Forum » Sedem umetnosti » Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Okapi ::
Druga sezona je zeankrat kar v redu,No ja. Na dva planeta so prišli in obakrat v nek kamnolom. To deluje tako ceneno, da je še originalni StarTrek videti visokoproračunski.
O.
Berserker ::
No zakaj sta potem bili prvi dve seriji precej bolj popuarni. Verjetno ne zato ker so hodili na nove planete mi bi potem smao gledali dialoge.
AmokRun ::
Domišljije jim manjka. Zakaj se mora vedno nekdo z nogo nekam zataknit? Lahko bi bolj sci-fi zaplet naredili.
Nikec3 ::
No zakaj sta potem bili prvi dve seriji precej bolj popuarni. Verjetno ne zato ker so hodili na nove planete mi bi potem smao gledali dialoge.
Kvaliteta ni premo sorazmerna z gledanostjo. SG-1 in Atlantis, sta bili seriji za vso družino, ter veliko bolj lahkotni. Za SGU mi je jasno, da je veliko težje prebavljiv, saj je bolj serija izbrana za ozek krog gledalcev(ko so serijo delali, to ni bil njihov namen). Temna sci-fi drama pač ni format za povprečnega Johna. SGU je drugače najbolj gledana serije na SPACE Channelu v Kanadi. Ter najbolj downloadana na itunesu. Ampak šteje žal samo gledanost na TV.
Za primer ti lahko tudi povem, da je najboljša sci-fi serija sodeč po IMDb-ju in kritikih "Firefly", ki ni na TV zdržala niti ene cele sezone, saj so jo zaradi katastrofalne gledanosti že prej prekinili. K temu bi lahko dodali še, da je CSI: Miami tudi izjemno gledan, pa je po mojem ena izmed najslabših serij v zgodovini človeštva. Zadnji dve sezoni SGA sta bili tudi katastrofa od katastrofe, pa so še v peti sezoni celo povečali gledanost.
Še zadnji dokaz, da gledanost ni sorazmerna z kvaliteto, pa so resničnostni šovi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
commissar ::
Druga sezona je zeankrat kar v redu,No ja. Na dva planeta so prišli in obakrat v nek kamnolom. To deluje tako ceneno, da je še originalni StarTrek videti visokoproračunski.
O.
ne vem kaj nej na tako izjavo rečem. če gledaš sgu, da bi videl čim več planetov te morm razočarat. Namreč sem skor 100% prepričan da vse snemajo na zemlji. Pač glej Discovery/Animal/nature planet.
Cenenost se vidi že v animaciji same ladje. Pač budget. Ampak tko kot so nekateri že (razočarani) ugotovili je tole več ali manj drama. Interakcija ljudi v dani (dramatični) situaciji. Eni liki so sicer močnejši kot drugi, ampak all in all se mi do sedaj sruga sezona zdi fajn in lepo nakaže nekaj potencialnih story arc-ov.
Pa dvomim, da je kdo Atlantis gledal zaradi planetov. Saj so bili vsi kanadski gozd. V SGU smo že pa imeli puščavske, ledene, kamnite, plinaste, džungelske...
O.
ne vem kaj nej na tako izjavo rečem. če gledaš sgu, da bi videl čim več planetov te morm razočarat. Namreč sem skor 100% prepričan da vse snemajo na zemlji. Pač glej Discovery/Animal/nature planet.
Cenenost se vidi že v animaciji same ladje. Pač budget. Ampak tko kot so nekateri že (razočarani) ugotovili je tole več ali manj drama. Interakcija ljudi v dani (dramatični) situaciji. Eni liki so sicer močnejši kot drugi, ampak all in all se mi do sedaj sruga sezona zdi fajn in lepo nakaže nekaj potencialnih story arc-ov.
Ampak, ta serija ni cenena. Mislim, da je celo najdražja od vseh serij ki jih podpira Syfy. In to je ravno problem, saj je slaba gledanost še katastrofalnejša.
Animacija ladje se vam zdi slaba? Posebni efekti so za serijo kar solidni. Ne moremo pa pričakovati Avatar posebnih efektov. Poleg tega je bil SGU nominiran za 2 emmyja v kategoriji posebnih efektov.
Zgodovina sprememb…
IceBoX ::
Če v drugi sezoni ne bo nekaj, kar bi me pritegnilo, jo bom nehal gledati. Nekako mi ta drama ne ravno ustreza, pa 2 sezoni se mi zdi da je dovolj časa da bi me serija pritegnila.
IceBoX ::
Serije verjetno sploh ne bi gledal, če ne bi bilo v imenu besede Stargate in mislim da nisem edini. Zakaj cela serija, kaj je gledanost res tako slaba? Bral sem, da ni ravno najbolje, ampak da ukinejo serijo?
če gledaš sgu, da bi videl čim več planetov te morm razočarat.Raje vidim, da na noben planet več ne pridejo, če si ne morejo privoščit snemat nikjer drugje kot v zapuščenih kamnolomih.
O.
če gledaš sgu, da bi videl čim več planetov te morm razočarat.Raje vidim, da na noben planet več ne pridejo, če si ne morejo privoščit snemat nikjer drugje kot v zapuščenih kamnolomih.
O.
V Atlantisu in SG-1 je bil vsak planet kanadski gozd. Epizoda 3 prve sezone, in epizoda 8 druge sezone sta snemani v puščavi, v zvezni državi ZDA New Mexico.
A sem kjer rekel, da mi je bilo tisto kaj bolj všeč? Če se tebi ti kamnolomi ne zdijo višek cenenosti, meni se.
Pa malo pazi, kako citiraš, ker malo više si te svoje gozdove po nemarnem vtaknil v moj citat.
O.
Pa malo pazi, kako citiraš, ker malo više si te svoje gozdove po nemarnem vtaknil v moj citat.
O.
Gregor P ::
Kaj pa vem? Ni ravno videti, da bi se druga sezona začela v kakšnem drugačnem bolj "akcijskem" ZF tempu. Ampak napovednik zgoraj nam le da malo upanja, da morda pa bodo počasi le prešli "malo bolj" na ZF kot dosedaj, če že ne bo kaj dosti akcije.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
globoko grlo ::
Ja sej, nej bo zanimiva serija (sci-fi, combat itd).
Zdej imamo pa slow motion gledanje izraza čustev na obrazih, pa kako se za rokco držijo, pa kako jim je hudo in jokajo. To pač ni zanimiv, tudi v drugih serijah/filmih ne.
Kot je že en reku, manjka jim domišljija!!!
Zdej imamo pa slow motion gledanje izraza čustev na obrazih, pa kako se za rokco držijo, pa kako jim je hudo in jokajo. To pač ni zanimiv, tudi v drugih serijah/filmih ne.
Kot je že en reku, manjka jim domišljija!!!
Jst ::
Meni je v novi sezoni edini lik, ki me pritegne, Rush, čeprav bi ga v prvi sezoni vsako epizodo pretepel, če bi bil res z njimi na ladji. :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Lion29 ::
tale zadnja sezona smallvilla se mi zlo dopade...komaj cakam naslednje dele in finale...hope to see kirsten kreuk and rosenbaum one final time
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Sicer pa še vedno ne razumem, zakaj so pustili Rileya kar umreti? Kar tako "ah očitno ne bo preživel", "nima smisla, da bi se sploh še kaj trudili, itak je izgubil preveč krvi" ipd. ... ni moglo skozi vrata priti kakšnih deset krepkih fantov, pa še malo dodatne krvi za "umirajočega" ... niti poskusiti rešiti se jim ga ni dal; očitno se je moral zelo zameriti scenaristom, režiserju oz. ga bodo gledalci najmanj pogrešali
Saj razumem situacije, da če bi premaknili bi ga lahko ubili ipd. ampak vseeno, toliko malo volje do življenja?
Saj razumem situacije, da če bi premaknili bi ga lahko ubili ipd. ampak vseeno, toliko malo volje do življenja?
Ne pomojem načrtno delajo iz Ferreire vojaškega psihopata ki se mu vedno bolj meša(recimo med uporom LA vojakov).
Heh na koncu bo ravno on bad guys, sumim pa da bo tudi T-bag nekaj izvedel, tisti njegov obraz mi to pravi.
Tako malo mimogrede iščem še malo ostale ZF serije za katere nisem še nikoli slišal in sem naletel na naslednje:
Charlie Jade
Total Recall 2070
Tega sem pa začel enkrat davno tega gledat brezplačno preko Joosta, samo se mi je takrat zdel malo ceneno narejen, pa nisem zares vztrajal. Vaša mnenja?
Stormworld
...tale domnevam je bolj za otroke ... očitno so vse ZF serije avstralske oz. novozelandske produkcije bolj za otroke, tudi naslednje:
Under The Mountain
The Tribe
Alienated
Starhunter
ok Lexx verjetno poznamo vsi fantje
Phoenix Five
Silversun
Dovolj za enkrat
... jih je že kdo videl (razen Lexx)? So dobre? Bolj družinske?
Uredil: dodal Total Recall 2070
Charlie Jade
Charlie Jade is a science fiction television program filmed mainly in Cape Town, South Africa. It stars Jeffrey Pierce in the title role, as a detective from a parallel universe who finds himself trapped in our universe. This is a Canadian and South African co-production filmed in conjunction with CHUM Television and the South African Industrial Development Corporation (IDC). The special effects were produced by the Montreal-based company Cinegroupe led by Michel Lemire.
Although scripts were written for a second series, it was never made.
Total Recall 2070
Tega sem pa začel enkrat davno tega gledat brezplačno preko Joosta, samo se mi je takrat zdel malo ceneno narejen, pa nisem zares vztrajal. Vaša mnenja?
Stormworld
StormWorld is an Australian-Canadian television drama series aired on the Nine Network in 2009 in Australia and first aired on Space March 2009 in Canada with a repeat in August 2009.
The show follows two boys, Jason (Andrew Jenkins) and Lee (Calum Worthy), after they are transported to an alien world (Stormworld) through a vortex while on a boat trip that started in Vancouver, Canada.
Jason and Lee determine they are actually on an alien world because of the three suns in the sky. The boys receive help from Flees (Valentina Barron) a seasoned veteran of living on Stormworld who has a special boat named Stormrider.
As new arrivals, or access crashers as the local inhabitants call them, the boys find shelter at The Settlement.
Stormworld is the destination for people and objects from many different worlds. Transport to Stormworld happens when a vortex is created between Stormworld and another world by large beetle-like insects.
Stormworld is a salt water ocean with many islands that has a hot climate. Fresh water is a scarce resource that is central to the survival of all inhabitants leading everyone to be constantly searching for fresh water including the fabled Great Water.
Trade and barter of objects brought through vortexes is the economy.
...tale domnevam je bolj za otroke ... očitno so vse ZF serije avstralske oz. novozelandske produkcije bolj za otroke, tudi naslednje:
Under The Mountain
Beneath the extinct volcanoes that surround Auckland, giant slug like creatures from another galaxy are waking from a spellbound sleep that has lasted thousands of years. When they are released they start to devour the Earth, turning the planet into mud.
Twins, Rachel and Theo, are saved from death by a kindly and mystical stranger and eight years later when they visit Auckland, find they have been chosen for a momentous task against the forces of evil - they must save the world from the terror under the mountain.
The Tribe
A post-apocalyptic TV series primarily aimed at teenagers. It is set in a hypothetical near-future in which all adults have been wiped out by a deadly virus, leaving the children of the world to fend for themselves. The show's focus is on an unnamed city inhabited by tribes of children and teenagers. It was primarily filmed in and around Wellington, New Zealand.
'Where the virus came from, no-one knew... from deepest space, bacterial warfare or some nation's scientific experiments gone horrifically wrong? All the Adults are gone... All the teachers are gone... All peace and regular meals are gone... Just tribal instincts and war paint survive. If survival depends on not getting caught by the evil Locusts or rival cyber gang Demon Dogs or just finding your next meal... then the only option is to start your own Tribe.'
Interwoven with the ongoing loves, fears, ambitions and conflicts of the Mall Rats and the interplay they have with the warring tribes, the series features themes of survival, betrayal, ambition and intrigue. Against all odds the Mall Rats will triumph in the end to keep their dream alive of building a new world in their own image, whatever that may be.
Alienated
Abduction meets dysfunction in this highly-entertaining TV series of a normal suburban family dealing with the bizarre effects of alien experimentation. The Blundells encounter skepticism and ridicule as they face the extraordinary circumstances of their otherwise typical family life. A ground-breaking, off-beat, half-hour science-fiction comedy series, Alienated is locally-produced, filmed in Victoria.
Starhunter
Starhunter is a Canadian science fiction television series that aired for two seasons. The name of the series was changed in the second season to Starhunter 2300. The series was produced in Canada by Alliance Atlantis, The Danforth Studios Ltd. (a D'or / Jackson Company) with some photography in the United Kingdom.
Starhunter follows the exploits of the crew of a retired luxury-liner refitted to serve a bounty-hunting crew, led by Dante Montana (Michael Paré). The owning company's name "Trans-Utopia Cruiseship Lines", was painted on her side but has faded, leaving some letters readable while obliterating others. The letters that remain have become her nickname, so she is casually known as Trans Utopian or Tulip.
Tulip is owned by Rudolpho deLuna, who has hired Dante Montana as a bounty hunter. Dante took the job to provide a means of traveling, while also financing the search for his son, Travis, who was abducted a decade prior by a group of brigands, called Raiders. Aiding him are the ship's engineer, Percy Montana (Dante's niece) and Lucrecia Scott, a former marine, added to the crew by deLuna to keep Dante focused on the missions given him (but who has a secretive mission of her own).
Season one was nominated by the Directors Guild of Canada for a Best Production Design award, and for a "Spaceys Award" by Space: The Imagination Station.
ok Lexx verjetno poznamo vsi fantje
Lexx is a science fantasy television series that follows the adventures of a group of mismatched individuals aboard the organic space craft Lexx. They travel through two universes and encounter planets including a parody of the Earth.
Phoenix Five
A low-budget science fiction series that followed the adventures of the crew of the galactic patrol ship Phoenix Five, 'the most sophisticated craft in the Earth Space Control Fleet.' This handpicked team - Captain Roke, a typical captain with a solution to every problem; Ensign Adam Hargraves, a young space cadet always ready to shoot first and skip the questions; compassionate Cadet Tina Culbrick; and their computeroid Carl - roamed the planets protecting galactic citizens and warding off the repeated plots and attacks of the evil humanoid Zodian and a rebel scientist Platonus.
Silversun
It is the year 2050 and the teenage crew of the Star Runner are two years
into a journey to the Silver Sun -- an amazing planet located in a distant
solar system 45 light years away. It is their mission to ensure the safe
delivery of 550 cryonically suspended New Settlers to populate the New World
and pave the way for future generations of mankind. Theirs is a mission of
breath-taking proportion -- the crew on board the Star Runner are pioneers and
the success or failure of this endeavour depends on them.
Dovolj za enkrat
... jih je že kdo videl (razen Lexx)? So dobre? Bolj družinske?
Uredil: dodal Total Recall 2070
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Vanich ::
Kdor mi najde tole celo serijo - z angleškimi podnapisi bom več kot zadovoljen, brez mi ne pomaga ama prav nič - dam za gajbo pira. :
Pluton B.R.B. Nero
Avtor je slavni: Alex de la Iglesia, ki nam je pričaral med drugim tudi tako prisrčne filme kot so:
Acción Mutante (Kdor si tega ni ogledal naj se ustreli v glavo...)
El día de la bestia (...ali obesi na kandelaber)
večina je pa verjetno že slišala za:
Perdita Durango
Edit: Upam, da ne mislis nabirati rozic... //Looney
Pluton B.R.B. Nero
Avtor je slavni: Alex de la Iglesia, ki nam je pričaral med drugim tudi tako prisrčne filme kot so:
Perdita Durango
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
Je napisal kakšno knjigo? Sprašujem, ker premišljujem kako se ustreliti v glavo, potem pa obesiti na ulično svetilko...
krho ::
Gleal sem
* Charlie Jade: zelo zanimiva zadeva.
* Starhunter: tihotapci če se ne motim
* Dark Angel: mlada Jessica Alba :)
* Harsh Realm: samo 1 sezona
* Odyssey 5: zelo dobro.. 5 astronavtov vidi uničeneje zemlje.. potem se vrnejo v čaz 5 mesecev pred tem, samo 1 sezona go figure
* Surface in Threshold, ki sta malce novejšega datuma pa tudi samo z 1 sezono, si pa najbrž že pogledal
* Charlie Jade: zelo zanimiva zadeva.
* Starhunter: tihotapci če se ne motim
* Dark Angel: mlada Jessica Alba :)
* Harsh Realm: samo 1 sezona
* Odyssey 5: zelo dobro.. 5 astronavtov vidi uničeneje zemlje.. potem se vrnejo v čaz 5 mesecev pred tem, samo 1 sezona go figure
* Surface in Threshold, ki sta malce novejšega datuma pa tudi samo z 1 sezono, si pa najbrž že pogledal
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Ko je že ravno govora o starih zadevah - se kdo tule še spomni naše verjetno edine sci-fi nadaljevanke, Trapolo HAHA 33?
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Vanich ::
Kdor mi najde tole celo serijo - z angleškimi podnapisi bom več kot zadovoljen, brez mi ne pomaga ama prav nič - dam za gajbo pira. :
Pluton B.R.B. Nero
Perdita Durango
Seveda ne mislim! Mislim kupiti original
Pluton B.R.B. Nero DVD - z angleškimi podnapisi! Samo ga ni nikjer za dobit!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
Izi ::
Od poletja nisem imel časa spremljati mojih priljubljenih Sci-Fi serij. Sedaj je spet čas
Ko sem danes preveril kaj je novega sem ugotovil, da so nas letošnjo jesen kar zasuli z novim Sci-Fi materialom. Le kje bom našel čas za vse pregledati
Letos poleti:
"Haven" nova serija (menda odlična po novelah Stephena Kinga)
"Warehouse 13" 2. sezona
"Eureka" 4. sezona
5 tednov nazaj:
"The Vampire Diaries" 2. sezona (po mojem mnenju najboljša vampirska serija)
"Merlin" 3. sezona (všečna zgodbica z legendarnem čarovniku Merlinu)
4 tedne nazaj:
"The Event" nova serija (serija dobiva precej slabe ocene, slabše od SGU. Bomo videli.)
2 tedna nazaj:
"Smallville" 10. sezona (že 10 let, kmalu bodo vsi igralci za v penzijo :-))
"Supernatural" 6. sezona (verjetno najboljša Sci-Fi serija sploh)
"Dexter" 5. sezona (Ja vem, ni Sci-Fi ampak jaz jo vseeno tlačim sem noter :-))
"Fringe" 3. sezona (meni osebno ena najboljših Sci-Fi serij)
"Stargate Universe" 2. sezona (menda vztrajajo pri konceptu iz prve sezone)
1 teden nazaj:
"Caprica" 1 sezona - 10. del (sem mislil, da so marca serijo ukinili)
Ta teden:
"Sanctuary" 3. sezona
čez 3 tedne:
"The Walking Dead" - nova serija (le kako se bodo ob nesli zombiji v seriji?)
"V" 1. sezona - 13. del (mi postaja vedno bolj všeč)
Letos ukinjene serije
"FlashForward" ukinjena po 1. sezoni
"Legend of the Seeker" ukinjena po 2. sezonah
Če je še kaj novega in vrednega ogleda kar se tiče Sci-Fi serij prosim napišite.
True Blood 3. sezona se je začela že pred poletjem, tako da to sem začetek sezone že gledal in mi ni več tako všeč kot na začetku, The Vampire Diaries je sedaj dosti boljša vampirska serija.
Ko sem danes preveril kaj je novega sem ugotovil, da so nas letošnjo jesen kar zasuli z novim Sci-Fi materialom. Le kje bom našel čas za vse pregledati
Letos poleti:
"Haven" nova serija (menda odlična po novelah Stephena Kinga)
"Warehouse 13" 2. sezona
"Eureka" 4. sezona
5 tednov nazaj:
"The Vampire Diaries" 2. sezona (po mojem mnenju najboljša vampirska serija)
"Merlin" 3. sezona (všečna zgodbica z legendarnem čarovniku Merlinu)
4 tedne nazaj:
"The Event" nova serija (serija dobiva precej slabe ocene, slabše od SGU. Bomo videli.)
2 tedna nazaj:
"Smallville" 10. sezona (že 10 let, kmalu bodo vsi igralci za v penzijo :-))
"Supernatural" 6. sezona (verjetno najboljša Sci-Fi serija sploh)
"Dexter" 5. sezona (Ja vem, ni Sci-Fi ampak jaz jo vseeno tlačim sem noter :-))
"Fringe" 3. sezona (meni osebno ena najboljših Sci-Fi serij)
"Stargate Universe" 2. sezona (menda vztrajajo pri konceptu iz prve sezone)
1 teden nazaj:
"Caprica" 1 sezona - 10. del (sem mislil, da so marca serijo ukinili)
Ta teden:
"Sanctuary" 3. sezona
čez 3 tedne:
"The Walking Dead" - nova serija (le kako se bodo ob nesli zombiji v seriji?)
"V" 1. sezona - 13. del (mi postaja vedno bolj všeč)
Letos ukinjene serije
"FlashForward" ukinjena po 1. sezoni
"Legend of the Seeker" ukinjena po 2. sezonah
Če je še kaj novega in vrednega ogleda kar se tiče Sci-Fi serij prosim napišite.
True Blood 3. sezona se je začela že pred poletjem, tako da to sem začetek sezone že gledal in mi ni več tako všeč kot na začetku, The Vampire Diaries je sedaj dosti boljša vampirska serija.
ja, tvd je tudi meni zlo vsec...sicer malcek chick flickerska, ampak kul....
skoda da so ukinli l.o.t.s. dost kul mi je bla...
the gates spremljas?
skoda da so ukinli l.o.t.s. dost kul mi je bla...
the gates spremljas?
Ne, The Gates nisem gledal in kot kaže so jo ravnokar ukinili.
A se splača pogledati teh 13. episod? menda se gre o nekem policaju. Kaj sploh počne nenavadnega?
A se splača pogledati teh 13. episod? menda se gre o nekem policaju. Kaj sploh počne nenavadnega?
the gates je v bistvu neko naselje, bolj izolirano, kjer se dogajajo crazy stuff...meni je bla kar kul
Ob vseh vampirskih, nadnaravnih in ostalih nezanimivih sci-fi jih, komaj čakam tega:
"The show is set in the year 2149 when all life on the planet Earth is being threatened with extinction. Scientists have opened a door allowing people to travel back to prehistoric times. The Shannon family (father Jim, his wife Elisabeth, and their children Josh and Maddy) join the tenth pilgrimage of settlers to Terra Nova, the first human colony on the other side of the temporal doorway. However, they did not realize that they placed it in the middle of a group of carnivores."
Terra Nova (TV series) @ Wikipedia
Sicer izgleda kot kopija Lost-a, ampak sem vseeno optimističen.
Budget serije bo približno 4 milijone na epizodo.(za primerjavo: SGU ima 2-3 milijone)
"The show is set in the year 2149 when all life on the planet Earth is being threatened with extinction. Scientists have opened a door allowing people to travel back to prehistoric times. The Shannon family (father Jim, his wife Elisabeth, and their children Josh and Maddy) join the tenth pilgrimage of settlers to Terra Nova, the first human colony on the other side of the temporal doorway. However, they did not realize that they placed it in the middle of a group of carnivores."
Terra Nova (TV series) @ Wikipedia
Sicer izgleda kot kopija Lost-a, ampak sem vseeno optimističen.
Budget serije bo približno 4 milijone na epizodo.(za primerjavo: SGU ima 2-3 milijone)
Zgodovina sprememb…
no ordinary family je tut kul
izy...se ena "vampirska" zate
lost girl
izy...se ena "vampirska" zate
lost girl
Thanks, Lost Girl bom definitivno pogledal.
Za No Ordinary Family pa ne vem, Sci-Fi komedije niso ravno po mojem okusu, bom pa vseeno pogledal pilota. Tebi kar zaupam glede kvalitete
Ogledal sem si prve 3 dele The event in zadeva me je navdušila. Vprašanje je samo koliko časa bodo zdržali tak napet tempo.
Za No Ordinary Family pa ne vem, Sci-Fi komedije niso ravno po mojem okusu, bom pa vseeno pogledal pilota. Tebi kar zaupam glede kvalitete
Ogledal sem si prve 3 dele The event in zadeva me je navdušila. Vprašanje je samo koliko časa bodo zdržali tak napet tempo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
hehe... thanks for the vote of confidence
finta da meni ne gre prevec zaupat, ker jaz itak skori vse gledam
no ordinary family pa je kul... sicer komaj 2 dela... igra pa RITA iz dexterja not, tako da vsaj zaradi tega... pa un crnc iz WEEDS igra tut not
lost girl mi pa ni tolk vsec kot nova nikita...ceprav mi tak zanr ponavadi ni vsec (ex nikita, alias, etc)
finta da meni ne gre prevec zaupat, ker jaz itak skori vse gledam
no ordinary family pa je kul... sicer komaj 2 dela... igra pa RITA iz dexterja not, tako da vsaj zaradi tega... pa un crnc iz WEEDS igra tut not
lost girl mi pa ni tolk vsec kot nova nikita...ceprav mi tak zanr ponavadi ni vsec (ex nikita, alias, etc)
Ta teden:
"Sanctuary" 3. sezona
Vprašanje; enkrat so bile neke webepisode, ki so se tudi imenovale "Sanctuary"; ali je to isto oz. ista tematika, nadaljevanje le na TV? So to povsem druge TV serije?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
krho ::
Aja še nekaj sem pozabil dodat. Pri Charie Jade lahko potegneš vsaj nekaj vzporednic s eno čisto frišno serijo F... trenutno teče 3jasezone le te :)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Vprašanje; enkrat so bile neke webepisode, ki so se tudi imenovale "Sanctuary"; ali je to isto oz. ista tematika, nadaljevanje le na TV? So to povsem druge TV serije?
V bistvu je šlo za promocijske episode, ki so izšle na internetu nekaj mesecev pred začetkom serije kot napovednik za prihajajočo serijo. Imenovale se se Sanctuary Webisodes (ne webepisode) in jih je bilo 8, vsaka po 17 minut. Gre sicer za isto zgodbo iz prve sezone, kadri so enaki, ampak ne vsi, samo pomembni kadri za zgodbo so notri.
Vseh 8 webisod se še vedno najde na YouTube.
Lonsarg ::
V bistvu je zgodba teh 8ih webisodov zajeta potem v prvih dveh delih, ali treh, samo malenkost mislim da je skrajšano. Nič bistvenega sicer.
ti je napisal izi zgoraj....
ja, invasion, 4400 in surface so mi bli kul
ja, invasion, 4400 in surface so mi bli kul
Hvala za INFO
Sem si ogledal malo zadnja dela Caprice in moram reči, da mi je sedaj končno jasno in da razumem, zakaj so Cyloni počeli to kar so ... ker so bili psihološko na ravni razvajenih najstnic, ki se upirajo svojim staršem ... končno razumem
Sem si ogledal malo zadnja dela Caprice in moram reči, da mi je sedaj končno jasno in da razumem, zakaj so Cyloni počeli to kar so ... ker so bili psihološko na ravni razvajenih najstnic, ki se upirajo svojim staršem ... končno razumem
Gregor: good one.
Caprica je z Pilot epizodo *zame* začela izvrstno, potem padala, sedaj pa zgleda, da bi znala biti kar dobra zgodba. Za eno sezono seveda, na koncu pa film. :)
No, glede zgodbe sem bil enkrat že presenečen, mogoče pa bo kaj iz serije.
Caprica je z Pilot epizodo *zame* začela izvrstno, potem padala, sedaj pa zgleda, da bi znala biti kar dobra zgodba. Za eno sezono seveda, na koncu pa film. :)
No, glede zgodbe sem bil enkrat že presenečen, mogoče pa bo kaj iz serije.
Nazaj na originalno temo. Epizoda Awakening je bila zelo dobra, temu ne gre oporekati.
SPOILER: Upam da bomo Telforda še kdaj videli, pa malo sem bil razočaran da so bili Alieni bad guysi, ker so se mi zdeli kar posrečeni.
SPOILER: Upam da bomo Telforda še kdaj videli, pa malo sem bil razočaran da so bili Alieni bad guysi, ker so se mi zdeli kar posrečeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 93268 (17877) | Barakuda1 |
» | Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 48591 (13927) | vostok_1 |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11865 (9296) | Jst |
» | Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12794 (10949) | yoco |
» | Caprica (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12878 (10058) | Brane2 |