Forum » Sedem umetnosti » Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Gregor P ::
LOL kot opozorilo, da je skrajni čas, da se preneha gledati to serijo
Glede SGU se je pa zadeva rešila tako kot smo ugibali tu na forumu
Glede SGU se je pa zadeva rešila tako kot smo ugibali tu na forumu
... verjetno bodo v nadaljevanju deus ex machina vlogo odigrali Cloenini vesoljci, ki jih je domnevam poklicala oz. jim sporočila njihovo lokacijo
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Lion29 ::
LOL kot opozorilo, da je skrajni čas, da se preneha gledati to serijo
hehe... true. true
Stargate Universe returned to Syfy on Monday night at a new time to start airing its final episodes, but with just 1 million viewers tuning and just a 0.5 adults 18-49 rating it’s not good news for SGU fans.
These ratings are almost the same as last year when Syfy decided not to renew the sci fi series. There has been talked about possible TV movies but with those ratings, fans should not expect one.
die already...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Nikec3 ::
Gledanost je že celo drugo sezono praktično ista:
http://stargate-sg1-solutions.com/blog/...
Pričakujem, da bo do konca sezone gledanost prilezla do 1.2 milijona.
http://stargate-sg1-solutions.com/blog/...
Pričakujem, da bo do konca sezone gledanost prilezla do 1.2 milijona.
Jst ::
Nekaj se bo moralo v naslednjih parih letih drastično spremeniti, drugače ne bomo gledali nobene nadaljevanke več.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Samo poglej koliko nadaljevank je nastalo v zadnjih letih, pa so zdržale kvečjemu dve sezone...
Samo poglej koliko nadaljevank je nastalo v zadnjih letih, pa so zdržale kvečjemu dve sezone...
Mislim da bo nekaj na tem. Ameriški kanal ABC je lani od šestih serij skenslal pet serij. Ostal je samo V, pa še ta ne zaradi gledanosti, ampak samo zato da tisto leto niso ukinili vseh svojih serij. Pa tudi nasploh serije ne dosegajo več gledanosti 30 milijonov, kot so včasih CSI, House in podobni. Je pa res, da je konkurenca vsako leto večja.
sulaco ::
UFF, pravkar pogledal outcast108...tole bo pa še zanimivo!!!!
Pa tudi Event112 je bil super
SG naj gre pa po 15 letih zasluženo v pokoj.pika
Pa tudi Event112 je bil super
SG naj gre pa po 15 letih zasluženo v pokoj.pika
On 14 March, 2011, the BBC confirmed that Outcasts had been cancelled.[15]
Outcasts (TV series) @ Wikipedia
Ne vem, kdaj je imela nazadnje katera serija tak padec v gledanosti.
List of The Event episodes @ Wikipedia
The Event se bo verjetno tudi končal po prvi sezoni, vsaj tako kaže gledanost.
Saj ne vem, kako bi, glede na zgodbo, nadaljevanka The Event, trajala dlje.
---
Danes:
House: Odvija se točno tako, kot sem napovedal kakšno leto nazaj.
SGU: Relativno dober del. SPOILER!!! Ampak še vseeno si predstavljam konec takšen, da Rush sam ostane na ladji. Z uploadom Other Rusha v tej seriji bi bil takšen konec celo logičen in zanimiv.
The Event pa nisem pogledal, ker sem se že zbudil in treba kruh služiti...
---
Danes:
House: Odvija se točno tako, kot sem napovedal kakšno leto nazaj.
SGU: Relativno dober del. SPOILER!!! Ampak še vseeno si predstavljam konec takšen, da Rush sam ostane na ladji. Z uploadom Other Rusha v tej seriji bi bil takšen konec celo logičen in zanimiv.
The Event pa nisem pogledal, ker sem se že zbudil in treba kruh služiti...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
sulaco ::
Outcast:"Outcasts is an eight-part 2011 British television science-fiction drama serial."...tole sem pa pozabil-se pravi da je konec...pa ravno na cliffhangerju:( Isto kot nas čaka na SGU :(
The Event: upam, da posnamejo vseh 22delov..
The Event: upam, da posnamejo vseh 22delov..
šernk ::
tokratni del SGU je bil praktično prvi do sedaj, kateri mi je bil všeč.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Okapi ::
Meni se je tudi zdel nadpovprečen, čeprav bi časovna potovanja prepovedal, skupaj s kamni;-) Res dobra se mi je zdela scena, ko so se javljali prostovoljci, ki bi ostali na ladji.
O.
O.
SPOILER ALERT!!!
Končno nisem edini, ki hvali SGU.
Ta epizoda je bila naravnost fantastična. Scena kjer Rush prosi za prostovoljce je bila res dobra, predvsem ko je rekel "My friends", ter se je v ozadju nekdo zasmejal, se ti človek res zasmili. Prav tako je bila zgodba lepo skupaj narejena, čeprav je to potovanje Destiny v preteklost nekaj novega. Spet se je pokazalo, da je SGU najboljši, ko je v njem veliko drame. Najboljše od vsega je gledat Rusha ko se dere na druge. Scena kjer Rush ubije Telforda je bila tudi zelo močna, predvsem pogled, ko je vedel, da ne more nič storiti.
Edina negativna stran te epizode je, da je Telford še vedno živ, saj sedaj njegova smrt nima tolikšnega pomena. Vsekakor epizoda, ki jo bom dodal trojici do sedaj najboljših. "Time", "The Greater Good" in "Malice".
9.5/10
Malo sem se spomnil skozi kaj je že šel Telford v teh dveh sezonah:
- oprani možgani, vohun za LA
- Rush mučen v njegovem telesu
- Telford mučen v Rushevem telesu, ter tudi ubit s strani Younga (kasneje oživljen)
- ustreljen v trebuh
- pustili so ga na seed ladji, z vesoljci, ki jejo brikete
- Potoval nazaj v čas = dobil dvojnika
- potoval nazaj na Zemljo
- bil spet umorjen na Destiny
- but he's still alive!
Še Chuck Norris bi mu zavidal!
Igralec, ki igra Telforda (Lou Diamond Philips) je dejal, da je Telford kot herpes. Ne moreš se ga znebiti
Končno nisem edini, ki hvali SGU.
Ta epizoda je bila naravnost fantastična. Scena kjer Rush prosi za prostovoljce je bila res dobra, predvsem ko je rekel "My friends", ter se je v ozadju nekdo zasmejal, se ti človek res zasmili. Prav tako je bila zgodba lepo skupaj narejena, čeprav je to potovanje Destiny v preteklost nekaj novega. Spet se je pokazalo, da je SGU najboljši, ko je v njem veliko drame. Najboljše od vsega je gledat Rusha ko se dere na druge. Scena kjer Rush ubije Telforda je bila tudi zelo močna, predvsem pogled, ko je vedel, da ne more nič storiti.
Edina negativna stran te epizode je, da je Telford še vedno živ, saj sedaj njegova smrt nima tolikšnega pomena. Vsekakor epizoda, ki jo bom dodal trojici do sedaj najboljših. "Time", "The Greater Good" in "Malice".
9.5/10
Malo sem se spomnil skozi kaj je že šel Telford v teh dveh sezonah:
- oprani možgani, vohun za LA
- Rush mučen v njegovem telesu
- Telford mučen v Rushevem telesu, ter tudi ubit s strani Younga (kasneje oživljen)
- ustreljen v trebuh
- pustili so ga na seed ladji, z vesoljci, ki jejo brikete
- Potoval nazaj v čas = dobil dvojnika
- potoval nazaj na Zemljo
- bil spet umorjen na Destiny
- but he's still alive!
Še Chuck Norris bi mu zavidal!
Igralec, ki igra Telforda (Lou Diamond Philips) je dejal, da je Telford kot herpes. Ne moreš se ga znebiti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
ja sej... tolkokrat sem te ze bil opozoril, pa se ne upostevas in te boli k.. za druge... in potem se sprasujes kaj si nareidl napacnega....
sej pravim..beyond help
sej pravim..beyond help
globoko grlo ::
revelation :)
zakaj mi ni še noben povedal za babewatch at night
ravnokar gledam neki o time travel in enih portalih
očitno je to zmagovalna kombinacija : bejbe + time travel + mitch = win
zakaj mi ni še noben povedal za babewatch at night
ravnokar gledam neki o time travel in enih portalih
očitno je to zmagovalna kombinacija : bejbe + time travel + mitch = win
Qcube ::
Sem pogledal ta zadnji del SGU in nekaj mi ni povsem jasno pri tem time travelu. Kako je lahko še en Telford na zemlji? To je za moje pojme povsem skregano z logiko. Če je na zemlji je edina možnost, da je šel nazaj v čas kakor Rush. V tem primeru bi moral Eli to že izvedeti, ker je bil s kamni povezan z zemljo malo preden so se odpravljali skozi stargate. Ali sem kaj spregledal?
Nikec: 9.5? Povprečje je 5. Torej je zate ta del vrhunski?
Glede na druge epizode je nadpovprečna, ampak tako visoke ocene si pa ne zasluži.
Dobro so izvedli par dramatičnih scen (Rushev in Everetov govor, Rush vs. Telford, Rush vs Rush).
Trailer za naslednji del kaže, da se Telford neki buni. Nisem ga sicer pogledal v celoti, niti razuzmel, ker sem bolj "na en uč poslušal," zraven sem pa nekaj na list papirja pisal.
Qcube: Jaz sem imel resne pomisleke, kako so izvedli prejšnjo epiziodo z Time Trvel, zato, ker se logično ni ujemajo.
Naj ti povem, da se ne rabiš obremenjevati: Just go with the flow and shut up. Ker ne boš dopovedal fanom, da ne štima.
Glede na druge epizode je nadpovprečna, ampak tako visoke ocene si pa ne zasluži.
Dobro so izvedli par dramatičnih scen (Rushev in Everetov govor, Rush vs. Telford, Rush vs Rush).
Trailer za naslednji del kaže, da se Telford neki buni. Nisem ga sicer pogledal v celoti, niti razuzmel, ker sem bolj "na en uč poslušal," zraven sem pa nekaj na list papirja pisal.
Qcube: Jaz sem imel resne pomisleke, kako so izvedli prejšnjo epiziodo z Time Trvel, zato, ker se logično ni ujemajo.
Naj ti povem, da se ne rabiš obremenjevati: Just go with the flow and shut up. Ker ne boš dopovedal fanom, da ne štima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Tisti prejšnji del s time travel je bil čisto ok, ta pa je adijo.
Sicer pa nisem hotel nobenemu fanu nič dopovedati. Nadaljevanka mi itak ni všeč že od vsega začetka in sem prav vesel, da se kmalu zaključi.
Sicer pa nisem hotel nobenemu fanu nič dopovedati. Nadaljevanka mi itak ni všeč že od vsega začetka in sem prav vesel, da se kmalu zaključi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Qcube ()
OK. Vse štima.
1. Destiny pokliče Zemljo, ter zaradi kombinacije sončnega vetra in odpiranja črvine pošlje celotno ladjo za 12 ur nazaj v preteklost.
2. Telford je šel na Zemljo prvi, takrat pa še je bila črvina stabilna, zato je prišel na Zemljo.
3. Vsi ostali niso prišli na Zemljo, vendar pa po mojem niso mrtvi (teorija za eno izmed naslednjih epizod, ki je verjetno pravilna, ampak se mi je trenutno ne ljubi razlagat
4. Rush sede v shuttle, ter se odpelje do "naše" Destiny
Je sedaj kaj bolj jasno. Vsa finta je v tem, da je šla v preteklost celotna ladja, še preden je kdo zapustil Destiny. Ni čudno, da sem vam zdi da ta time travel nima logike, če ne razumete epizode v celoti. Pa brez zamere.
@Jst kako lahko govoriš kako dober je del, če potem poveš, da ga sploh nisi razumel, ter da ga nisi pogledal v celoti? Pa še to, z prejšnjo "time travel" epizodo ni nič narobe, ti lahko vse podrobno razložim, če želiš.
1. Destiny pokliče Zemljo, ter zaradi kombinacije sončnega vetra in odpiranja črvine pošlje celotno ladjo za 12 ur nazaj v preteklost.
2. Telford je šel na Zemljo prvi, takrat pa še je bila črvina stabilna, zato je prišel na Zemljo.
3. Vsi ostali niso prišli na Zemljo, vendar pa po mojem niso mrtvi (teorija za eno izmed naslednjih epizod, ki je verjetno pravilna, ampak se mi je trenutno ne ljubi razlagat
4. Rush sede v shuttle, ter se odpelje do "naše" Destiny
Je sedaj kaj bolj jasno. Vsa finta je v tem, da je šla v preteklost celotna ladja, še preden je kdo zapustil Destiny. Ni čudno, da sem vam zdi da ta time travel nima logike, če ne razumete epizode v celoti. Pa brez zamere.
@Jst kako lahko govoriš kako dober je del, če potem poveš, da ga sploh nisi razumel, ter da ga nisi pogledal v celoti? Pa še to, z prejšnjo "time travel" epizodo ni nič narobe, ti lahko vse podrobno razložim, če želiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
Berserker ::
ŠKoda da bodo skenslali Outcasts ravno je ratal dober sploh kraj snemanja je bil kar zanimiv.
>@Jst kako lahko govoriš kako dober je del, če potem poveš, da ga sploh nisi
>razumel, ter da ga nisi pogledal v celoti? Pa še to, z prejšnjo "time travel"
>epizodo ni nič narobe, ti lahko vse podrobno razložim, če želiš.
Nikec: Raje Einsteina vprašam, ampak vseeno hvala.
Pa četudi Einsteinu ne verjamem.
Tukaj se dogajata dva timeline-a. Prvič jim ne uspe in pride na Zemljo samo Telford. Drugi Timeline: Pripravljajo se na odhod, ko jih pokliče Rush in jim pove kdaj se je dogajalo.
OK.
Poglejmo sedaj z vidika "prve" Destiny. Po nekakšnem naključju pride ven iz Zvezde in Rush je edini preživeli. Iz njegove perspektive so pripotovali v preteklost.
Iz stališča gledalca/opazovalca je nekdo moral priti iz prihodnosti, saj je očitno Rush.old na Shuttlu. Ampak!!! Iz prihodnosti, morajo zaključiti iz prve destiny, da je Rush tudi pripotoval iz prihodnosti, ker ima znanje, ki se še ni zgodilo.
Kdo ima prav? Očitno oba Rusha, kar nas pripelje do paradoxa.
SciFi nadaljevanka, ja, razumem.
>razumel, ter da ga nisi pogledal v celoti? Pa še to, z prejšnjo "time travel"
>epizodo ni nič narobe, ti lahko vse podrobno razložim, če želiš.
Nikec: Raje Einsteina vprašam, ampak vseeno hvala.
Pa četudi Einsteinu ne verjamem.
Tukaj se dogajata dva timeline-a. Prvič jim ne uspe in pride na Zemljo samo Telford. Drugi Timeline: Pripravljajo se na odhod, ko jih pokliče Rush in jim pove kdaj se je dogajalo.
OK.
Poglejmo sedaj z vidika "prve" Destiny. Po nekakšnem naključju pride ven iz Zvezde in Rush je edini preživeli. Iz njegove perspektive so pripotovali v preteklost.
Iz stališča gledalca/opazovalca je nekdo moral priti iz prihodnosti, saj je očitno Rush.old na Shuttlu. Ampak!!! Iz prihodnosti, morajo zaključiti iz prve destiny, da je Rush tudi pripotoval iz prihodnosti, ker ima znanje, ki se še ni zgodilo.
Kdo ima prav? Očitno oba Rusha, kar nas pripelje do paradoxa.
SciFi nadaljevanka, ja, razumem.
Pri časovnih potovanjih itak nič ni logično.
Einstein je v svoji knjigi Relativnost napisal že v prvem ali drugem poglavju, ko je dal primerjavo z dvigali: "OPOZORILO! ČE do sedaj niste razumeli, se vam knjige ne splača brati, ker ne boste razumeli kaj pišem." (prevedeno in parafrazirano)
Ko pa vzameš v obzir tole zgodbo bi rad vedel:
1. Kdo je iz prihodnosti za koga?
2. Kako se je lahko timeline, kjer samo Telford preživi, dejansko zgodil, ko pa vidimo da tega potem niso šli niti poizkušati? Moralo bi se odvijati točno po enakem scenariju, kot prvič.
(Heh, tole me spominja na debato o Avataju, kjer sem trdil, da sem občudoval, kako so dobro posneto okolje zlili z renderiranim, a da mi pa sam film oz. zgodba ni bila všeč. Pa so se spravljali name, da sem ultra Fan, pa bedak, ker je zgodba reciklirana iz ne vem kje,.... Pri tem delu SGU, ki mi je pa bil všeč za SciFi nadaljevanko, sploh pa za SGU, ki je bil sam del izven povprečja - tu ga pa moram kritizirati, da se bo spet ustvaril napačen vtis... :/)
Einstein je v svoji knjigi Relativnost napisal že v prvem ali drugem poglavju, ko je dal primerjavo z dvigali: "OPOZORILO! ČE do sedaj niste razumeli, se vam knjige ne splača brati, ker ne boste razumeli kaj pišem." (prevedeno in parafrazirano)
2. Kako se je lahko timeline, kjer samo Telford preživi, dejansko zgodil, ko pa vidimo da tega potem niso šli niti poizkušati? Moralo bi se odvijati točno po enakem scenariju, kot prvič.
(Heh, tole me spominja na debato o Avataju, kjer sem trdil, da sem občudoval, kako so dobro posneto okolje zlili z renderiranim, a da mi pa sam film oz. zgodba ni bila všeč. Pa so se spravljali name, da sem ultra Fan, pa bedak, ker je zgodba reciklirana iz ne vem kje,.... Pri tem delu SGU, ki mi je pa bil všeč za SciFi nadaljevanko, sploh pa za SGU, ki je bil sam del izven povprečja - tu ga pa moram kritizirati, da se bo spet ustvaril napačen vtis... :/)
Kdo je iz prihodnosti za koga sploh ni važno. Rush v shuttlu je iz perspektive naše Destiny potoval 12 ur v preteklost, oz. je prišel 12 ur iz prihodnosti.
Kar se tiče potovanja v preteklost pa obstajata 2 teoriji. Ena govori, da se v potovanju v preteklost prejšnji timeline zbriše, druga pa, da nastane nov časovni timeline in imamo potem lahko 2 stvari (2 Destiny, 2 Rusha in 2 Telforda)
Kar se tiče potovanja v preteklost pa obstajata 2 teoriji. Ena govori, da se v potovanju v preteklost prejšnji timeline zbriše, druga pa, da nastane nov časovni timeline in imamo potem lahko 2 stvari (2 Destiny, 2 Rusha in 2 Telforda)
Verjemi: Teorije teoretičnih časovnih potovanj ne govori ne eno ne drugo. Za v preteklost, pridemo do grandfather paradoxa, časovno potovanje v prihodnost, se nam pa dogaja nevede ves čas.
CaqKa ::
1. čas je relativen.
2. kot si že sam napisal. sta dva timelinea. in sta različna.
je pa še druga razlaga za vse skupaj.. da ne gre za časovni skok, ampak za paralel universe, v katerem so se dogodki odvili od tega trenutka dalje malenkost drugače in prej.
mene bi zanimalo če je kdo dojel... kakšen namen je imel rush s tem da je sedel na stol?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Rush se je po mojem želel povzpet. To je ena izmed njegovih največjih želja in razlog zakaj je tako obseden z misijo. Pa še drugi Rush mu je rekel : "Sedaj ti verjetno niti znanje starodavnih ne more pomagat". Kar se navezuje na to da si je z umorom Telforda verjetno zaprl vrata do povzpetja.
Mene je bolj zmotilo to, da sta Rush in Telford oba potovala v preteklost za 12ur, Rush je ostal na Destiny, Telford na zemlji. Eli je bil povezan z zemljo s kamni malo pred tem ko je Future-Rush prihajal s shuttlom. Torej v trenutnku ko je Eli bil povezan s kamni z zemljo bi moral že izvedeti, da je Future-Telford na zemlji ampak ni. Zakaj? Ker to je SGU.
Torej v trenutnku ko je Eli bil povezan s kamni z zemljo bi moral že izvedeti, da je Future-Telford na zemlji ampak ni. Zakaj?Ker je šel Telford na Zemljo v paralelnem vesolju. Ko so drugič kontaktirali Zemljo, so pa prišli na to paralelno Zemljo, na katero se je vrnil Telford. V resnici je namreč prišlo do krajevnega prepleta paralelnih vesolij, ki sta 12 ur narazen.
O.
Sam sem tudi rekel: Just go with the flow and shut up.
Prejšnji del o repeating time (če se prav spomnim dela, je to boljši izraz), bi pa moral še enkrat pogledati, da bi lahko komentiral o tem, kaj mi je bilo totalno nelogično, ampak ker je to SGU, "Glih da se mi...".
Če ne bi bila takšna suša nadaljevank, močno dvomim, da bi spremljal SGU. Najverjetneje bi počakal na DVDje in bi ob morebitni akciji kupil in pogledal.
Prejšnji del o repeating time (če se prav spomnim dela, je to boljši izraz), bi pa moral še enkrat pogledati, da bi lahko komentiral o tem, kaj mi je bilo totalno nelogično, ampak ker je to SGU, "Glih da se mi...".
Če ne bi bila takšna suša nadaljevank, močno dvomim, da bi spremljal SGU. Najverjetneje bi počakal na DVDje in bi ob morebitni akciji kupil in pogledal.
CaqKa ::
Rush se je po mojem želel povzpet. To je ena izmed njegovih največjih želja in razlog zakaj je tako obseden z misijo. Pa še drugi Rush mu je rekel : "Sedaj ti verjetno niti znanje starodavnih ne more pomagat". Kar se navezuje na to da si je z umorom Telforda verjetno zaprl vrata do povzpetja.
z povzpetjem misliš ascension?
Mene je bolj zmotilo to, da sta Rush in Telford oba potovala v preteklost za 12ur, Rush je ostal na Destiny, Telford na zemlji. Eli je bil povezan z zemljo s kamni malo pred tem ko je Future-Rush prihajal s shuttlom. Torej v trenutnku ko je Eli bil povezan s kamni z zemljo bi moral že izvedeti, da je Future-Telford na zemlji ampak ni. Zakaj? Ker to je SGU.
kako pa veš da je bil prenos telforda tudi povezan z solarflare in bi naj po tvoje posledično tudi potoval po času?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Torej v trenutnku ko je Eli bil povezan s kamni z zemljo bi moral že izvedeti, da je Future-Telford na zemlji ampak ni. Zakaj?Ker je šel Telford na Zemljo v paralelnem vesolju. Ko so drugič kontaktirali Zemljo, so pa prišli na to paralelno Zemljo, na katero se je vrnil Telford. V resnici je namreč prišlo do krajevnega prepleta paralelnih vesolij, ki sta 12 ur narazen.
O.
Tukaj ne gre za paralelno vesolje, ampak za paralelno časovno linijo. In Eli je bil na Zemlji s kamni več kot 12 ur preden so klicali Zemljo. Enaka stvar se je zgodila v zadnjem Star Trek filmu, pa se noben ni pritoževal, da je kaj nelogično, ker tudi ni. In v tej epizodi tudi ni nelogičnih stvari. Edina stvar, ki je malo za lase privlečena je to, da je celotna ladja potovala 12 ur v preteklost.
Edina stvar, ki je malo za lase privlečena je to, da je celotna ladja potovala 12 ur v preteklost.
O.
Berserker ::
O.
Tukaj ne gre za paralelno vesolje, ampak za paralelno časovno linijo. In Eli je bil na Zemlji s kamni več kot 12 ur preden so klicali Zemljo. Enaka stvar se je zgodila v zadnjem Star Trek filmu, pa se noben ni pritoževal, da je kaj nelogično, ker tudi ni. In v tej epizodi tudi ni nelogičnih stvari. Edina stvar, ki je malo za lase privlečena je to, da je celotna ladja potovala 12 ur v preteklost.
Se pravi da so idejo celo kopirali....=)
Kdaj se začne predvajat tista serija Terra Nova ? In je kaj novega o novem BSG ki se dogaja med prvo vojno. Se že slinim nad eksplozijami v orbiti ko potekajo boji med battlestari in basestari. Le igralci so mi čisto neznani.
Terra Nova je bila najprej najavljena za Maj, ampak so pred kratkim iz studia sporočili, da prihaja jeseni. Prav tako tudi nova BSG serija. Terra Nova bo ena izmed najdražjih serij v zgodovini TV.
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
Samo da ne bo sama drama pa bo vse v redu
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
nebo, ne bo... bo ogromno akcije in zlo dragih visujal efektov.... pac po spielbergovo
jest10 ::
O.
Se pravi da so idejo celo kopirali....=)
Kdaj se začne predvajat tista serija Terra Nova ? In je kaj novega o novem BSG ki se dogaja med prvo vojno. Se že slinim nad eksplozijami v orbiti ko potekajo boji med battlestari in basestari. Le igralci so mi čisto neznani.
Original Air Date—October 2011
globoko grlo ::
A Vja je zdej konc, oz. čakamo naslednjo sezono?
Končal se je z zmagoslavjem ane, torej sledi counter attack v s3e01
globoko grlo je izjavil:
A Vja je zdej konc, oz. čakamo naslednjo sezono?
Če V dobi tretjo sezono častim gajbo
Zgodovina sprememb…
Ne vem katero nadaljevanko so se omenili kot primer v podcastu, ki sem ga danes med sprehodom poslušal, ampak so rekli, da je plačljivih downloadov ter nakupov DVDjev bilo (do današnjega dneva) za 8x več kot pa live on-air gledalcev, dve leti nazaj, ko se je predvajala.
Podcastova tematika pa je bila ravno o novi dobi, ki prihaja oziroma je že tu, ko bodo morale produkcijske hiše dodobra preoblikovati poslovni model (za nadaljevanke in STV filme).
Podcastova tematika pa je bila ravno o novi dobi, ki prihaja oziroma je že tu, ko bodo morale produkcijske hiše dodobra preoblikovati poslovni model (za nadaljevanke in STV filme).
Malo sem pogledal stanje ostalih sci-fi serij in ugotovil, da bodo bile vse ukinjene.
- SGU je ukinjen
- The Event bo verjetno ukinjen
- Outcast je ukinjen
- V bo skoraj zagotovo ukinjen
- Fringe ima katastrofalno gledanost in bo po vsej verjetnosti ukinjen
Če bo šlo tako dalje se lahko zgodi, da bo sci-fi na TV zaslonih popolnoma izginil, nadomestili ga bodo pa volkodlaki, vampirji in seveda zombiji!
- SGU je ukinjen
- The Event bo verjetno ukinjen
- Outcast je ukinjen
- V bo skoraj zagotovo ukinjen
- Fringe ima katastrofalno gledanost in bo po vsej verjetnosti ukinjen
Če bo šlo tako dalje se lahko zgodi, da bo sci-fi na TV zaslonih popolnoma izginil, nadomestili ga bodo pa volkodlaki, vampirji in seveda zombiji!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 93097 (17706) | Barakuda1 |
» | Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 48466 (13802) | vostok_1 |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11820 (9251) | Jst |
» | Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12747 (10902) | yoco |
» | Caprica (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12817 (9997) | Brane2 |