Forum » Pomoč in nasveti » Vklop monitorja - zaslona ob zagonu GTA IV
Vklop monitorja - zaslona ob zagonu GTA IV
lovestern ::
Pozdravljeni,
Upam, da je tema objavljena v pravem podforumu. Imam sledeč problem:
Imam malo starejši računalnik (AMD Athlon 64 3000+, 1,5G Rama, ATI HD2400 Pro AGP grafično). Vse skupaj imam preko DVI na HDMI povezano na 42 col LG plazmo. Aja, da ne pozabim OS je Windows 7 RC7100 (32 bit). Vedno je super delovalo, dokler si nisem nabavil GTA IV igrco. Ko zalaufam se ob nalaganju plazma izklopi in slike več ni. Ko se igra naloži se sliši, da igra deluje, vendar se plazma več ne vklopi. Poskusil sem dodati stari monitor (navadni 17 col) in tam zadeva deluje. Igra tam gre, posksuil sem tudi prestaviti nastavitve prikaza, vendar brez uspeha. Plazma se zmeraj izklopi. Poskusil sem spreminjati resolucijo Windowsa, ampak težava je zmeraj enaka. Nevem kaj še lahko storim...
Prosim za pomoč, ker ko sem navajen 42 col ekrana, kako naj sedaj preklopim na 17 col monitor... Se mi zdi kot da bi želel igro igrati na zaslonu mobilnika...
Upam, da je tema objavljena v pravem podforumu. Imam sledeč problem:
Imam malo starejši računalnik (AMD Athlon 64 3000+, 1,5G Rama, ATI HD2400 Pro AGP grafično). Vse skupaj imam preko DVI na HDMI povezano na 42 col LG plazmo. Aja, da ne pozabim OS je Windows 7 RC7100 (32 bit). Vedno je super delovalo, dokler si nisem nabavil GTA IV igrco. Ko zalaufam se ob nalaganju plazma izklopi in slike več ni. Ko se igra naloži se sliši, da igra deluje, vendar se plazma več ne vklopi. Poskusil sem dodati stari monitor (navadni 17 col) in tam zadeva deluje. Igra tam gre, posksuil sem tudi prestaviti nastavitve prikaza, vendar brez uspeha. Plazma se zmeraj izklopi. Poskusil sem spreminjati resolucijo Windowsa, ampak težava je zmeraj enaka. Nevem kaj še lahko storim...
Prosim za pomoč, ker ko sem navajen 42 col ekrana, kako naj sedaj preklopim na 17 col monitor... Se mi zdi kot da bi želel igro igrati na zaslonu mobilnika...
...nihče nič ne ve?
Če sam pomislim:
Če sam pomislim:
Igra torej deluje, saj na navadnem monitorju očitno vse dela.
Driverji grafične bi naj tudi delovali, saj se je problem pojavil prvič;
mogoče je lahko napaka na directx ??? Doslej ga niti ni bilo potrebno imeti, ker nisem igral iger. Kot da nek gonilnik ob zagonu igre ne pošilja video signala na DVI izhod (LG plazma)...
mtosev ::
GTA 4 tak na tem racunalniku ne mores igrat, ker je presvoh.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
GTA 4 tak na tem racunalniku ne mores igrat, ker je presvoh.
Hvala za tvoj nasvet. Super!
...če bi pa prebral moj prvotni post, pa bi videl, da igra vsekakor dela, ampak žal samo na monitorju in ne na plazmi. Kot da iz neznanega razloga igro ne požene na DVI izhodu grafične...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588690 (28019) | Dominator |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 3996 (1746) | Silck |
» | OUYA - Revolucija konzol ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 18709 (14318) | BaToCarx |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 119100 (36087) | Kovalchuk |
» | DVI + AUDIO -> HDMIOddelek: Zvok in slika | 7311 (5498) | Okapi |