepo povedu: Zlata generacija, je rabila precej let, da se je uigrala in da so se pokazal nosilci. Ker še vedno vlagamo v nogomet točno toliko kot smo pred 15-timi leti, je zadeva enaka. Počakat bo treba, da se fantje uigrajo, da mogoče dobimo kakšnega izrazitega vodjo in če bomo imeli srečo, še dobrega selektorja (Oblak to ni).

Oblaku ne zamerim nič. Vzel je v roke drek in noben selektor ne bi opravil dela drastično bolje. Nič ne rečem - par pik bi lahko imeli več, ampak ta reprezentanca (še) ni sposobna priti na kakšno prvenstvo. In noben od vas mi ne bo govoril, da bi Slovenček gledal tekmo, če bi izgubljali namesto s 3:0 / 4:2, ampak s 1:0 oz. bi igrali 1:1. To v danem momentu nič ne pomeni, Romunija in Nizozemska sta tako močni reprezentanci, da dnevni navdih ne pomaga.

Glejte rokomet. Tam vlagamo, tam so "ugledni gostje", tam dobivajo plače, tam so ljudje - gledalci - vzdušje in tam je zmaga in rezultat. Aja - reprezentančni nič več.

p.s.
Katanc je pač ena navadna pička. To sem povedu že vsaj 100x. On si ne bo mazu rok s kakšno menjavo generacij ali pa s čim podobnim. On bo prišel na "narejeno". Čez par let, ko bomo zamenjali n selektorjev in še koga zraven, bo štulu svoj nos zraven. Enako se dogaja s Makedonci. Edino kar ga razlikuje od kakšnega drugega talebana, je zmagovalna mentaliteta.

p.s.2
Pa Zahovič tudi. Nič ne rečem, Zavrla je treba zamenjat, ker se mu že vidi, da krade. Piše mu načelu. Ne rabi dajat kakšnih dokazov. Drugače pa nima Zaho kej bluzit po TV-ju kaj in kako. Raje vidim, da so naši doma, kot pa da se kregajo pred svetovno javnostjo in Slovence prikazujejo kot če večje luleke, kot dejansko smo. On je naredil toliko dobrega in toliko slabega, da je lahko sumasumarum - čisto tiho.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Stajerc ::

Ja nevem zakaj bi Zaho moral tiho biti.

Katanec? Nevem če hočem da pride nazaj. (ne vem zakaj samo nekak pač nevem ni to to)

Zaho samo pogledas recimo stevilo reprezentancih tekem in stevilo dosezenih golov. Pa lahko samo rečeš kapo dol.

Lahko maš zlato reprezentanco pa če nimaš nekoga k ida gole nimaš nič. To kaj pa imamo trenutno pa sploh ni nogomet ampak bedarija. Bo že (upajmo) pač trenutno ni zanimivo.
Have a nice day.

Super Sonic ::

Zaho mora biti tiho zato, ker je že vse res, kar si napisal, ampak po drugi strani je pa kriv za razpad in sramoto na svetovnem prvenstvu. Pač on in njegov ego. Če bi mu bilo kaj do reprezentance in uspeha slednje, bi bil lepo tiho in agonijo proti Srečku in Rudiju sprožil doma. Tako sta si pa s Katancem nabijala ego - en proti drugemu. Priti na takšno prvenstvo je že uspeh, ampak ne takšen, da bi zdej mogu jaz na glavo past. Če bi pa tam prišli še kaj dlje (in imeli so to možnost), bi pa drugače gledu na stvar.

Skratka Zaho se zadnje čase obnaša tako kot, da bi "zlata generacija" osvojla kakšen naslov.

Sicer pa sem si moral posneti sramoto Angležev na tekmi proti Hrvaški. Enostavno tolk nesrečnega naroda, ki ima tako (milo rečeno) debilne vratarje pa tud zlepa ne najdeš. Ne vem kaj dogaja vratarjem v tej reprezentanci.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

roba87 ::

Za prepir sta vedno potrebna dva.Katanec in Zahovič oba skupaj.Vendar ne zamerim nobenemu od njiju, ker sta nas popeljala na evropsko in svetovno prvenstvo. Je pa ena opica na oblasti nogometa, ki za nogomet zadnjih par let ni naredil nič, razen da si je napolnil žepe. In tega( zavrla ) je treba čimprej odstranit, ker je nesposoben.Ker ko pogleda v kamero mu vidim € (beri eure) v očeh...

BlackHole ::

Vse ste že povedali. O igri naših včeraj lahko samo rečem katastrofa kot že dolgo ne, pa še to je preveč pohvalno za to kar so pokazali. 5:0 bi bil nekak realen razultat, čeprav sem si želel zmago in sem upal da bodo mogoče pa res kaj več pokazali, ampak tako kot smo zdaj na podnu, že dolgo nismo bili. In če zdaj, ko je nekaj več časa (do naslednje tekme), nekaj ne ukrenejo pri vodstvu, pol jih bo treba s silo dol nagnat.
V moštvo mora prit nov duh, motivacija in želja po uspeho. To kar je zdaj, ni nič, vsaj nekaj dela po svoje, pač toliko da pridejo do konca tekme. Nekaj je že res, da mogoče ekipa ni uigrana, samo to ne more bit edini razlog za vse to. Oblak je bedak (čeprav sem na začetku verjel v njega), ker tako kot on govori o igralcih, to je bolano. Tip ni narejen za trenerja s takim načinom. On mora potem it trenirat v Brazilijo ali kaj vem kam. Dejstvo je, da ne zna in niti ni sposoben motivirati ekipe, pa lahko dela z njimi pred tekmo ne vem kaj, če po vsaki tekmi daje takšne izjave, da mu noben igralec potem jasno, ne verjame. :\

Angleži imajo res "nekaj" pri teh golmanih, ampak včeraj se je žoga res tako nesrečno odbila v "pravem" trenutku, da ne vem če bi kateri drug golman to predvidel.

Drugače pa, navijam zdaj za makedonce in čakam tekmo Makdeonija:Hrvaška. ;)

Katanec in Zahovič sta dala toliko slovenskemu nogometu in slovenski gledalcem (ljubiteljem nogometa), da jima ne morem zamerit tistega v Koreji.
LP Marko

Super Sonic ::

"Katanec in Zahovič sta dala toliko slovenskemu nogometu in slovenski gledalcem (ljubiteljem nogometa), da jima ne morem zamerit tistega v Koreji."

Katanec & Co. so naredi predvsem ogromno zase. Izredno dobro so se prodali. To je bila njihova nagrada. Kolk so pa naredili v dobro Slovenskega nogometa, je pa čisto druga reč. Glede na trenutno stanje bi človek rekel, da ekstremno malo. Sej pravim - trenutno se kompanjija obnaša kot, da smo igrali finale svetovnega prvenstva.

Ugled je imela četa pod Katancem in ne Slovenija. To je treba ločit. Enako se trenutno dogaja s Makedonijo. Njihova generacija je na višku, vodi jih človek, ki je rojen za takšne momente, in vsi - brez izjeme, se bodo dobro prodali. Ko bo Katanec odšel, ugleda tam ne bo več - tako kot ga pri nas ni (več).


Sicer pa pri nas imamo rešitev. Novinarji. Ko poslušami njihove izjave dobim občutek, da vedo vse. Pametni ko svinja. Jaz bi njih potisnil naprej, sebe pa za komentarosko mesto >:D . Pa da vidmo če so res vse vedo in znajo. Torej Oblaka, Zavrla (pa še koga) dol, Urbana Lavrenčiča, Mirana Tišiča, Saša Jerkoviča (in še kakšnega) pa gor. Oni vse vidijo, oni vse vedo. izica.

p.s.
Sicer bi bilo najprej treba kakšnemu povedati, koliko dolgo tekma sploh traja, ampak pomoje bi že popeljali naše do finala (evropskega in svetovnega).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Na tej povezavi lahko najdete kandidata za novega slovenskega selektorja.

Rok Viškovič - preberite si, recite da ni res, človek vse vidi, človek vse ve. Zakaj bi takšni biseri sedeli doma in pisali članke? Dajmo jim možnost - slabše kot je, pravijo, da ne more biti.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Alexius Heristalski ::

Katanec se ni prodal, igralci so se. On je tako ali tako tudi prej že bil preskrbljen do konca življenja, ker je v igralski karieri toliko zaslužil. Zato se tudi po odstopu z mesta selektorja slovenske nogometne reprezentance ni nekam silil, saj mu ni bilo treba. Res da je sprejel službo pri Olympiacosu, a po končani avanturi ga dolgo ni bilo na spregled, enostavno zato, ker ni bilo potrebno.
Igralci so pa imeli odlične transferje zavoljo iger v reprezentanci. Zahovič v Olympiacos, Pavlin v Porto, Novak v Fenerbahče, Rudonja v Porthsmouth, itd itd. Reprezentanca jim je v tem smislu dala ogromno.

Ampak res se mi zdi brezveze, da se še naprej kregamo o sporu Katanec-Zahovič. Itak nismo prišli nikamor, eni so na Katančevi strani, drugi na Zahovičevi, isto kot pred štirimi leti.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Super Sonic ::

Alexius Heristalski - kaj misliš, da bi Katanec bil tako zaželjen, če bi imel slabe rezultate? On spada zraven. Samo pri njem je to, da bo vedno 5x premislil ali bo vzel reprezentanco ali ne. Mora vse klapat - igralci morajo biti "tapravi", denar mora biti (v Makedoni dobi veliko soldov), okolje mora biti,...

Skratka jaz pravim, da zelo dvomim, da bodo spremembe prišle z menjavo selektorja. Pač mi nismo nogometna nacija. Tako je. Če bi bili, bi imel infrastrukturo, denar, uspehe, kader...
Poglejte domača prvenstva, poglejte ljudi, ki so zainteresirani za nogomet - jasno je, da ne bo nič.

Še dolgo časa ne!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

BlackHole ::

Katanec & Co. so naredi predvsem ogromno zase. Izredno dobro so se prodali. To je bila njihova nagrada. Kolk so pa naredili v dobro Slovenskega nogometa, je pa čisto druga reč. Glede na trenutno stanje bi človek rekel, da ekstremno malo. Sej pravim - trenutno se kompanjija obnaša kot, da smo igrali finale svetovnega prvenstva.


Iz napačnega kota gledaš na to. Ni važno kaj so naredili zase, tisto je bila posledica uspehov in nagrada za dobro in kvalitetno delo, kot si sam rekel. Dejstvo je, da so slovenski nogomet dvignili na precej višjo raven, kot je bil pred tem. Takrat smo bili okrog 20. mesta na FIFI-ni lestvici. smo pa zdaj (78) http://www.fifa.com/en/mens/statistics/index/0,2548,All-Sep-2006,00.html. Za nas je bil nastop na SP in EP kot finale. Kar se je dogajalo potem, ni bilo odvisno samo od njih. Je pa tako, da pri manjših nacijah je pač običaj, da prihaja do nihanj. Ampak se mi zdi, da smo mi vseeno malo preveč zanihali tokrat.

Alexius Heristalski - kaj misliš, da bi Katanec bil tako zaželjen, če bi imel slabe rezultate?


Ja kateri trener s slabimi rezultati je pa zaželjen?
LP Marko

Zgodovina sprememb…

roba87 ::

Mislim, da bi moral postati selektor Bojan Prašnikar. Res malo mu je mankalo da bi nas popeljal na evropsko prvenstvo. In mislim, da če je bil sposoben peljati Maribor v Ligo Prvakov je sposoben tudi reprezentanco na evropsko prvenstvo.

Super Sonic ::

"Ni važno kaj so naredili zase, tisto je bila posledica uspehov in nagrada za dobro in kvalitetno delo, kot si sam rekel. Dejstvo je, da so slovenski nogomet dvignili na precej višjo raven, kot je bil pred tem."

Jah jaz bi rekel, da če so res dvignili raven slovenskemu nogometu, bi se moralo danes to nekje poznati. Pa se ne. Oni so takrat igrali kot ekipa tako zelo dobro, da se tudi pomislilo ni, da bi kdo igral iz naše prve lige. Torej je šlo za ekipo, ki je ločena od državnega nogometa. Tista ekipa je imela toliko veze s slovenskim nogometom, kot ga ima moj mobitel. Nič. Stroka (ki je edina mirodajna) je to videla, zato so se oni kot ekipa prodal, med tem je pa Slovenski nogomet ostal točno tam, kjer je bil. Torej so primerjave mest na Fifini lestvici irelavanta zadeva.

In sedaj so glasni, češ uničujejo nam reprezentanco. Seveda jo, ker njih ni več.

"Ampak se mi zdi, da smo mi vseeno malo preveč zanihali tokrat."

Al ne gre za nihanje (saj po mojem mnenju). Ni nobenega kvalitetnega sistema, ki bi iskal igralce ali jih produciral. Vse je prepuščeno individumu, pač toliko kot starši imajo, toliko boš igral. Naša liga je zanič. Delno (in predvsem) zaradi gledalcev. Nas ta šport, kot nacijo - ne zanima. NIč nimamo v nogometu. Ne kadra, ne denarja, ne gledalcev, ne infrastrukture - nič.

Ampak rezultate bi pa radi! Ha! Od kje?

Pravljice se v življenju samo zgodijo in ne dogajajo. To je treba Udoviču povedat.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

neres ::

Noben selektor ne more delat čudežev, če igralci niso kvalitetni.

To, da se je reprezentanca s Prašnikarjem skoraj uvrstila na svetovno je tudi posledica sreče. Če bi takrat šli naprej proti hrvatom bi bila to krivica za nogomet kot tak. Ker že takrat so se razni moldavci in nevem še kdo poigravali z našo obrambo.

Naša ekipa, predvsem obramba, je preprosto preslaba. V "zlati generaciji" je bila še spodobna in takrat smo imeli - s kančkom sreče - realne možnosti, da konkuriramo... z raznimi goli iz sredine in podajami Rudonje v gol...

Super Sonic ::

Moje mnenje (nisem noben strokovnjak, samo mnenje):

Prašnikar je igral s celotno "zlato generacijo". Imel pa je (pravljične) tri probleme:
1. Zavrl ga je sovražil, zato ni bil deležen nobene podpore od "zadaj".
2. V ključnem momentu kvalifikacij niso igrali ključni igralci (poškodbe, kartoni).
3. Srečko mu je pokuril vso srečo. Ta je za uspehe nujno potrebna (gol Ačimoviča, gol Osterca,...).

Bil je to en gol. In bila je to "zlata generacija".

Oblak je čisto druga pesem. "Zlata generacija" ne more igrati 100 let in enkrat morajo v pokoj. Kdo bo šel v drek? Slovenska liga v kurcu, mladi slabo trenirani - poleg tega izbora skoraj ni, denarja čedalje manj, naši se niso uvrstili nikamor (ženske so nehale gledat nogomet, zraven pa še 90% copat),... Kdo bo šel v drek?

Oblak. Zaradi tega ga pa na nek način še spoštujem. Katanec se raje vrže nekam kot, da prevzame takšno reprezentanco, Praško je tudi odmaknil roke,...

In kdor koli naslednji bo prevzel tale Titanik, bo potonil.

Ampak Oblak se še vedno ne da.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

asskicker ::

Kot je že eden pred mano povedal:
Rabimo zmagovalno mentaliteto. Zakaj sploh igramo, če ne gremo vsake tekme zmagat?
Pri Katancu so se vsi igralci vseh 90 minut borili kot levi in pustili svoja srca na igrišču.
Danes pa "borci" igrajo cca 60 minut, nato pa se vlečejo po igrišču kot prestreljene košute in mimogrede dobijo še 2, 3 gole.
Brez veze ...
Po Katancu se nam bo še dolgo kolcalo ...
Heaven is on the next door!

Zgodovina sprememb…

roba87 ::

Ja se strinjam. selektor je tisti ki izbere enajsterico in seletor odloča kdo igra in kdo ne in izbira taktiko in postavo, daje napotke igralcem ipd. In če selektor ne optimizira ekipe da bo ta dala vse od sebe, ga je treba zamenjati.

mtosev ::

Zakaj nekdo neprevzame odgovornost nase inn neodstopi?

Vse bolj downhill gremo 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Super Sonic ::

Zato ker globoko v sebi tudi ljudje na drugi strani niso čisto 100%, da bodo s tem, ko bodo obstoječe ljudi na položaju zamenjali, dosegli toliko več, da bo Slovenček doma s kokicam v ustih - srečen.

Ne vedo niti tega, kdo od trenerjev, ki so trenutno na borzi, bo šel v drek za Oblakom.

Konec koncev so res igralci tisti, ki delajo na igrišču. In če ne zmorejo niti tečt vseh 90+ minut, je to znak, da so oni tisti krivci. Selektor je z njimi teden ali dva - v tem času pa ni mogoče nabildat Milenkota, da bo teku 90 minut kot odvezan.

Igralci so slabi, selekcija pa dobra - to priznavajo vsi (selekcija pravzaprav to ni, ker pri nas igra vsak, ki ima 5 minut časa preveč). Oblak doskrat reče: če imate kakšne boljše igralce, mi jih prosim naštejte. Pa so vsi tiho. Sem in tja pride kakšno novo ime, to je pa tudi vse.

V osnovi skušajo zrušit Zavrla & Co., Oblak je v drugem planu.

p.s.
Oblak ni tako zelo zanič trener. Je res, da se zadnje čase močno izgublja, ampak še vedno ni tako zelo slab. Ni pa ne vem kaj od trenerja, to pa drži.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Alexius Heristalski ::

Mislim, da bi moral postati selektor Bojan Prašnikar. Res malo mu je mankalo da bi nas popeljal na evropsko prvenstvo. In mislim, da če je bil sposoben peljati Maribor v Ligo Prvakov je sposoben tudi reprezentanco na evropsko prvenstvo.

Prašnikar? Ne hvala. 2. mesto v kvalifikacijski skupini za Evro2004 je posledica izjemno lahke skupine, kar je delno zasluga uspehov pod Katancem, saj smo bili v drugem bobnu, imeli smo nekaj sreče pri žrebu. Nikoli pa ne bom pozabil skupnega izida 7:0 iz dvobojev proti Franciji, skoraj nič slovenskih strelov na gol proti Izraelu v Antalyi in prav tako sramotnemu porazu brez strelov na gol proti Hrvaški v dodatnih kvalifikacijah.
Tudi mi ni jasno, zakaj bi morali nujno imeti domačega trenerja in to po možnosti takšnega, ki se že dvakrat ni izkazal.

edit: tipkarske
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Jah Praško igra nazaj. On igro ruši, on igra bunker. Pri njem bi naprimer lahko igral Dejan Zavec. On ne rabi nogometašev, ampak 9 pretepačev, 1 golmana in še Osovnikarja, ki bi bil sposobn dati gol v edinem proti napadu na tekmi. Za oko ne ravno lep nogomet, priznam.

A je vseeno dokaj uspešen. Na njegovi strani so uspehi, samo s reprezentanco mu ne gre ravno najbolje.

Odličen nov trener bi trenutno prinesel nov veter, kakšno zmago kje, še vedno bi pa ostali doma. Ob tem nogometnem sistemu, ki ga imamo v naši deželici - bo težko vsakemu trenerju, zato ne misliti, da se ravno pretepajo za naš selektorski stolček.

Jaz bi namočil naše novinarje. Sej vse vedo. Recmo Tišič je prvi. >:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

stealth ::

Problemi so v sami slovenski ligi.
Preveč klubov imamo, ki so res za en drek. Če bi naredli recimo samo eno slovensko ligo in recimo samo 10 klubov, kar je čist dovolj za eno bogo slovenijo, bi se količina denarja na en klub povečala, in s časom seveda tudi kakovost samega nogometa.

Oblaka ne bi menjavu za enkrat, ker me še zanima kaj je človek sposoben naredit. Mi je pa za razliko od nekaterih všeč, da je človek realist, in ne razglaša zmage pred vsako tekmo. Ve, da ima v kurcu ekipo, in se tako tudi obnaša.

Bob Rock ::

Preveč klubov imamo, ki so res za en drek. Če bi naredli recimo samo eno slovensko ligo in recimo samo 10 klubov, kar je čist dovolj za eno bogo slovenijo, bi se količina denarja na en klub povečala, in s časom seveda tudi kakovost samega nogometa.


to je IMO dalec pravega recepta...ce bi 90% klubov ukinil, bi s tem zgubil vecino mladih potencialov
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

[SpydeR] ::

Hehe. Ve da ma v kurcu ekipo? Ekipa je taka kot jo je sam sestavil. Se pravi, da je tudi on v k... Ker že ravno omenjaš našo ligo. Če si jo kaj spremljal zadnje čase bi videl kaj lahko sprememba trenerja prinese ekipi, ki je sicer v k.. Poglej si malo napredek Nafte odkar jo je prevzel Milko Djurovski.

stealth ::

Tisti pravi mladi potencial bi že našel svoje mesto v novih klubih.

Ne pravim da trener nima vpliva na ekipo, še kakšnega ma. Ampak v reprezentanci je drugače kot v klubu. Igralci trenirajo v klubu skupaj z vedno istimi soigralci, so uigrani, lahko lažje igrajo raznorazne kombinacije na tekmah, probavajo taktične zamisli trenerja non-stop...
Selektor pokliče v reprezentanco igralce, ki se njemu zdijo dobri. Zdaj če Slovenija ne premore boljših, ni on kriv, pač pa slovenski klubi, ki ne "izšolajo" dobrih nogometašev.

Mati ::

Ne vem kako lahko eni tukaj še zagovarjate Oblaka. Očitno ne vidite dlje, kot do konice svojega nosu.

1. Oblak je ena navadna marioneta (ali ovca kakor želite) v rokah Zavrla & family. Oblak pač pokliče igralce, katere mu Zavrl "svetuje". Zakaj neki je pod Oblakom igral mali Zavrl, dokler se ni začela medijska gonja proti njemu?
In potem reče Zavrl, da on ne soflira Oblaku kdo naj igra. V naslednjem stavku pa celo, da je bil on proti temu, da igra njegov nečak.

2. Zakaj je Aljančič pred kratkim debitiral v reprezentanci direkt iz SLO 2. lige???
Odgovor se skriva globlje. Aljančič je bil tik pred podpisom z Mariborom, nakar dobi klic od nikogar drugega, kot Branka Oblaka. Ta mu je povedal, da si "zelo želi" da podpiše za Domžale, saj ga bo tako imel bolj na očeh. Ter, da če podpiše za Domžale bo prav kmalu debitiral v reprezentanci. Seveda je mladi Aljančič nasedel in podpisal za Domžale, ter naslednjo tekmo resnično debitiral proti Izraelu. Nakar so mediji njegovo igro raztrgali in Oblaku (Zavrlu) ni preostalo drugega, kot da se ga na hitro znebi.

3. Mlad slovenski napadalec Borut Semler, ki igra za amaterje Bayerna je letošnji prestopni rok, bil pred podpisom z enim od slovenskih prvoligašev, ki ima najmlajšo in najperspektivnejšo ekipo v državi (9 mladih reprezentantov). Nakar se zgodbi ponovi še z njim, s tem da mu Oblak da vedet v kolikor ne podpiše za Domžale je končal z reprezentančno kariero. Semler ni htel podpisat za Domžale in je ostal v Bayernu.
Sami ste videli kaj se je zgodilo.Vpoklican je bil proti Luxemburgu, ter ni bil poslan niti na segrevanje. Pravtako ga je Oblak vpoklical za Belorusijo, vendar je Semler izgleda končal kariero dokler je Oblak (Zavrl) selektor. Po krajšem prepiru je Semler zapustil reprezentanco in se pred tekmo z Belorusijo napotil domov.


Imam še precej zgodb, ki se jih še nebi lotil, vendar v tej reprezentanci tako smrdi, da to vohajo že na Uefo. Trenutno imamo zelo kvalitetne nogometaše v Sloveniji, ki pa jih Oblak niti ne povoha, saj prihajajo iz nepravih klubov (Pregelj, Cipot, Morec,itd...), ki z lahkoto menjajo razne Komce, Iliče, Mavriče itd...Vendar so slednji produkt Zavrlovih prijateljev in kot taki morajo igrat!

roba87 ::

Se strinjam s tabo Mati. Zakaj ni Cipota v reprezentanci? Ker Zavrl tak hoče.

BlackHole ::

Cipot je bil poškodovan pred tem. Proti Belorusiji je pa sedel na klopi.
LP Marko

Super Sonic ::

Mati tako globo zadev sigurno ne poznam, ampak takšnih "urbanih" legend je kar nekaj. Kaj se vse ne počne.

Če je Aljančič tako neumen in ne razume, da Oblak ne bo večno selektor - je to njegov problem. Iz tvojih izjav je vse videti tako, da bodo Oblak in Zavrl s kompanijo neskončno dolgo na oblasti. Osebno ne bi nikoli menjal kluba zaradi selektorja. Sicer je pa menjava kluba Maribor za Domžale prej pozitivna, kot negativna zadeva za igralca (trenutno).

"Imam še precej zgodb, ki se jih še nebi lotil, vendar v tej reprezentanci tako smrdi, da to vohajo že na Uefo. "

Tole si si kratko malo izmislil oz. bolje rečeno si povedal samo pol resnice. Uefa je resnično prišla, a dala velik plus celotni garnituri na Čerinovi. Iz tega ven se da izhajat, da bo Zavrl še nekaj časa na stolčku.

"Trenutno imamo zelo kvalitetne nogometaše v Sloveniji, ki pa jih Oblak niti ne povoha, saj prihajajo iz nepravih klubov (Pregelj, Cipot, Morec,itd...), ki z lahkoto menjajo razne Komce, Iliče, Mavriče itd.."

Eh vidiš to je problem tistih, ki sedijo na nasprotnem bregu. Ni igralcev. Naštel si tri, od tega Cipot itak igra. Kvalitetnih igralce oz. povedano drugače - igralcev, ki so sposobni igrati enakovredno s vrhunskimi nogometaši, pri nas ni. Vsi so približno enako slabi.

Sicer pa da se razumemo: Osebno sem za menjavo vseh. Že zaradi tega, da se malo prevetri vse skupaj. Sem pa po drugi strani prepričan, da reprezentanca rezultatov ne more dati čez noč in da bo, neglede na selektorja, treba počakati par let.

No sej pravim - so pa tu še naši novinarji. Oni vidijo marsikaj zato bi jaz uporabil kar njih.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Stajerc ::

V bistvu glavna težava za nas navadne ljudi je pa ta:

Mi vidimo da je vse skupaj zanič in ne štima (ni to samo običajen zanihaj na slabše) Rudi Zavrl to vidi in priznava da tonemo, vedno globje in globje ampak kar je pa res katastrofa ke to da:

ZAVRL NR RAZMIŠLJA O MENJAVAH (Oblak in Co.). Že on sam bi zaradi te nesposobnosti moral moralno odstopiti in preputiti sedlo sposobnejšim a ne on gre še celo dalje in niti selektroja ne namerava zamenjati.

V bistvu naša ladja pa tone že na samo dno počasi in to je sramota pač in pokaže da je res vse skupaj svinjarija velikih dimenzij. Nekaj je politika vrjamem ampak tukaj že laik vidi da res nekaj ne štima.
Have a nice day.

Mati ::

Poglej Super Sonic, ne govori da si stvari izmišljujem, ker niti zate ne govorim, da si pač prisklednik NZS in jih že zaradi tega zagovarjaš na vse kriplje.
Ali misliš, da bo Platini, ki kandidira za novega predsednika Uefe prišel sem in izrekel Zavrlu nazaupnico? Človek ja rabi njegov glas, zato bo rekel karkoli, da ga le pridobi na svojo stran.
Povedal si, da Cipot igra! Povej mi tekmo na kateri je igral več, kot 2 minuti. Bo šlo?
Še to, proti Luxemburgu in Belorusiji ni igral pa ni bil poškodovan.

Ne bom se dajal s teboj Sonic, ker mi je vseeno, vendar mi razloži kako to, da na kvalifikacijski tekmi slo reprezentance ne prodajo niti 1000 kart (več jih prodajo na vsaki tekmi Maribora), ter zakaj sje reprezentanca izžvižgana kljub temu da zmaga 2 : 0?

roba87 ::

Od lani, ko se je naša nogometna reprezentanca z belorusko dvakrat razšla z neodločenim rezultatom, so se zadeve krepko spremenile. Pri Belorusih na boljše, pri nas na slabše. Predstava Slovenije pred dvema dnevoma v Minsku je dosti pripomogla k temu, da so bili gostitelji na igrišču videti tako suvereni, zmagali so povsem zasluženo. Spet je bila opazna neuigranost izbrancev selektorja Branka Oblaka. Slovenska enajsterica ne deluje kot celota, zato v ključnih trenutkih razpade. Tekmecem je poleg štirih zadetkov dopustila številne priložnosti, ne da bi jih pri tem prav ovirala. Belorusi so jo med drugim nadigrali po bokih, jo presenetili tudi v taktičnem smislu. Tri zadetke je dobila skozi sredino, ki je bila kot na prepihu.

Saj niti v Sofiji niti v Minsku ni sramota izgubiti. Problem je izgubiti tako, da nimaš nobene možnosti, da bi izvlekel kaj več od poraza. In to boli. Dalo bi se odigrati drugače. Če že ni nogometašev vrhunske kakovosti, je mogoče marsikaj postoriti z organizacijo igre, s katero imamo velike težave. Na dveh gostovanjih smo v drugem polčasu dobili po tri zadetke, to je eden od dokazov, da slovenski reprezentanti niso sposobni igrati devetdeset minut v visokem ritmu. Brez nogometašev, ki garajo vso tekmo, pa ne gre. Treba jih bo najti ali pa igrati le en polčas. A na slovensko žalost pravila tega še ne dovoljujejo. Enega ali dva onemogla člana ekipe na igrišču še lahko prikrivaš, če pade celotno moštvo, kot se je to zgodilo tudi v Minsku, je vsega konec. Napak bi bilo trditi, da fantje nimajo volje in da se ne borijo. V nekem trenutku tekme preprosto ne zmorejo več. Pa sploh ne trenirajo toliko manj od drugih, da ne bi zmogli.

Če hočemo, da Sloveniji daljši reprezentančni odmor koristi, se bo treba zamisliti in ugotoviti, kaj narediti, da bo boljše. Lani v tem obdobju smo končali kvalifikacije za svetovno prvenstvo, vendar enega leta nismo znali izkoristiti. Nasprotno, storjen je bil še korak nazaj. Pred dvema letoma so kot cilj postavili ustvarjanje ekipe za te kvalifikacije. Toda z boji za uvrstitev na evropsko prvenstvo je začela zelo slabo, čeprav so mnogi pričakovali solidne temelje pred preizkušnjami v prihodnjem letu. Poleg tega moštvo ni tako mlado, kot se govori. Ima nekaj mlajših članov, a njegovo povprečje v obračunu z Belorusijo je bilo okoli 27 let. Za nameček so mimo tekme, ki sploh ne sodijo med najhujše v teh kvalifikacijah. Ob vnovičnih obračunih z Bolgari in Belorusi nas čakajo Nizozemci, Romuni, Albanci. Sodeč po uvodu, nas ne čaka nič dobrega. Položaj je kritičen, nekaj bo nedvomno treba spremeniti. Kaj, je vprašanje in naloga za ljudi, ki so za to odgovorni.

evo članek od Bojana Prašnikarja

Super Sonic ::

"prisklednik NZS"

Ha ha, ti pa si patron. Tudi meni se ne da ukvarjati z nekom, ki bodisi ne bere vseh postov ali z nekom, ki enostavno ne razume. Veliko prej kot prisklednik, sem realist. Pač menim, da potrebujemo za boljše nogometne predstave veliko več, kot menjave Šukalo-Najdenov. Ti se tule trudiš razlagati, da bi tisti drugi prinesel neverjeten napredek.

"vendar mi razloži kako to, da na kvalifikacijski tekmi slo reprezentance ne prodajo niti 1000 kart (več jih prodajo na vsaki tekmi Maribora), ter zakaj sje reprezentanca izžvižgana kljub temu da zmaga 2 : 0?"

Odgovor je povsem enostaven. Naša reprezentanca ne zmaguje (Luksemburg ne štejem). Tako vse "ljubice" doma za tv-ekranom preklaplajo magari na Bar, samo da ni nogometa. In ker ni ljubic na tekmi, tudi copat ne boš videl. Tako boš na tekmo dobil nekaj pijancev, ducat fanatikov, tri razbijače, 100 akreditirancev in še nekaj kvazi znalcev in poznavalcev nogometa. Kot sem že omenil - nas kot nacijo nogomet ne zanima (če še kdo ni opazil - pri nas lahko postane čez noč modern tudi šah, če bo le nekdo naredil kakšen raztur). Ta teorija lepo pospremi vso dogajanje na naši sceni.

Kar se pa tiče Cipota - on je igralec zaradi katera naša reprezentanca nikoli ni bila nič boljša. In nima veze - ali igra 1056465 minut ali pa samo 2 od njega ni nič več, kot od kogar koli drugega na njegovem igralnem mestu.

In ljudje na drugi strani brega, bi radi prišli do sklede denarja. Seveda vam bo uspelo Mati, ampak jaz nam samo povem, da za nas ne bo nič drastično boljše.

p.s.
Praško pa piše tako kot, da če bi izgubili 1:0, namesto s 4:2 - bi vsa vesoljna Slovenija gledala nogometno tekmo - not.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

roba87 ::

Super Sonic napačno razmišljaš. Tekme Maribora niso po TV pa pride več gledalcev , pa tudi zmagujejo nena stalno... Gre se za to, da preprosto naša reprezentanca ni sposobna zmagat in odigrat 90 minut.

Glede Cipota pa si bincno v kamen. Si gledo tekmo proti Villa Realu in Partizanu? Cipot je onega Forlana ki je 100× dražji od njega skoraj popolnoma zaustavil (dobesedno zadušil ga je), ne pa naši reprezentančni branilci, ki čakajo da bo bog vzel nasprotniku žogo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: roba87 ()

Super Sonic ::

sixkiller - imaš svoje prepričanje, a mene ne prepričaš. Kar je čisto ok.

"Tekme Maribora niso po TV pa pride več gledalcev"

V žaljivki: "Maribor ima samo Pošto in Nogomet" je veliko resnice. Pač to je svoj del Slovenije, kar se tiče nogometa. Če mene vprašaš, bi takoj prestavil tekme v MB. Torej to ni neka realna slika.

"Glede Cipota pa si bincno v kamen"
He, he, svetle trenutke je imel tudi Rudonja. Kaj hočem povedat - vsak igralec ima vzpon in padec forme. Verjetno trenutno ne igra izkjučno zaradi Oblaka, ampak če mene vprašaš, če bi Cipot igral v sredo, rezultat ne bi bil nič boljši (bi bili pa novinarji precej bolj srečni).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Mati ::

Kot sem že omenil - nas kot nacijo nogomet ne zanima (če še kdo ni opazil - pri nas lahko postane čez noč modern tudi šah, če bo le nekdo naredil kakšen raztur). Ta teorija lepo pospremi vso dogajanje na naši sceni.


Super Sonic, tukaj se motiš. Ne tekme Maribora, ne hodi nič manj ljudi, kot na tekme Dinama, Hajduka, Partizana, Zvezde, Sturma itd...To že v osnovi poruši tvojo teorijo o nezanimanju za nogomet v našem prostoru. To urbano legenda je sprožil smučarski lobi, da je načrpal čimveč denarja od raznih fundacij za šport.
Morda kranjci in ljubljančani resda niso preveč nogometno pismeni, saj so Bežigrad vedno polnili štajerci, primorci, dolenci, korošci in prekmurci, ko je igrala reprezentanca zato nikakor ne moremo govoriti o tem, da pa slovence ne zanima fuzbal.

Kar se pa tiče Cipota - on je igralec zaradi katera naša reprezentanca nikoli ni bila nič boljša. In nima veze - ali igra 1056465 minut ali pa samo 2 od njega ni nič več, kot od kogar koli drugega na njegovem igralnem mestu.


Sprašujem se, če si sploh že kdaj videl igrati Cipota v zadnjih 6 mesecih na štoperski poziciji, glede nato da nacionalka ravno ne prenaša tekem 1. lige? Potem ga pa še smrad Oblak tišči za 2 minuti na desni bok. O moj bog.

In ljudje na drugi strani brega, bi radi prišli do sklede denarja. Seveda vam bo uspelo Mati, ampak jaz nam samo povem, da za nas ne bo nič drastično boljše.


In prav je tako. Bo vsaj reprezentanca postala spet reprezentanca slovencev, ne pa reprezentanca Zavrla in prisklednikov. Aja kaj praviš na Zavrlov citat:" Kolikor dolgo bom jaz predsednik, reprezentanca ne bo igrala tekem v Mariboru. Če nam za Bežigradom ne bodo dovolili igrati pa gremo v Celovec ali Trst!" 8-O

V žaljivki: "Maribor ima samo Pošto in Nogomet" je veliko resnice. Pač to je svoj del Slovenije, kar se tiče nogometa. Če mene vprašaš, bi takoj prestavil tekme v MB. Torej to ni neka realna slika.


Sicer ne vem od kod si, vendar sklepam, da tudi Maribora še nisi videl od blizu. Si pač kreten, če misliš da narod gre na tekmo, ker nima kaj drugega počet. S čim pa so vsi ljubljančani tako zaposleni, da nimajo časa obiskat tekme?
Pravtako me zanima kaj praviš na tekme Mure, ko pride v 2. ligi na stadion tudi 3000 ljudi?
Murska ima pa samo Terme 3000 in Nogomet ali kaj? :\

roba87 ::

V glavnem se nima smisla prepirat glede Maribora, ker se ve da je nogometno mesto in da ima takšne mednarodne uspehe v nogometu, da se lahko drugi slovenski klubi skrijejo.

Nevem pa kako je Oblak pomladil reprezentanco če pa je povprečna starost 27 let. Res je nekaj mladih igralcev vendar je tudi "starih", ki bi morali biti v najboljši formi kariere. Tukaj je kriva NZS in Oblak o tem ni dvoma. In to naj bi bil lahek del kvalifikacij. Kako bomo s takim vodstvom igrali proti Nizozemski ? 0:7 ?

Mati ::

Še ena cvetka Zavrla v današnjem intervjuju.

Človek je vse prijateljske tekme med reprezentančno pavzo odpovedal, zato ker naj bi trenutno v Sloveniji manjkalo zanimanja za nogomet in bi vsaka tekma bila prevelik strošek, ker je nebi pokrili s vstopnicami. :D

Mislim, da se je ljudem na Čerinovi popolnoma odvrtelo...

Saj prav, svinja je padla v jamo, ki si jo je sama skopala....:D

roba87 ::

Naj odstopi pa bo zanimanje za nogomet za 1000% naraslo.

roba87 ::

Nvm ta Zavrl zgleda da ne bo odstopil. Seveda zakaj pa bi če ma par miljonov plače prasec. Očitno se je zalepo na stolček tak ko oni tip v oni reklami za sekundno lepilo na strop ( jah, še vedno visim tukaj) tak da bo treba neki bager nabavit pa se tja pelat pa ga s pisarno vret zabasat ven iz NZS. Počasi bom živce zgubo. Ma kdo JCB doma?

Super Sonic ::

"To urbano legenda je sprožil smučarski lobi, da je načrpal čimveč denarja od raznih fundacij za šport.
Morda kranjci in ljubljančani resda niso preveč nogometno pismeni, saj so Bežigrad vedno polnili štajerci, primorci, dolenci, korošci in prekmurci, ko je igrala reprezentanca zato nikakor ne moremo govoriti o tem, da pa slovence ne zanima fuzbal."

Ja in sedaj mi prosim povej, zakaj imamo ob tem silnem zanimanju - ligo v takšnem kurcu? Kje so stadioni? Kje so uspehi kakšnega kluba? Kje so redni prihodki kakšnega kluba? Kje so gledalci na tekmah? Veš, gledalci/navijači (če obstajajo) vseeno pridejo na tekmo državnega porekla, le izvižgajo te. Stadion je pa še vedno poln. Vsaj na pol. Ne vem no.
Najboljši pokazatelj so pa vedno sponzorji, ki jih naši prvoligaši vsako leto težje napraskajo. Le zakaj? Najbrž zato, ker je vse fino in fajn.
Aja pa, da bi bolj toplo pri srcu - izjava Srečka Katanca:
"V razvitem svetu gredo družine pred kosilom k maši in nato na "fuzbal". Mi tega nočemo sprejeti."

Ni treba nobenga smučanja tlačit v tale drek.

"Sprašujem se, če si sploh že kdaj videl igrati Cipota v zadnjih 6 mesecih na štoperski poziciji, glede nato da nacionalka ravno ne prenaša tekem 1. lige?"

Nacionalka _prenaša_ tekme 1 lige. Okoli njega se s teboj ne mislim pogovarjat, ampak ta tvoj "biser" igra za NK Maribor. Njegova pogodba je veljavna do konec junija 2007, če sem si prav zapomnil. Najbrž vse vsi skavti praskajo po jajcih na tekmah kjer on igra in ga reveža ne vidijo. Pač subjektivno mnenje.

" Kolikor dolgo bom jaz predsednik, reprezentanca ne bo igrala tekem v Mariboru. Če nam za Bežigradom ne bodo dovolili igrati pa gremo v Celovec ali Trst!"

Ja to je obsojanja vredno in jaz bi ga zaradi takšnih izjav 5x prej zabrisal iz položaja, kot pa zaradi slabe igre reprezentance. To je očitna diskriminacija in prav čudi me, da se noben ne razburja (razen tebe) okoli tega. Tu bi potrebovali naše novinarje. Verjemi, da ni Blaterja, ki bi lahko podprl takšne bulateštine.

"Sicer ne vem od kod si, vendar sklepam, da tudi Maribora še nisi videl od blizu. Si pač kreten, če misliš da narod gre na tekmo, ker nima kaj drugega počet. S čim pa so vsi ljubljančani tako zaposleni, da nimajo časa obiskat tekme?"

Ljubljačani so odvisni od deklet na stadionu. Še so tam, potem bodo tudi stadion napolnil. Drugače ne. Žal mi pa je, da si za določene zadeve čustveno prezabit oz. retardiran. Tako, da nadaljna debata v tej smeri s teboj ni možna (lahko si pa vse še enkrat prebereš in probaš v drugo razumet, kaj sem hotel s tem povedati).

"Pravtako me zanima kaj praviš na tekme Mure, ko pride v 2. ligi na stadion tudi 3000 ljudi?"
Mura je Mura in tam ljudje živijo za nogomet. Tako, kot se to spodobi. Če bi takšno vzdušje vladalo po celi Sloveniji, se za nogomet ne bi bilo treba bati. Ampak ja, mesto je malo (pre)majhno in dejansko ima Terme in nogomet.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Mati ::

ok debata končana, ker nima smisla s teboj, ki boš cepil svoje do bridkega konca.

Lahko pa prideš danes na Ljudski vrt in boš naštel več gledalcev, kot na vseh košarkarskih, rokometnih, odbojkaških, ter vaterpolskih tekmah od 3. do 1 lige skupaj.

Smo pač nacija, ki ji dol visi za rokomet, košarko, odbojko, vaterpolo....

Aja, pa še več bi jih bilo, če nebi ravno stadiona obnavljali.

Ejsi_Disi ::

@Mati> Smo pač nacija, ki ji dol visi za rokomet, košarko, odbojko, vaterpolo....

Da vas ne vidim na kakšni rokometni tekmi (bilokakšni)!:D

No, ta odgovor definitivno ne drži oz. je momentalni vtis.

SmeskoSnezak ::

Smo pač nacija, ki ji dol visi za rokomet, košarko, odbojko, vaterpolo....

Ne bi se rad lih vtikval v to zadevo, ampak sem slišal da navijači NK Maribora hodijo tud na ogled teh tekem in podpirajo svoje Mariborske klube tudi v drugih panogah. Kaj šele, da ne omenjam, da hodijo gledat še smučanje = zlato Lisico. :D

Kar pa se tiče same teme. Nogomet je v kurcu. Dejstvo! NZS je v kurcu. Dejstvo! Zavrl mora odstopit! Dejstvo!

In kdor pravi, da ni Zavrl kriv za naš bogi nogomet, se naj začne v zid zabijat. Kajti je očitno, da bluzi tja v tri dni in nogometa sploh ne spremlja na vseh ravneh. (nazadnje je naš nogometaš ravno skurcal Zavrla, da bi mogo spokat. tudi bivši vodja navijačev NK Maribora je povedal isto stvar.) Prav tako so krivi sami nogometaši, da tak bogo špilajo. Namest da bi igrali s srcem, igrajo za gnar. Ko pridejo jih tuji "trenerji" opazovat, dajo vse od sebe, da bi čimprej šli od tod. Drgač se pa šlepajo po igrišču.

Ko ne bo več Zavrla in njegovega NZS-ja, bo se naš nogomet začel izbolševati. ;)

p.s.:Stadion je nov v Celju, v Mariboru se gradi. Ko bo drugim mestom mar za nogomet, si bodo že zgradila stadione. Sicer pa ne bluzit v tri krasne!!
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

Jan987 ::

Za trenerja v slo.reprezentanci je treba postavit enga diktarjorja tipa katanec in zadeve bodo boljše. Res pa je da bodo pol igrali tisti ki si bodo to želel in ne ''zvezde'' ki pridejo tako malo da pač ne rečejo ne.
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pismo Srečku Katancu

Oddelek: Loža
273242 (2561) bi0s
»

Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?

Oddelek: Loža
343021 (2297) glinik
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44525058 (20955) boštjan
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910006 (7764) DavidJ

Več podobnih tem