Forum » Omrežja in internet » Siol Trojček - Problemi
Siol Trojček - Problemi
StajercSSS ::
Od včeraj mamo Siol trojček (4MB/512),pa so že od vsega začetka problemi. Na modem so priključeni 3 rač. brez kakih routerjev.
Včasih je internet zelo počasen.Včasih dela ekstra hitro,tudi če se na polno dol vlači. Potem spet vrže ven to sliko . Potem je spet enkrat upload samo 6kbps,zdaj še sliko nekaj drka na tv... TCP/IP je vse nastavljeno,pa pa svojem rač sem probal brez tega,pa nič boljše.
Kaj naj naredim,da bo šlo dobro?
Včasih je internet zelo počasen.Včasih dela ekstra hitro,tudi če se na polno dol vlači. Potem spet vrže ven to sliko . Potem je spet enkrat upload samo 6kbps,zdaj še sliko nekaj drka na tv... TCP/IP je vse nastavljeno,pa pa svojem rač sem probal brez tega,pa nič boljše.
Kaj naj naredim,da bo šlo dobro?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
- spremenil: StajercSSS ()
StajercSSS ::
pravkar mi spet ne dela ne 24ur,ne siol stran
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567985 (4814) | c23po |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340605 (41061) | ignats |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10011 (7456) | gregor |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44051 (19591) | imallears |
» | Težave s povezavo (SIOL)Oddelek: Omrežja in internet | 1276 (1050) | crazy kure |