Forum » Zvok in slika » PHILIPS TV 42PFL8404H
PHILIPS TV 42PFL8404H
zanuha007 ::
Zanima me par stvari o tej televiziji:
-opazil sem, da ne morem predvajati preko USB-ja .mkv formata niti .mp4 formata (ki je 1080p), lahko pa .mp4 (ki je normalne resolucije). Kako bi lahko -predvajal Full HD videe na tej televiziji preko USB-ja. HDMI ne pride v poštev, ker je računalnik v drugi sobi.
zakaj se ne da predvajati podnapisov (preko USB)
-kje se lahko downloada novi firmware za televizijo in kako ga namestim kasneje
Hvala za odgovore
-opazil sem, da ne morem predvajati preko USB-ja .mkv formata niti .mp4 formata (ki je 1080p), lahko pa .mp4 (ki je normalne resolucije). Kako bi lahko -predvajal Full HD videe na tej televiziji preko USB-ja. HDMI ne pride v poštev, ker je računalnik v drugi sobi.
zakaj se ne da predvajati podnapisov (preko USB)
-kje se lahko downloada novi firmware za televizijo in kako ga namestim kasneje
Hvala za odgovore
Wad@ ::
-meni ne predvaja niti divx-ov gladko, več nisem poiskušal
-podnapise mislim da ne podpira preko usb (le dvb-c..)
-http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi... oziroma, daš prazen USB ključ/disk v USB port, greš nekam pod nastavitve TV, tam ti zapiše nek file na USB, tisti file odpreš na računalniku, in če sem jaz linkal pravilen link te bo ta file pripeljal do identičnega firmwara, ki ga odzipaš daš na USB, vstaviš v TV in slediš navodilom. Sicer je podrobn postopek napisan v zraven priloženi knjižici oz. na philipsovi strani.
-podnapise mislim da ne podpira preko usb (le dvb-c..)
-http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi... oziroma, daš prazen USB ključ/disk v USB port, greš nekam pod nastavitve TV, tam ti zapiše nek file na USB, tisti file odpreš na računalniku, in če sem jaz linkal pravilen link te bo ta file pripeljal do identičnega firmwara, ki ga odzipaš daš na USB, vstaviš v TV in slediš navodilom. Sicer je podrobn postopek napisan v zraven priloženi knjižici oz. na philipsovi strani.
Timmah ::
Fanta ali imata morebiti usb podaljšek vmes ? Sicer imam model 32PFL5604H in tudi meni ni normalno predvajal niti divx (zvok zaostajal za sliko) potem pa sem USB priklopil direktno na TV in težave so izginile. Naredil sem tudi firmware update, ki je odpravil težave z HDMI CEC in dodal funkcijo Scenea.
Edino kar ne morem prevajati so .mkv, kar pa tudi v specifikacijah TVja ni podprto a upam, da bo stvar z kakšnim update-om omogočila tudi to.
Edino kar ne morem prevajati so .mkv, kar pa tudi v specifikacijah TVja ni podprto a upam, da bo stvar z kakšnim update-om omogočila tudi to.
donde esta francesca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 65502 (1016) | stratosD |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 214769 (58232) | scipascapa |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 106638 (47082) | kitka77 |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57990 (49881) | Lupin |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20150 (12730) | filipc |