» »

Stargate Universe in druge Sci-fi serije

Stargate Universe in druge Sci-fi serije

««
6 / 69
»»

Berserker ::

Ne destinyi je ladja ki preverja območja kamor so starodavni poslali ladjo ki postavlja automatsko staragte po primernih planetih. Ker so to dolge razdalje so starodavni kasneje mislili preko destiny in podobnih ladij poselit ta del ampak so se prej povzpeli kot to storili. To se je vrjetno kao v seriji dogajalo po tistem ko so zapustili starodavni ori glakasijo in se razšli z oriji. Pegasusovo galaksijo so nekako najkasneje poselili.

Zgodovina sprememb…

Nikec3 ::

Destiny je namenjena temu:
Skupina Starodavnih raziskovalcev gre na Destiny, ki je večinoma avtomatizirana ladja, oz. je njena pot izbrana vnaprej, ladja se ustavi vedno ko pride v domet zvezdnih vrat. Tam ostane 12 ur, nakar pa ponovno skoči v FTL. 12 ur je za Starodavne dovolj časa, da na hitro preučijo planet, ga označijo itd. Zelo verjetno je, da so lahko Starodavni verjetno upravljali ladjo. To da vrata nimajo DHD-ja, pa meni tudi ni všeč. Vrata na Destinyju pa so najstarejša, saj so mišljena kot prototip vrat Starodavnih.

Ni pa tudi nujno, da so starodavni poslali to ladjo na pot za tem ko so se naselili na Zemlji, verjetno je da so jo poslali že prej in je njen namen mogoče bil, da najde primeren kraj za njihovo stalno naselitev, saj so se Starodavni kot vemo preselili iz Ori galaksije v našo zaradi različnih prepričanj, verovanj.

Kasneje so projekt Destiny zapostavili, zaradi vojn, kuge in drugih problemov. V Pegazu in Mlečni Cesti pa so z novimi vrati zamenjali stara, saj so se v teh dveh galaksijah naselili.

To je naprimer ena od možnih teorij, ki je čisto logična.

Okapi ::

Mlečni Cesti
Po slovensko je Rimska cesta.

O.

Looney ::

Lahko tudi mlecna.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Izi ::

Malo Stargate zgodovine v slovenščini:

Koliko je kaj staro ni nikjer natančno zabeleženo, obstaja pa zaporedje dogodkov iz katerega lahko vidimo kaj je bilo prej.
Vse skupaj naj bi se začelo pred mnogimi milijoni let, kar lahko pomeni tudi milijarda (tisoč milijonov) let nazaj.
Takrat je v neki neznani galaksiji živela rasa imenovana Alterani, bili so podobni današnjim ljudem. Alterani so se tekom razvoja razdelili na dve različni rasi in sicer na Anciente in Orije.
Ločili pa so se kot je v navadi zaradi vere. Ancienti so šli po poti znanosti, Oriji pa po poti religije, tako, da so na koncu postali smrtni sovražniki. Kot vemo vera ne trpi znanosti in verski fanatiki Oriji so začeli vojno z namenom pobiti vse Anciente. Namesto, da bi se borili so se Ancienti odločili, da zapustijo svojo rojstno galaksijo in se podali na raziskovalno misijo po vesolju, da bi si našli svoj novi dom.

Po nekaj tisoč letih raziskovanja vesolja Ancienti odkrijejo našo galaksijo in jo poimenujejo Avalon. Naša Mlečna cesta postane njihov novi dom.

Še vedno smo mnogo milijonov let v preteklosti.
In tukaj nekje se Stargate zgodba šele začne. Na vse primerne planete po naši galaksiji postavijo zvezdna vrata, ki jih oni imenujejo Astria Porta.
In že takrat v vse smeri vesolja pošljejo velikanske vesoljske ladje namenjene raziskovanju novih galaksij, ki na vse planete, ki so primerni za morebitno naselitev namestijo zvezdna vrata. Te ladje verjetno niso primerne za življenje in se na njih tudi ne da priti prek vrat in razen iskanja primernih planetov in nameščanja vrat ne počnejo nič drugega. Za vsako tako ladjo pa leti še ena ladja, ki je raziskovalna in zbira podatke o neznanem vesolju, ta ladja pa ima v sebi zvezdna vrata, ki omogočajo prihod na to ladjo iz katerihkoli drugih vrat v katerikoli galaksiji če imajo ta 9. znak. Problem je, da za klicanje prek teh vrat rabiš velikansko količino energije, ki jo ZPM modili, ki so jih Ancienti običajno uporabljali za shranjevanje energije, ne morejo zagotoviti. Treba je imeti čisto poseben vir energije.

Startna lokacija ladje Destiny je bila torej najverjetneje v naši Rimski cesti.
To pomeni tudi, da je Destiny v resnici stara že več milijonov let, česar pa ljudje razen kakšnega Daniel Jacksona večinoma ne vedo, zato so njeno starost ob prihodu na ladjo napačno ocenili samo na nekaj tisoč oz. sto tisoč let.
Vse te ladje ne skačejo po vesolju iz ene točke na drugo, z jump drive, kot smo navajeni, ker med skakanjem pač ne moreš raziskovati vesolja, če pa z skokom v hyperspace menda skočiš v paralelno vesolje.
Ker pa je bil pogon, ki ga ladje z jump driveom uporabljajo mnogo mnogo prepočasen, da bi lahko kaj konkretnega raziskali so za te ladje razvili čisto nov motor, ki lahko dosega nadsvetlobne hitrosti.
Ladje Destiny torej nobena doslej znana vesoljska ladja iz doslej znanih galaksij niti v sanjah ne more ujeti. Lahko sicer skačejo v paralelna Hyperspace vesolja in jo prehitijo, ampak v tem vesolju jo pa ne morejo ujeti.
O specifikacijah Destiny zaenkrat še ni nič znanega, ve se samo da ima energijske ščite in da ima orožja, nekakšne velike kanone. Kaj delajo in kako se uporabljajo še nihče ne ve.

Leteče oz. plavajoče mesto Atlantis se pojavi malo kasneje, ko so vse primerne planete v Rimski cesti že opremili z vrati in so tudi na zemlji že stala zvezdna vrata. Pravzaprav se je izkazalo, da so zvezdna vrata na zemlji, ki so bila postavljena na območje današnje Antarktike, ena najstarejših zvezdnih vrat nasploh. Se pravi, da je bil planet Zemlja eden prvih, ki so jih Ancienti obiskali na začetku svojega raziskovanja. Planet Zemlja se je v tistih časih imenoval Terra, kakšen status pa je imel za Anciente pa ni znano.
Je najverjetneje imel precej pomembno vlogo.
Še bolj pa je zanimivo to, da je prvotna lokacija plavajočega mesta Atlantis bila na zemlji blizu prvotnih zvezdnih vrat na območju Antarktike. Kasneje pa so ga premaknili v Pegasus galaksijo, ker so ga na koncu, kakšen milijon let kasneje našli ljudje.
Ne ve se sicer zakaj so ga premaknili ampak Daniel Jackson meni, da zaradi neke epidemije bolezni, ki je na zemlji pomorila vse takratne prebivalce.

Se pravi, da sta in Destiny in Atlantis stara več kot milijon let. Destiny je sicer nekaj starejša ampak pri taki starosti se nekaj tisoč let gor ali dol ne pozna nič.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

fosil ::

Lepo napisano, ampak nekaj popravkov :)
Takrat je v neki neznani galaksiji živela rasa imenovana Alterani, bili so podobni današnjim ljudem. Alterani so se tekom razvoja razdelili na dve različni rasi in sicer na Anciente in Orije.

Alterani je drugo ime za Anciente, oziroma tako so Oraji imenovali Anciente.

ta ladja pa ima v sebi zvezdna vrata, ki omogočajo prihod na to ladjo iz katerihkoli drugih vrat v katerikoli galaksiji če imajo ta 9. znak.

Vsa vrata imajo 9 znakov, problem je samo da običajno ni na voljo dovolj energije da bi zavrtel vseh 9.

so za te ladje razvili čisto nov motor, ki lahko dosega nadsvetlobne hitrosti.

Tole je vprašanje, čisto možno je da je ta ladja tako stara, da takrat še niso poznali hiperspace motorjev, in so jih razvili šele kasneje.
Pa tudi ni nujno da je teh ladij več. Zaenkrat vemo samo za eno.
Tako je!

Okapi ::

Lahko tudi mlecna.
Ne, po slovensko je Rimska. Mlečna pišejo tisti, ki ne vedo, kako se reče po slovensko in dobesedno prevajajo iz angleščine ali kakšnega drugega jezika.
Tule si preberi.
http://www.modrijan.si/gradivo/solnica/...

O.

Berserker ::

Sam a niso potem anciente poimenovali Lanteans .

Izi ::

Citat iz Wikipedie:
The Ancients are a humanoid race in the fictional Stargate universe. They are called "Ancients" in the Milky Way, but are also known as Lanteans or Ancestors in the Pegasus galaxy and as the Alterans in their home galaxy, and they sometimes call themselves Anqueetas in their language

Ancienti imajo več imen.
V Rimski cesti jih imenujemo Ancienti oz. Starodavni po slovensko.
V Pegasus galaksiji jih imenujejo Lanteani ali pa tudi Ancestors, kar pomeni Predniki po slovensko.
V njihovi domači galaksiji jih imenujejo Alterani.
Sami sebe pa imenujejo Anqueetas v njihovem materinem jeziku.

Sem zgoraj pustil original, ker zaradi prevajanja imen v množini v slovenščino pride do čudnih zadev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Silvo ::

Izi...svaka čast lepo.

lp
Silvo

nebi ::

Meni osebno najboljša stran, kjer lahko izveš vse o stargateu:
http://stargate.wikia.com/wiki/Stargate...
Pa še vse o starodavnih:
http://stargate.wikia.com/wiki/Ancients

MaCoFaCo ::

Izi, dobro napisano :)

Berserker ::

Ja veliko še izveš iz gateworld strani.

Izi ::

Tole je vprašanje, čisto možno je da je ta ladja tako stara, da takrat še niso poznali hiperspace motorjev, in so jih razvili šele kasneje.
Pa tudi ni nujno da je teh ladij več. Zaenkrat vemo samo za eno.

Res je, da nikjer točno ne piše ampak po vsem prebranem jaz sklepam, da so že prej poznali Hyperdrive in Stardrive (motor na Atlantisu).
Vse ladje z Hyperdrive imajo Sublight motorje, ker ni nikakršne potrebe za hitrejše motorje, če pa lahko ukriviš prostor in odpreš okno za skok iz ene galaksije v drugo.
Celo si upam trditi, da je bil FTL zadnji razviti motor in je tako najnovejši od vseh. Razvit je bil specifično za raziskovanje. Saj za samo potovanje po vesolju je nadsvetlobna hitrost še vedno neuporabno počasna, da ne omenjamo problemov z časom, ki pri taki hitrosti ne deluje več po nam znanih principih.
Zaenkrat še ni nič znanega o FTL motorju, razen, da ladja energijo zanj dobiva direktno iz sonca kot smo že videli in da se ne da uporabljati zvezdnih vrat pri nadsvetlobni hitrosti. Ladja se mora celo popolnoma ustaviti, da se vrata lahko kam povežejo.
Je pa že znano, da se jim bo ta opevani FTL motor v eni od prihodnjih epizod pokvaril >:D
Verjetno bomo takrat kaj več izvedeli.

Glede števila teh ladij pa gre spet za mojo osebno teorijo. Logično se mi je zdelo, da bi poslali ladje v več smeri.
Ko pa sem malo bolj premišljeval pa je mogoče še bolj logično, da so izbrali točno določeno smer samo proti Pegasus galaksiji. Tudi vojskovodje ponavadi pošljejo vse svoje čete v samo eno sosednjo državo. Verjetno se Ancienti niso tako hitro množili, da bi lahko poseljevali planete v vseh smereh.
Lahko pa so kljub temu poslali več raziskovalnih ladij v več smereh in se nato na podlagi zbranih podatkov odločili, da je nabolje, da se širijo v Pegasus Galaksijo. Kdo bi vedel :D
Lahko da ima ta skupinica naših junakov iz SGU v rokah edino vesoljsko ladjo v celem vesolju, ki je sposobna nadsvetlobne hitrosti.

Vsekakor pa je ravno Destiny tista ladja, ki je šla iz Rimske ceste v smeri Pegasus galaksije, kot se je videlo na zemljevidu potovanja na Destiny. Kam dalj kot do Pegasus galaksije pa Ancienti nikoli niso prišli, ker je njihov razvoj že prej prišel do točke, ko je njihova zavest lahko zapustila telesa.
Destiny torej že od Pegasus galaksije naprej leti brez nadzora Ancientov in naši junaki kot kaže letijo vedno bolj stran od naše Rimske ceste. Sicer pa tako daleč kot so je to že vseeno :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Lion29 ::

sam tko eno vprasanje, ki me full moti...

zakaj bi nekdo posiljal kot scouta neko ogromno vesoljsko ladjo? s hodniki, kabinami in vsem kar spada zraven... jaz bi v ta namen poslal 1000x manjse plovilo s kaksnim super racunalnikom

tak da sedaj... ali je to scout ladja... torej mi je logika mimo

ali pa je to nekaksna potujoca postaja... preko katere bi ancienti iz domace galaksije potovali naprej do robov vesolja... kar se meni zdi bolj "plausible" ampak vseeno, zakaj bi potrebovali taksno ladjo pol, ce je ze postavljenih na stotine zvezdnih vrat?


malo cudno se mi tudi zdi, da ni nikjer zabelezna mreza vrat.. ali pa oni se ne znajo tega najt?

pismo..ce bom enega nezemljana slisal govorit angleskobom nehal gledat... ker to je pa ze too much... zdaj mi je bilo to s temi "bugi" odlicno izpeljano
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

krneki0001 ::

Meni se bolj zdi to ladja na kateri so starodavni zbežali pred njihovimi sovražniki.

Izi ::

zakaj bi nekdo posiljal kot scouta neko ogromno vesoljsko ladjo? s hodniki, kabinami in vsem kar spada zraven... jaz bi v ta namen poslal 1000x manjse plovilo s kaksnim super racunalnikom

A si sploh kaj odprl dane linke na Wikipediji? Izgleda da ne.
"Buga" ne boš našel, če se ti zdi, da si kje kakšnega našel je to zato, ker nisi dovolj pozorno spremljal serije >:D
Kar se zgodbe in ozadja tiče je to ena najbolj dodelanih serij. Stargate se je začel leta 1994 in po 15 letih razvijanja zgodbe boš resnično težko našel kakšno šlamparijo.

Pvotni načrt Ancientov je bil, da bodo enkrat ko bo Destiny zadosti daleč v neznanem vesolju na ladjo transportirali ljudi in jih sproti poseljevali po primernih planetih. Skozi vrata ladje bi prihajalo na milijone Ancientov, ki bi jih sproti naseljevali na primerne planete.
Za ta načrt Destiniy komaj zadostuje, naenkrat je lahko na njej verjetno samo nekaj 1000 ljudi, kar komajda zadostuje za naselitev enega planetka.

Kot veš normalne zvezdna vrata delujejo samo znotraj ene galaksije. Že za transport iz Rimske ceste v sosednji Pegasus so bili hudi problemi in je moral sam Rodney vzeti orodje v roke, da so nekako za silo lahko prehajali skozi vrata :D Pa še tam so se morali vmes enkrat ustaviti na neki postaji med obema galaksijama.
Direkten transport v močno oddaljene galaksije pa omogočajo samo vrata na ladji Destiny, vrata, ki jih polagajo ladje pred Destiny po okoliških planetih tega ne omogočajo.

In ti bi pošiljal milijone ljudi na eno majhno skavtsko ladjico?
Destiny ni bila nikoli namenjena samo raziskovanju, njena prvotna naloga je bila poselitev oddaljenih galaksij, kar pa je kasneje padlo v vodo oziroma postalo nepotrebno, ko Ancienti niso imeli več teles tudi vrat in ladij niso več potrebovali.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Lion29 ::

just asking... zakaj vrata na drugih planetih tega ne omogocajo?

meni bi bilo logicno, da ene ladje psotavljajo vrata.. in ljudje se selijo na planete in ne na destiny... zakaj bi opravljali ta vmesni korak, ce je na planeto miljardokrat ali pa vsaj miljonkrat vec prostora?

ampak ok... glavno da si ti trdno preprican, da ni bugov :|

aja, pa teza, da serije nisem pozorno spremljal bo kar na mestu... ker serija sux... sicer s svetlimi prebliski ampak sux
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lion29 ()

Nikec3 ::

Hvala Izi za izčrpno poročilo, vseeno pa me še nekaj muči. Kako veš, da je Atlantis star nekaj milijonov let, če veš samo to, da so se Starodavni pred nekaj milijoni let naselili v Rimski Cesti, ter da so popolnoma izginili(se povzpeli) 10.000 let nazaj, ko so pustili Atlantis ležati na dnu planeta v Pegazu. Od kod ti sedaj to, da je Atlantis star nekaj milijonov let in Destiny tudi? Ker po moji logiki sta lahko obe ladji stari med temi 10.000 leti, oziroma nekaj tisoč let nazaj, pa do nekaj milijonov let v preteklost in se mi zdi čisto možno, da je Atlantis ali približno isto star kot Destiny ali pa veliko mlajši.

fosil ::

Kar se zgodbe in ozadja tiče je to ena najbolj dodelanih serij. Stargate se je začel leta 1994 in po 15 letih razvijanja zgodbe boš resnično težko našel kakšno šlamparijo.

V stargatu je tok šlamparij koker lukenj v švicarskem siru. Zgodbo pogosto prikrojijo kar trenutni epizodi.

Pvotni načrt Ancientov je bil, da bodo enkrat ko bo Destiny zadosti daleč v neznanem vesolju na ladjo transportirali ljudi in jih sproti poseljevali po primernih planetih. Skozi vrata ladje bi prihajalo na milijone Ancientov, ki bi jih sproti naseljevali na primerne planete.

Kje si pa to zvedel? V sami seriji nikoli ni bilo tega podatka. Na raznih spletnih straneh in forumih se seveda lahko pojavljajo različna ugibanja, ki pa so seveda zgolj ugibanja.
Tako je!

Berserker ::

Atlantis je ziher mlajši, destiny pa je že rok potekel(ladja razpada) kar pomeni da more bit atlantis kr mlajši kr je bil v seriji dobro ohranjen , poleg tega je arhitektura pa tehnologija na destinyi čisto drugačna , zastarela(sploh odpiranje vrat). Aja pa vrata so na sploh brez naslovov tako po mojem nevejo kam potovat, ker ne vedo naslova.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Hmm, a nista dva z onega puščavskega planeta šla skozi vrata na nek neznan planet?

O.

Berserker ::

Ja ampak sta šla na slepo.

Gregor P ::

Torej na slepo v smislu, da sta šla na ladji znane koordinate, ki je odsvetovala obisk "neznanega" planeta.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

matter ::

Mene pa zanima ali imajo ta vrata na Destiny zaslonko ?
Na Atlantisu je bla kr fancy ;)
Grem basket pa bom neloke metal

Lion29 ::

tale V je full mega nareto...

zdaj pa bi vse tiste zagovornike, ki gledajo SGU in ga hvalijo, naj si pogledajo pilota serije V

in naj primerjajo njuno produkcijo. Ceprav zgodbi nimata nic skupnega se vidi, da je kvaliteta celotne produkcije na strani amerikanosov

sej mogoce sem full pod vplivom hollywooda in nasploh ameriske produkcije... ampak ne morete zanikat kar je ocitno...

meni je fransiza in ideja stargate FULL MEGA... skoda le, da ne znajo ven povleci veliko vec.. ker potenciala je ogromno


pa ne mi spet o nekih akcijah in ne vem se cim... Tudi pri samem Vju ni blo akcije razen *SPOILER ALERT* tistega fighta na sestanku.... govora je o celotni produkciji
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

krneki0001 ::

V smo nekoč že celo serijo pogledal. Sej je bila zanimiva, ampak akcije je bilo pa zelo malo.

Izi ::

Se pravi, da je V že na televiziji?
Grem pogledat, če si ga je "sosed" posnel >:D
Mogoče bi bilo pametno, da bi za V odprli novo temo.

Berserker ::

Torej na slepo v smislu, da sta šla na ladji znane koordinate, ki je odsvetovala obisk "neznanega" planeta.


Ja tako nekako, lahko je to tudi nadaljna snov za eno izmed naslednjih epizod, mogoče se jih kje srečajo.

Zgodovina sprememb…

sulaco ::

jutri bo spet ena bedna epizoda 107......

bomo pa vsaj spet mal O`Neila vidl :D

LP

Lion29 ::

danes sem se full nasmejal pr supernatural...zanimivi del :)

upam, da bo jutri sgu ok
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Nikec3 ::

Jutri bomo pri SGU videli to:
- O'Neill:D
- streljanje Destinyjevih topov:D
- eksplozijo na Destiny:D
- Eli in Cloe prideta s kamni na Zemljo in si ne moreta izmisliti nič boljšega kot da se napijeta;(

Pomojem bo še kar vredu

nebi ::


- Eli in Cloe prideta s kamni na Zemljo in si ne moreta izmisliti nič boljšega kot da se napijeta;(

Glede na njujno situacijo, je alkoholol najboljše zdravilo :D

Lion29 ::

lahko bi onzacu kot SPOILER
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

nebi ::

lahko bi onzacu kot SPOILER

Se strinjam ;)

Nikec3 ::

Se opravičujem ampak vse to je prikazano že v trailerju:

SPOILER!

Lion29 ::

ja sej... eni zanalasc ne gledamo trailerjev

ampak ok, za drugic bos vedu!
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Nikec3 ::

In kako se vam je zdela nova epizoda? SPOILER!

Meni je bila kar všeč, veliko različnih igralcev je igralo in ugotovili smo da je Telford psihično bolan.

karafeka ::

Zadnji del za mene.............

Tero ::

Tale del mi je pa je res bil čudn. Tole menjavanje oseb s temi kamni za komuniciranje mi je tako zmedeno. Pa kaj hudiča dela sci-fi serija s tolko seksa?!?!
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Nikec3 ::

Tale del mi je pa je res bil čudn. Tole menjavanje oseb s temi kamni za komuniciranje mi je tako zmedeno. Pa kaj hudiča dela sci-fi serija s tolko seksa?!?!


To je smisel Sci-Fi-ja.:D Poglej Battlesta Galactico in pa pilot Caprice.

Okapi ::

Bolj bogo sicer, ampak boljši je že bil, kot da bi že spet nekaj brezveze kolovratili po kakšnem dolgočasnem planetu. Zdel se mi je precej v slogu BG. Jaz bom naslednji del še pogledal:P

O.

Berserker ::

Men je bil kr vredi epizoda, očitno so se hoteli z pomočjo zvezde zopet napolnit z energijo in poklicat zemljo, sam vrata niso dosti zmogljiva za to. Telford bo pa očitno prevzel youngu ženo vsaj na koncu se mi je tak zdelo.

Lion29 ::

Tale del mi je pa je res bil čudn. Tole menjavanje oseb s temi kamni za komuniciranje mi je tako zmedeno.


sej pravim... produkcija sux

pizda res katastrofa nareto to, kako se izmenjujejo s temi kamni... lahko bi bilo veliiiiko bolj zanimivo... awkward, homorno... karkoli

pa tisto ko si eli predstavlja poljubljanje z uno... tako slabo zmontirano da je joj

ce nebi bila zgodba dokaj zanimiva, bi popizdu



mi je pa FUUUUUUUUUUUUUUUUL hecno, da so zvezdna vrata se vedno analogna :) kot da bi vrtel stevilcnico od teleona... si mislite, da bi moraliv sakic vrteti, ko klicete z mobitelom? :)
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

karafeka ::

Pa to ni več scifi, to je santa barbara, pa še tisto je bilo na trenutke bolj napeto.

UU,a zdaj se bo pa Telford začel dobivat s Yungovo ženo, ko se je slučajno za par sekund znašo v postelji z njo, hudoooo

Pa zakaj je Cloe bila tako nesrečna zaradi njenega fanta, če pa ona fuka s Scottom nonstop ?
A ELijaj bo pa zdaj ljubosumen na nju, ker sta se za roke držala ??? Matr, kaj ima to za gledat, naj bruteforca kodo, da bojo lahko dostopali do sistemov !!!!

Kaj je pa bilo na začetku tisto z Youngom in dohtarco ??? Sta se neki lizarla. Od kod to kar naenkrat ?

Kaj le sledi drug teden ?? Grem hitro v spored gledat.

Lion29 ::

kako od to karnaenkrat ce je ze od zacetka razvidno, da sta mela afero in da je njegova zenavedla zato in da je on bil skesan

kao
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Okapi ::

Tisto se mu je samo sanjalo.

O.

karafeka ::

Pa kaj take stvari sploh delajo v znanstveno fantanstični nadaljevanki ?

loki0101 ::

Gre mi malo na živce, da je to že sedma epizoda pa se še vedno čohajo po jajcih. Kje so nove tehnologije, odnosi med rasami, vesoljci? Kdaj bodo nekaj na novo definirali, da se bom končno lahko vprašal in vžgal male sive celice ... Saj je drama v redu, ampak naj se že nekam premaknejo.

Drama v ZF NAJ BI opisovala človeške občutke v relaciji do nečesa znanstveno fantastičnega, kaj se zgodi ko se človek sreča z neznanim. To je fora ZF, ne pa neskončni Melrose Place. Resno, Če izvzameš vesoljsko ladjo, bi se ta serija lahko dogajala na ladji, na otoku, v vili ...

Lion29 ::

Tisto se mu je samo sanjalo.


to vem, sicer se mu ni sanjalo... ampak vseeno...

zelel sem samo pvoedat kak je bilo slabo izvedeno (produkcijsko gledano)... ponavadi ko so flash-backi, domisljije etc.. pride kak efekt med prehodom dveh kadrov...tukaj jih ni bilo...prav tako ne med tem ko zacnejo kamni delovati...

pa se marsikje ne... skratka

BEEEEEEEEEDA
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai
««
6 / 69
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Sedem umetnosti
126790268 (14877) Barakuda1
»

Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Sedem umetnosti
43146621 (11957) vostok_1
»

SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5510874 (8305) Jst
»

Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5511918 (10073) yoco
»

Caprica (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8112192 (9372) Brane2

Več podobnih tem